خانم بلک رز عزیز
بخشیده شدن این اقا به منزله اینه که گناهش انقدر کوچیک بوده که زود بخشیده شده !!! پس همیشه جای این رو داره که این کار دوباره تکرار بشه !!! چون مطمئن میشه که بخشیده میشه !!!!!!!
خورشيد تابان عزيزم
بخشيده شدن همسر خانم sani به معني كوچك بودن گناهش نيست، (( كه البته از نظر صيغه گناهي رو مرتكب نشدهگناه ايشون سوء استفاده از اعتماد همسر، شكستن دل همسر و .... است.)) اگه خانم sani بتونه با خودش كنار بياد و ايشون رو ببخشه يعني قلب خيلي پاكي داره، يعني روح خيلي خيلي بزرگي داره كه همچين اشتباه بزرگي رو بخشيده................ اينو يادمون باشه كه بزرگي انسانها به بخشندگي اونهاست.
نميخوام شعار بدم خود من حتما و حتما به اين درجه از بزرگواري نرسيدم و چه بسا شايد حتي اينقدر خانمي هم به خرج نميدادم كه حتي براي حفظ ابرو و ستون خانواده اجازه ندم پدر و مادرم اين قضيه رو بفهمن و اون رو در نطفه خفه كنم........... منم به اندازه شما و بقيه از اين اتفاق ناراحتم و باور كنيد از ديروز همش اين جريان توي ذهنمه و مدام توي فكرم حتي ديروز بعد از ظهر همسرم شاكي شد كه دارم به چي فكر ميكنم كه صدام در نمياد و همش خيره موندم........................ اما هيچ كس جاي خود خانم sani نيست و درد و مشكلات ايشون رو كسي نچشيده................ بنابراين هي نشستن و موشكافي كردن دردي رو دوا نميكنه ..............ضمن اينكه شرايط خيلي خيلي خاصه ، من نميدونم اطلاعات شما در مورد دوران بارداري چقدره اما حتي حرفهاي من و شما در اين تاپيك در لحظه مطالعه روي كودك ايشون تاثير خواهد گذاشت.
(((((((((((يه خاطره براتون بگم: خاله من هشت ماهه باردار بود كه دائيم فوت شد از اينكه چه بر سر خانواده امد كه بگذريم وقتي اين بچه به دنيا امد تا هشت سالگي اين بچه غش ميكرد............ اوايل همه فكر ميكردن بچه سرع داره .......... بعد از كلي بيچارگي خود خاله ام كشف كرد كه پسرش وقتي چادر مشكلي ميبينه از حال ميره و اين نتيجه اون دوران عذاداري و گريه و شيون بود)))))))) دور از جون همه و خانم sani خدا كنه اين اتفاقها براي كسي پيش نياد
براي همين توصيه ميكنم كه فقط سعي كنن خودشون رو از درون اروم كنن
ضمن اينكه وقتي قرار كسي رو ببخشي هرچي گناه طرف و خطايي كه كرده بزرگتر باشه وقتي كه مي بخشي بيشتر و بيشتر احساس رضايت و ارامش به ادم دست ميده............... فكر ميكنه چقدر بزرگواره .....چقدر به خدا نزديكه .........چقدر خدا راضيه و چقدر خشنوده از اين كار
سارا خانم عزیز
مردی که همچین خیانت بزرگی رو انجام میده اخلاقا نه ساده هست و نه بی تقصیر ! این اقا بچه 5 ساله نبوده که قدرت تشخیص اینکه کارش خطا هست یا درست رو نداشته باشه ! بالغ بوده و زمانی که اینکار رو انجام دادن در صحت و سلامت بودن !!!!! الان دوره ای شده که حتی پسرها و دخترهای 10 ساله هم تشخیص خوب و بد رو میدن !! چه برسه به مردی که 2 فرزند داره و دانسته خیانت کرده و الان در پی توجیحه خودشه !!!!!!!!!!وقتی ادمها وجدان بیدار داشته باشند نه دچار سوء نیت میشن نه شهخیانت میکنند . پس این مسئله خیلی کوچیک نیست که این خانم به راحتی از کنارش بگذره .
نمیدونم شما متاهل هستید یا مجرد ؟ بهرحال تفکر این که خودتون را جای این خانم محترم بگذارید خیلی سخت و غیر قابل تحمله . من هم نمیگم که بکشنشون یا طلاق بگیرن یا ........
اما به راحتی بخشیدن در ذهن این اقا ذهنیت رو بوجود میاره که انقدرها هم که فکر میکردم گناهم بزرگ نبوده . در ضمن در حال حاضر این خانم سانی هستند که در اخر تصمیم میگره که برای زندگیشون چکار کنند . ما فقط میتونیم نظر بدیم . نظر دادن هم فقط به این نیست که طرف رو وادار کنیم که به راحتی از کنار این مسئله بگذره و بزرگی کنند و ببخشن چون بخشش به ادم آرامش میده !!!!!
نميدونم اين امتحان خداست و يا تلاش شيطان، اما هميشه اين خطاها از كساني سر ميزنه كه ادعاي بيشتري دارن........... اما يادمون باشه نميشه گفت كه من مرتكب چنين خطايي نميشم يا مثلا همسر من يا پدرم و مادرم........... هميشه كساني از اعتياد گوشه خيابون افتاده اند كه زماني فكر ادعاشون ميشده كه محاله لب به سيگار بزنن ................ پدر مادرهايي بچه هاشون رو تو مراكز ترك اعتياد اوردن كه ادعاشون ميشه بچه ما بهترينه و .....