خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: همه چیزهای خوب و بد تالار گفتگو از نظر من  (دفعات بازدید: 1454 بار)
66maryam
موسوی
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 216

تشكر
اهدا شده: 54
دريافت شده: 41

« : 27 آذر 1387,ساعت 20:42:51 »

سلام.همگی خسته نباشید..میخواستم اگه اجازه بدید همه نظراتم رو در مورد انجمن بنویسم هم مخاطبم مدیریت محترم سایت هست هم کاربرای عزیز...من طبق  7_8 ماهی که اینجا بودم نظر میدم:1.ما گاهی اوقات به جای بررسی مسائل و مشکلاتی که کاربر ها مطرح میکنند به محکوم کردن توهین کردن و یا قضاوت کردن میپردازیم .این باعث میشه اون فرد اعتماد نکنه و همه حرفاشو نتونه بزنه(مثلا در مورد دوستی های دختر و پسر یا روابط جنسی یا گاهی به حمایت از فردی به توهین کردن به همسرش میپردازیم...بارها پیش اومده که مثلا گفته شده ایشون روانی هست و...)من فکر میکنم هر کس ازاد هست که در مورد خودش تصمیم بگیره ما فقط میتونیم اگاهی بدیم نه این که با حالت دعوا فردی که از ما مشاوره میخواد رو محکوم کنیم2.در مورد بخش سلامتی و بهداشت یا مسائل جنسی گاهی بعضی موارد پیش میاد که اسم دارویی رو میارن که به بقیه پیشنهاد میشه(هر دارویی عوارضی داره و گاهی منع مصرف مطلق برای افراد خاص که حتی با یک بار مصرف در عرض چند دقیقه عوارض جبران ناپذیر میذاره و متاسفانه در ایران بدون نسخه دارو هم داده میشه و ....)اگه به همه اطلاع بدید که این کار را انجام ندن بهتره به نظر من3.در مورد بیماری هایی که  مطرح میشه واقعا میشه گفت غیر ممکن هست بدون معاینه و سوال جواب مشکل کسی رو تشخیص داد و بعضی وقت ها از روی نا اگاهی خیال کسی رو راحت میکنیم که مشکل نداره و....4.من توی این مدتی که اینجا بودم میتونم بگم تقریبا 3_4 بار تمام اعضای فعال انجمن سایت رو ترک کردن و این باعث میشه رونق سایت از بین بره چون کسی نیست که پاسخ گوی سوالات باشه من پیشنهاد میدم هر کدوم از اعضا که تمایل دارن شغلشون رو قید کنن و مدیرت محترم این امکان رو ایجاد کنند که کنار اسم هر کس نوشته بشه بعد شما میتونید ازش بخواید که باهاتون همکاری کنند!یعنی هر قسمت علاوه بر مدیر انجمن که بیشتر وظیفشون فکر میکنم نظارت باشه بر متن نوشته ها ،این افراد کارشون بررسی تخصصی باشه!!!مثلا روانشناس تو انجمن داریم؟؟ما که نمیدونیم چه کسانی هستند اگه باشند هم کم هستند5.یه پیشنهاد هم میدم اونم این که کسانی که مشکلات دیگران براشون اهمیت نداره تو این سایت ها ....من فکر میکنم در جاهای دیگه شاید موفق تر باشند6.در مورد کلیات سایت و تقسیم بندی موضوعی هم فکر میکنم خیلی عالی هست!!7.امکان مشاوره های خصوصی هم اگه باشه بهتره..گاهی ممکنه ترجیح داده بشه مطلبی عنوان عمومی نشه و پیغام خصوصی هم زیاد خوب نیست برای این کار چون نمیدونیم کسی حوصله شنیدن داره؟؟؟میشه ازمون و خطا که ...من پیشنهاد میدم افرادی که حاضر هستند چنین لطفی کنند در بخش خاصی اسامیشون ذکر بشه8. در مورد عصبانیت اعضا هم باید بگم شاید این طور مواقع بهتر باشه بقیه درک کنند نه این که بیشتر و بدتر واکنش نشون بدن چون فقط باعث میشه یکی از اعضای سایت کم بشه...صحبت کردن با کسی که مشکل نداره و ارومه که هنر نیست..هنر اینه که بتونیم از فردی حمایت کنیم و اونو به زندگی عادی بر گردونیم..من هم خودم عصبانی شدم چند بار بی تفاوت(ببخشیدالبته)،هم با کسانی که عصبانی بودن شاید برخورد خوبی نداشتم و یادمه که چند نفر هم با عصبانیت از اینجا رفتن>>>>>>در کل همه چیز به نظر من خوبه جز چند موردی که به نظرم اومد بگم...امیدوارم اگه من اشتباه میکنم بگید چشمک...اگه امکان تغییرات هست هم بگید اگه هم نیست هم بگید پوزخند..............................موفق باشید سکوت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

hana, كريمي, سایه

خارج شده است
Yözårsif
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 136

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 26

« پاسخ #1 : 27 آذر 1387,ساعت 21:08:12 »

دوست خوبم فكنم از وقتي كه تو تالار اومدم ، فكنكنم يه ماهم بشه، تموم ارسالاتو خوندم، افتخار مي كنم با افرادي تو و دوستايي آشناشدم كه صاف و صميمي حرف مي زنن،
درباره تالار: دوستايي كه تو تالار به ما مشاوره مي دن خواستن جمعيو درست كنن كه باهم دردودل كنن و هرفاشونو درميون بزارن تاشايد مشكليو بتونن حل كنن،
بدون اينكه حقوقي بگيرن و وظيفه اي داشته باشن، حالا يموقع مشكل كوشولويي پيش مياد خدايش دركشون كن.
اما درباره جمله آخرت : اگر كسي بداند آرامش و ذهن چيست، هرگز نمي تواند كتابي به نام آرامش ذهن بنويسد§

66maryam

خارج شده است
66maryam
موسوی
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 27 آذر 1387,ساعت 21:27:56 »

بعضی وقتا دقیقا مشکل همین جاست!!!یعنی کسی داوطلبانه میاد و بعد یک سری مشکلات پیش میاد که بگذریم...جمله اخرمم نفهمیدم دقیقا منظورتو کدوم جمله بود!!!
خارج شده است
66maryam
موسوی
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 27 آذر 1387,ساعت 21:34:44 »

8.یادم رفت بگم گزینه تشکر هم خیلی فکر خوبی بود ....خیلی از پستهای اضافی رو حذف کرده
خارج شده است
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #4 : 28 آذر 1387,ساعت 10:26:38 »

با سلام خدمت شما کاربر عزیز !
لازمه که از شماتشکر و سپاسی ویژه داشته باشم به خاطر اینکه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خودتون رو در مورد انجمن مطرح کردین. این نشون میده که شما نسبت به انجمن بی تفاوت نیستید و رشد کیفی و کمی انجمن براتون مهمه. امیدوارم که  دیگر کاربران عزیزمون هم بیان و مثل شمانظراتشون رو اعلام کنن و ما بیشتر استفاده کنیم.
نقل قول
1.ما گاهی اوقات به جای بررسی مسائل و مشکلاتی که کاربر ها مطرح میکنند به محکوم کردن توهین کردن و یا قضاوت کردن میپردازیم .این باعث میشه اون فرد اعتماد نکنه و همه حرفاشو نتونه بزنه(مثلا در مورد دوستی های دختر و پسر یا روابط جنسی یا گاهی به حمایت از فردی به توهین کردن به همسرش میپردازیم...بارها پیش اومده که مثلا گفته شده ایشون روانی هست و...)من فکر میکنم هر کس ازاد هست که در مورد خودش تصمیم بگیره ما فقط میتونیم اگاهی بدیم نه این که با حالت دعوا فردی که از ما مشاوره میخواد رو محکوم کنیم
بله. متاسفانه این معزلی هست که وجود داره و در بیشتر مواقع بحث ها به انحراف کشیده میشن و کاربرها اصلا یادشون میره که طرف مشکلش چی بوده و شروع میکنن به تفتیش عقاید......!!!! این مشکلی هست که بیشتر از ناحیه بعضی از کاربران خواسته و ناخواسته بوجود میاد. مدیران در وحله اول میتونن به یک تذکر اکتفا کنند و در مراحل بعد با صلاحدید خودشون اقدامات دیگه ای انجام بدن. اما به هر حال ما باید خودمون این فرهنگ رو داشته باشیم که بدونیم کسی که میاد اینجا انتظار همدردی وکمک داره نه شنیدن دعواها و بحث ها و جنجال های دو سه تا کاربر دیگه. اگر شما در این زمینه پیشنهادی دارید و یا طرحی که باعث بشه این مشکل به حداقل برسه، خوشحال میشیم بشنویم.

نقل قول
2.در مورد بخش سلامتی و بهداشت یا مسائل جنسی گاهی بعضی موارد پیش میاد که اسم دارویی رو میارن که به بقیه پیشنهاد میشه(هر دارویی عوارضی داره و گاهی منع مصرف مطلق برای افراد خاص که حتی با یک بار مصرف در عرض چند دقیقه عوارض جبران ناپذیر میذاره و متاسفانه در ایران بدون نسخه دارو هم داده میشه و ....)اگه به همه اطلاع بدید که این کار را انجام ندن بهتره به نظر من3.در مورد بیماری هایی که  مطرح میشه واقعا میشه گفت غیر ممکن هست بدون معاینه و سوال جواب مشکل کسی رو تشخیص داد و بعضی وقت ها از روی نا اگاهی خیال کسی رو راحت میکنیم که مشکل نداره و....
بله متاسفانه. ما باید یاد بگیریم که در حوزه تخصص خودمون حرف بزنیم. مخصوصا در موارد پزشکی و دارویی که با سلامتی و جان انسان ها سر و کار داره.
البته در قوانین انجمن هم قید شده که افراد اینجا صرفا نظرات شخصی خودشون رو بیان میکنن و به قول معروف حرفهاشون وحی مُنزل نیست. چشمک

نقل قول
.4.من توی این مدتی که اینجا بودم میتونم بگم تقریبا 3_4 بار تمام اعضای فعال انجمن سایت رو ترک کردن و این باعث میشه رونق سایت از بین بره چون کسی نیست که پاسخ گوی سوالات باشه من پیشنهاد میدم هر کدوم از اعضا که تمایل دارن شغلشون رو قید کنن و مدیرت محترم این امکان رو ایجاد کنند که کنار اسم هر کس نوشته بشه بعد شما میتونید ازش بخواید که باهاتون همکاری کنند!یعنی هر قسمت علاوه بر مدیر انجمن که بیشتر وظیفشون فکر میکنم نظارت باشه بر متن نوشته ها ،این افراد کارشون بررسی تخصصی باشه!!!مثلا روانشناس تو انجمن داریم؟؟ما که نمیدونیم چه کسانی هستند اگه باشند هم کم هستند
در مورد کاربرهای خوب و فعالی که بعد از مدتی انجمن رو ترک میکنن، دو نکته رو باید مد نظر قرار بدیم. اول اینکه خوب ممکنه به یه سری دلایل و مشکلات شخصی دیگه نتونن بیان به انجمن و یا کمتر فرصت فعالیت دارن. نکته دوم هم اینکه برای ترغب کاربران فعال و خوب به فعالیت بیشتر و تشویق اونها، اخیرا یه طرحی در تیم ارائه شده که باید یه سری تغییرات در یکی دو جنبه ایجاد بشه تا اون طرح بتونه اجرا بشه. وگرنه اون طرح با جزئیات کاملش موجود هست. با این حرفهای شما نیاز به اجراش بیشتر و بهتر نمود پیدا میکنه.
درمورد روانشناس ها هم مدیر انجمن بهتر میتونن توضیح بدن.

نقل قول
7.امکان مشاوره های خصوصی هم اگه باشه بهتره..گاهی ممکنه ترجیح داده بشه مطلبی عنوان عمومی نشه و پیغام خصوصی هم زیاد خوب نیست برای این کار چون نمیدونیم کسی حوصله شنیدن داره؟؟؟میشه ازمون و خطا که ...من پیشنهاد میدم افرادی که حاضر هستند چنین لطفی کنند در بخش خاصی اسامیشون ذکر بشه
گر چه تاکید میشه که تا حد امکان مشکلات به طور عمومی مطرح بشن تا همه دوستان در بحث شرکت کنند و احیانا طرف زودتر به نتیجه برسه، اما با این وجود شما میتونید در انجمن اگه کسی نظرات و حرفهاش توجهتون رو به خودش جلب کرد و احساس کردید براتون مفیده و به دلتون نشست، میتونید از طریق پیغام خصوصی با ایشون در ارتباط باشید یا اگه تمایل نداشتن از ایشون بخواینکه یه کاربر دیگه رو بهتون معرفی کنند. اگه قرار باشه همه از طریق پیغام های خصوصی ومخفیانه موضوعاتشون رو دنبال کنند، زیاد جالب نیست. قبلا هم یه طرحی ارائه شده بود برای گفتگوی انلاین روی همین انجمن که به نظرم باید بیشتر روش کار بشه و چهارچوب هاش مشخص باشه.

ممنونم از توجه و حسن نظر شما. امیدوارم که درحد توانم توضیح داده باشم. إن شاء الله  که کاربران دیگه هم بیان و نظاتشون رو مطرح کنند.
ما منتظریم.موفق باشید.

66maryam

خارج شده است
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1121

تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191

« پاسخ #5 : 30 آذر 1387,ساعت 13:12:23 »

مريم جان مرسي از بررسي به جاي شما من با بعضي از موارد كاملاً موافقم ولي در مورد بعضي ها كمي ممكنه مشكل به وجود بياد مثلاً در مورد اينكه شغل هر مدير يا كاربري قيد بشه......... خوبي اين انجمن اينه كه افراد بدون اينكه شناخته بشن مي توانند راحت خودشون را بريزند بيرون و از هم دلي و عقايد و تجربيات ديگران استفاده كنند........ و همينطور مديران هم با خيال آسوده از اينكه مشكلي در زندگي شخصي شان به وجود نمي آيد،  اين روند را هدايت كنند............. اگرچه مديران در اينجا تخصص روانشناسي ندارند و بارها هم از طرف مديريت سايت اين مسئله عنوان شده ........... اگر نظرياتي گفته ميشه كاملاً با احتياط و فقط جنبه شخصي و فردي داره نه تخصصي...........

ضمن اينكه مديران  در اينجا همواره كاربري را كه با مشكل فرضند سخت تري روبرو ست را به رفتن به مشاوره و روانشناس و پزشك دعوت كرده و حداقل از طرف مديران هرگز تجويز ناصحيح و غيركارشناسانه اي انجام نگرفته.......

مشاوره خصوصي هم خوبه ......... كه بعضاً هم وجود داره و اگرچه به قول دوستمان عليرضاي عزيز .......... بهتره در جمع باشه تا همگي مستفيد باشند ولي برخي از افراد ترجيح مي دهند به شخصي كه اعتماد بيشتري پيدا مي كنند خصوصي صحبت كنند............. خوب اين اصلاً بد نيست و خدا را شكر امكانش هم در انجمن هست و فكر مي كنم تمام مديران (وحتي كاربرهاي عادي) هم تا آنجائيكه توان داشته اند با صحه صدر و با علاقه به اين كار پرداخته و ادامه داده اند........

به اميد بهتر شدن - كريمي

66maryam

خارج شده است

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
66maryam
موسوی
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 02 دي 1387,ساعت 14:05:21 »

سلام به همگی..فکرکنم بازم با تاخیر اومدم..ببخشید..یه پیشنهاد دیگه هم داشتم این که میشه یه کاری کنید وقتی یه نفر از ادم تشکر میکنه یه پیغامی باخبر سازی چیزی باشه ادم متوجه بشه!!!من همیشه اتفاقی میفهمم..چون فقط زیر پست اسامی رو می ذارید..اون جوری که ادم بفهمه ذوق میکنه!!!! پوزخند
خارج شده است
66maryam
موسوی
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 04 دي 1387,ساعت 19:14:22 »

کسی جواب نمیده؟؟ ناراحت
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #8 : 05 دي 1387,ساعت 08:27:08 »

مریم جون ممنون از پیشنهادت حتما به آقای شادمانی و بهبودی در میون میزاریم سکوت

66maryam

خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :