خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: سلام اگه ممکنه راه عملی ارائه کنید ممنون  (دفعات بازدید: 2364 بار)
saeed_yekta
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 27 تير 1386,ساعت 15:37:34 »

سلام مشکلی که الان اکثرا باهاش مواجها اینه که امکان ارتباط جنسی نیست یا شخص خودش نمیخواد قبل ازدواج رابطه جنسی داشته باشه حالا راه کنار اومدن با میل جنسی طوری که آرامش زندگی رو به هم نزنه چیه اگه میشه یه راه اثبات شده بگید  ممنون از پاسخی که میدید لبخند
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #1 : 29 تير 1386,ساعت 16:32:08 »

سلام مشکلی که الان اکثرا باهاش مواجها اینه که امکان ارتباط جنسی نیست یا شخص خودش نمیخواد قبل ازدواج رابطه جنسی داشته باشه حالا راه کنار اومدن با میل جنسی طوری که آرامش زندگی رو به هم نزنه چیه اگه میشه یه راه اثبات شده بگید  ممنون از پاسخی که میدید لبخند

فرار از تنهایی
جدایی از بیکاری (ایجاد مشغوالیت )
دوری از محرکهای جنسی (مانند دیدن و حرف زدن با جنس مخالف ،موسیقی ها تند)
توجه به عواقب این کارها
فعالیت بدنی زیاد مانند ورزش
اهتمام بیشتر به اعتقادات مذهبی
.......
البته سعی میکم تا چند روز آینده یه مقاله جامع در این زمینه بنویسم
« آخرين ويرايش: 29 تير 1386,ساعت 16:34:10 توسط حسین » خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #2 : 29 تير 1386,ساعت 23:48:41 »

ببخشید آقای حسین اما یه سؤال اینجا بوجود میاد: اگه با این شرایط بازم برای طرف مشکلی پیش بیاد باید چکار کنه؟
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 30 تير 1386,ساعت 05:05:10 »

حسین اما یه سؤال اینجا بوجود میاد: اگه با این شرایط بازم برای طرف مشکلی پیش بیاد باید چکار کنه؟

ببنید اینجا باید بررسی بشه  ببینیم مشکل طرف از چه نوعی هستم:

انواع فشارهای جنسی قبل از دوران ازدواج

گاهی طرف مبتلا به عمل ذلیلانه و حقیرانه خود ارضائی است...در این صورت راهکار های مختص به خودشو داره

گاهی معتاد به تماشای عکس و فیلمهای مستهجن هست

گاهی فشارهای فکری باعث اذیت شدن اون طرف میشه

در بعضی وجود این غریزه و نیاز طبیعی به خاطر   بی جواب ماندن ان از راه مشروع  و سعی برای مقابله با این نیاز  مثلا
برای ترک گناه باعث فشارهای جسمی و روحی میشه.

خلاصه تمامی این موارد باید یکی یکی بحث بشه ...سعیم میکنم حتما یه مقاله جامعی در این زمینه بنویسم..

خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 30 تير 1386,ساعت 18:16:49 »

نمی خوام بحث کنم چون چیز زیادی در این مورد نمی دونم. اگر برای کسی که به قول شما از راه شرعی نمی تونه این نیازش رو برطرف کنه و شرایطی مثل ازدواج موقت هم نداره و خود ارضایی جواب می ده چرا این عمل ذلیلانه و حقیرانه است؟
این نیاز هم چیزیه مثل خوردن و خوابیدن که شخص برای برطرف کردنشون دست به هر کاری می زنه پس چرا از موارد رفعش به این صورت، اینطوری قبیح یاد می شه؟
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #5 : 30 تير 1386,ساعت 18:25:45 »

سلام

شهید مطهری میگه:

3 راه هست

1- ازدواج دائم
2- ازدواج موقت (صیغه)
3- راهی که مریم گفت

اما مهم اینه که راه سوم در دین ما جا نداره! بهترین راه دوم هست که واقعا باید فرهنگ سازی بشه
« آخرين ويرايش: 30 تير 1386,ساعت 18:31:19 توسط محمد » خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
saeed_yekta
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر

« پاسخ #6 : 30 تير 1386,ساعت 18:30:16 »

سلام حسین من با نظر خانم مریم موافق هستم 1-در برخی کشورها حتی راه درست خودارضایی و پیشگیری از مشکلات احتمالی رو در مدارس آموزش میدن 2-کارشناسان خودارضایی رو مضر میدونن ولی در مواردی که تبدیل به اعتیاد نشده و این عمل رو وقتی که همه چیز به نظر شخص جنسی میشه مضراتش رو زیاد جدی نمیبینن
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 30 تير 1386,ساعت 19:44:10 »

