خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ترامادول  (دفعات بازدید: 1639 بار)
افسرده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 18 شهريور 1386,ساعت 02:18:50 »

سلام از دوستان را میبینک که برای جلوگیری از استرس از این دارو استفاده میکنن ولی چون اثراتش را دیدم سعی میکنم انها را منع کنم بیشتر انها ان را برای جلوگیری از ترس می خورن مثلا برای بر اول امپول زدن و بعد میگن که برای بار دومدیگه نمی خوریم یا برای اینکه تو شهر بازی جلوی بقیه کم نیارن.می خواستم بدونم شما چه دارویی را به جای ترامادول به این دوستان من پیشنهاد میکنید؟؟؟؟می خوان بر ترس خود در کوتاه مدت غلبه کنن.
خارج شده است
بهرام
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 42

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 18 شهريور 1386,ساعت 18:19:27 »

دوست عزیز من، در این انجمن شاید خیلی ها دارای مشکلاتی باشند ، اما با صحبت و درد و دل کردن و دریافت جواب از  افراد مختلف مشکلات خود را حل می کنند، پس لطفا نام افسورده را تغییر دهید.
خوب ببینید ، از نظر من ، استفاده از دارو برای کم نیاوردن ، یا نشان دادن شجاعت می تونه بزرگ ترین اشتباه یک نفر باشه ، چرا که هر دارو اثرات منفی زیادی داره و همین طور باید به این توجه داشته باشید اعتیاد به این دارو ها مشکلات زیادی به همراه داره.
مثلا اثرات و اعوارض دارو ترامادول
و به این هم توجه داشته باشید تنها ترامادول نیست که این عوارض را دارد، بلکه هر دارو به همراه تاثیراتی که دارد، عوارضی را نیز به همراه دارد.

و صد البته این ترس ، فریاد ها ، زمین خوردن ها و ... در هنگام بیرون رفتن به همراه دوستان و سوار شدن در این گونه وسایل بازی باعث نشاط و شادی خواهد شد و مصرف این گونه دارو ها شما را از این لذت و شادی دور خواهد کرد.

موفق و پیروز باشید
یا علی
خارج شده است

این نوشته ها تنها از طرف یک دوست می باشد !
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #2 : 22 شهريور 1386,ساعت 23:04:06 »

بعضی از افرادی که به موادی دسترسی ندارند که باهاش برند فضا متاسفانه از ترامادول استفاده میکنند.

متاسفانه فضا رفتن ...

شعری مینویسم براتون تا راحت تر درک کنید

نردبان این جهان ما و منی است --- عاقبت این نردبان افتادنی است

هرکه بر این نردبان بالا نشست --- استخوانش سخت تر خواهد شکست
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :