چه فکرایی؟ احساس کم آوردن , تحمل نداشتن , چه میدونم خسته شدن و این حرفا ! اون خوابام هم شاید در ظاهر کمی متفاوت باشن اما تهشون یه چیزه! توی خواب یه چیزای ایده آلی رو که میخوام بهشون برسم رو میبینم و وقتی بیدار میشم میبینم کیلومترا با اون فرق دارم !
البته خدا رو شکر! هییچ وقت نا شکری نمیکنم ! همین شرایطم هم از سرم بیشتره ! اما کلا باطنا , روحا و روانا دیگه شاد نیستم ! یه جورایی عوض شدم . خودم احساس میکنم بزرگ شدم از لحاظ روحی نسبت به حتی 6 ماه پیش ! اما اگه این بزرگ شدنه ...
موفقیت و پیروزی هم خوب در حد معمولی بله داشتم . پروژه هایی که فکر میکردم نمیتونم انجام بدم انجام دادم اما از خودم زیادم راضی نیستم باید بهتر از اینا باشه وضعم !
به نظر من اگه برات ممکنه محیط خودت رو عوض کن
در قدم اول محل تحصیل
نمیشه محل استراحت
نمیشه مطالعات خود رو عوض کن
این حرفو میزنم به دوستامم زیاد میگم و مطمئنم که اگه بتونی به کارش به یاری خدا ببنیدی موفق خواهی شد
جهان بینی خودتو عوض کن
الان وقتی نگاه میکنی مبینی غالب مردم دنبال رسیدن به اهداف و آرزوهای خودش هستند.وقتی باز دقت می کنی می بینی اکثر
آمال و آرزوها شبیه هم هستند..و رسیدن به اونا چندان کار شاقی نیست و چندان هم ارزشی نداره نسبت به بزرگی و کرامت انسانی هر انسان
و نسبت به جاودانگی انسان
یکی دنبال زندگی مرفه (مال و منال)که حتی اگرم درسی می خونه همین خاطره
یکی دنبال شهرت و اعتبار که همه سختی هایی که در راه علم و عمل میکشه به این سمت معطوفه
یکی دنبال خوش گذرونی و این حرفا
خلاصه اکثر این اهداف عرفی رو میشه حدس زد.اما تو سعی کن چیزی رو هدف خودت قرار بدی که اکثریت اون رو ندارن یا
دنبالش نیستن و حتی به ذهنشون هم خطور نمیکنه.
حرف خیلی زیاده فقط همین جور سربسته بمونه یه خورده دوست دارم راجعش فکر کنی