خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ناتوانی جنسی مرد بر چند نوع است؟  (دفعات بازدید: 2564 بار)
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #15 : 23 فروردين 1388,ساعت 11:53:47 »

اره نسيم جان اين اطلاعات را خيلي پيشها بايد به ما ميدادند مثل دوران دبيرستان تا با اين مسائل اشنا بشيم ولي حيف كه .....
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #16 : 23 فروردين 1388,ساعت 12:04:35 »

نسيم جان بهت پيشنهاد ميكنم، خيلي خيلي بيشتر در اين مورد تحقيق كنيد و حتي با پزشك سكسولوژيست هم مشورت كنيد، در نهايت متوجه بشيد كه آيا اين مشكل قابل حل هست يا نه و اون موقع تصميم بگيريد!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
nasim57
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 54

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 2

« پاسخ #17 : 24 فروردين 1388,ساعت 13:28:51 »

ممنون رز جان
سكسولوژيست از کجا میشه پیدا کرد؟ اسم دیگه اش چیه؟ من تهرانی نیستم آیا در شهرستانها هم سكسولوژيست پیدا میشه؟
سپاسگذارم
خارج شده است

انسان یک بودن نیست یک شدن است. "دکتر شریعتی"
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #18 : 24 فروردين 1388,ساعت 13:55:26 »

سكسولوژيست يعني پزشك متخصص مسائل جنسي و مشكلات مربوط به اون.
نميدونم منظورتون كدوم شهرستانه!
عزيزم شما كه به اينترنت دسترسي داريد توي سايت نظام پزشكي يه تحقيق بكنيد.
حتي اگر توي شهرستان محل زندگي شما هم نباشه، سعي كن بري و دنبالش رو بگيري، به خاطر اين من اينقدر حساسيت دارم چونكه يكي از اقوام ما بعد از يكسال از همسرش جدا شد و دليل ناتواني جنسي شوهرش بود!!!
شايد قابل درمان باشه ....... شايد نه......... اما شما سعي كن خوب تحقيق كني بعد با توجه به خصوصيات اخلاقي خودت و توانايي هات تصميم بگيري. حتي اگه مجبور بشي يه سفر به تهران يا شهر ديگه اي داشته باشي!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
nasim57
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #19 : 24 فروردين 1388,ساعت 15:39:52 »

ممنون عزیزم من در یک کلان شهر زندگی می کنم اما تا حالا نشنیده بودم در مورد وجود چنین متخصصی (متاسفانه همش سرم تو درس و کار بوده)
من فکر کردم متخصص اورولوژی رو شما میگید حالا که گفتید متخصص این مسائل هم هست حتما می رم دنبالش و از طرف مقابلم میخام که خودش رو به این متخصص نشون بده
خیلی خیلی از راهنماییت ممنونم
خارج شده است

.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 40
دريافت شده: 18

« پاسخ #20 : 24 فروردين 1388,ساعت 17:50:59 »

دوست عزیز

س-ک-س و رابطه جن-سی شرط لازم برای یه زندگی هست اما کافی نیست!منظورم اینه که اگه نباشه مشکلات بیشماری بوجود میاد....
با چشم های باز تصمیم بگیر تا بعدا پشیمون نشی چشمک
از ما گفتن...
خارج شده است
nasim57
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #21 : 25 فروردين 1388,ساعت 08:52:32 »

بله من هم با شما موافقم شرط لازم برای یه زندگی هست اما کافی نیست
من هم میخام ببینم اگه مشکلش قابل حله باهاش ازدواج کنم و گرنه تشکیل یه زندگی با علم به مشکلات موجودش عذاب آوره
اون خیلی به من دلبسته شده و به خاط این دنبال این هستم که مشکلش رفع میشه یا نه

راستی ببخشید خانم رز  من به سایت نظام پزشکی رفتم اما "پزشك متخصص مسائل جنسي"  یا سکسولوژیست اصلا توی لیست نبود تو اینترنت هم سرچ کردم به این نام چیزی ندیدم
فکر میکنم " پزشک متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی (اورولوژی) " مورد نظر شما باشه؟
خارج شده است

*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 25 فروردين 1388,ساعت 09:16:19 »

نسيم جان چند وقت پيش يكي از مديران چند تا اسم و شماره تلفن از دكتر سكسولوژيك داشت
ببينم ميتونم پيدا كنم يا نه!
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #23 : 25 فروردين 1388,ساعت 09:34:33 »

نه عزيزم دقيقا منظورم دكتر سكسولوژيست من شماره دكترهايي رو كه ميشناسم برات تا يكي دو ساعت ديگه پيدا ميكنم ولي اين دكترها ساكن تهران هستن متاسفانه!
خارج شده است

nasim57
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #24 : 25 فروردين 1388,ساعت 11:22:37 »

خیلی جالبه الان میخوندم که نیمی از طلاق ها در ایران ریشه در مسائل جنسی داره
اما متاسفانه هیچگونه اطلاع رسانی در مورد اون نمیشه
یه سكسولوژيست  هم نمیشه پیدا کرد....متاسفانه
بسیار سپاسگذارم اگه راهنمایی کنید
خارج شده است

*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #25 : 25 فروردين 1388,ساعت 11:38:24 »

نسيم جان توي همون شهرتون به چند تا بيمارستان زنگ بزنيد و ازشون بپرسيد شايد داشته باشند
چون اينطور پزشكان گمنام هستند
خارج شده است

black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #26 : 25 فروردين 1388,ساعت 11:39:19 »

خانم دكتر اماني: 88798499
آقاي دكتر بشارت: 88281515

البته اين شماره ها رو من از خيلي وقت داشتم، اما اخيرا يكي از دوستام پيش دكتر ديگه اي رفته كه گويا خيلي هم نتيجه خوبي گرفته ، به محض گرفتن دريافت شماره در اختيارتون ميگذارم

ضمن اينكه منم فكر ميكنم اگه بگرديد حتما توي محل زندگيتون نتيجه ميگيريد ، حتما توي شهر شما هم «مشاوره جنسي قبل ازدواج» يا « متخصص بيماريهاي جنسي» داريد!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*

« آخرين ويرايش: 25 فروردين 1388,ساعت 11:42:46 توسط black_rose » خارج شده است

.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 40
دريافت شده: 18

« پاسخ #27 : 25 فروردين 1388,ساعت 12:18:38 »

خیلی جالبه الان میخوندم که نیمی از طلاق ها در ایران ریشه در مسائل جنسی داره
اما متاسفانه هیچگونه اطلاع رسانی در مورد اون نمیشه
یه سكسولوژيست  هم نمیشه پیدا کرد....متاسفانه
بسیار سپاسگذارم اگه راهنمایی کنید

بله دوست عزیز
افرادی هم که در ایران تحت عنوان س-ک-سولوژیست هستند,فکر نمیکنم تخصصی در این زمینه داشته باشند چرا که اولا در دانشگاه های ایران این رشته تدریس نمیشه همچنین اجازه فعالیت آنچنانی به این افراد داده نمیشه بنا به دلایل مذهبی و .....طرز تفکر مردمی و....درحالی که بیش از نیمی از طلاق ها ریشه در این موضوع دارن.....مگر این که فرد از خارج از کشور اومده باشه که در اونجا تخصص گرفته باشه...
امیدوارم بتونین همچین فردی رو پیدا کنین خونسرد
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :