هر چند که انجام خلاف خوب نیست و باعث تنزل انسان می شه
اما اگه دنبال این کار خلاف پشیمانی و توبه به معنی واقعی باشه
حتی باعت تکامل هم میشه...
از این رو اصلا نگران نباش و از گذشته و کردار سابق خود هرچند باید
پشیمان باشی اما نا امید نباش چرا که :
باز آی باز آی باز آی
هر آنچه هستی بازآی
گرکافروگبروبت پرستی بازآی
این درگه ما درگه نومیدی نیست
صد باراگر توبه شکستی باز آی
1 واقا من همجنس باز خوانده میشم؟؟؟
2 موقع روابط معمولی مخصوصا در ارتباط با دختر ها میگم که من اون کار زشت رو کردم و باید مثل یه همجنس باز باشم و حق ندارم مثل بقیه باشم؟؟؟؟
3 افسردگی شدیدی دارم؟؟؟؟؟؟ به طوری که من که یکی از المپیادی ها بودم حالا دیگه برام درس خواندن هم مهم نیست.
4 میتونم به خودم بگم من بچه بودم و اسمش رو شیطنت بزارم ؟؟؟؟
5 بهتر فراموشش کنک یا نه؟؟؟من سعی کردم اما نتونستم.
خیلی ممنونم.
با یه بار کار خطا و اشتباه این اسم رو کسی نمی ذارن !!گیرمم بذارن وقتی خودتو اصلاح و پاک کنی هیچی از اثرش باقی نمی مونه!
اما تو پشیمونی نمیشه این اسم رو روت گذاشت..کسی این اسم رو روش میذارن که از این کار نه پشیمون باشه و نه قصد ترک این کارو داشته باشه
عامل اون افسردگی چیزی جز ناراحتی و فشار وجدان و بیداری ضمیرت نیست.نترس این باید محرکی باشه برات تا بتونی از این به بعد
بیشتر در مسیر پاک قدم بذاری و باعث میشه روح لطیفت سالم نگه داشته بشه

هر خطای که انسان میکنه دلیلش همون بچگی و شیطنت هست.اسمشو هر چی میخوایی بذار اما مطمئن باش هرچی اسمش باشه قال جبران هست
همه چی رو فراموش کن با این اعتقاد که با توبه واقعی خدا کامل کامل می بخشتت و اما یه چیز رو فراموش نکن اون درسی که از این ماجرا گرفتی ..
اما یه چیز بهت بگم
این که ایم ماجرا اینقده برات سنگین و درد آوره به خاطر این هست که هنوز قلب پاک و لطیفی داری..خیلیها هستند گناه انجام می دن بهشم افتخار می کنن!!
باید برای اونا گریست
تو بحمدلله خودت از این کرده خودت منتفری همین رو نقطه امیدی بدون که خدا این حس تنفر از این گناه رو تو قلب انداخته و امید بهش داشته باش.