خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: كم حرفي  (دفعات بازدید: 2231 بار)
Araks
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 25 تير 1386,ساعت 00:28:34 »

سلام من دختري با فعاليت اجتماعي فوق الاده بالا هستم اما از مشكل كم حرف بودن رنج مي برم به طوري كه اين خصلت در برخورد با ديگران فورا به چشم ميايد لطفا منو راهنمايي كنيد.
باتشكر.
خارج شده است
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #1 : 25 تير 1386,ساعت 03:42:12 »

سلام دوست خوبم

اگر نظر منو بخوايد كم حرفي مشكل نيست خيلي هم خوبه ........ من خودم كم حرف نيستم اما پرحرف هم نيستم معمولا توي يك جمع كه زياد باهاشون صميمي نيستم يا احساس صميميت نميكنم زياد صحبت نميكنم يا اصلا صحبت نميكنم بيشتر به صحبتها و حرفاي بقيه گوش ميكنم ............
شما چطوري هستي دقيقا ؟؟؟؟ همه جا كم حرف هستي يا مثل من جاهايي كه احساس صميميت زياد نميكني ؟؟؟؟؟؟؟؟
يه چيزي رو هم بگم كه  تيپهاي شخصيتي مختلف وجود داره لزوما همه مثل هم نيستن هركسي تيپ شخصيتي منحصر بفرد خودشو داره !!!!!!!!!!
خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

Araks
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 25 تير 1386,ساعت 10:08:16 »

دوست عزيز از راهنماييتون ممنون.من در اكثر موارد كم حرف هستم كه خيلي ها اينو اشتباها به پاي خجالتي بودنم مي گذارند در صورتي كه اينتور نيست.
خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #3 : 26 تير 1386,ساعت 22:55:45 »

کم حرفیت تا حالا برات مشکل ساز بوده؟
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
Araks
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 26 تير 1386,ساعت 23:21:36 »

تا حالا بابت اين مسئله مشكلي براي من پيش نيومده اما خودم از لحاظ اجتماعي رنج مي برم چون بارها اشخاص زيادي ازم پرسيدند كه چرا اينقدر كم حرفي؟
خارج شده است
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #5 : 27 تير 1386,ساعت 02:43:10 »

سلام
اين اشخاصي كه ميگي مثلا كيا هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از اقوام خيلي نزديك كه نميتونن باشن ........... عزيزم من خيلي خوب دركت ميكنم ولي خب مردم هم همينطوري هستن ديگه !!!!!!!!! كم حرف باشي ميگن چرا كم حرفي ؟ پرحرف هم باشي ميگن چرا پرحرفي ؟؟؟؟؟؟؟ من هم تا حدودي مشكل تورو داشتم البته وقتي كوچكتر بودم همه همينطوري كه به شما ميگن فكر ميكردن يا خجالتي هستم يا خودمو ميگيرم ولي الان كه بزرگ شدم اوضاع بهتره الان فقط فكر ميكنن كه دارم خودمو ميگيرم !!!!!!!! آخه اين مشكلي نيست كه بخواي ازش رنج ببري .......اما اگر خودت فكر ميكني خيلي كم حرف هستي بايد سعي كني برطرفش كني
خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #6 : 27 تير 1386,ساعت 21:31:47 »

با اعتماد به نفس مشکلی نداری؟
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :