خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چگونه شنونده خوبي براي درد دل هاي ديگران باشيم؟  (دفعات بازدید: 1163 بار)
Siamak
مهمان
« : 20 آذر 1385,ساعت 18:03:58 »

يك پيشنهاد تكراري ، شنونده خوبي باشيد . شايد بگوييد گوش كردن كه كاري ندارد . بله گوش كردن  ساده است ، اما اگر شنونده فن گوش كردن را نتواند به درستي به كار ببندد ، رابطه اي سالم و و مؤثري پديد نمي آيد . براي آن كه محبوب ديگران شويد ، بايد حس گوش كردن را ياد بگيريد ، تمرين و بسيار به كار ببنديد . اما ، اگر شما ژست بگيريد ، توي چشم طرف مقابلتان زل بزنيد و مرتباً سرتان را تكان بدهيد ، در حالي كه حواستان پيش معامله ي خانه تان يا هر چيز ديگري باشد ، هر كسي را متوجه اين موضوع كه شما فن گوش كردن را بلد نيستيد مي كند . فن گوش كردن مغاير با خميازه كشيدن ، به ساعت نگاه كردن و تند تند آدامس جويدن است .

صادق باشيد . بدون ابهام و با صراحت و صداقت صحبت كنيد . روابطي كه اين اصل را ندارند بدون شك قطع خواهند شد .

همدلي كنيد نه همدردي ! هيچكس درد هيچ كسي را به طور واقعي نمي فهمد ، پس ما نمي توانيم همدردي كنيم . اما همدلي فرايندي است كه طي آن خودمان را جاي طرف مقابل مي گذاريم و دنيا را از دريچه چشم او مي نگريم . در همدلي قضاوت ممنوع است و ما حق نداريم درباره دگران قضاوت كنيم مگر اينكه قاضي يا حقوقدان باشيم .

حرف خود را مزه مزه كنيد . خودتان را جاي طرف مقابل بگذاريد و اگر حرفتان تلخ نبود آن را به زبان بياوريد .

نصيحت نكنيد ، هيچ يك از ما از نصيحت خوشمان نمي آيد ، پس بيهوده خود را خسته نكنيد و به جاي نصيحت پيشنهاد بدهيد .

سرزنش نكنيد ، هيچ كس بي عيب نيست و هيچ گلي بي خار نمي باشد . پس ديگر جايي براي سرزنش باقي نمي ماند . سرزنش كردن بهداشت رواني ديگران را به خطر مي اندازد .

افراد را همان گونه كه هستند بپذيريد . اگر قصد محبوبيت داريد بهتر است افراد را با تمام خوبيها و بديهايشان بپذيريد ، پذيرش بي قيدوشرط را فراموش نكنيد .

احترام ديگران را نگه داريد ، تا وقتي به ديگران احترام نگذاريد ، به شما احترام نمي گذارند و اصولاً مردم جواب هديه را با هديه و جواب كتك را با لگد مي دهند.

به شيوه مناسب مخالفت كنيد به جاي بلند كردن صدا ، بحث و جدل مخرب و . . . از روش خلع سلاح استفاده كنيد . در اين روش سعي مي كنيم در حرف هاي طرف مقابل حقيقتي را بيابيم ؛ حتي اگر با كل سخن مخالف هستيم ، اين روش تسكين دهنده و آرام بخش اعصاب است .

ور در نهايت در نظر داشته باشيد كه در صورتي ديگران درد دلهاي شما را گوش خواهند داد كه شما نيز اين كار را بلد باشيد و براي آنها انجام بدهيد!

برگرفته از متن ناشناخته اي در اينترنت.
خارج شده است
توانا
دلسوخته
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 37

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 04 دي 1386,ساعت 08:23:50 »

با سلام
يكي از راه هاي ارتباط برقرار كردن همان گوش دادن و كمتر سخن گفتن است . البته نه هر گوش كردني بلكه گوش كردن به حرفهاي طرف مقابل با جان و دل كه طرف از اينكه با ما صحبت و درد و دل مي كند احساس آرامش بكند .
موفق باشيد .
خارج شده است

زندگي يك سيب است
ماریلا
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 123

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 5

« پاسخ #2 : 12 دي 1386,ساعت 17:50:50 »

توانا جان