سلام ميخواستم گله کنم ازاجتماع که ديگه صداقت درونش هيچ جايگاهي نداره هر کي با صداقت باشه هميشه اخر قافله اس هرکي زبون باز تر و رياکارتر اول قافله و مورد محبوب ادما واقعا خيلي خسته شدم از برخورد مردم خيلي سخته با صداقت کار کني ولي هيچ وقت پاداش واقعي از اجتماع نگيري من هميشه تو انجام کارام به مشکل صداقت داشتن خوردم نميدونم چيکارکنم هر چه قدر ميخوام چهره عوض کنم نميتونم چون تويه ذاتم نيست. حتي الان به اين نتيجه رسيدم اگه دروغ گو خوبي باشي و با کلمات بهتر بازي کني ميتوني همسر ايده ال و خوبييم باشي. من حتي تويه عاشق شدنم چوب صداقت رو خوردم :'( :'( :'( :'( :'(
خيلي سخته خيلي سخته به نظر شما بايد چه کار کرد که صداقت از دست رفته دوباره به اين اجتماع برگرده واقعا هر کي با صداقت باشه ديگه نبايد زندگي کنه و هميشه بايد چوب خور خوب اجتماع باشه حتي رياکاري و زبون بازي داخل مراکز اموزش عالي کشور هم اومده و هرکي بتونه بهتر فيلم بازي کنه يا تقلب کنه ارزشش پيش اساتيد بيشتره به خدا اتش ميگيرم وقتي ميبينم کسي حقه کسه ديگه رو با به اصطلاح زرنگي پيمال ميکنه سخته تو اين جوامع امروزي زندگي کردن (البته اين رو بگم ايران از همه دنيا ادماش.......................................)چون من به چشم خودم ديدم اونا هيچ وقت به راحتي ما دروغ نميگن ،نميگم زرنگ نيستند ولي به راحتي ما دروغ نميگن جايگاه انسانهايي مثل من که واقعا ميخوايم پاک زندگي کنيم کجاست همش ريا همش دو رنگي همش نفاق واقعا سخته زندگي تو يه اين جامعه