خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1] 2 3 4   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آيا همسر من واقعاً مشكل داره؟  (دفعات بازدید: 6986 بار)
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« : 02 خرداد 1388,ساعت 14:59:04 »

سلام . من 3 ساله كه ازدواج كردم خودم 24 ساله و همسرم 27 ساله است. قبل از ازدواج با هم دوست بوديم و با عشق با هم ازدواج كرديم. ولي از همون سال اول همسرم خيلي كم با من نزديكي داشته. همه تلاش خودم رو كردم هر راهي كه بهم گفتن انجام دادم ولي چيزي تغيير نكرده از نحوه لباس پوشيدن تا رفتار و ... واقعاً نميدونم بايد چيكار كنم. هميشه احساس ميكنم از كنار من بودن لذت نمي بره. ولي وقتي بهش مي گم قبول نمي كنه و مي گه اينطور نيست. واقعا نگران رابطمون هستم. به نظر شما تو اين سن هر دو هفته يكبار نزديكي واقعاً كم نيست؟ كمك كنيد لطفاً
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 02 خرداد 1388,ساعت 15:08:33 »

سلام ياسمن جان رفتارهاي ديگش با شما چطوره ؟
مثلا از زندگيش راضيه؟
شما رو دوست داره؟
كلا از لحاظ ديگه اي مشكل نداريد؟
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 03 خرداد 1388,ساعت 08:05:27 »

اخلاق خيلي خوبي داره.
من رو هم خيلي دوست داره يعني اينطوري ميگه. وقتي هم بهش ميگم منو دوست نداري كه پيشم نمياي بهش بر ميخوره و دعوام ميكنه. ميگه دوست داشتن ربطي به اين چيزا نداره
خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 03 خرداد 1388,ساعت 08:47:34 »

بعضي افراد ذاتشون اينجوريه
نمي دونم ميشه اسمش رو گذاشت سرد مزاج يا نه؟
بعضي مطالب در اين مورد رو مطالعه كن و ببين در مورد شوهرت صدق ميكنه يا نه؟!
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 03 خرداد 1388,ساعت 09:25:45 »

فكر ميكنيد اگه پيش مشاور ببرمش تغييري ايجاد بشه؟
خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 03 خرداد 1388,ساعت 09:57:59 »

صد در صد اگه فرد انتقاد پذيري باشه و به اين مشكل خودش هم واقف باشه پيش يه مشاور خوب ببرش حتما" معالجه خواهد شد

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY

خارج شده است

tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #6 : 03 خرداد 1388,ساعت 10:05:03 »

یکی مثل اون دوستمون از دست شوهر تحریک پذیرش به ستوه اومده یکی مثل شما دوست گرامی ..خوب برخی اقایون این مدلی هستند ..ونمیشه کاریش هم کرد البته خوب شاید اگر نزد پزشک بروید کمکی بهتون کنند ..اما واقعا برخی اینطوری هستند همسر خود من هم این مدلی بود وهست ..باید باهاش کنار بیای ..حال سعی کن ببریش دکتر ..البته اگر بپذیره ..و بهش بر نخوره ...و تهمت ..معذرت میخوام هشری بودن بهت نزنه ....
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 03 خرداد 1388,ساعت 11:29:14 »

tata جان ميدونم كه بعضي ها اينجوري هستن ولي واقعاً اگه شما جاي من بودي و هر كاري كه ميكردي به حال شوهرت فرقي نداشت حالت گرفته نميشد؟ براي همسرم من با دختر خالم با زن همسايه و دختر تو كوچه فرقي نداريم. همونطور كه اونا رو نگاه ميكنه منو نگاه ميكنه. انگار كه هيچ احساسي نداره. اينا است كه آدم رو اذيت ميكنه .ميدونين كه خانمها چقدر دوست دارن كه شوهرشون بهشون توجه كنه؟
راستي شماها مشاور خوب و قابل اعتماد ميشناسين؟ آخه ميدونين كه متاسفانه تازگيها بعضي از ين به اصطلاح مشاورها همه چيز هستن جز يك مشاور.
خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #8 : 03 خرداد 1388,ساعت 13:14:18 »

به نظر من
عزیزم تو خیلی با دختر همسایه و یا ... فرق می کنی  ... خودت گفتی که خیلی دوست داره
به نظر من کمی طبیعی هست شوهر منم زیاد دوست نداره یعنی مردا مغرورن ...و احتمالن همسر شما هم از شما انتظار داره که شما خودت درخواست کنی تا رابطه داشته باشین...همونطور که گفتم به بعضیاشون بر می خوره که خیلی رابطه داشته باشن مثلن می خوان با این حرکت بفهمونن که من زیاد هم ادم هوسرانی نیستم ...شوهر منم اولش اونجوری بود اما من با هاش حرف زدم و بهش گفتم که تو باید این کار و اونکار و بکنی تا من هم از زندگی لذت ببرم و کم کم پی برد که فقط تو زندگی خودش لذت نمی بره ...و ضمنا شما باید یه کاری کنین که اونو بیشتر تحریکش کنین شاید شما هم کم کاری می کنین شاید شما حس ایشون رو بیدار نکردین ....ببخشید که این رو می گم بعضی خانم ها هم خودش هیچ  احساسی نشون نمیدن و فقط انتظار دارن که همه احساس برای مرد باشه  متعجب
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 03 خرداد 1388,ساعت 14:13:16 »

من واقعاً هر كاري كه تونستم كردم ولي....هيچ ....هيچ....هيچ فايدهاي نداشت. ما بيشتر شبيه دو تا هم خونه ايم. خواهر و برادريم با هم. هر دو تا عصر سر كاريم . بعدشم يا مي شينيم فيلم مي بينيم يا يه دوري تو خيابونا ميزنيم و ميايم خونه و لالا. نهايتاً اگه يه مهمونيم بريم.هر روز... هر روز... هر روز.... ديگه از اين يكنواختي خسته شدم. خسته شدم از اينكه هيچ كدوم از تغييراي من به چشم شوهرم نمياد. اگه مدل موهام رو تغيير بدم... اگه لباس جديدي بپوشم... اصلاً نمي فهمه. از خودم متنفر شدم ديگه همش دنبال اينم كه ببينم واقعاً‌چه ايرادي تو من هست. وقتي هم كه بهش ميگم ايرادام رو بگو كه برطرفش كنم ميگه تو هيچ ايرادي نداري.  حالا شما بگيد واقعاً مشكل از كجاست؟
خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #10 : 03 خرداد 1388,ساعت 14:22:29 »

ياسمن جان مشكل شما الان مشكلت چيه؟؟ تامين نشدن نياز جنسي و يا تامين نشدن نياز توجه و عاطفي از جانب همسرتون و اينكه تغييرات شما رو به زبون نمياره؟؟ و يا احتمالا هر دو؟
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #11 : 03 خرداد 1388,ساعت 14:45:22 »

شاید دونستن این مطلب در مورد هورمون مردانه و واکنششون نسبت به کمی و زیادیش تو این تاپیک بد نباشه :

دوره عادتِ ماهانه زنان از تغییرات هورمونی ناشی میشود.احتمالا ریتمهای بیولوژکی مردان به شکل ضعیفتری تری به وسیله هورمونها کنترل میشود. به هر حال در موقعیتهایی که هورمون تستترون مرد- بیش از اندازه ترشح میشود یا به کلی ناپدید میگردد تغییرات معینی در شخصیت مرد روی میدهد.
به طورِ مثال ثابت شده است مردانی که دارای بیش از یک کوروموزومی که غالباٌ در مردان کوروموزوم نشانه نامیده میشوند باشند، بینهایت پرخاشگر و بیشتر رفتار وحشیانه از آنها سر میزند و میتوانند مجرمین خطرناکی به شمار روند..از سوی دیگر مردی که تولید ترشحش با اخته شدن یا بیماری متوقف گردیده باشد، موجودی آرام و سر به راه است .قرنها پیش خواجه ها مراقب حرم سرا های امپراتورانِ روم بودند .خواجه ها که رفتاری نرم و ملایمی با زنانِ حرمسرا داشتند ،هیچ گونه میل جنسی نداشتند و خادمانی وفادار به شمار میرفتند.گاهی خواجه ها فرزندان دوم یا سوم خانواده هایِ حاکمان رم بودند.این خواجه ها در نوجوانی اخته می شدند تا فکر رقابت با فرزندان ارشد به مغزشان خطور نکند.
زنان و مردان باید به خاطره سلامتی خود هم که شده،برای فعالیتهای های خود اهمیتی ویژه ای قائل باشند،و به تغییراتی که در آنان پدید می آید توجه داشته باشند.زیرا تغییرات عجیبی در وجود آنان صورت میگیرد، با این که مردان دچار تغییرات هورمونی ماهانه نیستند با این حال میگویند یک تغییرات دوره ای را میتوانند به نوع دیگری احساس کنند.و به طورِ یقین نگاهی به تصویر دوره زندگی آنان ثابت میکند که احساسشان درست است.
دکتر Levinson در مطالعات ۱۰ ساله خود نتیجه گرفت که زندگی مردان را میتوان به ۴ مرحله یا فصل تقسیم کرد . وی در کتاب خود به نام “فصلهای زندگی مرد " ، گذر نیمه زندگی را که مردان اغلب از ۴۰ تا ۴۵ سالگی تجربه میکنند،توضیح میدهد.این گذار برای بیشتر مردان مرحله بحرانی است. دکتر Levinson رفتار مردان را در این دوره به خوبی درک کرده و آنرا با حسن نیت توصیف میکند و اِی کاش سایرین نیز در صحبت سندرم زنان چنین حسن نیتی می داشتند.

دکتر Levinson می تویسد: مردی که دچار این بحران است،غالباٌ غیر منطقی است، ممکن است سایرین او را در بسیاری از موارد “ آشفته ” یا “بیمار" بنامند. وی همچین اضافه میکند:” خود مرد یا کسانی که به رفتار او اهمیت میدهند ، باید درک کنند که او یک دوره تکاملی را میگذرند،و درگیرِ وظایف نیمه زندگی خود است.
مردان نیز اختلالات روزانه و ماهانه ِ خود را دارند.ولی با رفتار نامطلوب و غیر انسانی دیگران رو به رو نیستند. در حالی که ممکن است مردان بدونِ اینکه سندرم را کاملا بشناسند،از نظرِ روانی و فیزیکالی در برابرِ دوره های ماهانه زنانِ واکنش نشان دهند
.

در مطالعه ای در استرالیا حرارت بدن زنان با حرارت بدن همسرانشان در یک زمان جدول بندی شد.حرارت بدن بسیاری از مردان در نیمه ماه همزمان با حرارت بدن همسرانشان بالا میرفت .حرارت بدن زن به این دلیل بالا میرفت که تخمدانها تخمک گذاری میکردند.اما از نظرِ فیزیکی دلیلی برای بالا رفتن حرارت بدن مرد موجود نبود.با این حال این نمودار نشانی از یک سازگاری بود.این مطالعه نشان میدهد که دوره های حرارتی بدن زن و مرد همانند بود یعنی زمانی که این دو با هم با سازگاری زندگی میکردند، حرارت بدنشان به هم نزدیک بود.در میان زنان و مردانی که روابط آشفته ای داشتند،تنها شمار کمی دارای درجه حرارت یکسانی بودند
.

همانندی حرارت بدن یک مرد با زن و دوره های او میتوانند تا حدی شدت یابد که وقتی زن باردار است،مرد نیز نشانه هایی از بارداری داشته باشد.این حالت “بارداری مرد - سندرم کرچ نشستن" نامیده میشود که از زبان فرانسه گرفته شده است . این یک واژهِ بود که مردم شناسان برای تعریف مراسم مذهبی که پدران باردار در قبایل ابتدایی اجرا میکردند به کار بردند.به طورِ مثال، زمانی که همسرانِ انان در بسترِ زایمان بودند ، مردانی که متعلق به قبیله چوراتی در آمریکای جنوبی بودند، ادای زنانِ در حال زایمان را در می آورند و چند روزی در خانه استراحت میکردند.امروز نیز سندرم کرچ نشستن یک تقلید مرد از بارداری زن است.
پژوهشها ها نشان داده است ، که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد پدران باردار نشانه های بارداری را که شامل اشتهای بیش از حد، چاقی، تورم، تهوع و استفراغ و غیره است، را تجربه میکنند.
گزارشاتی موجود است از پدران که در نُه ماه بارداری همسرشان از سوء هاضمه رنج می بردند یک شیشه قرص بهمراه داشتند.و وقتی همسرشان فرزند سلامی به دنیا می آورد اضطراب آنان نیز از بین می رفت و دیگر نیازی به قرص نداشتند.حال آنها خوب می شد، اما مردانی نیز هستند که از افسردگی پس از زایمان هم بهمراه همسرشان رنج میرند حتی اگر همسرشان افسرده نباشد.

مردها نیز مانندِ زنان در مورد عوامل خارجی مانندِ ماه یا هوا صحبت میکنند.افسانه های سنتی که میگوید ماه مردان را دیوانه میکند و از نظرِ جنسی دچار جنون میشوند، هنوز به قوت خود باقی است. در گرمایِ تابستان که خیابان ها چون حمامِ بخار است،میزان جرم بالا میرود. اگر ماه و گرما و شرجی را مسبب جرم بدانیم ،هنگامی که مردان از نظرِ عاطفی بی ثبات میشوند، و کنترلِ خود را از دست میدهند ، بیشتر مرتکب اعمالِ وحشیانه می گردند تا زنان ، چنانکه ۹۰ درصد جرم ها را مردان مرتکب میشوند و بر خلاف باورِ عمومی ، میزان خود کشی نزد مردان بیشتر از زنان است
و وقتی به دردهای تحمِلی و خود خوری و خودکشی نزد مردان نگاه می کنِیم میبینم که آنها همواره پیشگامند ( البته به اعتقاد من این میزان ارتکاب به خودکشی است که در بین زنان خیلی بیشتر است ولی در مورد نتیجه یک خودکشی موفق , مردان پیشگامند! نتیجه آمار به این دلیل معکوس است چون به اعتقاد من اغلب (تاکید می کنم اغلب!) زنان بیشتر تظاهر به خودکشی می کنند و خودکشی به قصد مرگ نیست! اما مردان عموماٌ در این شرایط برای یکسره کردن و پایان دادن به خود اقدام می کنند

سکوت سکوت سکوت

دنیای کوچک

خارج شده است

این نیز بگذرد...
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 03 خرداد 1388,ساعت 15:24:49 »

هر دو چون به نظر من ارتباط جنسي هم يه نوع ابراز علاقه و توجه هست.
خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
asia
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 24

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 8

« پاسخ #13 : 03 خرداد 1388,ساعت 15:41:05 »

شوهر منم اولش اونجوری بود اما من با هاش حرف زدم و بهش گفتم که تو باید این کار و اونکار و بکنی تا من هم از زندگی لذت ببرم و کم کم پی برد که فقط تو زندگی خودش لذت نمی بره ...و

با سلام
طبق گفته "دنياي كوچك " همسرتان بايد از نيازهاي روحي و رواني و عاطفي و جنسي شما آگاه شود و در قبال اين مسئوليت فكر و تامل كند و شما را همراهي كند . شرط اقدام كردن دانستن است.

دریا

خارج شده است
carpet_85
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 6

« پاسخ #14 : 05 خرداد 1388,ساعت 11:07:04 »

سلام
متاسفانخ در ایرات به دلیل بافت فرهنگر سکس خیلی سطحی نکاه شده. خاطر جمع باش اگر بتونی تنوع و تازگی در سکس ایجاد بکنی روابطتان بهتر میشود.حتما یک سری به سایت تکتاز بزن .البته اگر فیلتر شکن داری وتمام مقالات وایتمهای زیزش رو در بخش سکسولوزی مطالعه کن .

اسکروچ

خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 4   بالا
چاپ صفحه
پرش به :