خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: نه راه پس دارم نه راه پیش همش واسه یه لحظه عشقبازی!!!  (دفعات بازدید: 3007 بار)
دختر صحرا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 0

« : 02 خرداد 1388,ساعت 15:13:59 »

منو دوست پسرم یه رابطه جنسی نیمه کامل داشتیم دخول زیادی صورت نگرفت اما از من خون رفت مثل سر بریده گوسفند!!! از ترس فقط جیغ میزدم گریه میکردم تصویرش از جلو چشام نمیره آرومم کردمنو بهم گفت تنهام نمیزاره بهم گفت مهم نیست اتفاقی که افتاده بهم گفت تا آخرش پام وایساده
خدا رو شکر چون همو دوست داشتیم پای همه چیزم وایسادیم امروز رفتیم پیش متخصص گفت به خاطر اینکه دخول کامل صورت نگرفته یه بریدگی کوچیک ایجاد شده که الان هیچ دکتری بهم برگه سلامت نمیده ولی قابل تشخیصم نیست تا یه ماه دیگه اپه اطلاعات کاملی داشته باشین پارگی توقسمت ساعت 8 اتفاق افتاده گفت به علت خون مردگی یکم زمان میبره تخمین بزنه! یه ماه دیگه قابل تشخیصه یا نه گفت ممکنه تو پارگی کامل خونریزی نداشته باشم دیگه
خاک برسر شدم دکتر میگه احتمال عفونت تو این مرحله زیاده کلی آمپول وقرص بهم داده
گفت میتونه یه ماه دیگه کمکم کنه اگه ترمیم لازم باشه  دوست پسرم میگه اگه دوست داشته باشم میتونم ترمیم کنم  اما میگه ما میخوایم ازدواج کنیم با هم  میگه نمیخواد منو از دست بده به هیچ قیمتی
من حالا نمیدونم باید چه کنم
شما چی میگید؟
 ما هردوخانواده های به شدت حساسی داریم
واسه ازدواج یکم زمان میخوایم واسه شرایط
میترسم به خانوادم بگم
میترسم خدای نکرده از هم جدا شیم
میترسم همه چیز بین ما بهم بخوره اونوقت بخوام با هرکی ازدواج کنم میفهمه
راهنماییم کنین لطفا
خانواده من در شانشون شکایت و این چیزا نیست ما میخوایم با هم زندگی کنیم من میترسم  فردا تو زندگی این مسئله رو روم بزنه
خارج شده است
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #1 : 02 خرداد 1388,ساعت 16:34:15 »

عزیزم در صورت ازدواج با این آقاکه مشکلی نیست این آقا میتونه از دکتر بخواد صحت بکارت شما رو تایید کنه اما در مورد غیر ایشون نمیدونم چه باید بکنی
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #2 : 02 خرداد 1388,ساعت 18:35:01 »

لطفا ديگه اينكارو نكنيد ....
 يعني سعي كنيد با هم ديگه تنها نشيد ...... تا زمان ازدواج تا رسيدن شرايط مناسب صبر كنيد خب !!!

به خانواده ات نگي بهتره ... نه اينكه خداي نكرده پنهانكاري باشه . بخاطر اينكه بهت بي اعتماد ميشن و براي خودت خوب نيست ......

پيگير دكتر هم باش ولي اين عمل رو تكرار نكن هرگز ..... چون علاوه بر آسيب جسمي ممكنه آسيبهاي روحي ببيني كه ديگه به هيچ عنوان قابل ترميم نيست !!!!!!
خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #3 : 03 خرداد 1388,ساعت 08:50:44 »

در صورت ازدواج با اين اقا ميتوني از دكتر برگه بگيري كه همين اقا باعث از بين رفتن بكارت شما شده و بصورت مدرك نگه داري
اگه هم نخواي با اين اقا ازدواج كني فكر كنم بايد درصدد ترميم باشي كه اونم ميگن بعضيها ميفهمن
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #4 : 03 خرداد 1388,ساعت 09:59:41 »

احتمالاً منبعد اين جمله رو از دوستت زياد خواهي شنيد كه : حالا كه كار از كار گذشته ما هم كه ميخواهيم با هم ازدواج كنيم ، خيلي سخت نگير و ....

اميدوارم اينقدر زرنگ باشي كه از سوراخي كه يكبار گزيده شدي دوباره گزيده نشي، براي ثانيه اي در يك مكان خصوصي تنها بودن پشيماني فعليت رو هزاران برابر ميكنه.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دنیای کوچک, HIDDEN WAY

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
سایه
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1671

تشكر
اهدا شده: 97
دريافت شده: 244

« پاسخ #5 : 03 خرداد 1388,ساعت 10:04:39 »

در صورت ازدواج با اين اقا ميتوني از دكتر برگه بگيري كه همين اقا باعث از بين رفتن بكارت شما شده و بصورت مدرك نگه داري
اگه هم نخواي با اين اقا ازدواج كني فكر كنم بايد درصدد ترميم باشي كه اونم ميگن بعضيها ميفهمن

تا جایی که من خبر دارم دکتر زنان یا پزشک قانونی مطمئنا میفهمن
خارج شده است

اول نادیده ات می گیرند. سپس مسخره ات می کنند. بعد با تو می جنگند. آنگاه تو پیروز می شوی -- مهاتما گاندی
.KAMRAN
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 40
دريافت شده: 18

« پاسخ #6 : 03 خرداد 1388,ساعت 10:24:06 »

نقل قول
دایی! یاد بگیر همه چی‏رو تجربه کنی
ولی تو بعضی راه‏ها دیگه برگشتی نیست

به هر دستی که دست دادی، دستتو بپا
دایی بترس از گرگ‏های آدم‏نما

تن لخت‏تو بده به کسی که روح لخت‏شو
هدیه می‏ده بهت و پاش می‏افته

دایی، بپا بکارت روح‏ات خط نخوره
این یکی پرده رو نمی‏شه دوخت، دوباره

اگه نخونی و نبینی، پس ‏زود خام می‏شی
سرتو بالا نگه دار، نشه رام شی

متاسفانه اکثر دخترای ایرونی بکارت روحی ندارن!....دیگه چه برسه به..... خونسرد...ما که داریم از اینجا واسه همیشه میریم حداقل اگه به فکر خودتون نیستین....به فکر نسل بعد و......باشین!!!(بگو به فکر خودمون نیستیم به فکر بعدیامون باشیم!!!....) به هر حال عاقبت خیلی بدی اینجا خواهد داشت......... یادمه از بچگی بهم میگفتن دخترای ایرونی پاکی و نجابت و...فلان و....بهمان.....خودمونیم چه دروغ هایی که توی این کشور نشنیدم... Cheesy....اینم مثل همه ی اون هزاران ادعاها و دروغ ها و.....
خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #7 : 03 خرداد 1388,ساعت 13:26:05 »

اقا کامران بودی حالا ...کجا به این زود ی....
اتفاقیه که افتاده و نباید می افتاد اما حالا باید در پی حلش باشیم ...اقا کامران از نمونه ها تو جامعه ما متاسفانه متاسفانه خیلی زیاد شده ...نجابت ایرانیان و پاکیشون زمانهای قبل بوده و هست اما حالا داره کمرنگتر میشه ما نباید بیگیم اینا دورغ بودن مادرامونو ببینین چقدر نجابت دارن !!! چقدر پاکی!!! نمی دونم اخر عاقبت بچه های ما چه خواهد شد ؟؟؟من که می ترسم دختر داشته باشم ...
اما خانم دختر صحرا من نمی دونم قابل ترمیم هست یا نه اما برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید زود باهاش ازدواج کنی ...پسرا زود زیر همه چی می زنن ...مراقب باش اگر مدت طولانی بگذره مطمئن باش نظرش عوض میشه خیلی به عشقتون پایبند نباش هر لحظه احتمال داره با کسی دیگه باشه .. ناراحت
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #8 : 03 خرداد 1388,ساعت 16:36:18 »

عزیزم دختر صحرا جان
به این دنیا و آدمهاش اعتماد نکن و سعی کن کار منطقی انجام بدی
حالا که این اشتباه رو مرتکب شدی در پی حلش باش البته امیدوارم از هم جدا نشید و همیشه باهم بمونید اما اگر 1% احتمال جدایی بدی به این نتیجه میرسی که باید به فکر حل این موضوع باشی تا خیالت راحت بشه
تا جایی که اطلاعات محدود من میگه با یک پارگی کوچیک معمولا در طی 1سال خود به خود (((ممکنه))) پرده ترمیم بشه اگر اطلاعات داشته باشی پرده بکارت یک غشا چند میلیمتری هستش که در اون مویرگ و عصب وجود داره پس احتمال ترمیم خود بخودش هست با اینحال سعی کن جوری که اعتماد دوستت نسبت بهت کم نشه ازش مجوز ترمیم رو بگیر!
میتونی حتی این احتمال رو بدی که خدایی نکرده با هم مشکلی (در آینده) داشته باشید که بخاطر همین موضوع مجبور بشی ازش چشم پوشی کنی و با خودت بگی من حتما باید با ایشون ازدواج کنم! نذار همچین ذهنیتی برات بوجود بیار سعی کن اشتباهتونو جبران کنی
البته اینم بگم بکارت هایی که ترمیم شده هستن توسط پزشکی قانونی کاملا قابل تشخیص اند مگر اینکه عمل با لیذر صورت گرفته باشه که فکر میکنم احتمال تشخیصش کمه
در کل سعی کن هیچوقت هیچوقت قبل ازدواج با کسی رابطه جنسی نداشته باشی حتی جسمیشم کم کن چه برسه به جنسی!!!

Designer, *sara*, سایه, دریا

خارج شده است

این نیز بگذرد...
bardia
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 24

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 7

« پاسخ #9 : 10 خرداد 1388,ساعت 10:35:52 »

احتمالاً منبعد اين جمله رو از دوستت زياد خواهي شنيد كه : حالا كه كار از كار گذشته ما هم كه ميخواهيم با هم ازدواج كنيم ، خيلي سخت نگير و ....

اميدوارم اينقدر زرنگ باشي كه از سوراخي كه يكبار گزيده شدي دوباره گزيده نشي، براي ثانيه اي در يك مكان خصوصي تنها بودن پشيماني فعليت رو هزاران برابر ميكنه.

در کل سعی کن هیچوقت هیچوقت قبل ازدواج با کسی رابطه جنسی نداشته باشی حتی جسمیشم کم کن چه برسه به جنسی!!

*sara*

خارج شده است
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #10 : 30 خرداد 1388,ساعت 17:26:16 »

به نظر من که بیشتر از اینکه اون تورو گول بزنه خودت داری خودتو گول میزنی مثل من اگه این آقا میخواست باهات ازدواج کنه که دیگه نیازی نبود قبل ازدواج باهات رابطه برقرار کنه  همه چیزو به بعد ازدواج موکول میکرد عزیزم این حرفو همیشه از من به یاد داشته باش پسری که دختریو واقعا دوست داشته باشه و براش ارزش قائل باشه به هیچ  وجه قبل ازدواج باهاش س ک س نمیکنه ا ینو از رو تجربه گفتم.. امیدوارم مشکلت برطرف شه
خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
سحر باران
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 154

تشكر
دريافت شده: 38

« پاسخ #11 : 03 تير 1388,ساعت 09:54:17 »

دختر صحرا عزیز
اول از اینکه خیلی کار اشتباه کردی اون که این وسط اذیت می شه و عذاب وجدان واسه همیشه می گیره فقط خودتی حالا که کار از کار گذشته ولی دیگه این کار و نکن باور کن خیلی پشیمون می شی.
ببین زودتر یه کاری بکن پسر خوبه خوبم که باشه بازم اخر سر یه چیزی میگه مطمئن باش چون به چشم دیدم که دارم بهت می گم پس زودتر یه کاری بکن و زودتر به اون پسر بگو بیاد خواستگاریت تا کار از کار نگذشته
خارج شده است
frediziko
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
دريافت شده: 1

« پاسخ #12 : 03 تير 1388,ساعت 12:33:02 »

سلام عزیزم سعی کن زیادی حرفاش رو باور نکنی بهت توصیه میکنم دیگه رابطه انچنانی نداشته باشی چون ممکنه کار به جاهای باریک بکشه و اگر اون عقب نشینی کنه کسی که ضرر میکنه تویی از لحاظ خانوادگی هم که میگی خانوده حساسی داری  جلوی ضرر رو بگیر . هیچ وقت به یک پسر اطمینان نکن .مواظب خودت باش .
خارج شده است
maryams
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #13 : 09 تير 1388,ساعت 23:28:57 »

من ماماهستم كه اين حرف را ميؤنم ترميم نمي شگه باور نكن يك  گواهي بگير و با همون اقا ازدواج  كن
خارج شده است
دختر صحرا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #14 : 10 تير 1388,ساعت 09:34:10 »

سلام مجدد به دوستان عزیز
ما با هم رفتیم دکتر دوباره دکتر منو معاینه کرد و گفت این بریدگی سطحی میتونه شک برانگیز باشه و به خاطر نوع پرده من میتونه دکتر اشتباه کنه که این حالت بریدگی چین دار چون در قسمت های  دیگر پرده هم به صورت خدادادی وجود داره
دکتر گفت من خودم به این پرده نامه سلامت میدم
چون اگه تو تهران به این پرده ها نامه ندیم تقریبا هیچ دختری باقی نمیمونه و باید به همه بگیم متاسفانه ...
ولی گفت احتمالا پزشکی قانونی اگه کارت بکشه تو برگه نمینویسه پارگی بکارت بلکه مینویسه بائن مدخوله!!
این از این ولی من از نظر روحی خیلی با خودم درگیرم مشاور میگه اگه نمیخایش به خاطر این اتفاق کنارش نمون
 نیاز به ترمیم نیست اما چون پارگی سطحی بوده قابل تشخیص نیست
مگه طرف خودش کارکشته باشه
آخه من نمیتونم به دروغ اگه خدای نکرده این آقا هم نشد با پسر دیگه ای زندگی کنم و راستشو بهش نگم !!!!گولش بزنم؟
اون خاطره از یادم نمیره این اولین رابطه زندگی من بوده ومن کلی آسیب روحی دیدم البته که این کارو تکرار نکردم و نمیکنم
هفته دیگه با خانوادش میان که با هم آشنا شیم
من 2تا شوهر خواهر دارم که هر دو آدمای گنده ای هستن و سرشناس زندگی هاشون خیلی با این پسره فرق میکنه
نه که این بد باشه  والبته فوق دیپلم داره ولی زندگیشم بد نیست ولی دامادای دیگه خانواده یکیشون دکتره اون یکیم یه مدیر عامل یکی ازشرکتای بزرگ
متاسفانه من یکم دیر دارم به ین تفاوتا فکر میکنم
خارج شده است
صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :