خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تو زندگی مشترک چقدر می تونیم برای خانواده خودمون هزینه کنیم؟  (دفعات بازدید: 1127 بار)
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

تشكر
اهدا شده: 60
دريافت شده: 64

« : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 12:15:42 »

با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم بدونم تو زندگی مشترک و از نظر حقوقی ، قانونی ، شرعی و عرفی ، طرفین زندگی آیا می تونن با اجازه یا بدون اجازه همدیگه برای خانواده خودشون هزینه کنن اگه هر دو طرف شاغل باشن ، اگه یه طرف شاغل باشه ؟
با تشکر
خارج شده است
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 12:30:14 »

تونستن ميشه هر كسي مختاره تا پولشو هر جور خواست خرج كنه
ولي اقايايون اول بايد خرج و مخارج خانه و خانوادشونو تامين كنن بعد اگه چيزي موند اونوقت به باقي قضايا بپردازند
ولي به نظر من بهتره با رضايت طرفين باشه چون اگه بخواد بدون رضايت صورت بگيره اونوقت سنگ رو سنگ بند نميشه ويه جور لجبازي بين دو طرف به وجود مياد
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 12:39:52 »

ولي اقايايون اول بايد خرج و مخارج خانه و خانوادشونو تامين كنن بعد اگه چيزي موند اونوقت به باقي قضايا بپردازند
ولي به نظر من بهتره با رضايت طرفين باشه چون اگه بخواد بدون رضايت صورت بگيره اونوقت سنگ رو سنگ بند نميشه ويه جور لجبازي بين دو طرف به وجود مياد

متاسفانه حد و مرز مشخصی برای تعیین خرج و مخارج نداریم
ما  خونه نداریم و همسرم همیشه می گه کم خرج کنیم تا خونه بخریم،البته من نمی دونم با 500 تومن حقوق چجوری می خواهیم یه خونه 80 میلیونی بخریم، علاوه بر اینها ، همسرم محترم طلا و جواهر به مقدار لازم (؟؟؟) مایکرو فر ، ماشین ظرفشویی ، یخچال ساید و . . . می خواد
از طرفی پدر و مادر من بخاطر کهولت سن معلوم نیست تا چند وقته دیگه زنده باشن ، حالا من باید صبر کنم تا چیزایی که همسرم می خواد بخرم یا قبل از اون به خانواده خودم کمک کنم
خارج شده است
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 12:54:15 »

اقاي حقيقت ياب انشاالله خدا پدر مادرتون رو براتون ساليان سال نگه داره و عمر با عزت 150 ساله بهشون بده
من منظورم اين نبود كه هر چي خانمتون خواستن براشون برآورده كنيد هر چي در حد توان شما و مورد نياز شما بود
در مورد پدر و مادرتون هم وظيفه شماست در اين شرايط حامي اونها باشين و اين موضوع رو اول دوستانه ميتونيد با همسرتون حل كنيد و اگه نشد راههاي ديگه رو امتحان كنيد
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 13:14:50 »

چه جوری دوستانه حل کنم
من یه گوشی از زمان مجردیم داشتم تو عید یه گوشی دیگه خریدم، خواستم گوشی کهنه رو بدم به پدرم ، گفت من می خوام دوتا گوشی داشته باشم این در حالیه که من پارسال براش یه گوشی 300 تومنی خریده بودم
خارج شده است
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 13:44:29 »

خوب به نظر من خانم شما داره بر سر مسائل گذشته باهاتون لجبازي ميكنه
در اين صورت فكر كنم بهتره خيلي چيزها رو بهشون نگين تا روش حساسيت نشون نده
اگه جايي ديدين كه خانوادتون به كمك شما نياز دارن بهشون كمك كنيد كاري كه همسر من ميكنه در مقابل من  با خانواده خودش بده ولي در پشت سر حسابي بهشون سرويس ميده
خارج شده است

haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 14:03:55 »

اولاً من زیاد اهل پنهانکاری نیستم در ثانی اگه همسرم بعداً متوجه بشه دعوا داریم
از طرفی من می خوام بدونم از نظر قانونی ، شرعی و عرفی اگه ایراد نداره من کار خودمو انجام بدم
خارج شده است
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #7 : 09 خرداد 1388,ساعت 15:31:19 »

آقای حقیقت یاب بهتره که یک سری از  کارهاتون رو که برای پدر و مادر تون انجام میدید بهش نگید وقتی میبینید جنبه رو راستی شما رو نداره !!!  من و شوهرم گاهی اوقات که میریم بیرون باورتون نمیشه که با دست پر میریم خونه پدر و مادرمون  !!! اونها کلی زحمت ما ور کشیدن این کوچکترین قدردانیه که میتونیم براشون انجام بدیم  ! یه گوشی موبایل قدیمی که ارزشی نداره !!!! 
اگر از خرج اصلی خونتون مثل مواد غذایی و لباس چیزی براش کم نگذاشتید چرا باید اشکال داشته باشه که کمی به پدر ومادرتون کمک کنید  !!! خدا براتون نگهشون داره  .

شما میتونستید که گوشی قدیمی خودتون رو با یک قاب جدید به پدرتون بدید اونوقت اگر خانومتون میپرسیدن گوشی قدیمیت کجاست میگفتید که فروختید !!! قابش هم که عوض شده بود نمیفهمید که بخواین دعوا کنید ؟ کمی سیاست داشته باشید  !!!!!!!

پ ن مدیر :
دو پست شما یکی شد .
« آخرين ويرايش: 09 خرداد 1388,ساعت 15:39:52 توسط دریا » خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 09 خرداد 1388,ساعت 16:09:47 »

متاسفانه من سیاست ندارم ، همسرم خیلی زرنگتر از این حرفاست ، قبل از اینکه گوشی رو عوض کنم بهم گفتم گوشی کهنه ماله منه
من معتقد هستم آدم وقتی (تو یه سری از کارها ) کاری انجام می ده که مخالف اخلاق نیست ، نباید از اظهار کردن اون ابا داشته باشه(التبه نه از روی ریا)
خارج شده است
dhlindthxli
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #9 : 06 تير 1388,ساعت 17:08:18 »

فکر می کنم اگر پدر و مادر شما تحت تکفل مردی باشند تامین نفقه زنش و پدر و مادرش در یک اولویت قرار دارند بعد سایرین
بهتره از یک وکیل حقوقی بپرسین
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :