بختک یک حالتی هست که گاهی پیش میاد و ربطی به بی احترامی و گناه نداره
من خودم یه روز
نظم خوابم بهم خورده بود این حالت بهم دست داد یعنی احساس در بند شدن و عدم توان حرکت و ...حتی عدم قدرت بر فریاد کشیدن
واقعا فکر میکنید روحیه من شاده
بله دقیقا .. شک نکنید و به خودتون اعتماد داشته باشیداون کسی که دیدمش رو نمیگم که کی بود چون نمیتونم بگم ...فقط بگم که ایشون یه آدم خیلی بزرگ بودن که همه آرزو دارن ببیننشون...منم همین طور ولی من ازش فرار کردم........اینم بگم که اون فقط ایستاده بودو منو نگاه میکرد..انگار از من خیلی ناراضیه
این حالات گاهی برا بعضی پیش میاد به هرحال این رو به فال نیک بگیرید و مطمئن باشید خدا خودش داره شما رو دعوت میکنه پس می تونید برگردید
اما..به هیچ وجه نمیخوام بشم آدم قبلی....من گذشتمو قبول ندارم...ولی راهی هم بهش ندارم.....هدفم جبران گذشته و لحظه هایی که ثانیه به ثانیه داره میگذره......میخوام با درست کردن حال و آیندم ...گذشتمو جبران کنم!!!!.خیلی دوست دارم ککه مهندسی کامپیوتر ، تهران قبول شم ...فکر میکنم خیلی موثره واسه بازسازی روحیم و جبران یه سری چیزا...ولی مشکل اینه که تمام روزو شبم به فکر کردن میگذرههمش افار منفی...همش فکر مردن خودم ووصویر مردن عزیزانم..همش این مزخرفات خلو چشمامه....
خب خداروشکر منتظر همین پاسخ بودممن می خواستم از زبون خودتون بشنوم که همه این مشکلاتی که الان دارید مثل بی حوصلگی و ....
معلول گذشته و جبران نکردن گذشتتون هست و در صورتیکه جبران کنید مطمئن باشید مشکلتون رو حل کنید من پیشنهاد میکنم شما در زمینه معنوی خودتون رو تقویت کنید..
سعی کنید با توبه زیاد و استغفار و خوندن مناجاتها و قرآن گذشته معنوی خودتون رو جبران کنید
در زمینه معنوی من تضمین میکنم شما براحتی میتونید جبران کنید
خدا میگه :
فَمَنْ تَابَ مِنْ بَعْدِ ظُلْمِهِ وَأَصْلَحَ فَإِنَّ اللَّهَ يتُوبُ عَلَيهِ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ(المائدة/39)
اما آن کس که پس از ستم کردن، توبه و جبران نمايد، خداوند توبه او را ميپذيرد؛ (و از اين مجازات؛ معاف ميشود، زيرا) خداوند، آمرزنده و مهربان است.
خدا خودش میگه اگه تو برگردی من هم برمیگردم ! این وعده خداست و دروغ نیستاین یکی امیدوار کننده تر هست :
قُلْ يا عِبَادِي الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ(الزمر/53)
بگو: «اي بندگان من که بر خود اسراف و ستم کردهايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد که خدا همه گناهان را ميآمرزد، زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است.
میگه اصلا نامید نباش که همشو می بخشه !
این آیه هم اخرشه که میگه همون گناهان رو تبدیل به حسنه میکنه و دیگه هیچ جای تردیدی براتون نمیذاره که گذشته معنویتون قابل جبران نباشه : إِلَّا مَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُولَئِكَ يبَدِّلُ اللَّهُ سَيئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا(الفرقان/70)
مگر کساني که توبه کنند و ايمان آورند و عمل صالح انجام دهند، که خداوند گناهان آنان را به حسنات مبدل ميکند؛ و خداوند همواره آمرزنده و مهربان بوده است!
پس اولین کاری که میکنید با توبه واقعی و ارتباط بیشتر با خدا و معصومین یک ناراحت و عذاب وجدان رو از خودتون دور کنید بعد یکی یکی قدم های پیشرفت رو با حوصله می تونید بردارید …
و این حالت جزو حالاتیه که صد البته بعضی ها تلاش میکنن که داشته باشن ولی نمیتونن......و مهم تر از اون اینکه نشانه گناه و معصیت نیست...بلکه نشانه اخلاص...
همیشه اینطور نیست گاهی خداوند اینطوری بنده هاشو طرف خودش میکشونه ...
باز هم منتظر جوایتون هستم
یا علی