66maryam
موسوی
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 216
تشكر
اهدا شده: 54
دريافت شده: 41
|
 |
« : 30 دي 1387,ساعت 14:22:56 » |
|
همیشه این سوال تو ذهنم بود میخوام اگه ممکنه اقایون بگن حاضرند این کار رو بکنند؟همون طور که میدونید از خوردن قرص بهتر هست(از نظر درصد احتمال بارداری) و خیلی راحت و سرپایی...ا بعد از بچه دار شدن حاضرید این کار رو بکنید؟اگه نه دلیلشم بگید..ممنون
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
كريمي
OFC Hero

آفلاین
تعداد ارسال: 1121
تشكر
اهدا شده: 144
دريافت شده: 191
|
 |
« پاسخ #1 : 30 دي 1387,ساعت 14:29:06 » |
|
البته من نظري ندارم چون آقايان قراره نظر بدهند ولي تنها چيزي كه فكر كردم بگم اينه كه زياد هم سرپايي و راحت نيست ....... بالاخره يه چند روزي بايد طرف خانه بستري باشه و استراحت كنه .......... ولي واقعاً از روشهاي جلوگيري كه خانمها انجام مي دهند به مراتب بهتره ........ مثل همان قرص خوردن و يا گذاشتن دستگاه داخل رحم كه تا حدودي ريسكي است و ممكنه خطر آفرين باشه!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی - نلسون ماندلا
|
|
|
66maryam
موسوی
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #2 : 30 دي 1387,ساعت 19:25:37 » |
|
نظر من اینه که ریسکش خیلی کمتره...کاری نداره فقط از روی پوست یه برش کوچیک میدن و مجرای مربوطه رو می بندن...مثل بستن لوله ها در خانم ها..با این تفاوت که برا خانم ها جراحی در حد باز کردن شکمه ولی در مردا کاملا موضعی و از خارجه...اقایون نظر ندارن؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
HIDDEN WAY
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 406
تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341
|
 |
« پاسخ #3 : 30 دي 1387,ساعت 19:48:41 » |
|
سلام !
با توجه به این که با انجام این کار توانایی باردار کردن آقایان از بین می رود و برگشت پذیر نیست ، بنده موافق نیستم که چنین کاری رویم انجام شود !!! 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
حضرت امیر : حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...
Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar Bu denizin qozu yashdi sensiz
|
|
|
66maryam
موسوی
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #4 : 30 دي 1387,ساعت 20:11:35 » |
|
خب اگه خانمت TL کنه اونم نمیتونه دیگه باردار بشه...اگه بچه داشتی دیگه هم نخوای بچه داشته باشی چی؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
HIDDEN WAY
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 30 دي 1387,ساعت 22:03:24 » |
|
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 23 فروردين 1388,ساعت 08:29:59 توسط *sara* »
|
خارج شده است
|
حضرت امیر : حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...
Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar Bu denizin qozu yashdi sensiz
|
|
|
*sara*
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1215
تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426
|
 |
« پاسخ #6 : 01 بهمن 1387,ساعت 09:04:22 » |
|
مريم جان زياد اصرار نكن جون مردها زير بار اينجور كارها و از دست دادن توانايي هاشون نمي رن 
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: HIDDEN WAY
|
|
|
خارج شده است
|
.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
|
|
|
66maryam
موسوی
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 01 بهمن 1387,ساعت 09:17:07 » |
|
خب اتفاقا منظورم همین بود:نورپلنتی که شما میفرمایید میدونید چیه و چه بدبختیه؟؟ای یو دی هم که اگه رحم رو پاره کنه احتمال مردن طرف هست و خود گذاشتنش هم با درد شدید ی همراهه. البته از من نشنیده بگیریدا!!ولی اگه کسی بخواد بعد از وازکتومی هم میتونه اگه بخواد بچه دار شه!دکترا میگن احتمالش صفره که طرف فردا برنگرده بگه بچه میخوام..میخوام همه نظر بدن واقعا دوست دارم بدونم...................کسی به خاطر عشقش از خود گذشتگی میکنه؟؟میدونم مردا دوست ندارن و لی اگه همسرشونو دوست دارن یا ادعا میکنن میتونن به این قضیه هم فکر کنن..البته خیلی از مردا هستند که این کارو کردن 
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: HIDDEN WAY
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
66maryam
موسوی
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 01 بهمن 1387,ساعت 09:44:20 » |
|
احتمال شکست(بارداری)با وازکتومی 0.2%...........بستن تیوب ها در خانم ها 0.4%..................نورپلنت و تزریق 0.4%....................قرص ضد بارداری 8 % !!!!!!!!!...............ای یو دی تا 3 %.......کاندوم 3 تا 12%....................دیافراگم 3تا 25% .... نزدیکی منقطع 30 تا 35%..................
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
جاسم
Jr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 62
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 4
|
 |
« پاسخ #9 : 01 بهمن 1387,ساعت 11:16:46 » |
|
وازکتومی یکی از آسان ترین ..... بی خطر ترین..... و ارزانترین روشهای جلوگیری است .من خودم 14 سال قبل این عمل سر پائی را انجام داده ام و تا کنون هیچگونه مشگلی نداشته ام.
|
|
|
|
|
HIDDEN WAY
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 01 بهمن 1387,ساعت 13:01:23 » |
|
خب اتفاقا منظورم همین بود:نورپلنتی که شما میفرمایید میدونید چیه و چه بدبختیه؟؟ای یو دی هم که اگه رحم رو پاره کنه احتمال مردن طرف هست و خود گذاشتنش هم با درد شدید ی همراهه. البته از من نشنیده بگیریدا!!ولی اگه کسی بخواد بعد از وازکتومی هم میتونه اگه بخواد بچه دار شه!دکترا میگن احتمالش صفره که طرف فردا برنگرده بگه بچه میخوام..میخوام همه نظر بدن واقعا دوست دارم بدونم...................کسی به خاطر عشقش از خود گذشتگی میکنه؟؟میدونم مردا دوست ندارن و لی اگه همسرشونو دوست دارن یا ادعا میکنن میتونن به این قضیه هم فکر کنن..البته خیلی از مردا هستند که این کارو کردن  خواهر چرا نشر اکاذیب می کنید ؟! توانایی بارداری بعد از این شیوه (وازکتومی) غیر قابل برگشته ! متاسفانه کتاب تنظیم خانوادم دم دستم نیست ، اما یادم نمیاد عوارضی رو که شما نوشتید در اون منبع ذکر کرده باشند !!! عوارضی رو که نوشتید اولین باره میشنوم !
من هنوز نفر مورد نظرم رو انتخاب نکردم ، از الان نمیتونم بگم که به خاطر عشقم (!) این از خود گذشتگی (!) رو در حقش می کنم یا نه !
در ضمن کلید تشکری که برای ازرسال شماره 7 زدم اشتباه بود ، میخواستم از خانم *sara* تشکر کنم .
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: *sara*
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
كريمي
OFC Hero

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 01 بهمن 1387,ساعت 13:15:02 » |
|
شايد منظور مريم خانم اين بوده كه دوباره طي يك جراحي ديگه مجرايي را كه باعث عبور اسپرم ميشه و بسته اند، باز كنند؟! البته واقعاً نمي دانم امكان پذيره يا نه؟!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
HIDDEN WAY
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 01 بهمن 1387,ساعت 13:35:14 » |
|
شايد منظور مريم خانم اين بوده كه دوباره طي يك جراحي ديگه مجرايي را كه باعث عبور اسپرم ميشه و بسته اند، باز كنند؟! البته واقعاً نمي دانم امكان پذيره يا نه؟!
مگر اینطور نیست که مجرا را ببرند و سرش را هم گره بزنند ؟! حالا چطور می خواهند دوباره آن را بعد از مدت ها وصل کنند ؟! در ضمن اینجایش را مطمئن نیستم اما اگر اشتباه نکنم همان مجرا مسئول رساندن مواد غذایی به بیضه هاست ! حال این مجرا قطع میشود ! آیا بیضه ها سالم خواهند ماند ؟؟؟؟؟ 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
كريمي
OFC Hero

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 01 بهمن 1387,ساعت 13:46:13 » |
|
البته من دقيقاً از نظر پزشكي نمي دانم چه بلايي سر اين مجرا مي آرند!! (يعني چه جوري قطعش مي كنند يا بقول شما گره مي زنند!!) ولي مي تونم تحقيق كنم و بپرسم ......... ولي تا آنجائيكه من مي دانم اين مجرا وظيفه اش اينه كه اسپرمي را كه در بيضه ها شكل مي گيره و ساخته ميشه به بيرون هدايت مي كنه البته نه (آب مني) را فقط اسپرم ها را ......... و منبعد يعني بعد از بستن اين مجرا .......... فقط آب مني بيرون خواهد آمد بدون اسپرم!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*sara*
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1215
تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426
|
 |
« پاسخ #14 : 01 بهمن 1387,ساعت 14:04:48 » |
|
دستت درد نكنه هيدن واي  ولي لطف كن و اين گذشت رو در برابر همسر آينده ات انجام بده  اين مشكلاتي كه مريم جون ذكر كرد منم شنيدم :-\شما براي اين نشنيدي چون مشكلات بعدش براي خانومهاست زياد مطالعه نكردي ولي مطالعت در مورد مشكلات خودتون خيلي خوبه و قابل تحسينه 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
|
|
|
|