عجب دنيائيه خانوم من آرزو داره شوهرش مثل شوهر شما باشه..سرد مزاج كه اصلاً سراقش نياد ...اونوقت شما!!...
ياسمن خانوم اين اتفاقيه كه براي من و شما افتاده هيچ كاريشم نميشه كرد ..من كاملاً حالتون رو ميقهمم ..س.ك.س وقتي خوبه كه آدم فكر كنه طرف مقابل هم از انجامش لذت ميبره وقتي كه فكر كني تو به اون آويزون هستي براي آدم زجر آور ميشه...من هم مشكل شما رو دارم و سالهاست با هاش دست به گريبانم اينجور آدما طبعشون سرده و همه راه ها از قبيل فيلم و قرص و .... موقتيه و از اون يه مرد داغ درست نميكنه به نظر من يابايد با موضوع كنار بيايد يا تا بچه دار نشديد از هم جدا بشين...
حالا كه جوون هستيد و شاداب اينجوريه واي به حال چند سال ديگه كه ديگه اون شادابي سابق رو نداريد...بعدشم اين مشكل تبديل ميشه به يه عقده جنسي و مشكلات روحي و رواني...
برادر ممنونم از حرفاتون ولي من نه ميتونم از همسرم جدا بشم(چون خيييييييييلي دوستش دارم و تو مسائل ديگه هيچ مشكلي با هم نداريم) نه ميتونم بي خيال اين قضيه بشم

من ميخوام سعي كنم قضيه رو حل كنم... دارم يكي يكي راه ها رو امتحان ميكنم... تا حالا همشون موقتي بودن... اين بار تصميم گرفتم برم پيش متخصص، اميدوارم كه اين جواب بده. شما هم تلاش كن مطمئن باش بالاخره حل ميشه دير يا زود.

با غصه خوردن مسئله حل نميشه.من حتي يه مدت رفته بودم تو اين فكرا كه شايد به اندازه كافي براش لذت بخش نيستم.... شايد اون كاري رو كه اون دوست داره براش انجام نميدم(با اين كه مطمئن بودم هر كاري ممكن بوده انجام دادم)... شايد...شايد...شايد... افسرده شده بودم اصلاً :-\ولي حالا طرز فكرم رو عوض كردم و فقط تمركز كردم روي حل مشكلمون
برام دعاكنيد.