خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: از این زندگی واقعا خسته شدم!!  (دفعات بازدید: 3820 بار)
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #15 : 15 فروردين 1388,ساعت 15:00:23 »

سلام
خب من فکر می کنم شما خودتون پاسخ خودتون رو دادین :

نقل قول
از طرفی رفتن از ایران و ادامه تحصیل هم خوبه اما یه جورایی احساس می کنم این مساله اضطراب من رو بیشتر می کنه و احساس تنهایی من رو دو چندان!چون من از تنهایی بدم می یاد هرچندکه الانم تنها هستم اما رفتن به اونجا شاید برام بدتر باشه.

پس موضوع تحصیل در خارج از کشور منتفی میشه ، چون شما خودتون، خودتون رو بهتر می شناسید و می فرمایید شرایطتتون بدتر میشه و به این مسئله علم دارین ...

نقل قول
از طرفی موندن در ایران به ای امید که شاید فرد مورد علاقه ام رو پیدا کنم یه جورایی من رو داره به مردابی تبدیل می کنه که رشدی توش نمی کنم!

به نظر بنده چرا اینجا بنشینید و منتظر باشید تا فرد مناسبتون رو پیدا کنید ؟! شما می تونید در همین ایران هم به درستون ادامه بدین ، فقط سعی کنید در یکی از بهترین دانشگاه های ایران درس بخونید و خودتون علم روز رو در رشتتون از طریق اینترنت و ...  به دست بیارین ... و به کارها و فعالیت هایی که علاقه دارین رو بیارید ، به مهارت های تازه و ....؛ حداقلش اینه که مسائل غربت رو ندارین و در کنار خانوادتون هستید و انشاء الله مورد مناسب برای ازدواج که از هر نظر براتون مناسب باشه سر راهتون قرار می گیره ...

موفق باشید .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
mohsen_chavooshi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #16 : 26 ارديبهشت 1388,ساعت 12:37:40 »

سلام پيرو حرف دوستمون منهم البته به علت ديگه ايي دچار حس بدي نسبت به زندگي آدماي دور و اطرافم و در كل همه چي شدم نمي دونم چكار كنم كسي مي تونه منو راهنمايي كنه؟
خارج شده است
rozita
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #17 : 29 ارديبهشت 1388,ساعت 23:37:11 »

salam khobin? man 30 ale hastam dokhtar ezdevaj nakardam dars mikhonam foghelisans manam az zendegi khasta shodam dige aslan nemitonam hata az tahe del bakhandam hamsh mikham gerye konam chi kar konam?
خارج شده است
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #18 : 30 ارديبهشت 1388,ساعت 02:43:34 »

سلام رزيتا، خوش اومدي!

لطفا اگر برات امكان داره فارسي تايپ كن و در يك تاپيك جداگانه مسئله ات رو مطرح كن .... انشاالله به مشكلتون رسيدگي ميشه ........
ممنون !
خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

pupak1360
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 150

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 2

« پاسخ #19 : 30 ارديبهشت 1388,ساعت 09:33:43 »

دوستان من مشکلم حل شد.من افسردگی داشتم اونم ار نوع شدید.با مراجعه به دکتر و چندین جلسه تونستم خدا رو شکر خودم رو پیدا کنم!امیدوارم که شما هم همگی بتونید راهتون رو پیدا کنید و شاد باشید همیشه!
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #20 : 30 ارديبهشت 1388,ساعت 09:42:33 »

خوشحالم که مشکلت حل شد عزیزم انشا الله بهتر هم بشی
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
pupak1360
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 150

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 2

« پاسخ #21 : 30 ارديبهشت 1388,ساعت 10:18:50 »

ممنونم عزیزم
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه