خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: نمونه های زیاد سادگی در جامعه(فیلم فاکتور 8)  (دفعات بازدید: 1034 بار)
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« : 30 ارديبهشت 1388,ساعت 08:53:44 »

سلام دوستان
می خواستم نظرتون رو درباره فیلم فاکتور 8 بگید چون من تو این چند روزه اونقدر از دست این خانم ایرانمنش حرص خوردم که گفتن نداره ...دکتری که این قدر بی فکر باشه ؟  ایا تو جامعه ما از این نمونه ها زیاد نیست ؟ هر چند خود من هم چند بار با گفتن راز دلم چند بار گزیده شده ام ...
ایا اطراف ما رو هم این قدر دشمن فرا گرفته ؟
چه قدر با خوشبین یا بد بین بود ؟ چه قدر باید احتیاط کرد ؟
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #1 : 30 ارديبهشت 1388,ساعت 15:52:26 »

سلام دوست عزيز ....

متاسفانه يا خوشبختانه سريال ها و فيلم هاي ايراني پر از اغراقه ..... يكم كه نميشه گفت ولي كلا از واقعيت دور هستند ...... البته اين فيلم انقدر ملموس هست بخاطر بازيگران توانايي كه در اين سريال بازي ميكنند كه من رو پاي تلويزيون ميخكوب ميكنه و خيلي هم دلم براي نقش اول ميسوزه .....

اين هم يك ملودرام هست مثل بقيه سريال ها كه آخرش همه چيز با خوبي و خوشي و برملا شدن راز آدم بدجنس ها به پايان ميرسه !!!
چيزي كه در دنياي خارج از فيلم هرگز اتفاق نمي افته .....

در مورد رازداري كه در آموزه هاي ديني خيلي بهش اشاره شده همه هم ميدونيم و نيازي به دوباره گويي نيست ......

دوباره ميام  ..... درباره اش بيشتر صحبت ميكنيم  چشمک
خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #2 : 30 ارديبهشت 1388,ساعت 16:20:03 »

منم با پارمیس جان موافقم این سریال هم مثل بقیه فیلم های ایرانی تا یه جایی به اوج میرسه بعد یکدفعه در عرض یکی دو قسمت همچی به خوبی و خوشی تموم میشه و میره پی کارش!!!

اما چیزی که حس میکنم تو ایرانمنش باعث اشتباهاتش شده اینه که زیادی به خودش مغروره! آدمایی که خیلی اعتماد به نفس بالایی دارن و فکر میکنن کارشون درسته همیشه راحتتر گول میخورن
نظر شخصیمه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دنیای کوچک

خارج شده است

این نیز بگذرد...
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #3 : 01 خرداد 1388,ساعت 22:10:18 »

بنظر من کم نیستن افرادی نظیر خانوم ایران منش !

کسانی هستند فقط در یک زمینه استعداد دارن ولی همین افراد خیلی ساده هستند و دورشون رو صد نفر سودجور گرفتن و خودشون هم متوجه نیستن

به هرحال این فیلم درس عبرت خوبی می تونه باشه حداقل جوونای ما بفهمن با چی کسانی طرف هستم

خیلی از ما ها هم وقتی میبینم میگیم چقد ساده هست اما باور کنید در جامعه ما برخی افراد سود جو عین همین کارها رو انجام میدن و متوجه نمیشیم

برخی که نجومی املاک و سرمایه هاشون بالا میره همینطوری بالا میره ..

خلاصه باید مواظب بود کلاهمون رو باد نبره
خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #4 : 02 خرداد 1388,ساعت 08:31:04 »

همسر من و  خانواده ش خیلی احتیاط می کنه و همیشه با هم در این زمینه اختلاف داریم من به اون میگم تو بد بینی اما اون میگه من احتیاط می کنم ....نکات خیلی زیاده که نمی دونم کدومش رو بگم مثلن خانواده شون شماره تماس بچه هاشون رو به کسی نمیدن هر چند اشنا باشه و فامیل باشه هر چند کار واجب داشته باشن ویا خیلی از اشناهاشون و همسایه هاشون نمی دونن پسراین خانواده کجا کار می کنه وقتی هم کسی بپرسه می گن نمی دونیم اسم محل کارش یادمون رفته(اخه پیرن) و همسرم در رابطه با من هم همین طوریه همش میگه شماره موبایلت رو به فلان خانم نده و یا فلان اتفاق با نقشه قبلی بوده و برا خودش یه داستانی رو می سازه و حدس می زنه که همچین اتفاقی بوده ....به نظر شما این بد بینی نیست ؟؟؟ ایا اسم این حرکات رو احتیاط باید گذاشت ؟؟؟
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :