خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آیا فردی مه به او علاقه دارم بیمار سکسیست؟  (دفعات بازدید: 3102 بار)
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 227

تشكر
اهدا شده: 177
دريافت شده: 63

« : 18 فروردين 1388,ساعت 02:21:49 »

با سلام
من با بسری 38 ساله رابطه دارم که در تایلند زندگی میکند..ایشان گاهی از من راجب سیستم بدنی من و نوع سکسی که من دوست دارم سوال میکنند.. من گاهی از بی بروایی او خجالت میکشیدم و ناراحت میشدم.. اما او می گفت که این مساله مهمی و اون دوست داره بعد از ازدواج سکسهایی با من داشته باشه که من معترض بودم.. ودر کل نوع سکسی را که بیان میکرد دوست داشتم اما بروز نمیدادم... تمام نگرانی من اینه که آیا اون حق داره اینها را از من ببرسه؟ یا واسه تحریک من بیان میکرده؟ همیشه هم فکر میکنم او با این حرفها حتما آدم هرزه ای می باشد.. در صورتی که خیلی دوستش دارم و گاهی از حرف زدن در شب با او طفره میرم... چون صدای من فوق العاده سکسیه و همین باعث میشه اون ...... خواهش میکنم بگید آیا افکارم در رابطه با این موضوع اشتباه است؟
خارج شده است

براي رسيدن به اقيانوس بايد جرات دل كندن از ساحل را داشت........
من نه عاشق بودم  ، نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من .................
من خودم بودم و يك حس غريب، كه به صد عشق و هوس مي ارزد...
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #1 : 18 فروردين 1388,ساعت 02:41:42 »

در ضمن چند شب بیش هم سوالی از من مطرح کردن که برایم نگران کننده آمد و آن اینکه دوست دارم در زمان سکس زن دیگری هم حضور داشته باشد؟ با دلخوری جوابش دادم که من هم دوست دارم زمان سکس با یه مرد دیکه غیر از خودش هم باشم که یکی از .. و دیگری از.. که براشفت و دعوایم کرد اما این ذهنم را عذاب میدهد.. شما چه نظری دارید؟
خارج شده است

saba477
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 1

« پاسخ #2 : 18 فروردين 1388,ساعت 11:15:06 »

به نظر من همه  پسر ها این ها توی ذهنشون میاد ولی بعضی ها نمی گن و بعضی ها هم پررو هستند و می گن..... به نظرم یکم زیادی رو این مسایل حساسند...با اینکه جایی که هستند جای آزادی هستش نباید اینطوری باشه.... بهش بگو من دوست ندارم در مورد سکس الان حرف بزنیم.....تا ببینی مورد ازدواجت چی میشه بعدا با هم راحت باشید نه الان.
خارج شده است
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #3 : 18 فروردين 1388,ساعت 13:16:56 »

با اینکه فاصله ی حرف تا عمل زیاده اما من جای شما بودم با این آقا رابطمو قطع میکردم بنظر من مشکل دارن که برای بعد از ازدواج اینطور برنامه ریزی میکنن بجای اینکه راجع به مسائل مهمتری(در مورد زندگی وبرنامه های آینده) باهم حرف بزنید!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer

خارج شده است

این نیز بگذرد...
.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 40
دريافت شده: 18

« پاسخ #4 : 18 فروردين 1388,ساعت 15:52:15 »

با سلام
من با بسری 38 ساله رابطه دارم که در تایلند زندگی میکند.
در اینکه روابط س-ک-سی زیادی اونجا داشتند شک نکنین چشمک چون اونجا......درصورت ازدواج حتما قبل از این موضوع آزمایش ایدز(تست HIV ) رو فراموش نکنین....
خارج شده است
.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 18 فروردين 1388,ساعت 15:57:59 »

در مورد بیمار س-ک-سی بودن هم فک نمیکنم اینطور باشه اون مورد رو هم جز فانتزی های س-ک-سی اون فرد میتونه باشه,که دوستتون به زبون اوردن اما خیلی ها به زبون نمیارن..... خونسرد
خارج شده است
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 18 فروردين 1388,ساعت 16:39:24 »

از راهنمایی شما ممنونم. سکوت. اما منظور من این نبود که تمام صحبت ایشان فقط سکس.. ما در مورد مسایل جدیتر هم صحبت کردیم اما گاهی این سوالات هم از من میبرسند... خصوصا شبها...در مورد آزمایش ایدز هم خودش این بیشنهاد را دادند که برای اطمینان من حتما آزمایش میدهد...در ضمن میگوید...به هیچ عنوان   از کاندوم استفاده نخواهد کرد و من یمقدار نگرانم....
خارج شده است

.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 18 فروردين 1388,ساعت 17:07:08 »

در مورد آزمایش ایدز هم خودش این بیشنهاد را دادند که برای اطمینان من حتما آزمایش میدهد...در ضمن میگوید...به هیچ عنوان   از کاندوم استفاده نخواهد کرد و من یمقدار نگرانم....
خواهش میکنم,خوبه مهمترین موضوع همون آزمایش هست که باید توجه کنین ;)عدم استفاده فرد از کاندوم در صورت سلامتی کامل نگرانی نداره.خونسرد
خارج شده است
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 26 فروردين 1388,ساعت 01:33:46 »

کامران جان .. منظور شما از فانتزیهای سکس چیه؟! البته اگه بیانش مقدور باسه.. مرسی..یعنی نگران این حرف نباشم؟
خارج شده است

.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 26 فروردين 1388,ساعت 01:44:14 »

کامران جان .. منظور شما از فانتزیهای سکس چیه؟! البته اگه بیانش مقدور باسه.. مرسی..یعنی نگران این حرف نباشم؟
منظور همون تخیلات ذهنی که در این مورد دارن و بهتون گفتن....مثلا یه حالتی که خوششون میاد اونجوری و با اون حالات و موقعیت انجامش بدن.... خونسرد

در مورد نگرانی که:
نقل قول
در اینکه روابط س-ک-سی زیادی اونجا داشتند شک نکنین  چشمک چون اونجا......درصورت ازدواج حتما قبل از این موضوع آزمایش ایدز(تست HIV ) رو فراموش نکنین....

در ضمن دقت کنین جز افراد به اصطلاح سادیست و مازوخیست و .....نباشند! شرمنده
خارج شده است
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 26 فروردين 1388,ساعت 01:56:23 »

خب منظور من همین بود.. نگران این مساله هستم .میدونم این حالت مثل جفت گیری خوک که کثیف تری حیوان دقیقا او با جفتش این کارو انجام میده.. وای نمیدونید تصور این که این کار را انجام داده چقدر آذارم میده.. و اینکه چرا وقتی ازش سوال میکنم در مورد روابط جنسیش ..برای من نقش بازی میکنه که نه و برای خودش ارزش قائله و ازاین حرفمه و این بیشتر اذیتم میکنه چون میدونم دروغ میگه.. درجوابم میگه :چه جور من قبول دارم تا حالا با کسی سکس نداشتی اما تو باور نداری؟
خارج شده است

.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 26 فروردين 1388,ساعت 12:13:26 »

خب منظور من همین بود.. نگران این مساله هستم .میدونم این حالت مثل جفت گیری خوک که کثیف تری حیوان دقیقا او با جفتش این کارو انجام میده.. وای نمیدونید تصور این که این کار را انجام داده چقدر آذارم میده.. و اینکه چرا وقتی ازش سوال میکنم در مورد روابط جنسیش ..برای من نقش بازی میکنه که نه و برای خودش ارزش قائله و ازاین حرفمه و این بیشتر اذیتم میکنه چون میدونم دروغ میگه.. درجوابم میگه :چه جور من قبول دارم تا حالا با کسی سکس نداشتی اما تو باور نداری؟
خوب متوجه نشدم! بیشتر توضیح بدید.
خارج شده است
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 27 فروردين 1388,ساعت 01:11:10 »

سلام کامران جان.. کدام قسمت متوجه نشدید؟ خب  .. اینکه من وقتی بحث سکس میشه اظهار میکنه که : من برای تن خودم ارزش قائلم.. و با کسی سکس ندارم.. درحالی که میدونم دروغ میگه.. آخه چه دلیلی داره اینجوری نقش بازی کنه؟! و در جوابم میگه: من باور دارم که تو با کسی سکس نداشتی .. چرا تو حرف من را قبول نداری؟
خارج شده است

.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 27 فروردين 1388,ساعت 09:12:29 »

سلام کامران جان.. کدام قسمت متوجه نشدید؟ خب  .. اینکه من وقتی بحث سکس میشه اظهار میکنه که : من برای تن خودم ارزش قائلم.. و با کسی سکس ندارم.. درحالی که میدونم دروغ میگه.. آخه چه دلیلی داره اینجوری نقش بازی کنه؟! و در جوابم میگه: من باور دارم که تو با کسی سکس نداشتی .. چرا تو حرف من را قبول نداری؟
بله متوجه شدم,قبلا هم بهتون گفته بودم که توی این مورد شک نکنین چشمک دلیل نقش بازی کردنش هم خوب از دست ندادن شما هست که تابلو دیگه Tongue  با توجه به اینکه با دروغ کاملا مخالف هستم.......چرا که فردی که  دروغ بگه .........
بازم میگم پست های قبلیم رو بخونین.....
راستی شما هم احساسی تصمیم نگیرین.......خیلی دقت کنین.......ازدواج بحث خیلی مهمیه......مواظب باش خونسرد

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer

خارج شده است
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 29 فروردين 1388,ساعت 01:22:48 »

یه سوال :  یعنی اگه شما بوید و میدیدید اون خانم به این مساله حساسن.. دروغ نمیگفتید و راحت بیان میکردید که آره؟
خارج شده است

صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :