خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1] 2 3 4   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ازدواج پسرها با دختران بزرگتر از خود  (دفعات بازدید: 4271 بار)
Dorahi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1605

تشكر
اهدا شده: 37
دريافت شده: 75

« : 28 بهمن 1387,ساعت 23:25:27 »

در مورد ازدواج با دختری که از شما بزرگتره پسرها نطر بدن
در مورد ازدواج با پسری که از شما کوچکتره دختر ها نظر بدن
آیا به نطرتون اینگونه ازدواج ها میتونن موفق باشن چرا؟
به نظرتون اینگونه ازدواج ها اشتباه است ؟ چرا ؟؟ متعجب
خارج شده است

من واقعاً فرمول دقيقي براي موفقيت نمي شناسم ولي فرمول شكست را به خوبي مي دانم سعي كنيد همه را راضي نگه داريد. (بيل كازبي)
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 29 بهمن 1387,ساعت 09:18:41 »

اينها همه بستگي به طرفين داره
من خودم 1 سال از شوهرم بزرگترم در اين مورد با هم هيچ مشكلي نداريم ولي به نظر من اقايون بايد بزرگتر باشن چون اونها ديرتر به بلوغ فكري ميرسن و خانمها زودتر
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
positive
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 161

تشكر
اهدا شده: 26
دريافت شده: 21

« پاسخ #2 : 29 بهمن 1387,ساعت 10:12:18 »

منم موافقم که پسرها بزرگتر باشن بهتره.
اما مهم تفاهم بین اونهاست که اگه توی طول زندگی ادامه پیدا بکنه سن در این بین سهم کمتری داره.
اما اگه واقعا عشق سوزان و عاقلانه ای وجود داره تفاوت سنی تا چند سال زیاد مشکلی نداره.مثل زلیخا و یوزارسیف!!!!! Cheesy
آخه یوزارسیف تو خونه زلیخا بزرگ شد و بچه بود حالا مادربزرگه  میخواد باهاش ازدواج کنه!!!!!!!!!!! :'(
خارج شده است

فراموش کن آنچه را که نمی توانی به دست آوری و به دست آور آنچه را که نمی توانی فراموشش کنی.
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #3 : 29 بهمن 1387,ساعت 12:49:49 »

دوست عزیز دوراهی

بستگی به سن ازدواج داره به طور مثال یه پسر 30 ساله با یه پسر 20 ساله تفاوت های زیادی داره برای همین اگر یه دختر 35 ساله با یه پسر 30 ساله اگه ازدواج کنند شاید مشکلی پیش نیاد اما یه دختر 25 ساله با یه پسر 20 قطعا به مشکل میخورند.

اگر گفته شده پسر از دختر بزرگتر باشه تنها دلیلش بلوغ فکری نیست از نظر ظاهری دخترها زودتر افت میکنند بخاطر زایمان و نوع شرایط بدنیشون زودتر پیری به سراغشون میاد برای همین یه زن و مرد 40 ساله از نظر ظاهری متفاوت هستند
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #4 : 29 بهمن 1387,ساعت 13:10:27 »

منم با سایه خانم موافقم ..وقتی ادما به یک بلوغ فکری و احساسی میرسن که این با گذشت زمان  و گذر عمر بدست میاد ..میتونن با هم بهتر کنار بیان .....و در سنین خیلی جوانی درست نیست ....
خارج شده است
میترا-ه
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 11

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 3

« پاسخ #5 : 30 بهمن 1387,ساعت 20:12:33 »

من هم به سهیه موافق هستم.چون نمونه ی این ازدواج رو از  نزدیک دیدم (پسر 27 و دختر 29)زندگی کاملا موفق و عا شقانهی اونها بعد از 14 سال پایداره ولی در سن زیر 25 برای اقایان این تصمیم ریسک داره چون احساساتشون بیشتر بر منطق غلبه داره.توی مجله موفقیت خوندم دکتر افروز(روان شناس)گفته بودن این که پسر باید حتما بزرگتر باشه یک باور غلط فرهنگی هستش و تحقیقات نشان داده که ازدواج هایی که دختر 2 سال بزرگتره موفق و پایدار ه. 
خارج شده است
sima1387
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 281

تشكر
اهدا شده: 21
دريافت شده: 37

« پاسخ #6 : 30 بهمن 1387,ساعت 23:05:03 »

من فکر میکنم اگر عشق وعلاقه واقعی بین طرفین باشه دیگه تفاوت سنی اثری نداره.......

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer

خارج شده است

*  رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند*
* چنان نماند وچنین نیز هم نخواهد ماند*
saba_r
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« پاسخ #7 : 10 فروردين 1388,ساعت 10:48:37 »

به نظر من اصل تفاهمه كه بيننشون باشه اگه اين مورد به خوبي رعايت بشه هيچ فرقي نمي كنه كه دختر از پسر بزرگتر باشه و يا برعكس.

Designer

خارج شده است
escomtec
سبز-سفید-نارنجی
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 111

تشكر
اهدا شده: 45
دريافت شده: 59

دستخوش تغییر

« پاسخ #8 : 11 فروردين 1388,ساعت 15:15:13 »

به نظر من اقايون بايد بزرگتر باشن چون اونها ديرتر به بلوغ فكري ميرسن و خانمها زودتر

سارا من با تو موافق نیستم، موضوع بلوغ فکری نیست، اتفاقا دیده می شود که در دختر و پسرهای همسن، افکار دختر نسبت به پسر از سطح کیفی پایین تری برخوردار است؛ نکته اینجاست که انتظارات دختران نسبت به سنشان سخت تر و پیچیده تر می شود، وطبیعتاً برآورده ساختن آنها هم سخت تر می شود؛ پسری که سن بالاتری دارد مطمئناً تواناییهای بیشتری دارد.

چه بسا انتظارات دختر از منطق صحیحی برخوردار نباشد؛ مرد با توجه به سنش قدرت حاکمیت و همچنین تحمل بیشتری خواهد داشت.

خود من نمی توانم تصور کنم که با دختری کم سن وسال تر از خودم ازدواج کنم(احساس دمخوری با یک بچه به من دست می دهد)
خارج شده است

نشان مرد، خارهای مانده بر کف پاست
                      _           _
                       *        *
                   (       . .        )
                        """_"""
escomtec
سبز-سفید-نارنجی
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

دستخوش تغییر

« پاسخ #9 : 11 فروردين 1388,ساعت 15:20:31 »

از نظر ظاهری دخترها زودتر افت میکنند بخاطر زایمان و نوع شرایط بدنیشون زودتر پیری به سراغشون میاد برای همین یه زن و مرد 40 ساله از نظر ظاهری متفاوت هستند

البته مساله ی افت ظاهری را نمی پذیرم. این دلیل کاملاً نسبی است.
خارج شده است

_           _
                       *        *
                   (       . .        )
                        """_"""
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 17 فروردين 1388,ساعت 08:19:02 »

سلام escomtec عزيز
منظور من از بلوغ فكري اين بود كه مثلا يه دختر 17 /18 ساله بهتر و بيشتر از يه پسر 17/18 ساله در مورد زندگي و مسايل ان درك داره و به زندگيش مي چسبه
در مورد خودتون هم بايد بگم كه يعني ميخواين با دختر بزرگتر از خودتون ازدواج كنين ( الان ميگين با بچه دمخور مشين و در اون موقع ميگين كه با مادرتون ازدواج كرين)
و د رمورد ظاهر زنان كه سايه جون گفته بود بايد بگم كه در پرسه زايمان زنان خيلي افت ميكنن
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #11 : 17 فروردين 1388,ساعت 08:58:34 »

البته مساله ی افت ظاهری را نمی پذیرم. این دلیل کاملاً نسبی است.

دوست عزیز این یه واقعیت پزشکی چه ما بپذریم چه نپذیریم

*sara*

خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
escomtec
سبز-سفید-نارنجی
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

دستخوش تغییر

« پاسخ #12 : 17 فروردين 1388,ساعت 12:13:29 »

سلام، *sara* خانوم من اهل لجبازی نیستم، ولی ثابت شده که آقایون از منطق تفکر بالا تری برخوردارند و خانومها بیشتر احساسات تو تفکرشون نقش داره. از ین نظر نمیشه گفت مسئله ی بلوغ فکری، شاید بهتر باشه بگیم مسئله ی تفاوت طرز فکر (اما صرفاً اینکه بگیم یه دختر درک بالا تری داره درست نیست). البته مردی که سن بیشتری از همسرش دارد مطمئناً کنترل بیشتری روی افکار همسرش داره و بهتر میتونه اونرو متقاعد کنه.
راجع به خودمم باید بگم خیر، بنده با کسی که از خودم بزرگتر باشه ازدواج نخواهم کرد، دلیلشم تو پست شماره ی 8 مشخصه ( محدوده ای که همیشه بهش معتقد بودم اینه که یا همسن یا حد اکثر دو سال از خودم کوچکتر).
و اما سایه جان، در رابطه با افت ظاهری بنده مخالفتی با خود این پدیده نداشتم، فقط به نسبیت این افت در هر فرد اشاره کردم، نمیشه گفت هر شخص چقدر با یک زایمان تحلیل ظاهری خواهد داشت. پس نمیشه اونو به طور قاطع یک دلیل برای اینکه در ازدواج سن زن باید حتماً از مرد کمتر باشه دونست.
در ثانی این افت برای خیلی از آقایون پذیرفته شده است و مشکل خاصی با اون ندارن، که اگه داشتن تن به بچه دار شدن نمی دادن؛ یعنی که می پذیرن این افت به پدر شدنش می ارزه.
از این رو گفتم این دلیل نسبیه.
خارج شده است

_           _
                       *        *
                   (       . .        )
                        """_"""
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 17 فروردين 1388,ساعت 12:32:11 »

خود من نمی توانم تصور کنم که با دختری کم سن وسال تر از خودم ازدواج کنم(احساس دمخوری با یک بچه به من دست می دهد)
راجع به خودمم باید بگم خیر، بنده با کسی که از خودم بزرگتر باشه ازدواج نخواهم کرد، دلیلشم تو پست شماره ی 8 مشخصه ( محدوده ای که همیشه بهش معتقد بودم اینه که یا همسن یا حد اکثر دو سال از خودم کوچکتر).
ببينم شما جزء كدوم گروهي؟
خارج شده است

escomtec
سبز-سفید-نارنجی
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

دستخوش تغییر

« پاسخ #14 : 17 فروردين 1388,ساعت 12:51:02 »

بنده تو بازه ی بسته ی همسنها و بازه ی باز دوسال پائین تر از خودم قرار دارم.
(-2و0]
دوسال خیلی برام مهم نیست.
خارج شده است

_           _
                       *        *
                   (       . .        )
                        """_"""
صفحه: [1] 2 3 4   بالا
چاپ صفحه
پرش به :