سلام حسین من با نظر خانم مریم موافق هستم 1-در برخی کشورها حتی راه درست خودارضایی و پیشگیری از مشکلات احتمالی رو در مدارس آموزش میدن 2-کارشناسان خودارضایی رو مضر میدونن ولی در مواردی که تبدیل به اعتیاد نشده و این عمل رو وقتی که همه چیز به نظر شخص جنسی میشه مضراتش رو زیاد جدی نمیبینن

اخه می دونید مسئله خود ارضاعی خیلی بحث داره
خیلی اونو خیلی عادی می پندارن
و خیلی اونو مضر

گذشته از همه اینا در شرع ما حرام است

بازم از نگاه شرعی هم که بگذریم خود استمناء از چند جهت ضرر داره که هیچ کس نمی تونه منکر اون بشه:
1-ضررهای جسمی ..مانند ضعف بدنی ،ناتوانی جنسی، و خیلی چیزای دیگه ....
2- مهم تر از ضررهای جنسی ضررهای روحی هست.البته کامل براتون در این زمینه توضیح میدم

اما اینو بگم خیلی بعید یه نفر مبتلا به مسئله خودارضائی بشه و بهش معتاد نشه ..الان میگم چرا..
اخه می دونی در استمنا ارضا جنسی بصورت کامل صورت نمیگیره و شخص هنور عطش این کار رو داره
در ثانی چون محیط خلوت هم زیاد پیدا میشه و می تونه خودشو مخفی کنه زیادم این کارو برا خودش سخت نمیگیره
و همچنین  یه اندک لذتی هم بهش میرسه ..
بعد از مدتی هم قبح این کار براش ریخته میشه..
خلاصه با وجود همه اینها تکرار این کارش زیاد میشه..چون اولا هنوز نیاز برطرف نشده و یه عطشی در او هست و در  قبحی هم که براش نیست
یه اندک لذتی هم که بهش میرسه ،محیط خلوت هم که تا بخوایی پیدا میشه خلاصه اینها همه مقدمه میشه تا تکرار این کار زیاد صورت بگیره
و اعتیاد خودبه خود دانگیر این ادم میشه که کاری رو زیاد تکرار بکنه

حالا با این اوصاف از کجا میشه اطمینان کرد که اعتیاد نمیاد

نقل قول
این نیاز هم چیزیه مثل خوردن و خوابیدن که شخص برای برطرف کردنشون دست به هر کاری می زنه پس چرا از موارد رفعش به این صورت، اینطوری قبیح یاد می شه؟
شما میگید بالاخره این نیاز ضروری هست وگریزی ازش نیست من هم این حرفو 100درصد قبول دارم که نیاز طبیعی هست و راه فراری ازش نیست
اما یه چیزو ازش غافل موندید اونم اینکه شهوت انسان تا تحریک نشه هیچ کاری به کار ادم نداره..
درسته وقتی شهوت تحریک شد جلو گیری اون واقعا مشکل هست و خیلی انسان باید مقاوم باشه تا بتونه جلوی خودشو بگیره اما اگه انسان خودشو تحریک نکنه
باور کنید به مشکلی بر نمی خوره..
اخه وقتی تو اسلام اینقد به مسئله ستر و نگاه و حتی ارتباط با نامحرم تاکید شده خاطر همین است
شما تصور کنی ادمی که میاد شوو می بینه ..بعدم با صدای مغنیه به خواب میره..اونم با اون اشعار می خوایید شهوتش تحریک نشه و بعدش مشکلی براش ایجاد نشه؟؟
اخه سنگم اینا رو ببینه به مشکل بر میخوره!!! چشمک

من شخصا به همه جور ادمی ارتباط دارم.کسی رو دیدم میومد علنا بهم با شرم  و خجالت زدگی میگفت مبیتلا به این کار هستم
معلوم بود از فشار جنسی دیگه عنان از کفش کسسته بود.و تقریبا توان مقابله رو نداشت .با اینکه از این کار تنفر داشت بازم می کرد.
خب وقتی بررسی کردم دیدم  این ادم کاری برسر خودش میاره که منجر بشه  به اینا..
با پیشنهادم مدتی اونا رو گذاشت کنار الان میاد بهم میگه راحت شدم..

« آخرين ويرايش: 30 تير 1386,ساعت 20:29:46 توسط حسین » خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 30 تير 1386,ساعت 20:44:39 »

گفتم که من از این قضیه زیاد چیزی نمی دونم فقط یه چیزایی شنیدم و فکر می کنم راه حله. می تونم از مضراتش از لحاظ پزشکی بپرسم؟
سؤال دیگه اینکه واقعاً تو اسلام حرامه؟ چرا؟ دلیلی براش گفته نشده؟ از نظر ادیان دیگه چطور؟
راجع به انجام دائمش هم نظر موافقی ندارم اما فکر میکنم وقتی کسی واقعاً تو شرایط بدی هست این بهترین راه ممکنه.
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 30 تير 1386,ساعت 21:34:36 »

گفتم که من از این قضیه زیاد چیزی نمی دونم فقط یه چیزایی شنیدم و فکر می کنم راه حله. می تونم از مضراتش از لحاظ پزشکی بپرسم؟
سؤال دیگه اینکه واقعاً تو اسلام حرامه؟ چرا؟ دلیلی براش گفته نشده؟ از نظر ادیان دیگه چطور؟
راجع به انجام دائمش هم نظر موافقی ندارم اما فکر میکنم وقتی کسی واقعاً تو شرایط بدی هست این بهترین راه ممکنه.
از لحاظ شرعی حرمتش قطعی هست !!
حتی تو قران هم بهش اشاره شد. در آیات اول سوره مومنون یه اشاره ای شده

در مضراتش هم تو خیلی کتابها می تونید پیدا کنید
سعی میکنم یه چیز جامع پیدا کنم
بطور کلی باعث :
ضعف بدنی
ضعیف شدن  چشم
خمیدگی پشت
ناتوانی جنسی
از بین رفتن برخی سلولهای مغزی
از لحاظ روانی :
گوشه گیری
یاس و ناامیدی
خود کمتر بینی

این رو تو یکی سایتهای پزشکی دیدم نوشته حالا بدک نیست:
آثار منفی جسمی روحی و جنسی اعتیاد به خودارضایی و تاثرات آن بر رابطه جنسی و زندگی زناشویی:

افرادی که زود تحریک می شوند و برای ارضای خود به سوی خود ارضایی میروند بدانند که خود ارضایی تحریک پذیری را به میزان زیادی افزایش می دهد از این رو تنها با این کار عطش خودرا زیادتر کرده اند . فردی که به خود ارضایی اعتیاد دارد مطمئنا در زندگی زناشویی خود در رابطه جنسی با شریک خود دچار مشکل جدی خواهد شد این فرد از رابطه جنسی حقیقی به ارگاسم نخواهد رسید پس نخواهد توانست خود و شریک جنسی خود را ارضاء کند و از رابطه جنسی حقیقی لذت ببرد. اینگونه افراد معمولا انسانهای سردی خواهند شد .
 از تاثیرات روحی اعتیاد به خود ارضایی می توان:
بی حوصلی
عدم تمرکز
 لاغری
 ناتوانی جسمی
 سردردهای میگرنی را نامبرد .
 اعتیاد به خودارضایی آسیبهای زیادی از نظری جنسی به فرد وارد می سازد در خانمها می تواند باعث شود تا عمل لقاح و تخمک ریزی به درستی انجام نگیرد و یا هرگز صاحب فرزند نشوند و یا اینکه فرزند آنها ناقص به دنیا خواهد آمد .
 مطمئن باشید علائم منفی خود ارضایی از سنین جوانی آغاز می شود پرخاشگری نیز یکی از عوامل اعتیاد به خودارضایی میباشد.
 لذت میل جنسی را از خود دریغ نکنید .
خودارضایی حالت خواب آلودگی بهمراه دارد .
خود ارضایی باعث بهم ریختگی وضعیت فکری و هوشیاری انسان می شود
خود ارضایی بینایی را نیز تحت تاثیر قرار میدهد
در مردان خارج شدن بیش از حد اسپرم باعث میشود تا در عمل لقاح قدرت بارگذاری اسپرم آنها کاهش یافته و از اینرو نتوانند صاحب فرزند شود .
 پوکی استخوان در دوران میان سالی برای خانمها و آقایانی که در دوران نوجوانی و جوانی اعتیاد به خودارضایی داشته اند امری بعید نمیباشد.
 تاثیر مستقیم خودارضایی بر غدد هیپوتالاموس مغز آسیب جدی بهمراه دارد

« آخرين ويرايش: 30 تير 1386,ساعت 22:34:23 توسط حسین » خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 30 تير 1386,ساعت 22:41:02 »

نقل قول

من قبلا گفتم این کار با توجه به بعضی خصوصیاتی که داره باعث اعتیاد میشه و نمیشه اطمینان از عدم این کار داشت:

نقل قول
اخه می دونی در استمنا ارضا جنسی بصورت کامل صورت نمیگیره و شخص هنور عطش این کار رو داره
در ثانی چون محیط خلوت هم زیاد پیدا میشه و می تونه خودشو مخفی کنه زیادم این کارو برا خودش سخت نمیگیره
و همچنین  یه اندک لذتی هم بهش میرسه ..
بعد از مدتی هم قبح این کار براش ریخته میشه..
خلاصه با وجود همه اینها تکرار این کارش زیاد میشه..چون اولا هنوز نیاز برطرف نشده و یه عطشی در او هست و در  قبحی هم که براش نیست
یه اندک لذتی هم که بهش میرسه ،محیط خلوت هم که تا بخوایی پیدا میشه خلاصه اینها همه مقدمه میشه تا تکرار این کار زیاد صورت بگیره
و اعتیاد خودبه خود دانگیر این ادم میشه که کاری رو زیاد تکرار بکنه

اگر یه نفر تو شرایط بدی قرار گرفت باید خودش رو از تنهایی و خلوت به دور کنه و مشغولیت بدنی مانند ورزش سنگین حداقل تو اون لحظه داشته باشه
یه بار دیگه هم تاکید میکنم آدم تا خودشو تحریک نکنه هرگز شهوت روش فشار نمیاره..
باید اسباب تحریک شهوت رو کم کرد.هیچ مشکلی متوجه انسان نخواهد شد.

خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 31 تير 1386,ساعت 13:07:49 »

مرسی حسین جان اما من برای خیلی از دلایل پزشکی توضیح بیشتر می خوام که فکر نکنم اینجا مجالش باشه.
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 31 تير 1386,ساعت 13:11:26 »

مرسی حسین جان اما من برای خیلی از دلایل پزشکی توضیح بیشتر می خوام که فکر نکنم اینجا مجالش باشه.
خب من تو زمینه پزشکی تخصصی ندارم اما می تونم تو این زمینه یه تحقیقی بکنم ....

از دیگر دوستان هرکی می تونه تحقیقاتی داشته باشه ممنون میشم
خارج شده است
mahbod_271
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر

« پاسخ #13 : 05 شهريور 1386,ساعت 01:25:30 »

یه سوالی که برای من هست اینه که چه ظور در دوران مجردی اگر اینکارهارو انجام بدیم مثلا با جنس مخالف ارتباط داشته باشیم یا خود ارضایی داشته باشم هم گناه است  که هیچی قبول ولی موضوع ارتباط جنسی که قبل یا بعد ازدواج نوعش عوض نمی شه یا شکلش پس در دوران متاهلی هم باید مشکلات جسمی بعد از ارتباط جنسی به وجود بیاد تازه ممکنه چون رابطه جنسی در ازدواج هیچ ایرادو گناهی نداره زنو شوهر شاید هر روز با هم رابطه داشته باشن اون وقت مشکل جسمی چی میشه؟؟؟
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 05 شهريور 1386,ساعت 07:39:36 »

دوست عزیز
ارضاء غریزه جنسی در بعد  از ازدواج بصورت طبیعی هست  و اینگونه ارضا شدن اگر متعادل باشد هیچ ضرری در پی ندارد.
ما که نگفتم مطلقا ارضاء غریزه جنسی برای انسان مضر است.
در مورد ارتباط با جنس مخالف کسی نگفت این گونه ضررهای جسمی در پی دارد.بلکه این ضررها مربوط به خود ارضائی هست.اما ارتباط با جنس مخالف بیشتر علاوه بر وجود حرمتی که دارد باعث عذاب وجدان و فشار روحی از این جهت که  انسان هم خودش الوده به گناه شده و هم موجباب به گناه کشیده شدن دیگری  را فراهم نمود.
در خود ارضائی گذشته از این که عملی است غیر طبیعی و مضرات خودش را بهمراه دارد چیزی که باعث شدت ضرر رساندنش به بدن شده اینست که شخصی که مبتلا به این عادت هست هیچ گاه بصورت کامل ارضاء نمی شود.زمانیکه کسی بصورت کامل ارضاء نشود مجبور است این کار رو تکرار کند تا حداقل لحضاتی رفع نیاز شود. که خود تکرار این فعل لطمات بسیاری بر انسان وارد می سازد علاوه بر اون ضعفی که بر بدن انسان مستولی میکند
یک نکته هم لازم است دقت داشته باشید انسان هرچه هم ارضاء نشده باشد مشکلی و فشاری  ندارد.فشار تنها در زمانی برای انسان حاصل می شود که انسان تحریک بشود.در مورد خود ارضائی هر دو صورت میگیرد.هم نیاز به ارضا و هم تحریک ..که هر دو اینا موجبات تکرار هرچه بیشتر این عمل و در انتها اعتیاد را خواهد داشت
خارج شده است
صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :