خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: کاری میشه کرد؟  (دفعات بازدید: 970 بار)
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 14:37:55 »

سلام دوستان

راستش من به یه مشکلی برخوردم که کم کم داره صبرم رو از دست میدم

راستش همونطوری که میدونید من لیسانس آمار هستم نقاشی میکنم و توانایی کوچیکی در نوشتن داره و اینکه توانایی زیادی در حرف زدن و روابط عمومی دارم.

اما خوب بخاطر وضعیت ایران منهم مثل خیلی ها مجبور شدم کاری رو بکنم که هیچ ربطی به رشتم نداره

ببخشید چیزی شد که باید میرفتم دوباره اومدم تا ادامش رو بگم این وضوع برای من خیلی خیلی خیلی سخته اما نمیدونم باهاش چی جوری کنار بیام ایا دوستان راهکاری دارند

دو پست متوالی ادغام شد ، توسط
HIDDEN WAY

« آخرين ويرايش: 15 ارديبهشت 1388,ساعت 22:23:30 توسط HIDDEN WAY » خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 14:50:50 »

يعني چيكار داري ميكني ؟
ببخشيد من متوجه نشدم!
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

تشكر
اهدا شده: 60
دريافت شده: 64

« پاسخ #2 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 15:16:49 »

منم خوب متوجه فرمایشاتتون نشدم
می شه بپرسم الان کارتون چیه  ؟ حالا می خواهید کار مرتبط با تحصیلاتتون(آمار) داشته باشید؟یا می خواهید تو خارج زندگی کنید؟
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 16:45:36 »

من آمار خوندم اما کار شرکت ما دیه شرکت واسطه هستش در زمینه نفت و گاز کار میکنه و من با یه فرد دیگه در شرکت نمایندگی یه شرمت خارجی رو داریم مکل اینه که من هیچی از این چیزا سر در نمیارم تا اینجا اوضا بد نبود اوضا وقتی بد شد که منشی بخش رفت و من مجبور شدم کارای اون رو هم انجام بدم و کم کم دارم تبدیل به منشی میشم چون کار بخش من کم .
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
محمد بهبودی
LIFE
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 909

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 111

« پاسخ #4 : 15 ارديبهشت 1388,ساعت 20:33:03 »

سلام

تا جائیکه من از عرایض شما متوجه شدم شما در یک شرکت کار میکنید یا به قولی با فردی، شرکتی تاسیس کردید که در رابطه با نفت و گاز هستش ؛
البته بعنوان واسطه !

پس تا اینجا نتیجه میگیریم شما یکی از شرکای اصلی شرکت به حساب می یاید ...!

فـــــرد موفقی مثل شما که :
1- لیسانس آمار هستند
2- نقاشی میکنند
3- توانائی کوچکی در نوشتن دارند
4- توانائی زیادی در حرف زدن و روابط عمومی دارند
و همین طور یکی از شرکای شرکت هستند، چرا اقدام به گرفتن یک منشی نمیکنید ؟

اینهمه خانم فعال و جویای کار ...!!

به نظر من شما باید با شریکتون در مورد گرفتن یک منشی به توافق برسید، البته هر چه سریعتر ...!

ضمناً اگر شخصی رو برای طی کشی و نظافت شرکت خواستید خوشحال میشم در کنار شما باشم ...!  پوزخند چشمک
خارج شده است

با تشکر از حضور و همکاری شما
لطفاً قوانین انجمن را به دقت مطالعه فرمائید .
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
من آموختم که هیچ گاه برای بهتر شدن دیر نیست ...!!
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 16 ارديبهشت 1388,ساعت 09:25:47 »

کاملا اشتباه میکنید من توی یه شرکت کار میکنم نه اینکه شریک  هستم با رئیس شرکت. رئیس شرکت یه مولتی میلیاردر من کجا اون کجا از نظر مالی.

حرف من اینه من با تمام این به اصطلاح تواناییها اما نتونستم کار مورد علاقم رو پیدا کنم و احساس رضایت از کار ندارم و با توجه به اینکه من بیشترین ساعت روزم رو در سر کارم و اگر ازش لذت نبرم مطمئنا باعث ناراحتی و دلسردیم میشه .

کار من مزایای هم داره اما چون رئیس بخش من عوض شده و خوب رئیس جدید با همه یکسان برخورد میکنه و به من مسئولیت هایی داده که برای همکارانم به خصوص رئیس سابق خوشایند نیست , با من بد رفتار میشه و رئیس سابق سعی در تحقیر من داره شاید چون زورش به رئیس جدید نمیرسه.

به طور مثال رئیس جدید به همه دستور داده تا در صورت خروج از شرکت به هر نحوی باید به من اطلاع بدند و همه از این موضوع ناراحتند چون قبلا هرکی هر ساعتی می خواست از شرکت خارج میشد و کارت نمیزد یا مرخصی رد نمیکرد.

فکر کنم موضوع یه کم شفاف تر شد
خارج شده است

دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #6 : 16 ارديبهشت 1388,ساعت 19:16:31 »

تنها چیزی که به نظر من می رسه اینه که بهتره خودت رو به کارای دیگه مشغول کنی ( البته همراه با کارتون )
مهم ترین مسئله برای این که بتونید کاری متناسب با رشتتون پیدا کنید اینه که ادامه تحصیل بدین، فکر می کنم با داستن مدرک ارشد و صد البته مهارت عملی بالا، حتما کار متناسب با رشتتون پیدا خواهید کرد .

در مورد افرادی هم که سعی در تحقیر شما دارن بهترین کار اینه که بهشون توجه نکنید و از تکنیک های تنفس صحیح و ریلکسیشن برای آرامشتون بهره ببرید .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 17 ارديبهشت 1388,ساعت 10:16:25 »

دریا جان گفتنش خیلی آسون ولی عمل کردن خیلی خیلی سخت
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :