مهتاب
Jr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 56
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0
|
 |
« : 03 مهر 1386,ساعت 11:30:52 » |
|
سلام و خسته نباشید یه سوال داشتم من از همان اولین روز نزدیکی تا حالا هیچ وقت در موقع نزدیکی به ارگاسم نرسیده ام و به روش دیگری می رسم ایا این علت خاصی دارد یا همه مثل من هستند چون واقعا سخت است که شوهرم به انزارل می رسئد ولی من نه و یا بعضا من می رسم و دیگر او نمی رسد و در آرزو ی یک رابطه جنسی موفق هستم که در یک لحظه هم او برسد و هم من آیا اماکن دارد و نیازی به مراجعه به پزشک دارد یا خیر ممنونم از شما
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
تو بارانی و من باران پرستم تو دریایی و من امواج تو هستم اگر روزی بپرسی باز گویم تو من هستی و من نقش تو هستم
|
|
|
nazila.k
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 199
تشكر
دانشجو biology
|
 |
« پاسخ #1 : 06 مهر 1386,ساعت 20:50:39 » |
|
تا جایی که من اطلاع دارم کلیه مشکلات جنسی توسط مراجعه به دکتر حل میشه .پیشنهاد هم میکنم پشت گوش نندازید. به مرور زمان ممکن براتون مشکل ایجاد کنه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
گاهي آنقدر نگران رسيدنيم که مهمترين چيز را از ياد مي بريم ، بايد حرکت کنيم تا برسيم.
|
|
|
amir00gh
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 40
تشكر
|
 |
« پاسخ #2 : 07 مهر 1386,ساعت 03:42:58 » |
|
مشاوره با یک مشاور یا روان شناس به شما بسیار کمک میکند مسائل جنسی را جدی بگیرید . بسیار خانواده ها بودند که سر آغاز مشکلات بزرگ زندگیشان مشکلات جنسی انها بوده شاید الان برای شما فقط به صورت گلایه یا شکایت باشد ولی اگر فکری برای ان نکنید شاید در اینده برای شما تبدیل به مشکل بزرگی شود دوستی داشتم که حقوق می خواند می گفت منشا بالای 50 % طلاق ها در اختلافات جنسی است در ضمن رفتن پیش یک مشاور را هرگز امری زشت ندانید حالا وازه مناسب پیدا نکردم ولی عبا از رفتن پیش یک مشاور نداشته باشید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
مهتاب
Jr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 56
تشكر
|
 |
« پاسخ #3 : 07 مهر 1386,ساعت 09:53:52 » |
|
ممنون از همه دوستان عزیزم 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
تو بارانی و من باران پرستم تو دریایی و من امواج تو هستم اگر روزی بپرسی باز گویم تو من هستی و من نقش تو هستم
|
|
|
.........
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 341
تشكر
دريافت شده: 1
يا الرحم الراحمين
|
 |
« پاسخ #4 : 26 خرداد 1387,ساعت 23:27:50 » |
|
اگر بتوني باهمسرت در ارضاء نياز همگام بشي راحتر مي توني مشكلت را حل كني خودت رو از تفكرات منفي راحت كن
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
يا رب العالمين
|
|
|
haji20
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 5
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 09 تير 1387,ساعت 14:50:30 » |
|
عزيزم براي برطرف شدن مشكلت حتما به سراغ يك روان شناس خوب برو من يكيشونو سراغ دارم كارش خيلي عاليه اگر خواستي بهت معرفي مي كنم هم متخصص خانم دارن هم متخصص آقا ولي نظر من اينكه آرامش خودتو حفظ كن و با توكل به خدا مشكلت حل شدنيه .غم و غصه رو بخودت راه نده . در فكر اين باش كه مشكلت رو با همسرت در ميان بذاري و باهم دررفع ان قدم برداريد. با آرزوي موفقيت
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
omid2008
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 14
تشكر
|
 |
« پاسخ #6 : 15 مرداد 1387,ساعت 17:44:42 » |
|
من هم به همين روش ارضا مي شدم . يعني شوهرم با دخول ارضا مي شد و سپس با دست منو تحريك و به اوج مي رسوند و بعد انگار خالي مي شدم
از haji20 خواهش مي كنم اون مشاور خيلي خوب رو به من هم معرفي كنه. متشكر مي شم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
دلآرام
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 12
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 21 مرداد 1387,ساعت 00:46:10 » |
|
من هم همین مشکل رو دارم ولی فکر نمی کردم مشکل باشه چون شوهم هم این کار رو دوست داره .چون جایی خونده بودم که خانم ها به دو روش ارگاسم می شوند یکی تحریک نقطه ی جی و دیگری دخول ولی حالا که این طور می گویید لطفا دکتری که سراغ دارید را به من هم معرفی کنید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
زلال نگاه به رنگ مردمک نیست، آنچه چشمان ما را لایق بصیرت می کند عمق نگاه است.
|
|
|
mehr_mm
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 6
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 22 مرداد 1387,ساعت 20:36:08 » |
|
عزیزم من خودم هم این شکلی هستم و تا به حال از طریق دخول به ارگاسم نرسیده ام! اگه نتیجه ای گرفتی برا من هم خبر بده
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
pupak1360
Full Member

آفلاین
تعداد ارسال: 150
تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 2
|
 |
« پاسخ #9 : 14 مهر 1387,ساعت 11:31:21 » |
|
به نظر من قسمتی از این مشکل به شریک جنسی شما برمی گرده!اون مهارت لازم رو در حین رابطه برای ارضا کردن شما نداره.فکر می کنم اگر طرف مقابلتون در این زمینه بتونه مهارتش رو بهبود ببخشه نتیجه می گیرید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
begharar
Sr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 409
تشكر
اهدا شده: 48
دريافت شده: 29
اسیر و زخمی و بی دست و اپا *** غریب و بی کس و تنها
|
 |
« پاسخ #10 : 14 مهر 1387,ساعت 11:51:09 » |
|
خوب هر دو از یک کرم بی حس کننده استفاده کنید بعد از مدت معلوم و صداق معلوم با هم به ارگانیسم میرسین بگید لیدوکائین یا اسپری بی حس کننده فکر کنم برای زن ها هم قابل استفاده باشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
این کاربر به دلیل دورغگویی و ارسال تاپیک های خلاف حقیقت و داشتن چند نام کاربری منع شده است.
|
|
|
saintanger1
اروين
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 37
تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 2
|
 |
« پاسخ #11 : 09 آبان 1387,ساعت 14:39:36 » |
|
به ارگاسم رسيدن خانمها هميشه نميتونه با مرد همراه باشه . چون مردان سريعا به انزال مي رسند ولي خانمها مدت رسيدن به اوج لذت جنسي طولاني تري دارند . معمولا يا مردها بايد با استفاده از بي حس كننده ها سكس داشته باشند يا سريعا عمل دخول را انفدر تكرار نكنند كه انزال بشوند . به نظر من ابتدا بايد زن را هم از طريق كليتوريس و هم از نقطه جي تحريك كنند و وقتي كه زن نزديك به ارگاسم شدن بود عمل دخول را انجام دهند تا انزال مرد با به ارگاسم رسيدن زن باشد . البته عوامل روحي و جسمي بسياري هم در اين عمل موثر است كه بيشتر با تجربه بدست مي ايد .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
زندگي برگ بودن در مسير باد نيست ، امتحان ريشه هاست .
|
|
|
belash
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 28
تشكر
دريافت شده: 4
|
 |
« پاسخ #12 : 10 آبان 1387,ساعت 12:44:25 » |
|
سلام ببخشيد،ولي خيلي از دوستان كه نظر دادن،مشاوره خاله زنكي ارائه دادن. همينطور كه ديدين اين مشكل رو خيلي از خانومهاي ديگه دارند.پس در درجه اول بدونيد كه اگه به ديد مشكل نگاهش كنيد،عموميت رو در افراد داره و جاي ترس و نگراني نيست. در وهله دوم اينو بدونيد كه انزال همزمان زن و مرد نگيم محال ولي حتمالش 1در1000 در زوجين هست ولزومي هم نداره روي اين موضوع پافشاري كنيد. اگه مطالبم رو خونديد،بگيد تا راه حل ها رو بهتون بگو. family counslor
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
يك زندگي مطالعه نشده ارزش زيستن ندارد.
سقراط
|
|
|
جاسم
Jr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 62
تشكر
دريافت شده: 4
|
 |
« پاسخ #13 : 15 آبان 1387,ساعت 08:29:02 » |
|
سلام انزال همزمان بگفته belashعزیز تقریبا" غیر ممکن است بهترین روش نزدیکی این است که قبل از دخول طرفین یکدیگر را کاملا" اماده عمل نمایند و پس از دخول مدیریت عشق بازی و ادامه کار بعهده مرد است که باید با کنترل عمل یک تا چند بار زن را به ارگاسم برساند و در اخر کار خودش به انزال برسد این روش در سالهای اولیه ازدواج کمی مشگل است ولی به مرور وبا کسب تجربه عادی میشود . موفق باشید
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: Designer
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|