سلام حسین من با نظر خانم مریم موافق هستم 1-در برخی کشورها حتی راه درست خودارضایی و پیشگیری از مشکلات احتمالی رو در مدارس آموزش میدن 2-کارشناسان خودارضایی رو مضر میدونن ولی در مواردی که تبدیل به اعتیاد نشده و این عمل رو وقتی که همه چیز به نظر شخص جنسی میشه مضراتش رو زیاد جدی نمیبینن
اخه می دونید مسئله خود ارضاعی خیلی بحث داره
خیلی اونو خیلی عادی می پندارن
و خیلی اونو مضر
گذشته از همه اینا در شرع ما حرام است
بازم از نگاه شرعی هم که بگذریم خود استمناء از چند جهت ضرر داره که هیچ کس نمی تونه منکر اون بشه:
1-ضررهای جسمی ..مانند ضعف بدنی ،ناتوانی جنسی، و خیلی چیزای دیگه ....
2- مهم تر از ضررهای جنسی ضررهای روحی هست.البته کامل براتون در این زمینه توضیح میدم
اما اینو بگم خیلی بعید یه نفر مبتلا به مسئله خودارضائی بشه و بهش معتاد نشه ..الان میگم چرا..
اخه می دونی در استمنا ارضا جنسی بصورت کامل صورت نمیگیره و شخص هنور عطش این کار رو داره
در ثانی چون محیط خلوت هم زیاد پیدا میشه و می تونه خودشو مخفی کنه زیادم این کارو برا خودش سخت نمیگیره
و همچنین یه اندک لذتی هم بهش میرسه ..
بعد از مدتی هم قبح این کار براش ریخته میشه..
خلاصه با وجود همه اینها تکرار این کارش زیاد میشه..چون اولا هنوز نیاز برطرف نشده و یه عطشی در او هست و در قبحی هم که براش نیست
یه اندک لذتی هم که بهش میرسه ،محیط خلوت هم که تا بخوایی پیدا میشه خلاصه اینها همه مقدمه میشه تا تکرار این کار زیاد صورت بگیره
و اعتیاد خودبه خود دانگیر این ادم میشه که کاری رو زیاد تکرار بکنه
حالا با این اوصاف از کجا میشه اطمینان کرد که اعتیاد نمیاد
این نیاز هم چیزیه مثل خوردن و خوابیدن که شخص برای برطرف کردنشون دست به هر کاری می زنه پس چرا از موارد رفعش به این صورت، اینطوری قبیح یاد می شه؟
شما میگید بالاخره این نیاز ضروری هست وگریزی ازش نیست من هم این حرفو 100درصد قبول دارم که نیاز طبیعی هست و راه فراری ازش نیست
اما یه چیزو ازش غافل موندید اونم اینکه شهوت انسان تا تحریک نشه هیچ کاری به کار ادم نداره..
درسته وقتی شهوت تحریک شد جلو گیری اون واقعا مشکل هست و خیلی انسان باید مقاوم باشه تا بتونه جلوی خودشو بگیره اما اگه انسان خودشو تحریک نکنه
باور کنید به مشکلی بر نمی خوره..
اخه وقتی تو اسلام اینقد به مسئله ستر و نگاه و حتی ارتباط با نامحرم تاکید شده خاطر همین است
شما تصور کنی ادمی که میاد شوو می بینه ..بعدم با صدای مغنیه به خواب میره..اونم با اون اشعار می خوایید شهوتش تحریک نشه و بعدش مشکلی براش ایجاد نشه؟؟
اخه سنگم اینا رو ببینه به مشکل بر میخوره!!!

من شخصا به همه جور ادمی ارتباط دارم.کسی رو دیدم میومد علنا بهم با شرم و خجالت زدگی میگفت مبیتلا به این کار هستم
معلوم بود از فشار جنسی دیگه عنان از کفش کسسته بود.و تقریبا توان مقابله رو نداشت .با اینکه از این کار تنفر داشت بازم می کرد.
خب وقتی بررسی کردم دیدم این ادم کاری برسر خودش میاره که منجر بشه به اینا..
با پیشنهادم مدتی اونا رو گذاشت کنار الان میاد بهم میگه راحت شدم..