خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من می توانم در سکس موفق باشم؟  (دفعات بازدید: 3595 بار)
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 227

تشكر
اهدا شده: 177
دريافت شده: 63

« : 25 فروردين 1388,ساعت 02:25:29 »

با توجه به اینکه در شرف ازدواج هستم.. نگران ناتوانیم در سکس هستم.. من تا کنون تجربه ای نداشتم و خوب میدانم همسر مطلوب بودن برای مرد.. سکسی بودن است.. متاسفانه در جامعه ما قبل از ازدواج آموزش های لازم داده نمیشه .. من بر اساس مطالعاتم میدانم که برای نگه داشتن همسر خود غیر از نکات دیگه باید همیشه در سکس اوراسیر نگه داشت چشمک .. نگرانی من در اینه که من میدونم چه باید کرد اما بخودم میگم آیا من در انجام آن هم مثل بیانش قوی خواهم بود؟ خیلی نگرانم نمیدونم ایا همین خواستن من که چون دوستش دارم بس هر کاری برای راضی نگه داشتنش هم انجام میدم ...میتونه دلیلی بر تواناییم به صورت عملی باشه؟ ویا بهتر بیان کنم .. در سکس قوی خواهم بود؟
خارج شده است

براي رسيدن به اقيانوس بايد جرات دل كندن از ساحل را داشت........
من نه عاشق بودم  ، نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من .................
من خودم بودم و يك حس غريب، كه به صد عشق و هوس مي ارزد...
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 25 فروردين 1388,ساعت 11:05:32 »

مژده جان
با توجه به اينكه اين يه كار عمليست و نمي شود تا قبل از ازدواج امتحان كرد اميدوار باش كه بتوني به بهترين نحو از پس اين مورد بر بياي
1% هم اگه نتونستي راهكار براي رفع مشكلت زياده
از الان نمي خواد بشيني غصه بخوري كه ايا مي توني يا نه!
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #2 : 05 آبان 1388,ساعت 14:04:17 »

حتما میتونی
ضمنا یادت باشه واسه نشون دادن خودت زیاده روی نکنی چون ممکنه همون اول کار فکرای بدی در موردت بکنه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*

خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :