خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دختر خانومها بخونن  (دفعات بازدید: 3588 بار)
aida67
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 159

تشكر
اهدا شده: 16
دريافت شده: 30

« پاسخ #15 : 06 بهمن 1387,ساعت 14:40:01 »

من با خانوم کریمی موافقم جدا بودن زیاد هم نمیتونه مفید باشه. درسته که من ضربه خوردم ولی هیچ وقت یادم نمیره که در این قضایا من مقصر اصلی بودم.البته تجربه ای که بدست آوردم خیلی برای ارزشمنده. به هر حال زمانی بود که من خوش بودم و لذت میبردم. احتمالا اون موقع ها باید درست تصمیم میگرفتم که به علت احساسات، بی تجربگی و احیانا هوی و هوس نتونستم تصمیم درست رو بگیرم و رابطه و احساسم رو کنترل کنم. 
 به نظرم باید نوعی تربیت احساسی داشته باشیم.
به شخصه نمی تونم به کسی بگم این کارو نکن ، با پسر نگرد چون من تجربه بدی داشتم. دلیل قانع کننده ای نیست. ولی باید طبق گفته خانوم کریمی، آنقدر اعتماد به نفس داشته باشه كه نخواهد احساس خودش را درست مثل يك شيء بي ارزش در اختيار هر كسي قرار بده ...........!!!!!! و در دوستي ها طوري رفتار كنه كه هميشه چارچوب گفتار، رفتار، احساس خودش را براي طرف مقابل تعريف كنه....... و نگذارد كه طرف از آن محدوده فراتر بره!   

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

121314

خارج شده است

زندگی رو زیاد سخت نگیر. چون هیچ وقت از توش زنده بیرون نمیای!!
كريمي
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1121

تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191

« پاسخ #16 : 06 بهمن 1387,ساعت 14:52:38 »

آيداي عزيز............ زندگي پر از تجربه هاي تلخ و شيرينه!!!!!!!! اصلاً ناراحت نباش كه اشتباه كردي ........ مهم اينه كه اينقدر شجاعت داري كه اينو پذيرفتي!!!!!!!!! و منبعد با تجربه اي كه داري......... راحت تر مي توني تصميم بگيري و به قول معروف از يه سوراخ دو بار گزيده نشي!

به عقيده من زندگي صحنه اي از آزمون و خطاهاست!!!!!!!!! كه اگه آدم هوشيار باشه مي تونه براي زندگيش در خلال همين آزمون و خطاها درست و صحيح برنامه ريزي كنه........

اگرچه دوستمون 121314 هم دقيقاً درست مي گن........... ايشون باتوجه به واقعيات موجود در فرهنگمان صحبت مي كنند نه يك فرهنگ ايده آلي!!!!!!!!! و واقعاً اميدوارم روزي ياد بگيريم كه اجحافي را كه در خلال آموزش و تربيت طي ساليان به ما شده را بفهميم و براش يه كار اساسي بكنيم..........

براتون آرزوي بهترين ها را دارم
كريمي

aida67, 121314

« آخرين ويرايش: 06 بهمن 1387,ساعت 15:05:09 توسط كريمي » خارج شده است

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #17 : 13 بهمن 1387,ساعت 11:13:32 »

دوست عزیز 121314 میشه بگید منبع آمار شما از کجاست؟

من کارشناس امار هستم اما تا جایی که میدونم و در جامعه شناسی هم مطالعه کردم ربطی به این نداره که شما چگونه اشنا بشید بلکه مهم بعد از اون. امروزه با وجود اینترنت و دنیای مجازی و همچنین با در دسترس بودن اینترنت برای بسیاری از افراد یکی از روشهای اشنایی شده .

دوست عزیز خیلی از افراد به طریق سنتی اشنا شدن امااونها هم کارشون به طلاق کشیده شده

aida67

خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 539

تشكر
اهدا شده: 100
دريافت شده: 98

دانشجوی رشته مهندسی شیمی-صنایع گاز

« پاسخ #18 : 13 بهمن 1387,ساعت 12:52:13 »

دوست عزیز بنده امار گیر نیستم ! و این تحقیقاتم را به صورت گروهی انجام دادم ! از مجتمع قضایی الی اخر . . . ، در ضمن امار طلاق ازدواجهای سنتی به مراتب کمتر از ازدواجایی بوده که از دوستیای خیابانی به ثمر رسیده ! منم منکر صحبت شما در مورد اشنا شدن به هرگونه نیستم ولی متأسفانه طرفین حد و مرز خودشونو نمی دونند و بس . اصلا می دونید چیه بی رو در واسی بگم چون من و چند نفر دیگه حقیقتو می گیم فکر می کنید این حرفارو اخلاقی بررسی می کنیم و بر اساس چیزای دیگه حرف می زنیم ، واسه همینم بنده فعالیتم را کاهش دادم و سر فرصت هم خواهم رفت و از دست بنده خلاص خواهید شد . انشاء الله که همه از این طریق به خوشبختی برسند .والسلام. 

aida67

خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #19 : 14 شهريور 1388,ساعت 19:31:25 »

بلاي تو به سر منم اومد اما اون با من 4 ماه دوس بود از طريق لفن چون ما دو شهر جدا بوديم من كاملا عاشق اون اما اون 1سالي بود كه با دختره ديگه بود وقتي فهميد بهش وابسته شدم با دلايلي كه همش درست بود البته قبلا ممن خودم اين دلايل را بهش گفته بودم خواست جدا بشه اما من بعد از طريق دوستش فهميدم واسه ازدواج كس ديگه را ميخواد و بعد خودش اعتراف كرد اما من هنوز اونو دوس دارم اميدوارم خوشبخت بشه....
ولي پسرا همشون يه چيزي كم دارن با عرض معذرت
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
aida67
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #20 : 30 شهريور 1388,ساعت 23:46:03 »

ولي پسرا همشون يه چيزي كم دارن با عرض معذرت

این حرف اصلا درست نیست

HIDDEN WAY, Kourosh

خارج شده است

maryam000
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 100

تشكر
اهدا شده: 33
دريافت شده: 52

« پاسخ #21 : 31 شهريور 1388,ساعت 13:51:15 »

سلام آیدای عزیزم
نوشته ات مربوط به خیلی وقت پیشه و امیدوارم الان دختری باشه با یه احساس دیگه و تونسته باشی از این تجربه تلخ بهترین درسها رو بگیری. راستش با خوندن نوشته ات اولین و امیدوارم آخرین تجربه خودم که دقیقا شبیه به تو بود اومد جلو چشمم.
منم دقیقا احساسات تو رو تجربه کردم و مدتها این سوال واسم قابل هضم نبود و عذابم می داد که چطور میشه کسی که میگه تو تمام زندگیش هستی و بدون تو نمی تونه زنده باشه، به راحتی می زاره و می گذره و حتی پشت سرشم نگاه نمی کنه تا خاکستر تو رو ببینه.
اما گلم این یه واقعیته و شاید برمی گرده به دنیای متفاوت و دیدگاههای متفاوت دختر و پسر توی این روابط ، نه مقصر اصلی بودن یکی از طرفین.
واسه من فکر کردن به این سوال 2 سال طول کشید و هیچ جوابی هم پیدا نکردم. آخرش به این نتیجه رسیدم که باید همه این فکرها رو بزارم کنار و به راه زندگی ادامه بدم و دنبال مقصر هم نباشم. به این فکر کنم که هرچیزی که اتفاق می افته بهترین حالتیه که باید.
الان به این فکر می کنم که باید نهایت تجربه رو از این گذشته تلخ ببرم و نزارم دیگه تکرار بشه. همین
شاد باشی و خوشبخت
خارج شده است

نبودن هرگز به تلخی از دست دادن یک بودن نیست.
بودنت را از دست نده.
aida67
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 31 شهريور 1388,ساعت 14:09:52 »

آره مریم عزیز. من جواب رو حداقل در مورد خودم پیدا کردم . اینکه کسی رفت ... دیگه نباید در صدر افکار ما باشه. باید خودمون باشیم. باید به خودمون فکر کنیم.و من هم همه رو به این تشویق میکنم که به خودشون فکر کنن. و خودشون رو بشناسن تا آدم قدرتمندی باشن.
خارج شده است

amirkaraj
امیر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

http://amirkaraj.33ir.com

« پاسخ #23 : 19 مهر 1388,ساعت 00:27:18 »