خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آشفتگی !!  (دفعات بازدید: 1292 بار)
alireza-th
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 83

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 15 مهر 1386,ساعت 09:00:54 »

سلام به همه دوستای عزیز و اساتید محترم

تو زندگی یه آرامش خیال و خواب راحت داشتم که اونم خدا رو شکر چند وقتیه از دست دادم رفته !

واقعا داغون داغونم ! از نظر روحی !  تو طول روز همش ذهنم مشغوله و دارم با خودم کلنجار میرم ! یجوری که چند روز پیش یکی از فامیلها شاکی شده بود که توی خیابون دیدمت و از جلوت رد شدم و صد بار بلند صدات کردم اما اصلا حواست نبود ! 

من تا یه مدت پیش شبها خیییییلی راحت میخوابیدم و خوابم هم خیلی سنگین بود! الان چطور شده؟ الان صبحا وقتی از خواب بیدار میشم مثل اینکه از میدون جنگ اومدم بیرون! موقع بیدار شدن از خواب آروم و قرار ندارم ! همش خوابهای آشفته میبینم ! مثل اینکه رو سنگ خوابیدم !  مثل همین امروز صبح !  اونقدر با حالت بدی از خواب بیدار شدم و اونقدر خواب بدی داشتم که به خودم 100 بار لعنت فرستادم که چرا اصلا خوابیدی! 

دلم خوش بود اگه تو طول روز مشکلی دارم باز زمان استراحتم راحتم اما الان 24 ساعته دیگه با خودم درگیرم . اعصاب درست حسابی ندارم دیگه . بعضی وقتا دلم میخواد سر یکی داااااد بکشم  بزنم لت و پارش کنم (البته من اصلا اهل دعوا و این حرفا نیستم !) 
بعضی وقتا هم بیخودی سر مادر بیچارم و خواهر و ... داد میزنم که سریعا خودم پشیمون میشم و البته سعی میکنم این کار رو نکنم و جلو خودم رو بگیرم

من یه علاقه شدید به شخصی داشتم و یا دارم اما رسیدن به اون رو کم کم دارم غیرممکن میدونم و فکر کنم این بی دلیل نباشه تو این آشفتگی هام !

نمیدونم دیگه چی بگم !  شما راهی برای آروم کردن اعصاب دارید؟ آیا آرام بخش و ... بی خطری برای این کار وجود داره ؟ من اصلا تا حالا آرام بخش و اینها مصرف نکردم اما با این روالی که داره پیش میره ...
در ضمن 19 سالمه 
خارج شده است

عشق اشتباه فاحش آدمی در تمایز یک انسان معمولی از میان انسانهای معمولی دیگر است
xxx
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر

« پاسخ #1 : 15 مهر 1386,ساعت 10:32:58 »

با سلام
شما تنهاخواستید ارام بخش به شما معرفی کنم. دم کرده(بابونه وگل گاوزبان(ارامبخش اعصاب)--- دارچین (تقویت کننده اعصاب) می باشند.
خارج شده است

ترا من چشم در راهم
nazila.k
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 199

تشكر

دانشجو biology

« پاسخ #2 : 15 مهر 1386,ساعت 23:14:29 »

علیرضای عزیز اگه یادت باشه من یه تاپیکی زده بودم به عنوان عصبی شدن . خانم شرمینه اونجا به من گفتن هر وقت عصبانی شدی تا 10 بشمار من اینکارو کردم نتیجه داد.لا اقل دیگه اونطوری حرصی و کلافه نمیشدم. الانم خوبم.
به هر حال همه ما مشکلاتی داریم که به راحتی حل نمیشن اما یا باید کلا صورت مسئله پاک کنیم یا اینکه انقدر به مسئله فکر کنیم و گاهی عصبی بشیم،اشتباه حل کنیم دوباره و چند باره تکرار کنیم تا کاملا حل شه و از بین بره.
خارج شده است

گاهي آنقدر نگران رسيدنيم که مهمترين چيز را از ياد مي بريم ،   بايد حرکت کنيم تا برسيم.
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #3 : 16 مهر 1386,ساعت 05:32:32 »

علیرضا جان
هر وقت ناراحت شدی دقت کن ببین چه فکری باعث میشه که ناراحت بشی..دقیقا اون رو برامون بیار
یا مثلا چه نوع فکری پریشانت میکنه؟
اون خوابای پریشانی که می بینی یکنواخت هست یا متفاوت ؟
تو این مدت هیچ تا پیروزی داشتی؟
خارج شده است
alireza-th
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 17 مهر 1386,ساعت 20:51:56 »

ممنونم از جواباتون  لطف کردید

راستش حسین جان باید اصلا میپرسیدی وقتی هست که ناراحت نباشم ؟!
البته اینطور نیست که بشینم و زانوی غم بغل کنم ! نه اصلا ! زندگیمو دارم میکنم اما یه ناراحتی مزمن دارم ! کلا همونطور که قبلا هم گفته بودم دیگه اون آدم سابق مثلا یه سال پیش نیستم ! 

چه فکرایی؟ احساس کم آوردن , تحمل نداشتن , چه میدونم خسته شدن و این حرفا !  اون خوابام هم شاید در ظاهر کمی متفاوت باشن اما تهشون یه چیزه! توی خواب یه چیزای ایده آلی رو که میخوام بهشون برسم رو میبینم و وقتی بیدار میشم میبینم کیلومترا با اون فرق دارم !

بدیش میدونید چیه؟ اینه که باید سعی کنم خودمو همون آدم سابق نشون بدم ! که مثلا کسی شک نکنه بهم !  اما الان یجوری شده که همش دوست دارم تنها باشم . تنها باشم کارام رو بکنم , درسم رو بخونم یا تنهایی استراحت کنم ! من البته یه شهر دیگه هستم و الان هم تنها زندگی میکنم (برای دانشگاه) اما خونه هم که میرم چند وقت یه بار  کارم اینه که در اتاقمو ببندم یا کارمو بکنم یا کلا چراغا و اینا رو هم ببندم و موسیقی گوش کنم ! میدونم شاید اینا بی ربط باشه به موضوع! نمیدونم چرا دارم میگم !

البته خدا رو شکر! هییچ وقت نا شکری نمیکنم ! همین شرایطم هم از سرم بیشتره ! اما کلا باطنا , روحا و روانا دیگه شاد نیستم ! یه جورایی عوض شدم . خودم احساس میکنم بزرگ شدم از لحاظ روحی نسبت به حتی  6 ماه پیش ! اما اگه این بزرگ شدنه ...

موفقیت و پیروزی هم خوب در حد معمولی بله داشتم . پروژه هایی که فکر میکردم نمیتونم انجام بدم انجام دادم اما از خودم زیادم راضی نیستم باید بهتر از اینا باشه وضعم !

سرتون رو درد آوردم ببخشید
خارج شده است

مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #5 : 30 مهر 1386,ساعت 21:39:22 »

شاید از خودت بیشتر از اونچه هستی و داری و می تونی انتظار داری اینطور نیست؟
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 01 آبان 1386,ساعت 05:39:39 »

چه فکرایی؟ احساس کم آوردن , تحمل نداشتن , چه میدونم خسته شدن و این حرفا !  اون خوابام هم شاید در ظاهر کمی متفاوت باشن اما تهشون یه چیزه! توی خواب یه چیزای ایده آلی رو که میخوام بهشون برسم رو میبینم و وقتی بیدار میشم میبینم کیلومترا با اون فرق دارم !

البته خدا رو شکر! هییچ وقت نا شکری نمیکنم ! همین شرایطم هم از سرم بیشتره ! اما کلا باطنا , روحا و روانا دیگه شاد نیستم ! یه جورایی عوض شدم . خودم احساس میکنم بزرگ شدم از لحاظ روحی نسبت به حتی  6 ماه پیش ! اما اگه این بزرگ شدنه ...

موفقیت و پیروزی هم خوب در حد معمولی بله داشتم . پروژه هایی که فکر میکردم نمیتونم انجام بدم انجام دادم اما از خودم زیادم راضی نیستم باید بهتر از اینا باشه وضعم !

به نظر من اگه برات ممکنه محیط خودت رو عوض کن
در قدم اول محل تحصیل
نمیشه محل استراحت
نمیشه مطالعات خود رو عوض کن

این حرفو میزنم به دوستامم زیاد میگم و مطمئنم که اگه بتونی به کارش به یاری خدا ببنیدی موفق خواهی شد
جهان بینی خودتو عوض کن
الان وقتی نگاه میکنی مبینی غالب مردم دنبال رسیدن به اهداف و آرزوهای خودش هستند.وقتی باز دقت می کنی می بینی اکثر
آمال و آرزوها شبیه هم هستند..و رسیدن به اونا چندان کار شاقی نیست و چندان هم ارزشی نداره نسبت به بزرگی و کرامت انسانی هر انسان
و نسبت به جاودانگی انسان
یکی دنبال زندگی مرفه (مال و منال)که حتی اگرم درسی می خونه همین خاطره
یکی دنبال شهرت و اعتبار که همه سختی هایی که در راه علم و عمل  میکشه به این سمت معطوفه
یکی دنبال خوش گذرونی و این حرفا
خلاصه اکثر این اهداف عرفی رو میشه حدس زد.اما تو سعی کن چیزی رو هدف خودت قرار بدی که اکثریت اون رو ندارن یا
دنبالش نیستن و حتی به ذهنشون هم خطور نمیکنه.
حرف خیلی زیاده فقط همین جور سربسته بمونه یه خورده دوست دارم راجعش فکر کنی
خارج شده است
alireza-th
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 03 آبان 1386,ساعت 04:28:06 »

سلام خیلی خیلی ممنون از اینکه مثل همیشه کمکم کردین

بله شاید به قول مریم خانم از خودم خیلی زیاد توقع دارم یعنی بیش از حد تواناییام

حسین جان راهنمایی خیلی خوبی کردی . راستش چند روز پیش دیگه گفتم اینطوری نمیشه ! این زندگیه برا خودت (یعنی خودم!) ساختی؟ تو این مدت دیدم رو راجع به چند تا چیز خییییلی تغییر دادم! و البته خیلی هم برام آسون نبود و شاید تا الان هم کامل کامل نتونسته باشم این دید جدیدو تو ذهنم بگنجونم اما میدونم از وقتی تصمیم جدی گرفتم که دیدم رو نسبت به چند مورد تو زندگیم عوض کنم خیلی آرامش خوبی بهم دست داده ! یعنی احساس میکنم این دید جدید یکی از کلیدای حل این مشکل بود که به کمک خدا و شماها تونستم تا حد زیادی انجامش بدم! دیدی که شاید اگه به خیلیا آدم بگه حتی مسخره کنن آدمو ! اما زیاد برام مهم نیست !  مهم اینه که با این دید جدیدم حس خوبی نسبت به خودم پیدا کردم و اون احساس پوچی که نسبت به زندگی داشتم بهتر شده و حس میکنم خدام هم از این کارم راضی باشه یعنی امیدوارم باشه! اما از اون روزی که عاجزانه ازش خواستم که یه راهی پیش پام بزاره این تصمیم به ذهنم اومد  اصلا نمیخوام بگم خیلی آدم کار درستی هستم ! نه به هیچ وجه !! منم مثل خیلیا یه آدم معمولی معمولی معمولیم!  اما احساس میکنم خودم اراده اینکه بیام و دیدم رو راجع به یه سری مسئله تو زندگی الانم تغییر بدم از خودم ساخته نبود و خدا بهم خیلی خیلی کمک کرد

بازم ممنون از توجهتون
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 03 آبان 1386,ساعت 05:55:50 »

الحمدلله !