خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چرا شوخ باشيم؟  (دفعات بازدید: 6264 بار)
Siamak
مهمان
« پاسخ #15 : 27 آذر 1385,ساعت 11:35:48 »

و اما بعد جدید سوال من

من بنا به نوع کارم با افراد زیادی (حداقل در کار خودم) در ارتباطم، چطور می تونم نوع شخصیت اون ها رو در اولین دیدار بفهمم؟ مثلا با خانم X دیدار میکنم ایشون بسیار بگو و بخند هست، آیا میتونم با ایشون یه شوخی خیلی پیش پا افتاده و البته محدود در مورد کاری کنم؟

جواد جان. من در پست قبلي يه نكته اي رو گفتم كه جواب اين بعد از مساله(*) شما رو هم در بر ميگرفت.
در برخورد هاي رو در رو ، نيت هر فردي با طرز برخوردش منتقل ميشه. يعني اگر شما به فردي حرفي رو بزنيد ؛ خارج از كلماتي كه از زبان شما بيرون مياد ؛ احساس و نيت شما هم منتقل ميشه. به زبان ديگه ، "برداشت آدمها از كلمات شما مستقل از منظور جملات شماست" به همين خاطر اگر شما در برخورد اول با يك نفر (مثلا يك خانم) با ديد مثبت و كاري روبرو باشيد و در ذهن شما منظور ديگري بروز نكنه ؛ به طور معمول حس مثبت و خوبي از طرف شما به طرف مقابل منتقل ميشه و سو برداشت هم رخ نميده.
مورد موثر بعدي رفع سو تفاهمات هست. "دوستي يك فرايند سو تفاهم بر انگيز هست" و بسيار طبيعي هست كه در دوستي هاي عاطفي و دوستي هاي كاري سو تفاهماتي رخ بده. ولي چيزي كه هميشه متضمن بقاي دوستي ها هست نحوه رفع سو تفاهمات هست. كسي كه براي رفع سو تفاهم دست و پا ميزنه و خودش رو گم ميكنه و عسباني ميشه ، به هيچ وجه نميتونه سو تفاهمات رو رفع كنه ، مگر با كوتاه آمدن طرف مقابل ! كه برخي اوقات اتفاق نميفته. چيزي كه باعث رفع سو تفاهم ميشه آرامش و اطمينان هست. نگاه كردن در چشمان ديگران و رك گفتن منظور بدون پرده پوشي و البته حقيقت ! دروغ اگر توسط ماهر ترين دروغ گو هم گفته بشه باز دروغ هست ! هيچ جادويي مثل حقيقت نيست. اگر در چشم كسي نگاه كنيد و قلباً حقيقت دوستي رو منتقل كنيد هيچ مساله ديگري نميتونه اين تفكر رو در ذهن طرف مقابل خدجه دار كنه.

با آرزوي موفقيت شما در دوستي ها.

(*) وقتي سوال و يا هدفي وجود دارد و براي اين سوال و يا هدف يك راه حل عمومي و يا خاص نيز موجود هست ، به مجموعه اين سوال و جواب يك مساله ميگويند ! بديهي است كه مسايلي كه جواب خاصي ندارند و يا جوابي براي آنها كشف مشده است يك مساله محسوب نميشوند. مانند بقاي فيزيكي ! كه يك مساله نيست. ( البته در صورتي كه فيزيك را به عنوان يك حقيقت بپذيريد !)
« آخرين ويرايش: 27 آذر 1385,ساعت 11:41:42 توسط سیامک » خارج شده است
جواد احمدزاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 20

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

پسری از جنس نور

« پاسخ #16 : 05 دي 1385,ساعت 15:55:39 »

سیامک جان از توجهت ممنونم مخصوصا اون جمله واقعا عجیب و در عین حال درستت :"دوستي يك فرايند سو تفاهم بر انگيز هست"
خارج شده است

سری در آسمان و قلبی خاک خورده از آن من است .....
Siamak
مهمان
« پاسخ #17 : 07 دي 1385,ساعت 10:13:07 »

خواهش ميكنم. اميدوار بودم كه با طرح مساله تحليلي جديد از طرف شما ؛ بحث به خوبي ادامه پيدا كنه.
خارج شده است
جواد احمدزاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

پسری از جنس نور

« پاسخ #18 : 10 دي 1385,ساعت 15:56:50 »

"برداشت آدمها از كلمات شما مستقل از منظور جملات شماست" سیامک جان اینم یکی از جملاتی هست که بنظرم باید روش کار کنیم.....

شما خودت هم در جریان هستی مثلا با خانم ش.ق!! توی یه تیم همگروه هستم، بنا به نوع کاری خب باید از تخصص های اون همکار هم مطلع باشم. خیلی رسمی از ایشون تقاضا میکنم حدودی از تخصصشون رو برام تشریح کنم اما اون خانم در کمال یه چیزی مثل وقاحت طوری جوابم رو سوال میده که بماند......

بنظر شما توی جمله "دوست عزیز ممکنه تخصص خودتون رو چه در برنامه نويسی و یا سایر علوم مرتبط با بحث گروه برام توضیح بدین؟" چه نکته مبهمی هست؟ چطور میشه از اون نوع دیگه ای هم برداشت کرد؟ میدونی منظورم اینه که بعضی ها فکر میکنن اگه با تحقیر بقیه جلو برن شخصیت محکم تری از خودشون بنمایش میذارن! خوب جلوی اینطور افراد میشه با نرمی و شوخ طبعی جلو رفت؟ و آیا راهی هست که افراد اینطوری رو شناخت تا مشکلی پیش نیاد؟
خارج شده است

Siamak
مهمان
« پاسخ #19 : 11 دي 1385,ساعت 02:23:30 »

بله البته رد نميكنم كه در برخي موارد برخورد ها ممكنه مشكل دار باشه و يا از جاي ديگه شارژ شده باشه. ولي اين رو هم يادت باشه كه نبايد اجازه داد كه در مواردي بي دليل به آدم پرخاشگري بشه. بايد اين مشكلات رو به مدير بالاتر گزارش داد. ولي در كل نسخه پيچيدن براي كليت يه قضيه نميتونه خيلي درست باشه. تنها چيزي كه هميشه در دنيا ثبات داره عدم ثبات هست‌! پس بايد سعي زيادي كرد كه ثبات برقرار بشه.
در اينجا و وقتي چنين وضعيتي پيش مياد تنها چيزي كه ميتونه باعث تغيير اين ذهنيت بشه كار بر روي ذهن هست. مكاتب ذهني ميتونن بر سير فكري آدم تاثير بزارن و انرژي متساعد (اميدوارم املاش درست باشه!) شده از بدن رو تغيير بدن.
دوست دارم يك مثال بزنم (منتها چون تنها كسي كه از درونش مطلع هستم خودم هستم پس ازخودم ميزنم):
همه به من ميگن تو مهره مار داري‌! يعني با هر كسي ؛ هر حرفي رو بخام ميزنم. حرفهايي كه افراد ديگه حتا يك لحظه هم به زدنشون فكر نميكنن. يا خيليها به من ميگم رفتاري رو كه تو با ما داري اگه هر كسي ديگه داشت باهاش برخورد بدي داشتيم ! خود من خيلي به علت اين مساله فكر كردم، و نتيجه اي كه گرفتم (و البته در بحث هاي زيادي كه با دوستان معترض داشتم اين نتيجه رو گرفتم) اين بود كه فكر من در لحظه انجام كار معطوف به چند چيز هست. اول اصل وجود فرد مقابل. دوم انسان بودنش. سوم امكان اشتباهش. چهارم خير خواهي. و پنجم فراموش كردن آينده.
اين نكته اخير (نكته پنجم) به نظر من مهمترين عامل هست. در واقع معنيش به طور خلاصه اينه كه من در لحظه انجام كاري به هيچ وجه به نتيجش در آينده فكر نميكنم (البته در برخوردهاي اجتماعي! نه كاري چشمک ) و اين باعث ميشه هر نيرويي كه باعث تشخيص بدخواهي و يا خير خواهي در طرف مقابل ايجاد نشه.

اميدوارم منظورم رو گرفته باشي. نظرت چيه؟ (پست آخر وبلاگم در مورد همين مورد پنجم هست)
خارج شده است
جواد احمدزاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

پسری از جنس نور

« پاسخ #20 : 11 دي 1385,ساعت 14:12:00 »

سیامک جوان جوابت کاملا خوب بود، وجود مهره مار رو هم قبول دارم بکل!!! اما....

میشه اون مورد پنجم رو بیشتر توضیح بدی؟ وبلاگت هم که من مشتری دائمش هستم اما میدونی 100% نمیفهمم.
خارج شده است

Siamak
مهمان
« پاسخ #21 : 11 دي 1385,ساعت 21:52:13 »

ميتونم اينطور توضيح بدم:
نيت آدم به شكل يه انرژي (تاكيدي بر انرژي بودنش ندارم ! شايد احساس) به ديگران منتقل ميشه. يعني وقتي يك نفر در ذهنش نيت پاك و درستي داشته باشه ميتونه ديگران رو نسبت به اون علاقمند كنه. ولي اگر نيت آدم براي ديگران جالب نباشه ميتونه باعث برخورد قهر آميز ديگران بشه. البته اين نكته هم قابل توجه هست كه خيلي ها حاضر هستند كه قسم بخورند كه يتشون بد نيست. من به اين افراد ميگم كه درست ميگيد. ولي آيا به اين فكر كرديد كه ممكنه خود شما هم نسبت به نيت خودتون اگاه نباشيد؟؟ خيلي از افراد (افرادي كه مشكلات زندگي ، عاطفي ، كاري و ... دارن) علت اصلي مشكلشون اينه كه خودشون هم نميدونن توي فكرشون چي ميگذره ، پس نميتونن بر پايه شناخت مناسب ذهني تصميمات درست بگيرن. و باز به همون دليل وقتي نميدونن توي ذهنشون چي ميگذره پس نميتونن بدونن نيت واقعي خودشون در برخورد با ديگران چيه ، ولي ديگران - به صورت ذاتي - اين نيت ندانشته رو درك ميكنن. خود شما حتما براتون پيش آمده كه از فرد خاصي بدون هيچ دليل منطقي خوشتون نياد. در اين مواقع بايد بدونيد كه در ذهن اون فرد افكاري در جريانه كه با افكار و ايده آل هاي شما ناسازگار هست.
همين موضوع رو اگر به خودتون گسترش بديد نتيجه ميگيريد كه ...

راه حل رفع اين معضل شناخت افكار هست. يك آدم ميتونه تا بي نهايت بر افكار و اعمال خودش مشرف باشه "من شناسي" (منظورم "خود شناسي" نيست) اولين فرايند ذهني براي شناخت افكار هست. من چيزي هست كه درون خودم احساس ميكنم. ولي خود چيزي هست كه به نظر ميرسم. با اين تفاسير فكر نكنيد كار مشكلي در پيش داريد ! كار چندان مشكلي نيست ، ولي آب خوردن هم نيست. من چيزي هست كه با بررسي كنش ها و واكنش هاي فكري من به دست مياد. نميدونم اشاره من گويا هست؟
خارج شده است
جواد احمدزاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

پسری از جنس نور

« پاسخ #22 : 15 دي 1385,ساعت 03:18:57 »

خب سیامک جان برای اینکه بحث درست بره جلو فکر کنم بد نباشه یه توضیحی در مورد فرق های من شناسی و خود شناسی بدی! خود شنسی رو خوب میدونم چیه، اما من شناسی برخلاف اسم راحتش باطن عجیبی داره .....
خارج شده است

Siamak
مهمان
« پاسخ #23 : 15 دي 1385,ساعت 12:39:59 »

خوب توضيحش ميشه يه كتاب كه احتمالا بايد الانم موجود باشه! البته نميدونم فارسي هست يا نه. ولي به طور خلاصه بايد بگم كه خود شناسي چيزي هست كه به معني بررسي كنشها و واكنشهاي آدم در مواجهه با افراد ديگه هست. يعني مثلا همين كه من بدونم اگر فلان اتفاق در برخورد من با شما اتفاق افتاد چه رفتاري خواهم داشت. خود شناسي ارتباط بسيار زيادي با اخلاق داره.
ولي من شناسي كاملا برعكس هست و برميگرده به رفتار و كنش هاي آدم در ارتباط با حالات و روحيات خودش. مثال ميزنم: خيلي وقتها ميبيني كه يه آدم (حتا آدمهاي خيلي قوي) در موقعيتي دچار حالي ميشن كه خودشون هم از اون حال سر در نميارن. يعني اينكه در اين حال اونها ميدونن كه چه مساله اي باعث شده اين حال بهشون دست بده ولي از منشا اون بي اطلاع هستن. منشا اين حالت درون من هست.
مثال ديگه اي ميزنم. وقتي به شما ميگن اين ماشين مال كيه؟ شما ميگيد مال منه. وقتي بپرسن يعني چي ميگي مال خودمه. در حقيقت اين ماشين مال خود شماست نه مال من شما. فرقش اينه كه اون ماشين رو كسي ميتونه از شما بگيره. پس مال خود هست. ولي مثلا كسي نميتونه مهرباني رو از شما بگيره. چون درون "من" هست و كسي بهش دسترسي نداره. در حال عادي كسي نميتونه درون شما نفوذ كنه و من شما رو متاثر كنه. مگر اينكه خودتون بخواهيد.
خارج شده است
جواد احمدزاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

پسری از جنس نور

« پاسخ #24 : 17 دي 1385,ساعت 01:31:11 »

سیامک جان اولا تشکر که اینقدر وقت میذاری (حداقل رو من که شاید لیاقتش رو هم نداشته باشم!)

حالا فرق "من" و "خود" رو فهمیدم، اما ......
من وقتی مطمئنم که هیچ منظور بدی در کار نیست و کلا این طریقه معاشرت من با سایر افراد (اکثریت) هم بازتاب بدی نداشته، چطور می تونم مطمئن باشم که آقا/خانم X هم مشکلی با رفتار من نخواهند داشت. من دوستی دارم که شاید باورت نشه ولی اگر با شما یک کلام حرف هم نزنه میتونه خیلی از فاکتور های اخلاقی شما رو حدس بزنه (البته نمیشه کاملا گفت حدس؟!)

راهی نیست که آدم بتونه یه عمل احتیاطی بخرج بده تا عکس العمل تندی دریافت نکنه؟ (مثلا در مواجهه با شخصی مثل ش.ق!!)
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #25 : 17 دي 1385,ساعت 03:31:22 »

سیامک جان اولا تشکر که اینقدر وقت میذاری (حداقل رو من که شاید لیاقتش رو هم نداشته باشم!)

جواد این کارت واقعا اشتباهه
با این کارت داری خود، خودت رو نابود میکنی
در مورد (ش.ق) هم مواظب باش ممکنه اینجا هم بیارم بکنمش مدیر ها چشمک

خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
Siamak
مهمان
« پاسخ #26 : 17 دي 1385,ساعت 13:31:02 »

خوب اون قضيه ش.ق فرق ميكنه. قبلا هم بهت گفتم. اگر بخام يه توصيه بهت بكنم فقط ميتونه اين باشه "هيچ وقت به هيچ چيز كاملا اطمينان نكن ؛ حتا به خودت و نيت خودت" تقريبا تمام اصول اعتقادي ما از شك آغاز ميشه و هرچي شكمون قويتر باشه امكان اعتقاد راسخ بيشتر ميشه. شايد بشه گفت كه تنها چيزي كه در اين دنيا قابل شك كردن نيست ، خود شك هست.
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #27 : 17 دي 1385,ساعت 13:55:35 »

کجایی ببینی که سوفسطائیان و شکاکیت گراها تو همین شک کردن هم شک کرده اند چشمک
خارج شده است
Siamak
مهمان
« پاسخ #28 : 17 دي 1385,ساعت 14:26:43 »

همينجام. قصد سخت كردن موضوع رو ندارم. بحث اصلي روي موضوع ديگري هست. نه شك.
خارج شده است
sv_8534
اسطوره ی آزادی
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر

به دنبال اسطوره ای به نام آزادی می گردم

« پاسخ #29 : 26 مرداد 1387,ساعت 04:30:23 »

سلام آقا سیامک
من یک دوست پسری دارم که حدود دو سال باهاش خیلی دوست بودم
ولی این اواخر یک جوری شده بود تا این که یک روز دعوا کردیم و بعد به خیر و خوشی تموم شد
بعد اون دوستای جدیدی پیدا کرد
و منم با دوستای اون دوست شدم
و و احساس خوبی داشتم و حس میکردم دوستیمون خیلی زیاد دووم میاره و هیچ چیزی باعث خدشش نمیشه
ولی آهسته آهسته دیدم اون یک جوری شده
همش مسخره می کنه البته اخلاقش هم است
ولی با من هیچ موقع اینطوری نبود
الان یکسر متلک میندازه
و جلوی جمع دوستا هم
من رو اذیت می کنه
من خیلی دوستش داشتم و دارم
و خیلی هم وابسته به اون بودم
که البته می دونم خوب نیست
ولی امروز به من کنار دوستا  از تلفن متلک انداخت من تو پارک بودم
حدود یک ساعت یک جا نشته بودم و داشتم فکر می کردم چه جوری رفتار کنم
اولش خشم منو گرفت و می خواستم زنگ بزنم و هر چی دهنم می اومد بهش بگم