خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: افسردگی عذاب وجدان وسواس فکری به خاطر یه کا&#  (دفعات بازدید: 3095 بار)
افسرده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #15 : 18 شهريور 1386,ساعت 02:15:30 »

واقعا از این همه لطفتون ممنونم راستش برای کنکور رنامه ای ندارم برناما ام برای المپیاده اونم فیزیک اگه بشه می تونم 2رشته بخونم از سربازی هم خلاص می شم. وای خدای من چرا شما اینقدر مهربان هستید.اون مسالم به طور کلی حل شد و حالا یه مساله دیگه دارم اونم اینه که من یه چند وقتی با شیطان پرست ها بودم و بیشتر به خاطر آهنگ هاشون ولی دوباره همون وسواس امده سرم که نکه منم شیطان پرست شده بودم و من و جو گرفته بود نمیدونم بازم شاید برای چند ساعت م مثلا حرفشون را تایید کرده باشم ول تا اونجایی که خودم میدونم بیشتر برای جلب توجه بوده حالا این یکی داره دیونم می کنه.راستی چه حسه بدیه که فقط شما به من کمک میکنید ایشالا که هیچ وقت به کمک من نیازی نداشته باشید.
خارج شده است
افسرده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #16 : 18 شهريور 1386,ساعت 02:29:52 »

ای وای کلی تایپ کردم ولی نمیدونم چرا پست نشد.واقعا ممنونم از این لطفتون دوستان.راستش براس کنکور دیگه برنامه ای ندارم برنامه ام بیشتر روی المپیاد فیزیکه چون هم 2 تا رشته می تونم بخونم هم سربازی را میپیچون.وغعا مشکلم را حل کردین دوستان واقعا ممنونم ولی یه مشکل دیگه ای پیش امده دیگه خودتون ببخشید من یه کم دردسر دارم.من چند وقتی بود به خاطر کنجکاوی و علاقه به یه نوع آهنگ با شیطان پرست ها رابطه داشتم و حالا میترسم جو گیر شده باشم و شیطان پرست شده بودم نمیدونم والا شاید یه موقع جو گیر شده بودم دیگه والا تا اونجایی که یادمه برای کنجکاوی برای جلب توجه این کار ها رو میکرذم حالا دیگه نمیدونم یه جور وسواسه عجب گیری کردم به خدا.
از دوستان  عزیز: سمیرا  مریم  حسین  محمد 
somaye shahabe83  ali320
تشکر میکنم که کمکم کردید.
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #17 : 18 شهريور 1386,ساعت 06:17:24 »

نقل قول
و حالا یه مساله دیگه دارم اونم اینه که من یه چند وقتی با شیطان پرست ها بودم و بیشتر به خاطر آهنگ هاشون ولی دوباره همون وسواس امده سرم که نکه منم شیطان پرست شده بودم و من و جو گرفته بود نمیدونم بازم شاید برای چند ساعت م مثلا حرفشون را تایید کرده باشم
حالا این یکی داره دیونم می کنه.راستی چه حسه بدیه

دوست عزیز این فکر که مبادا تو شیطون پرست شده باشی داره تو رو دیوونه میکنه می خوایی شیطون پرست باشی..
اخه هرکی به هر مکتب و ایده ای متعلق باشه به اون مکتب عشق و علاقه داره..حالا تو از گذاشتن اون اسم رو خوت منتفری و احساس شدید ناراحتی میکنی بعدشم می خوایی شیطان پرست باشی.
نه عزیز مطمئن باش هنوز ضمیر و باطن پاکی داری که این جور داره ناراحتت میکنه
برو خدا رو شکر کن
فقط یه چیز سعی کن همه اینها رو جبران کنی تا این فشارها و ناراحتیهات هم در قبال اون جبرانی که انجام میدی تموم بشه.
مثلا برا اینکه ثابت کنی خدا رو دوست داری براش یه کاری بکن!! باید  باورت بشه که هنوز پاکی
یا علی
خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #18 : 18 شهريور 1386,ساعت 23:58:37 »

منتظر شنیدن اسمت به عنوان فرد برتر المپیاد فیزیک هستم. به شرطیکه این اسم ( افسرده ) رو برداری و اسم قشنگ خودت رو بذاری.

موفق باشی.
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
افسرده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #19 : 19 شهريور 1386,ساعت 01:12:04 »

ممنونمز
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا