خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: کمک  (دفعات بازدید: 1264 بار)
میخوام آبی شم
میخوام آبی شم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 23

تشكر
اهدا شده: 24
دريافت شده: 16

« : 31 ارديبهشت 1388,ساعت 16:19:43 »

سلام و خسته نباشید
من اولین باره که تاپیک ارسال میکنم واسه همین نمیدونم سر جای خودش قرار میگیره یا نه؟  اگه اشتباه ارسال شد عذر میخوام

من 22 سالمه و کاردانی کامپیوتر خوندم ..2 ماه دیگه هم کنکور کارشناسی دارم....ولی اصلا درس نخوندم ونمیتونم بخونم...

مشکل من فقط درس نیست

فوق العاده عصبی ( هر روز با اهالی خونه بحث میکنم)

افسرده

هیچ کاره مثبتی انجام نمیدم ..زندگیو خیلی یکنواخت و تکراری شده از این وضعیت اصلا راضی نیسنم ولی نمیدونم چه کنم؟

خیلی میخوابم

بی اشتها شدم

بیداشت رو رعایت نمیکنم ( حمام رفتن)

از همه بدم میاد

تا حالا هم با پسر رابطه داشتم توو زندگیم ولی الان نزدیک یک ساله که با کسی دوست نیستم و البته تصمیم گرفتم که نباشم...با اینکه از تنهایی خسته شدم ولی به هیچ عنوان حاضر نیستم با پسری رابطه داشته باشم

حدود یک ماهه که تغییر ظاهری داشتم ...یعنی دیگه بیرون که میرم آرایش نمیکنم و موهامه بیرون نمیدم ( مومن شدم ) یه ندای درونی بهم میگه این کارم واسه اینه که وجدانم از گذشتم ناراحته و واسه جبران هین کارو کرده

یه مشکل بزرگتر اینکه دچار خود ارضایی شدم...و اینم بگو که بعدش سریع از کارم پشیمون میشم و از خودم و زندگیم حالم به هم میخوره

ازتون عاجزانه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون من.....میخوام آبی شم سکوت
خارج شده است

آبی شدم ، آبی تر از هر آبی....
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #1 : 31 ارديبهشت 1388,ساعت 17:02:32 »

سلام خواهر بزرگوار !
اول از همه ورودتون رو به انجمن تبریک عرض میکنم. چه تعبیر  زیبا و جالبی بهکار بردید. چه نام قشنگی انتخاب کردید. :
 « میخوام آبی شم ».

واقعا زیباست.
نقل قول
یه ندای درونی بهم میگه این کارم واسه اینه که وجدانم از گذشتم ناراحته و واسه جبران هین کارو کرده

به این ندای درونی تون حتما پاسخ بدید. خوب بهش گوش کنید. داره شما رو به سمت مثبتی هدایت میکنه. دوست دارم از این ندای درونی تون برای ما هم بگید. چی بهتون میگه؟؟

این مشکلاتی رو که گفتید، به هر حال در یه موضوعی ریشه داره. آدم که خود به خود اینطور نمیشه. واسه همین ازتون میخوام که یه خورده بیشتر از زندگیتون بگید.

نقل قول
یه مشکل بزرگتر اینکه دچار خود ارضایی شدم...

این یکی از علت های عمده اش تنهایی و کمبو محبت هست.
چرا تنها هستید؟؟ دوست صمیمی چرا ندارید؟؟

نقل قول
من.....میخوام آبی شم
إن شاء الله حتما آبی خواهید شد. اونم ابی آسمونی ..

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

میخوام آبی شم

خارج شده است
میخوام آبی شم
میخوام آبی شم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 31 ارديبهشت 1388,ساعت 18:39:54 »

سلام با تشکر از پاسخ سریعتون

من کلا و قلبا آدم معتقد و با ایمانی هستم  ...ولی طی یک دوره از زندگیم که با ( پ) رابطه داشتم...از ایمانم کم شد یعنی کارهایی ر انجام دادم که نه تو خانوادم بود نه تو دینم ...شبی هم نیست که کابوسشو نبینم.....انگار توی اون دوره مغزم هنگ کرده بود و به بنبست خورده بود که انقدر گستاخ شده بودم......ندای قلبم همه ی کارای خوب و بد رو بهم میگه اما من به دلیل گستا خی های انجام شده  صفحه روشن قلبمو انقدر سیاه کردم که دیگه پیامی از قلبم مخابره نمیشه....تو اون دوره من خیلی رله شده بودم از لحاظ رفتاری....بیشتر این اختلالات شخصیتیم هم از اون زمان شایع میشه

کمبود محبت که درسته...چون در عرض یک سال من یه رابطه رو تنهایی و یک طرفه با چنگ و دندون حفظ کردم...فکر کنید ؟؟؟ 1 سال!!!! .........و اصل مطلب روحیم از اونجا ریخت به هم ...چون برای یک آدم بی ارزش ..کارهای با ارزش انجام دادم....و ارزشهای  خودمو زیر پاهام له کردم.....میگن اگه ببخشی خودت در آرامشی..ولی من بخشیدم دیدم دارم آتیش مگیرم  پس نفرتم رو در دلم نگه داشتم چون اینجوری بیشتر آرامش دارم

دوست صمیمی هم یکی دارم که 7 ساله با هم دوستیم اون دختر خوبیه و مشکلات منو نداشته و نداره و ازشون خبر هم نداره...یعنی من بهش نمیگم چون احساس میکنم در این زمینه از فهم و درک مسائل من عاجزه.....تازه خیلی خیلی زیاد هم ازش خوشم نمیاد ولی دیگه از هیچی بهتره!!!..........چون فقط موقع خرید کردن یا واسه انجام کاری میخواد که منو ببینه...همین!!!!!...
بعدشم اینکه تا مجبور نباشم باهاش بیرون نمیرم چون اختلافمون به لحاظ مالی زیاده...و من دوست ندارم در تمام طی سال فقط مثل یه ندیمه باهاش برم بیرون و شاهد خرید کردنش باشم..چ.ن بعدش افکار ماحم آزارم میده که چرا مردم باید انقدر با هم اختلاف داشته باشن...اون اصلا از دل من خبر نداره و البته رفتار بدی انجام نمیده...ولی خوب..این افکار منه دیگه

نمیدونم حرفام کفایت میکنه یا نه؟؟؟ اگر نه لطفا بفرمایید دقیقا چه موضوعی رو باید عنوان کنم....تا ...عرض کنم خدمتتون

از دعاتون متشکرم
خارج شده است

HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #3 : 01 خرداد 1388,ساعت 00:14:50 »

سلام میخوام آبی شم عزیز !

خیلی خوش اومدید لبخند

من بعد از خوندن چند تا از پست های شما متوجه شدم که اهل مطالعه هستید ، من یه کتاب معرفی میکنم ، اگر نخونده باشیدش توصیه میکنم حتما بخونیدش تا بتونید به راحتی در خودتون تغییر به وجود بیاورید . اسم کتاب مورد نظر من «به سوی کامیابی» نوشته ی «آنتونی رابینز» ترجمه شده توسط «مهدی مجردزاده کرمانی» هست . کتاب معروفیه و راحت میتونید گیرش بیارید .

موفق باشید خواهرم لبخند سکوت

میخوام آبی شم

خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

میخوام آبی شم
میخوام آبی شم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 01 خرداد 1388,ساعت 00:23:48 »

جناب  HIDDEN WAY  سلام

متشکرم از این که به فکر من بودید
 خیلی لطف کردید
این کتاب رو نخوندم...حتما اونو تهیه میکنم..بازم ممنون

HIDDEN WAY

خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #5 : 01 خرداد 1388,ساعت 10:07:42 »

با سلام ...

اول یه چیز خدمتون عرض کنم و اینکه من تعجب میکنم شما با این روحیه شادی که از نوع حرف زدنتون و همچنین انتخاب نام کاربریتون معلومه چرا میگید  عصبی هستید!!؟

خیلی بعیده از دختری که اینقد شاد و پرانرژی بنظر میاد به خودش بگه من عصبی و بی حوصله ام !

پس در مورد خودتون اشتباه فکر نکنید و به خودتون و روحیه خوب خودتون جفا نکنید

همچنین یک گوهر خوب دیگه در وجود شما هست که بازم فکر میکنم زیاد به اهمیت اون پی نبردید و اون هم ایمان و ضمیر خداجوی شماست

نقل قول
فوق العاده عصبی ( هر روز با اهالی خونه بحث میکنم)
افسرده
هیچ کاره مثبتی انجام نمیدم ..زندگیو خیلی یکنواخت و تکراری شده از این وضعیت اصلا راضی نیسنم ولی نمیدونم چه کنم؟
 خیلی میخوابم
بی اشتها شدم
بیداشت رو رعایت نمیکنم ( حمام رفتن)

همه اینهایی که ذکر کردید به یک عامل برمیگرده که اگه اون رو از سر راهتون بردارید مشکلتون حل خواهد شد انشاءالله
اینکه شما در زندگی یک گذشته ناخوشایندی در نظرتون داشتید و الان میخواهید اون رو محو کنید و زندگی جدید و خوبی رو اغاز کنید . این فکر شما رو مشغول کرده و باعث این حالات شده که خیلی کار خوبی کردین اومدین اینجا مشورت
خب چندتا سوال دارم که دوست دارم خوب جواب بدین تا بتونم راهنماییتون کنم
نقل قول
حدود یک ماهه که تغییر ظاهری داشتم ...یعنی دیگه بیرون که میرم آرایش نمیکنم و موهامه بیرون نمیدم ( مومن شدم ) یه ندای درونی بهم میگه این کارم واسه اینه که وجدانم از گذشتم ناراحته و واسه جبران هین کارو کرده

این ندا خیلی برام مهمه .. کامل بگید چی میگه وخودتون چه تصمیمی دارید ....

دوم اینکه شما خودتون الان فکر میکنم مسئله مهم شما الان چیه ؟ از بین بردن این حالت منفی که دارید مانند بی خوابی و بی حوصلگی یا اینکه بشید مثل آدم قبل و گذشته و اون یکسال رو جبران کنید؟

میخوام آبی شم

خارج شده است
میخوام آبی شم
میخوام آبی شم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 04 خرداد 1388,ساعت 03:35:26 »

سلام
واقعا فکر میکنید روحیه من شاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من اصلا از گذشته و حالم  راضی نیستم .....واقعا روز به روز حالم بد تر میشه ...این احساس بد در درون من مثل یه غده میمونه که روز به روز پیشرفت میکنه و کل وجودمو میگیره..هر روز که میگذره با تمتم وجود تخریب شدن روحم رو احساس میکنم.....خیلی داغونم

این ندا ی درونی یه حس واقعا درونیه سخت میتونم توضیح بدم.....
میدونید  به خاطر اینکه بد شدم با من سر جنگ داره ...اول راهنمایی میکنه بعد عصبانی میشه و مبارزه میکنه..
من احساس کسی رو دارم که پاهاش تو باتلاق گیر کرده و هر الحظه داره فرو میره........
چند  وقت پیش شب بود میخواستم بخوابم.......دراز کشیده بودم ولی بیدار بودم.....بعد احساس کردم روحم داره از بدنم جدا میشه....این بار دومی که اینجوری میشم....روحم  حدود 90 % از بدنم جدا شده بود...قط 10 % مونده بود نمیدونم چرا ولی میخواستم رها شم....خیلی سعی کردم ...ولی نشد......اون موقع تو بیداری بودمااااا........بعد خودمو میدیدم که دراز کشیدم.........در حال تلاش بودم واسه رهایی کامل که یه کسی رو دیدم ولی ازش دور شدم و نمیخواستم باهاش روبه رو شم....ازش میترسیدم به خاطر اینکه کر میکردم ناهکارمو کارام درست نیست.......خلاصه....نفهمیدم چی شد که روحم برگشت به بدنم......تمام بدنم حالت کوفتگی داشت .......نمیتونستم تکون بخورم.به سختی زیاد نشستم و زدم زیر گریه!!!!!!

اون کسی که دیدمش رو نمیگم که کی بود چون نمیتونم بگم ...فقط بگم که ایشون یه آدم خیلی بزرگ بودن که همه آرزو دارن ببیننشون...منم همین طور ولی من ازش فرار کردم........اینم بگم که اون فقط ایستاده بودو منو نگاه میکرد..انگار از من خیلی ناراضیه

به هیچ وجه نمیخوام بشم آدم قبلی....من گذشتمو قبول ندارم...ولی راهی هم بهش ندارم.....هدفم جبران گذشته و لحظه هایی که ثانیه به ثانیه داره میگذره......میخوام با درست کردن حال و آیندم ...گذشتمو جبران کنم!!!!.خیلی دوست دارم ککه مهندسی کامپیوتر ، تهران قبول شم ...فکر میکنم   خیلی موثره واسه بازسازی روحیم و جبران یه سری چیزا...ولی مشکل اینه که تمام روزو شبم به فکر کردن میگذرههمش افار منفی...همش فکر مردن خودم ووصویر مردن عزیزانم..همش این مزخرفات خلو چشمامه....

راستی من بی خواب نیستم!! بلکه زیاد میخوابم

این بی حوصلگی و  بی برنامگی و این افسردگی مزمن...هدفم هست ولی انقدر عمیقه که امیدی به اصلاحش ندارم
خارج شده است

میخوام آبی شم
میخوام آبی شم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 04 خرداد 1388,ساعت 03:38:28 »

معذرت میخوام از اینکه تو  پست قبلی انقدر غلط تایپی داشتم!!!
خارج شده است

دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #8 : 04 خرداد 1388,ساعت 09:01:58 »

من شنیدم هر کسی در حالت خواب و بیداری باشه و ببینه که روح از جسمش داره جدا میشه و کاری نمی تونه بکنه حتی عاجز از تکون دادن دستش ....به این حالت بختک می گن ...بختک در اثر ترس  و یا کفران نعمت ایجاد میشه من اینو از یک ادم دانا و روحانی بزرگ پرسیدم ....ایشون گفتن احتمالن این فرد از چیزی به شدت ترسیده یا اینکه در حضور قران یا ایه ای از قران یا دعا کار زشتی رو انجام داده باشد در کل بی حرمتی به خدا و قران ....
اما خوشبحالتون که این سعادت رو داشتید ادمای بزرگ رو ببینید ...این خیلی خوبه اون به شما نظر داره و می خواد شما هم با اون باشید ....ضمیری که شما رو متوجه خیلی چیزای خوب می کنه همین ایشونه .... بوسه
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #9 : 04 خرداد 1388,ساعت 11:19:34 »

افتادن درگل ولای ننگ نیست ننگ آن است که درآن دست وپا بزنی !!!

من قلبا  تورو بخاطر اینهمه اراده واعتقادی که داری تحسینت میکنم  مطمئن باش یه نفر هست که خیلی خیلی  دوست داره  وخواسته که تو از راه کجی که می رفتی برگردی  والان هم نگران احوال توست بیشتر از هرزمان وهر کس دیگه ای

می دونی اگه بدونی چقدر از برگشتنت خوشحاله  !! چقدر پیش فرشته هاش مینازه ومیگه ببینید بنده منو که دیگه بندگیه شیطانو نکرد !!
اون داره به تو مینازه وتو داری خودتو  دست کم میگیری  متعجب

به ندای قلبت که ندای پروردگارته لبیک بگو  با همتی که از حرفهات معلومه داری  بلند شو وخوشحال ترش کن به اهداف بلندی که در سر داری فکر کن
درهای رحمت خداوند بروی همه بندگانش بازه اما توجه خاصی به توبه کنندگان داره اینو خودش فرموده  چرا از این فرصت  ملکوتی زیبا به نفع خودت وآیندت استفاده نکنی ؟؟
 موفق باشی و آبی تر از هر آبی لبخند لبخند لبخند

black_rose, میخوام آبی شم

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
میخوام آبی شم
میخوام آبی شم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 04 خرداد 1388,ساعت 19:09:43 »

من شنیدم هر کسی در حالت خواب و بیداری باشه و ببینه که روح از جسمش داره جدا میشه و کاری نمی تونه بکنه حتی عاجز از تکون دادن دستش ....به این حالت بختک می گن ...بختک در اثر ترس  و یا کفران نعمت ایجاد میشه من اینو از یک ادم دانا و روحانی بزرگ پرسیدم ....ایشون گفتن احتمالن این فرد از چیزی به شدت ترسیده یا اینکه در حضور قران یا ایه ای از قران یا دعا کار زشتی رو انجام داده باشد در کل بی حرمتی به خدا و قران ....
خارج شده است

میخوام آبی شم
میخوام آبی شم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 04 خرداد 1388,ساعت 19:10:36 »

خارج شده است

میخوام آبی شم
میخوام آبی شم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 04 خرداد 1388,ساعت 19:22:02 »

دنیای کوچک عزیز متشکرم از اینکه  خواستید به بنده کمک کنید

درستکه گفتم از زندگیم ناراضی ام و .......  ولی دیگه نه در این حد که بخوام به خدا و قرآن توهین کنم  .............................

؟ OK

و فکر میکنم یا اشتباه به عرضتون رسوندن  یا اینکه شما متوجه منظوره بنده نشدید.......محض اطلاع باید خدمتتون عرض کنم که  اون چیزی که شما فرمودید ( بختک...که به نظرم اصلا وجود نداره و فقط خرافاته )    با جدا شدن روح از بدن خیلی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی  ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی متفاوته............

و این حالت جزو حالاتیه که صد البته بعضی ها تلاش میکنن که داشته باشن ولی نمیتونن......و مهم تر از اون اینکه نشانه گناه و معصیت نیست...بلکه نشانه اخلاص...
نمیدونم  شما    این سوال رو از کدوم روحانی عالیقدر سوال فرمودید؟؟؟؟   
پیشنهاد میکنم این مطالب رو هم به محضرشون برسونید

در کل بازم متشکرم
خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #13 : 04 خرداد 1388,ساعت 19:48:07 »

بختک یک حالتی هست که گاهی پیش میاد و ربطی به بی احترامی و گناه نداره

من خودم یه روز نظم خوابم بهم خورده بود این حالت بهم دست داد یعنی احساس در بند شدن و عدم توان حرکت و ...حتی عدم قدرت بر فریاد کشیدن

نقل قول
واقعا فکر میکنید روحیه من شاده

بله دقیقا .. شک نکنید و به خودتون اعتماد داشته باشید

نقل قول
اون کسی که دیدمش رو نمیگم که کی بود چون نمیتونم بگم ...فقط بگم که ایشون یه آدم خیلی بزرگ بودن که همه آرزو دارن ببیننشون...منم همین طور ولی من ازش فرار کردم........اینم بگم که اون فقط ایستاده بودو منو نگاه میکرد..انگار از من خیلی ناراضیه

این حالات گاهی برا بعضی پیش میاد به هرحال این رو به فال نیک بگیرید و مطمئن باشید خدا خودش داره شما رو دعوت میکنه پس می تونید برگردید

اما..

نقل قول
به هیچ وجه نمیخوام بشم آدم قبلی....من گذشتمو قبول ندارم...ولی راهی هم بهش ندارم.....هدفم جبران گذشته و لحظه هایی که ثانیه به ثانیه داره میگذره......میخوام با درست کردن حال و آیندم ...گذشتمو جبران کنم!!!!.خیلی دوست دارم ککه مهندسی کامپیوتر ، تهران قبول شم ...فکر میکنم   خیلی موثره واسه بازسازی روحیم و جبران یه سری چیزا...ولی مشکل اینه که تمام روزو شبم به فکر کردن میگذرههمش افار منفی...همش فکر مردن خودم ووصویر مردن عزیزانم..همش این مزخرفات خلو چشمامه....

خب خداروشکر منتظر همین پاسخ بودم

من می خواستم از زبون خودتون بشنوم که همه این مشکلاتی که الان دارید مثل بی حوصلگی و ....معلول گذشته و جبران نکردن گذشتتون هست و در صورتیکه جبران کنید مطمئن باشید مشکلتون رو حل کنید

من  پیشنهاد میکنم شما در زمینه معنوی خودتون رو تقویت کنید..

سعی کنید با توبه زیاد و استغفار و خوندن مناجاتها و قرآن گذشته معنوی خودتون رو جبران کنید
در زمینه معنوی من تضمین میکنم شما براحتی میتونید جبران کنید
خدا میگه :

فَمَنْ تَابَ مِنْ بَعْدِ ظُلْمِهِ وَأَصْلَحَ فَإِنَّ اللَّهَ يتُوبُ عَلَيهِ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ(المائدة/39)
اما آن کس که پس از ستم کردن، توبه و جبران نمايد، خداوند توبه او را مي‌پذيرد؛ (و از اين مجازات؛ معاف مي‌شود، زيرا) خداوند، آمرزنده و مهربان است.

خدا خودش میگه اگه تو برگردی من هم برمیگردم ! این وعده خداست و دروغ نیست

این یکی امیدوار کننده تر هست :

قُلْ يا عِبَادِي الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ(الزمر/53)
بگو: «اي بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده‌ايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد که خدا همه گناهان را مي‌آمرزد، زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است.

میگه اصلا نامید نباش که همشو می بخشه !

این آیه هم اخرشه که میگه همون گناهان رو تبدیل به حسنه میکنه و دیگه هیچ جای تردیدی براتون نمیذاره که گذشته معنویتون قابل جبران نباشه :

إِلَّا مَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُولَئِكَ يبَدِّلُ اللَّهُ سَيئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا(الفرقان/70)
مگر کساني که توبه کنند و ايمان آورند و عمل صالح انجام دهند، که خداوند گناهان آنان را به حسنات مبدل مي‌کند؛ و خداوند همواره آمرزنده و مهربان بوده است!

پس اولین کاری که میکنید با توبه واقعی و ارتباط بیشتر با خدا و معصومین یک ناراحت و عذاب وجدان رو از خودتون دور کنید بعد یکی یکی قدم های پیشرفت رو با حوصله می تونید بردارید …

نقل قول
و این حالت جزو حالاتیه که صد البته بعضی ها تلاش میکنن که داشته باشن ولی نمیتونن......و مهم تر از اون اینکه نشانه گناه و معصیت نیست...بلکه نشانه اخلاص...

همیشه اینطور نیست گاهی خداوند اینطوری بنده هاشو طرف خودش میکشونه ...

باز هم منتظر جوایتون هستم
یا علی

دریا, میخوام آبی شم

« آخرين ويرايش: 04 خرداد 1388,ساعت 19:49:58 توسط حسین » خارج شده است
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #14 : 04 خرداد 1388,ساعت 21:23:44 »

نظر شخصیم اینه که برای حل این مشکات که گفتید
یه آزمایش خون بدید شاید بدنتون از کمبود آهن رنج میبره و دلیل بی حسی و بی اشتهاییتون همین باشه ( چون خودم باهاش درگیر بودم)
در مرحه ی بعد سعی کن تو زندگیت تحول ایجاد کنی کاری که من تو این مرحله کردم سرگرم کردن خودم با کارای خونه و کتاب خوندن بود( خوندن کتابای روحیه بخش یا رمانهای جذاب که منو از محیط کس آور دور میکرد و انجام آشپزی هایی که خودم دوست داشتم و تغییر دکوراسیون خونه و تمیز کردن اتاق و خلاصه ایجاد تنوع تو زندگی )
در مورد خودارضاییتم سعی کن کمتر تنها باشی ایمانتم که قویه سعی کن دعا کنی ورزش کنی و گاهی که میتونی روزه بگیری که خیلی تاثیر داره و به ارضا شدن هم فکر نکنی
نظر شخصیم بودا... لبخند.

میخوام آبی شم

خارج شده است

این نیز بگذرد...
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :