خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چرا شوخ باشيم؟  (دفعات بازدید: 6264 بار)
Siamak
مهمان
« : 20 آذر 1385,ساعت 17:50:32 »

بد نيست كه شوخ و تا اندازه اي اهل مزاج باشيد ولي سعي كنيد كه از اندازه خارج نشود و موضوع شوخي و مزاح ، اشخاص و افراد معيني نباشند ، لازم به ذكر است كه ما ، كسي را دوست مي داريم كه بتواند به موقع شوخي كند و شوخي هايش دلنشين و مناسب باشد و از مزاح براي تبديل جنبه تلخ جدي بودن استفاده برد و خنديدن را كسر شأن خود نداند و قيافه اش هميشه باز و شكفته و اميد بخش باشد و انسان را به زندگي اميدوار و دلخوش سازد . چنين شخصي واقعاً لايق دوست داشتن است زيرا اين اخلاق نشان مي دهد كه وي شخصي ظريف و سبك روح و با نشاط است و از دوستي و ملاطفت و صميميت و عوامل شادي بخش زندگي گريزان نيست و نمي خواهد در جامعه آدم تلخي باشد كه همه از او بگريزند . بايد دانست كسي كه شوخ طبع و ظريف است نسبت و قضاياي زندگي نيز فهم درستي دارد  و با مردم به مدارا رفتار مي كند و صبور و شكيباست و اين خود از مهمترين عوامل صحت و تندرستي و كاميابي است .
خارج شده است
ستاره
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 18

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 21 آذر 1385,ساعت 07:36:41 »

چه طوري ميشه فرق متلك گفتن و شوخي و تشخيص داد
گاهي آدما از رو كمبودي كه تو وجود خودشون احساس مي كنن به آأم هي متلك با طعنه و  شوخي مي زنن
واقعا چه طوري با اين آدما بايد برخورد كرد
خارج شده است

www.kdmc.ir مركزمطالعات مديريت بحران
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #2 : 21 آذر 1385,ساعت 12:56:36 »

اول یه قاعده کلی بگم اگه تو نسبت به طرافیان خوش بین باشی خیلی زندگی و ارتباط با مردم برات راحت تر و شیرین تر میشه .
با این قاعده حتی اگر کسی هم به تو خواست متلک بگه باز هم ناراحت نمیشی چون تو فرض را بر این گرفتی که همه قصد سوء
نسبت به دگران ندارند
ولی باید  گاهی وقتا بهت حق داد بعضی ها واقعا مغرض هستند و باید از اونها پرهیز کرد.برا شناخت این آدما می تونی آزماششون کنی
حالا بعدا میگم چطوری ..
خارج شده است
ستاره
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 21 آذر 1385,ساعت 13:32:08 »

منتظرم
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 21 آذر 1385,ساعت 15:58:50 »

باید دقت کنی و هرگز فراموش نکن که ما انسانها باید خوش بین باشیم و اسباب بدبینی رو به خودمون راه ندهیم.حتی علاوه بر خوش بینی بهتره حتی برا کارهای بد دیگران عذر هم بتراشیم.یعنی مثلا اگه کسی به تو بدی کرد و مطمئن هم هستی که بتو بدی کرده باز هم در درون خودت براش عذر بیار و عذرش رو موجه بدون((با این روش خیلی سالم تر و راحت تر هستی))
اما چون خواستی و برا امثال شما پیش میاد بهتره یه چیزهایی هم رو بدونی:
کسیکه شوخی میکنه هرگز باعث آزردن کسی نمیشه
هرگز تو جمع ،انسان را سبک نمیکنه
 در میون مخالفا هرگز شوخی نمیکنه
خب ممکنه کسی تو این موراد شوخی هم بکنه اما غالبا کسی تو این مواقع شوخی نمیکنه.اگر هم بکنه شوخی او کاملا بی مورده..
فکر کنم بتونی دیگه منظورم رو بگیری
خارج شده است
Siamak
مهمان
« پاسخ #5 : 21 آذر 1385,ساعت 17:04:01 »

متلك انداختن و مسخره كردن جزو خصوصيات بدي هست كه در بعضي افراد وجود داره. ولي بايد توجه كنيد كه تاثير پذيرفتن و ناراحت شدن از متلك جزو خصوصيات بد شماست !
براي رفع اين عادت بد (ناراحت شدن از مسخره شدن و متلك انداختن)  راه هاي زيادي وجود داره كه بعضي از اونها رو در اينجا ميگم:

1- توجه نكردن : يعني اينكه بدون اينكه ترش رو بشيد با يه لبخند حرف رو بشنويد و توجه نكنيد.
2- خنديدن : وقتي كسي شما را مسخره ميكند و يا متلك مي اندازد با خنديدن به او اعصابش را خرد ميكنيد و احتمالا بعد از جدا شدن از شما چند بار كله اش را به ديوار ميكوبد !!!
3- كمك كردن در مسخره شدن !!  : يعني اينكه وقتي كسي شما را مسخره كرد با كمك كردن به او و مسخره كردن خود كارش را بي ارزش و بي اهميت جلوه دهيد ! مثلا وقتي ميگويد تو خيلي حساس هستي بايد بگي آره بابا تازه الان خوبه ! نه اينكه خيلي حساس هستم  ... يا اينكه وقتي به شما گفت چه آدم بي معرفتي هستي ميگويي آره بابا من مرام و خوردم و معرفت رو پس دادم ! تازه كجاشو ديدي ! خيلي از اينكه نشون ميدم بد تر هستم !! و با اين برخورد طرف مقابل چيزي براي گفتن در چنته نخواهد داشت و اگر هم داشته باشد براي خراب كردن خودش به كار ميبرد ! مثل توهين و يا ... كه باعث تخريب چهره خود فرد ميشود.
4- توضيح خواستن : يعني وقتي كسي به شما متلك ميگويد معني آن را از او بپرسيد و با توضيح خواستن و بي معني جلوه دادن حرفهايش كارش را تمام كنيد !
البته سه يا چهار روش ديگه هم وجود داره كه بعدا توضيح خواهم داد !

يه بار ديگه اين نكته رو ميگم كه ناراحت شدن از متلك و مسخره كردن ديگران ضعف وجود شماست ! نه كسي كه مسخره ميكن و متلك مي اندازد !
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 21 آذر 1385,ساعت 19:22:45 »

سیامک عزیز هم بد نمیگه
ما باید ظرفیت خودمونو بالا ببریم  با یکی دو حرف پوچ از خط در نریم
اما نباید فراموش کنیم که همواره متک گفتن هم ضد ارزش هست و کسیکه این کار رو میکنه مستحق ملامت هست
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #7 : 21 آذر 1385,ساعت 20:15:02 »

3- كمك كردن در مسخره شدن !!  : يعني اينكه وقتي كسي شما را مسخره كرد با كمك كردن به او و مسخره كردن خود كارش را بي ارزش و بي اهميت جلوه دهيد ! مثلا وقتي ميگويد تو خيلي حساس هستي بايد بگي آره بابا تازه الان خوبه ! نه اينكه خيلي حساس هستم  ...

دقیقا سر ماجرای زن گرفتن همین آقا سیامک گل من و چند تا دوستای دیگه حسابی بهش متلک انداخیم و کلی دستش انداختیم
اما سیامک همیشه با برخوردی که همین بالا نوشته با ما برخورد کرد و عملا دیگه برای من و دوستای دیگه مزه ای نداشت
این شد که دست از سرش برداشتیم و یادمون رفت

الان که این صحبت ها پیش اومد یاد این قضیه و اثر 100% ی رفتار سیامک رو روی خودم و دوستان دیگه حس میکنم
که کاملا خوب و بجا بود

البته این رو بگم که مزاح و شوخی رو با متلک هیچ وقت اشتباه نگیرید!

در ضمن سیامک خان هنوز مجرده  Tongue پوزخند
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
ستاره
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 22 آذر 1385,ساعت 07:45:40 »

خوب بود ممنون
منم بعضي از روشها رو به كار بردم
فقط يه خورده بعدش اعصاب خودم خورد ميشه
روحيه فوق العاده حساسي دارم
تازگي ها هم كه حسابي بي حوصله شدم  :'( :'( :'(

حرف زياد دارم كه كم كم مي گم
به قول بچه ها گفتني
بعدا توضيح خواهم داد Tongue
خارج شده است

Siamak
مهمان
« پاسخ #9 : 22 آذر 1385,ساعت 23:18:09 »

خوب بود ممنون
منم بعضي از روشها رو به كار بردم
فقط يه خورده بعدش اعصاب خودم خورد ميشه
روحيه فوق العاده حساسي دارم
تازگي ها هم كه حسابي بي حوصله شدم  :'( :'( :'(

حرف زياد دارم كه كم كم مي گم
به قول بچه ها گفتني
بعدا توضيح خواهم داد Tongue

گناهیست نا نوشته

که همه ما دچارش هستیم

و آن زندگیست

که در ما ریشه میدواند

و دور ما تار میتند

و ما را میمکد

و هیچ باقی نمی گذارد

جز دنیا!

و اين زندگي به سان آتشي ملتهب

در درون من ميسوزد

و از سوختنش

زندگي جاري ميشود

زندگي زيباست

اگر آن را زيبا پنداري

و بايد نگريزي

و بماني

که سبز شوي

و من تو را آب خواهم داد

و تو را هرس خواهم کرد

تا که در من ريشه بدواني

و درون مرا در بر گيري

و چون رشد کردي

ما يکي شويم

و زيبا ميشويم

...

زندگی زیباست اگر آن را زیبا پنداری
.

« آخرين ويرايش: 22 آذر 1385,ساعت 23:20:22 توسط سیامک » خارج شده است
جواد احمدزاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر

پسری از جنس نور

« پاسخ #10 : 23 آذر 1385,ساعت 04:52:37 »

با تشکر از دوستان عزیز و عرض سلام

من نوعی چطور می تونم برای خودم یه حد تعریف کنم تا همونطور که دوست ندارم از دیگران توهینی بشنوم، شوخی های من هم موجب آزار بقیه نشه؟ آیا یه حد عمومی و تعریف شده هست و یا بر اساس موقعیت و شخصیت خودم و مخاطبم متفاوته؟
خارج شده است

سری در آسمان و قلبی خاک خورده از آن من است .....
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 23 آذر 1385,ساعت 06:07:16 »

با سلام جواد عزیز
نقل قول
حد تعریف کنم تا همونطور که دوست ندارم از دیگران توهینی بشنوم، شوخی های من هم موجب آزار بقیه نشه؟ آیا یه حد عمومی و تعریف شده هست و یا بر اساس موقعیت و شخصیت خودم و مخاطبم متفاوته؟
از طریقه سوال پرسیدنت معلوم میشه یه چیزهایی هم میدونی و در حقیقت خودت جواب رو کامل دادی
اول گقتی بر کس مپسند آنچه را نیست تو را پسنده      بعدش هم کنایه ای گفتی که موقعیتای متفاوت مسلتزم تغییر شوخیها باید بشود.
اما من هم یه چیزی بگم
اون چیزی که در ارتباط با افراد مهمه خوش رفتاری با مردم هست.و شوخی او اون جهت خوبه که باعث شادی مخاطبین بشه در غیر این صورت دیگه شوخی ثمره خوبی در پی نخواهد داشت .
این هم یه حد و تعریف برای شوخی
خارج شده است
Siamak
مهمان
« پاسخ #12 : 24 آذر 1385,ساعت 00:30:09 »

جواد جان:
شوخي در صورتي كه براي شادي ديگران باشه هيچ گاه باعث آزار و ناراحتي نميشه.

در برخي موارد و در بعضي زمانها ما اينقدر به شوخي هاي با منظور كنف كردن ديگران عادت كرديم كه به طور نا خود آگاه در گفتارمون اين چنين شوخي هايي رو ارايه ميديم و ...
در صورتي كه اگر هميشه با حسن نيت و خير خواهي با ديگران رفتار كنيد شاهد جادوي عجيبي در ارتباط با ديگران خواهيد بود. همه به شما اعتماد ميكنند و ارتباط لذت بخشي را با ديگران تجربه ميكنيد. البته اين نكته هم قابل بيان هست كه نبايد از اين ارتباط و اطمينان سو استفاده كرد. بلكه بايد اون رو حفظ كرد و تاثير اون رو در زندگي خود و ديگران برداشت كرد. افراد عجول كه ميخاهند در حال حاضر از شرايط استفاده ببرند هميشه خيلي زود اعتماد ساخته شده رو خراب ميكنند.

شوخي به عنوان يك اصل مهم در شناختن خود به ديگران جنبه هاي مختلفي از طرز تفكر پشتي شما (background) ارايه ميدهد. يعني شما با نوع شوخي هايي كه ميكنيد به طرف مقابل اجازه ديدن بخشي از بك گراند شخصيتي خود را ميدهيد. پس اگر ديگران از شوخي شما ناراحت ميشوند ؛ گرچه مشكل آنهاست كه ناراحت ميشوند ؛ علت اصلي آن اين است كه صداقت و پاكي و به كلام ساده خوبي لازم را در وجود شما (شخصيت پشتي شما) نيافته اند.

همه چيز در زندگي ما از فكر نشات ميگيرد. اگر من نباشم هيچ دنيايي نيست. پس اگر فكر مريضي داشته باشم دنياي مريضي نيز در اطراف من خواهد بود. پس ذهن خود را درمان و اصلاح ميكنم تا دنياي خوبي داشته باشم.

"خوش حال کسی است که به علل پنهان هر چیز پی میبرد."

يادتون باشه كه:

زندگی همه ما مثل یک قیف هست.

و ما در ته اون قیف هستیم.

هر چه اون قیف بزرگتر باشه، اون فرد رو "عاقل تر" و "باتجربه تر" مینامیم.

هر چه که موجوده حاصل جمع آوری اطراف هست.

زندگی همه متاثر از چیزیست که دیگران درون اون قیف ریختند.

...

پس هر چيزي كه از ديگران گرفتيد قابل شكستن و عوض كردن هست. تنها چيزي كه نياز هست خواستن هست. اگر اعتقاد داشته باشيد كه امكان ترك عادات ديگران (كه به زور به ما داده شدن) وجود داره ، تنها چيزي كه ميتونه جلو اين كار رو بگيره ترك دنيا هست.
خارج شده است
جواد احمدزاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر

پسری از جنس نور

« پاسخ #13 : 27 آذر 1385,ساعت 03:45:34 »

و اما بعد جدید سوال من

من بنا به نوع کارم با افراد زیادی (حداقل در کار خودم) در ارتباطم، چطور می تونم نوع شخصیت اون ها رو در اولین دیدار بفهمم؟ مثلا با خانم X دیدار میکنم ایشون بسیار بگو و بخند هست، آیا میتونم با ایشون یه شوخی خیلی پیش پا افتاده و البته محدود در مورد کاری کنم؟
خارج شده است

سری در آسمان و قلبی خاک خورده از آن من است .....
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #14 : 27 آذر 1385,ساعت 04:30:04 »

جواد جان

هدفت از شوخی چیه؟
تو اگه به جای اون باشی از اون شوخی پیش پا افتاده ناراحت میشی؟

ببین مزاح خوبه، ولی ممکنه همه با شوخی و تیکه کنار نیان
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :