خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: افسردگی عذاب وجدان وسواس فکری به خاطر یه کا&#  (دفعات بازدید: 3095 بار)
افسرده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 28 تير 1386,ساعت 13:24:52 »

سلام.من شروینم. الان 16.5 سالم هست. من در سال گذشته یعنی 15 سالگی مرتکب همجنس بازی شدم من فاعل بودم و البته من از این کار متنفر بودم و هستم به این حد که اگه مثلا صحنه ای ببینم حالت تهوع میگیرم اما نمیدونم که چی شد من این کار را کردم. اینگار برای مدت کوتاهی 1 ساعت من منگ شده بودم البته از اینجا شروع شد که من به شوخی با دوستام به این فکر میکردیم فقط به عنوان اینکه شبیه سازی دختر بشه نه بیشتر که یکدفه دیدم که من این کار را انجام دادم.اولاش میگفتم که من شک دارم ذخول شده یا نه و می گفتم که من همجنس باز نیستم و واقا هم فکر نکنم باشم چون از این کار متنفر بوده و هستم.من در خانواده ای بزرگ شدم که همیشه به من گفتن کار خوب بکن و گفتن خودت تصمیم بگیر که خدا وجود داره با نه (خانواده تقریبا اعتقاد نداره)!!!بعدا برای اینکه9 ببینم کجای کارم رفتم دیدم که اگه توبه کنم از لحاظ مذهبی خوبه ... ولی دیدم که شرک به خدا و حتی شیطان پرستی هم کردم!!!مشکل اصلیم اینه که عذاب وجدان دارم؟؟؟؟؟
1 واقا من همجنس باز خوانده میشم؟؟؟
2 موقع روابط معمولی مخصوصا در ارتباط با دختر ها میگم که من اون کار زشت رو کردم و باید مثل یه همجنس باز باشم و حق ندارم مثل بقیه باشم؟؟؟؟
3 افسردگی شدیدی دارم؟؟؟؟؟؟ به طوری که من که یکی از المپیادی ها بودم حالا دیگه برام درس خواندن هم مهم نیست.
4 میتونم به خودم بگم من بچه بودم و اسمش رو شیطنت بزارم ؟؟؟؟
5 بهتر فراموشش کنک یا نه؟؟؟من سعی کردم اما نتونستم.
خیلی ممنونم.
« آخرين ويرايش: 28 تير 1386,ساعت 14:12:36 توسط محمد » خارج شده است
somaye
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر

« پاسخ #1 : 28 تير 1386,ساعت 13:27:55 »

بهترين آينده ها رازماني مي تواني بسازي كه گذشته هارا فراموش كرده باشي
پس بر خدا توكل كن نماز بخوان و ورزش كن
« آخرين ويرايش: 28 تير 1386,ساعت 14:12:45 توسط محمد » خارج شده است
افسرده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 28 تير 1386,ساعت 13:39:30 »

خیلی ممنون که جواب دادین ولی میشه جواب  1 و 2 را بدهید و اگر تونستید همهی سوالها!!!!!اخه چطوری فراموش کنم.
راستی یادمه من همیشه میگفتم که باید چارچوب ها را شکست مثلا کی گفته حتما باید رفت خواسگاری یا باید اول ازدواج کرد بهد بچه دار شد فکر میکنم که این کار را واقا بهش اعتقاد نداشتم.
به هر صورت الان توی بد وضعیتیم 5 ماهه که اصلا خوب نخوابیدم کاش میشد این را بزارم به حساب بچه گی شیطنت یا چیزی؟؟؟؟؟؟ای خدا!!!!!!!!!!!
« آخرين ويرايش: 28 تير 1386,ساعت 14:12:52 توسط محمد » خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #3 : 28 تير 1386,ساعت 14:28:05 »

هر چند که انجام خلاف خوب نیست و باعث تنزل انسان می شه
اما اگه  دنبال این کار خلاف پشیمانی و توبه به معنی واقعی باشه
حتی باعت تکامل هم میشه...
از این رو اصلا نگران نباش و از گذشته و کردار سابق خود هرچند باید
پشیمان باشی اما نا امید نباش چرا که :
                                                                باز آی  باز آی  باز آی

هر  آنچه  هستی  بازآی

گرکافروگبروبت پرستی بازآی     

این درگه ما درگه نومیدی نیست         

صد باراگر توبه شکستی باز آی

نقل قول
1 واقا من همجنس باز خوانده میشم؟؟؟
2 موقع روابط معمولی مخصوصا در ارتباط با دختر ها میگم که من اون کار زشت رو کردم و باید مثل یه همجنس باز باشم و حق ندارم مثل بقیه باشم؟؟؟؟
3 افسردگی شدیدی دارم؟؟؟؟؟؟ به طوری که من که یکی از المپیادی ها بودم حالا دیگه برام درس خواندن هم مهم نیست.
خیلی ممنونم.
با یه بار کار خطا و اشتباه این اسم رو کسی نمی ذارن !!گیرمم بذارن وقتی خودتو اصلاح و پاک کنی هیچی از اثرش باقی نمی مونه!
اما تو پشیمونی  نمیشه این اسم رو روت گذاشت..کسی این اسم رو روش میذارن که از این کار نه پشیمون باشه و نه قصد ترک این کارو داشته باشه

عامل اون افسردگی چیزی جز ناراحتی و فشار وجدان و بیداری ضمیرت نیست.نترس این باید محرکی باشه برات تا بتونی از این به بعد
بیشتر در مسیر پاک قدم بذاری و باعث میشه روح لطیفت سالم نگه داشته بشه چشمک
هر خطای که انسان میکنه دلیلش همون بچگی و شیطنت هست.اسمشو هر چی میخوایی بذار اما مطمئن باش هرچی اسمش باشه قال جبران هست
همه چی رو فراموش کن با این اعتقاد که با توبه واقعی خدا کامل کامل می بخشتت و اما یه چیز رو فراموش نکن اون درسی که از این ماجرا گرفتی ..

اما یه چیز بهت بگم
این که ایم ماجرا اینقده برات سنگین و درد آوره به خاطر این هست که هنوز قلب پاک و لطیفی داری..خیلیها هستند گناه انجام می دن بهشم افتخار می کنن!!
باید برای اونا گریست
تو بحمدلله خودت از این کرده خودت منتفری همین رو نقطه امیدی بدون که خدا این حس تنفر از این گناه رو تو قلب انداخته و امید بهش داشته باش.
« آخرين ويرايش: 28 تير 1386,ساعت 14:33:18 توسط حسین » خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #4 : 28 تير 1386,ساعت 22:24:06 »

1 واقا من همجنس باز خوانده میشم؟؟
ببین دوست عزیز اگر شما میلی دائمی و یا حرکتی همیشگی به این سمت داشته باشی همجنسباز خوانده می شوی نه وقتی که یکبار این اتفاق برات افتاده باشه و نه از روی تعمد.
چرا می گی؟ تو باید سعی کنی فراموش کنی و از اشتباهت درس خوبی بگیری نه اینکه همه جا بروز بدی تا دید اطرافیانت نسبت بهت تغییر کنه. در ضمن تو مثل بقیه ای. حتی کسایی که این حرکت رو انجام می دن آدمن. تو حق داری خوب زندگی کنی حتی اگه اشتباهی مرتکب شده باشی.
[/quote]
متوجه نشدم داری می پرسی افسردگی داری یا داری اطلاع می دی؟ اما من فکر می کنم تو فقط شدیداً ناراحتی و این کاملاً طبیعیه. درس نخوندنت هم به همون دلیله. اگه معتقد باشی که هر آدمی بالاخره یه روزی تو زندگیش خطا می کنه و اگه با این دید به دورو بریات نگاه کنی که همه تو زندگیشون کارای بدی کردن مطمئناً به خودت مسلط می شی.
آره این هم می تونه باشه. گاهی اوقات شیطنت، گاهی اوقات کنجکاوی و گاهی اوقات میل به تجربه کردن باعث می شه که آدم اشتباهای غیرقابل جبرانی بکنه. خدا رو شکر مال تو قابل جبرانه.
این بهترین کاره اما فراموش نکن که نباید شرایط دوباره بوجود اومدنش رو فراهم کنی. اگر سعی کردی فراموش کنی و نتونستی واسه اینه که شاید عذاب وجدان داری. اینو بدون تو حقی از کسی ضایع نکردی. خدا هم وقتی کسی واقعاً پشیمون باشه می بخشه در صورتیکه به کسی ظلم نکرده باشه.
به آینده ات امیدوار باش. تو قلب پاکی داری. همه، کسایی که قلب پاک دارن رو دوست دارن.
شاد باشی.
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
افسرده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 29 تير 1386,ساعت 21:31:12 »

ممنون از جواباتون.میدانم که من واقا همجنس باز نیستم چون هم قبلش و هم بعدش از این کار متنفر بودم اما نمیدانم چرا همیشه این فکر که من هستم ازارم میده به خاطز همین میگم وسواس فکری دارم چطوری رهایش کنم.ببینم اگه واقا من در علم و در جامعه همجنس باز خوانده میشم بهم بگید.
به نظرتون اگه برم پیش روانشناس میتونه کمکی بکنه!!!!
از کجا به کجا رسیدم از دم مدال المپیاد به الان که فکر میکنم همجنس بازم و نباید مثل بقیه(حتی خودم)از روابط عادی(دختر و پسر)بپردازم.
خارج شده است
افسرده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 29 تير 1386,ساعت 21:43:05 »

من کمکم دارم فکر میکنم خودکشی کنم البته برای 1 ساعت و معمولا 2 روز در هفته که در اوج افسردگی ام.نمیدونم چرا فکر میکنم مرتکب یک فاجعه ی بزرگ شدم و unforgiven هستم.
خارج شده است
افسرده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 29 تير 1386,ساعت 22:14:09 »

ای بابا چرا اینجا ادیت نداره!!!! من در ادامه پاسخ 5 بگم که م اگه واقا من در علم و در جامعه همجنس باز خوانده میشم بهم بگید. میترسم حرفاتون از روی ترحم باشه.تئ جامعه که کسی ترحمی نداره معمولا در باره من چی فکر میکنن.همجنس باز؟؟؟؟
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #8 : 29 تير 1386,ساعت 22:41:08 »

سلام

اول اینکه لطف کن و برو اون اسمت رو از افسرده عوض کن اسم خودت رو بزار که باهات آشنا بشیم!
انقدر این افسرده رو دیدم الان شکل افسردگی شده! چشمک

دوم اینکه راه رهاییش خیلی ساده هست! تکرار نکن! خیلی ساده!

بعدشم اینکه به شما همجنسباز نمیگند! اینو مطمئن باش! چطوری میگن آدم با یه بار معتاد نمیشه! تفسیر شماست! شما هم با یکبار بهت نمیگن!

اما ...

اما اگه بخوای بگی حالا یه باره و دوباره و ... اون موقع اعتیاد میشه!

متاسفانه اعتیاد به هر چیز بده. حتی ...

امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی و بهش عمل کنی

دنبال خود کشی هم نرو! اون دنیا خبری نیست فعلا:

اینجا به ادب دهند پاداش
در محضر عشق با ادب باش

پ ن : اینجا ادیت نداره چون یه زمانی داشت دوستانی کم لطفی میکردند و بعد از دریافت جوابهاشون پاک میکردند اون موقع خیلی مشکلات برای ما پیش میومد لبخند
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #9 : 29 تير 1386,ساعت 22:56:52 »

ای بابا چرا اینجا ادیت نداره!!!! من در ادامه پاسخ 5 بگم که م اگه واقا من در علم و در جامعه همجنس باز خوانده میشم بهم بگید. میترسم حرفاتون از روی ترحم باشه.تئ جامعه که کسی ترحمی نداره معمولا در باره من چی فکر میکنن.همجنس باز؟؟؟؟

اولاو ثانیا و ثالثا..!!تو اصلا همجنس باز نیستی!!...
حالا بر فرض اینکه یه نفرم همجنس باز واقعی و حرفه ای حرفه ای هم باشه!! چشمک
مگه راه بازگشت تخته شده؟! مگه هر کی همجنس باز شد باید بمیره؟!
خدا رو شکر تو هنوز نیستی از این قبیل چون یه خورده خودت دقت کن ببین چقدر دغدغه داری که همجنس باز هستی یا نه؟
چقدر این  اسم روت بدون بران عذاب داره..
خب با این اوصاف میشه بهت گفت همجنس باز..؟
این اسم رو کسی میذارن که اولا کارش این باشه و تداوم داشته باشه این کارش
و ثانیا دغدغه ای هم نسبت به بودن یا نبودن این اسم رو خودش نداشته باشه..
حالا خودت کلاه خودتو قاضی کن ..ببین هستی یا نسیتی؟

خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 29 تير 1386,ساعت 23:38:32 »

ای بابا چرا فکر می کنی اینجا کسی بهت ترحم می کنه. برو همه ی تاپیک ها رو بخون ببین تو کدوم به کسی ترحم شده که تو دومیش باشی. ما داریم واقعیت رو بهت می گیم. از قبل هم نمی شناختیمت که حالا بخواهیم ترحم کنیم. نه عزیزم تو همجنسباز نیستی. با شنیدن این حالت بهتر می شه؟ درضمن می خوای بری پیش روانشناس چکار کنی؟ بری دوباره این سؤال رو بپرسی؟ اونم همین رو می گه. فقط شما یه لطفی بکن به هر کسی رسیدی این موضوع رو نگو چون همه درک ندارن فکر می کنن خودشون خیلی پاکن یه گناه کوچیک مردم رو غول می کنن که وجدان خودشون راحت باشه.
بازم میگم داری خودت رو بیخودی آزار میدی. تو طبیعی هستی و این اشتباهیه که ممکنه هر آدم طبیعی و عاقل و بالغی بکنه. وقتی بتونی جلوی تکرار دوبارش رو بگیری اونوقت بیشتر متوجه می شی که اون فقط یه اشتباه بوده.
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
سمیرا
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 55

تشكر

« پاسخ #11 : 12 مرداد 1386,ساعت 16:01:12 »

سلام من عاشق کسی شدم که اصلا منو دوست نداره می خوام باهاتون چت کنم و قضیه رو کامل توضیح بدم من دارم دیوونه میشم
خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 12 مرداد 1386,ساعت 16:40:59 »

سمیرا جان شما باید یه تاپیک جدید تو قسمت ارتباط اجتماعی دختر و پسر بزنی و مشکلت رو توضیح بدی. ما بهت کمک می کنیم.
خارج شده است

ali320
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 52

تشكر

« پاسخ #13 : 13 مرداد 1386,ساعت 07:48:39 »

سلام
عزیزم سن 16 سالگی در پسرها ، سن بسیار بحرانی یه و تو الان تو این سنی.
بهتره که از این استعدادی که خدا در اختیارت گذاشته(
نقل قول
به طوری که من که یکی از المپیادی ها بودم
) استفاده کنی ، ببین به چه رشته و گرایش دانشگاهی علاقه داری
برای کنکور چکار میکنی؟
ببین اون کاری که کردی ، با این پشیومنی که الان داری تو رو به مراحل کمال نزدیک می کنه.
عماریاسر هم اولش با پیامبر مخالف بود ولی بعد به یکی از بهترین یارهای وی تبدیل شد(البته فکر کنم عمار بود ، اسمش رو مطمئن نیستم)
سعی کن به خانواده ات نزدیک تر بشی ، وقت بیشتری با اونا باش ، باهاشون دوستی ات رو محکم تر کن ، بیشتر حرف بزن.
منتظر جواب سوالم برای کنکور هتسم.
خارج شده است

خدايا ترا شكر مي كنم كه به من نعمت " توكل " و " رضا" عطا كردی، و در سخت ترين طوفانها و خطرناكترين گردابها، آنچنان به من اطمينان و آرامش دادی كه با سرنوشت و همه پستی ها و بلنديهايش آشتي كردم و به آنچه تو بر من مقدر كرده ای رضا دادم.    "دکتر چمران"
shahabe83
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 56

تشكر
دريافت شده: 6

« پاسخ #14 : 12 شهريور 1386,ساعت 16:16:25 »

سلام. منو تو یه ویژگی مشترک داریم: به پایین تر از خودمون نگاه نمی کنیم تا بتونیم ارزش خودمونو بشناسیم. تو همین که از کارت اینقدر پشیمونی وقصد تکرارشو نداری برات کافیه که اثر اون کارتو از بین ببره.  موفق باشی
خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :