خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13678 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sara127
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من چهار ساله رنگ آسمون رو ندیدم  (دفعات بازدید: 587 بار)
SAYNA6481
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 12 ارديبهشت 1388,ساعت 00:09:35 »

سلام اسم من سایناست و 23 سالمه می خوام راجع به مشکلم با شما حرف بزنم ولی خواهش می کنم سرزنش نکنید و نگید که تقصیر خودم بوده چون واقعا همه اینها رو می دونم ولی الان احتیاج به کمک دارم من پنج سال پیش وقتی می خواستم کنکور بدم اصلا درس نخوندم برای همین فقط تونستم دانشگاه پیام نور قبول بشم خودتون که میدونید دانشگاه پیام نور غیر حضوریه ومن بعد از دوران دبیرستان کاملا خونه نشین شدم اون موقع صورت من جوشهای چرکی خیلی بدی میزد برای همین اعتماد به نفس بیرون رفتن از خونه رو نداشتم برای همین نه تنها دانشگاه بلکه هیچ جا حتی خونه فامیل هم نمیرفتم ومطلقا خانه نشین شدم وبیرون رفتن من از خونه توی چهار سال تحصیلم محدود شد به نیم ساعتی که سر جلسه امتحان بودم حالا بعد از این چند سال خونه نشینی مطلق وقتی بر گشتم و به پشت سرم نگاه میکنم میبینم من از جوونیم هیچ خاطره ای ندارم هیچ دوست جدیدی ندارم حتی دوستای قبلیم رو هم از دست دادم باورتون میشه یه نفر از بهترین سالهای زندگیش حتی یه عکس هم نداشته باشه الان خیلی عصبی ام مرتب خودم رو سرزنش میکنم به خودم فحش میدم توی سر خودم میزنم وخیلی با خودم حرف میزنم حالا صبحا که همم از خونه میرن بیرون وسوسه خودکشی می افته به جونم دیگه دلم نمیخواد به فردا فکر کنم به همه هم سن و سالام حسودیم میشه دیگه حتی نماز هم نمی خونم بگید من با خودم چی کار کنم راستی این رو بگم من توی این سالها هیچ کار مفیدی نکردم جز اینکه با خودم حرف بزنم می دونم کلی دیوونه شدم
خارج شده است
بهناز
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 03:02:16 »

عزیزم تو اصلا دیوونه نیستی الانم هنوز دیر نشده هنوز جوونی فرصت جبران داری مهم این هست که سلامتی داشته باشی بنظرم ادامه تحصیل بده شاید روحیت عوض بشه یا سر کار برو  بهر حال خودت رو بگونه ای داخل اجتماع کن
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #2 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 08:31:32 »

دوست عزیزم

شما تنها 23 سال دارید جوون بودن به سن نیست به فکر و قلب شماست اگر فکر کنید با از دست دادن 4سال از زندگیتون همه عمرتون رو از دست دادید واقعا بقیه عمرتون رو تباه کردید اما اگر بیاین و یه جور دیگه به قضیه نگاه کنید میبینید که 4سال در خودتون فرو رفتیدتا درستون رو بخونید و حالا بعد اتمام درستون میتونید یه شغل مناسب  و دوستان جدید برا خودتون پیداکنید .

توی هر چیزی به دنبال خوبی اون بگرد

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ياسمن-ق, *sara*

خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #3 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 10:26:50 »

هیچ وقت برای شروع دیر نیست ..لاکتو بشکون ..بدون که این تو بودی که خودتو زندون کردی ..و فقط ..و فقط خودت میتونی این لاکو بشکنی و ازش بیرون بیایی فقط همت کن همین .. تا خودت نخواهی هیچ کسی نمیتونه بهت کمک کنه ...هیچ کسی ....پس از همین امروز شروع کن برو از خونه بیرون کمی تو پارک قدم بزن ...برو یک کلاس ورزش اسمتو بنویس .....برو هوای بهارو بفرست تو ریه هات ...برو کلاس یوگا اسمتو بنویس ...برو بیرون ...برو کوه ..تو کوه فریاد بزن خودتو تخلیه کن ...مطمئن باش دنیا بدون ما هم ادامه داره این ما هستیم که باید زندگیمونو زندگی کنیم ... پس پاشو ..................
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :