خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: نه راه پس دارم نه راه پیش همش واسه یه لحظه عشقبازی!!!  (دفعات بازدید: 3007 بار)
begharar
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 409

تشكر
اهدا شده: 48
دريافت شده: 29

اسیر و زخمی و بی دست و اپا *** غریب و بی کس و تنها

« پاسخ #30 : 15 شهريور 1388,ساعت 22:07:43 »

تو یه اشتباه کردی
من یه پسر که دارم این حرفو میزنم ...خیال نکنی از روی حس هم جنسی گفتم ..شاید پسری پیدا شد که اونقد تو رو بخوادکه حاضر باشه  با تو کنار بیاد
من بهت قول میدم 99درصد پسرا قبل از ازدواج تجربه ی سکس داشتن واینکه بعد دنبال دختری میگردن که افتاب ندیده باشه
 خیلی جالبه بکارت باید تو روحت باشه چه پسر چه دختر ..
 تازه اون 1درصد هم که تجربه ندارن عرضه نداشتن والا....
پس نگرانیتو بیش از حد نکن....
هر وقت این تایپیک رو میخونم ویا اینجور بحث های میشه نمیدونم باور میکنین یا نه ولی از شدت عصبانیت تمام تنم میلرزه
خودم رو نمیگم ولی پسرهایی هستند که سکس ندارن البته منم نداشتم ولی فرض کن من از روی بی ارزگی ام بوده
تو داری به تمام پسرها گند میزنی در حالی که هستند پسرهایی که اول ادم باید دهنشو اب بکشه بعد اسمششون رو بیاره
اینها هم جز همون یک درصدن که اگه ارزه ی این ها نبود الان چیزی به اسم ناموس از بین رفته بود
که اگه ارزه ی این یک درصد نبود الان بایدباران سنگ میبارید
که اگه ارزه ی این یک درصد نبود الان باید توی جهنم همدیگرو میدید و به هم لعنت میفرستادید
رفته بکارتشو از دست داده بعد بهش میگین نگران نباش تازه اگه دلت خواست زنش شو اگه دوسش نداری ترکش کن
وژدان بعضی ادمها کنتور بریده انگار

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دنیای کوچک, Kourosh

خارج شده است

این کاربر به دلیل دورغگویی و ارسال تاپیک های خلاف حقیقت و داشتن چند نام کاربری منع شده است.
ترنم284
ترنم284
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 23

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #31 : 16 شهريور 1388,ساعت 18:32:51 »

من نتونستم تاپیک شمارو کامل بخونم اما از حرفای دوستان تقریبا متوجه شدم. واقعا از حرف 4everتعجب میکنم . نباید تا زمانی که نتنونستیم موقعیت کسیو درک کنیم اظهار نظر کنیم یا  اونو سرزنش کنیم. در ثانی  چرا پسرا به خودشون حق میدن هر کاری بکنن فقط به این خاطر که کسی نمیفهمه و همیشه انگشت به سمت دخترا میگیرن؟
ببین عزیزم الان فقط سعی کن خودتو از لحاظ روحی قوی کنی. در مورد این موضوع به غیر از اینجا با کسی حرف نزن و خودتو مشغول کن تا کمتر بهش فکر کنی. من مطمئنم گذشت زمان همه چیزو حل میکنه. بعدا مطالب بیشتری بهت میگم که به دردت بخوره.
خارج شده است

شکهایت را باور نکن و به باورهایت شک نکن.
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #32 : 17 شهريور 1388,ساعت 08:53:06 »

ترنم عزیز قرار نیست هر کسی هر کار اشتباهی که انجام میده شما هم به خودت حق بدی که اون کار رو می تونی انجام بدی ..... متعجب

دختر صحرای عزیز ما اشتباه کرده فرق نمی کنه پسر باشه یا دختر ....

الانم عذاب وجدان داره حقم داره ، ما نمی تونیم به راحتی از کنار اشتباهاتمون بگذریم باید فکر کنیم تحلیل کنیم و حتی عذاب بکشیم تا تغاس اون اشتباهمون رو بدیم ....

ترنم عزیز صحرای ما به راحتی نمی تونه از این موضوع بگذره ....و به چیزای دیگه فکر کنه هر طور باشه تو ذهنش دائم تداعی میشه تمام لحظات ....

پس ما نباید حق بدیم به کسی که اشتباه کرده ....همه ماها اشتباه می کنیم  همه و همه انسان جایز خطاست ....اما باید درباره کاری که انجام دادیم کمی تفکر کنیم که چرا ؟ چگونه ؟  بوسه
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
ترنم284
ترنم284
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #33 : 17 شهريور 1388,ساعت 14:13:04 »

دنیای گلم من نگفتم کسی به خودش حق بده اشتباه کنه میگم صحرا جان خودش فهمیده چه اشتباهی کرده وظیفه ماست که مرحمی روی دلش بذاریم وکمکش کنیم تا به زندگی امیدوار بشه و بتونه درست تصمیم بگیره نه اینکه نمک روی زخمش بپاشیم. مطمئنم صحرای عزیزم اونقدر پشیمونه واونقدر عذاب وجدان داره که ما حتی یه ذره ام نمیتونیم حس کنیم اون چقدر داره عذاب میکشه. من میگم  اون نباید  اگه نتونست با اون آقا هم ازدواج کنه فکر کنه دنیا به آخر رسیده. 
من از صحرا جان میخوام بیشتر حرف بزنه بیشتر خودشو تخلیه کنه تا همه دوستای گلم هم بهتر بتونن کمکش کنن.

Designer

خارج شده است

شکهایت را باور نکن و به باورهایت شک نکن.
دختر صحرا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 0

« پاسخ #34 : 18 شهريور 1388,ساعت 12:14:30 »

سلام دوستان خوبم شاید این حرف یه شعاره اما من الان تو موقعیت شعار دادن و این حرفا نیستم هر روز کنار اینه می ایستم به خودمنگاه میکنم و از خودم بدم میاد هر لحظه بیشتر و بیشتر .....
خیلی از ربنا های نمازم نیمه کاره مونده بگم چرا چون قامتم میشکنه چون اشکام نمیزاره سرپا وایسم میگم به خودم تو لایق نماز خوندن نیستی این کارا مال آدمای پاکه این روزا خدا تنهام نذاشته باور نمیکنین از خودم خجالت میکشم ولی وقتی تو تنهایی با خدا درد دل میکنم مثل ابر باریده سبک میشم انگار خدا مثل بعضی آدمها انگشت اشارشو سمت آدم نمیگیره وبگه صحرا تو مقصری کنارت میمونه تا جبران کنی
دیشب رفتم احیا جوشن کبیر خوندم ولی قران سر نگرفتم احساس گناه من داره دیونم میکنه
دوست پسرم دیشب تا بیام خونه منتظرم مونده بود شب کلی با من حرف زد میگه دخترای زیادی دیده میگه انقدر ناشکیبا نباش میگه بخدا من میدونم تو با چه دلی با من بودی میگه با احساسی که تو داشتی مطمنم هیچ وقت این تجربه رو نداشتی
راجع به آینده و اینکه قول بده بعدا تو روم نزنه حرف زدیم بهم گفت:
اگه یه بار دیگه خودتو با این دخترای بد مقایسه کنی یا همش بگی فردا بروم نزنی ها!میزنم تو دهنت تا دردش یادت نره تا هر وقت خواستی بهش فکر کنی قبلش به تو دهنی فکر کنی گفت تو میخوای زن من بشی اگه تا الانم نشدی به خاطر خانوادته
من پسر دنیا ندیده ای نیستم بخدا واسه عذاب وجدانشم نیست
البته به خاطر تو دهنی گفتن ازم عذر خواهی کرد گفت میخوام بدونه
خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #35 : 19 شهريور 1388,ساعت 14:14:24 »

سلام تو كاري به شوهر خواهرات نداشته باش مهم عشق و علاقه ي تو به اونه به خصوص الان كه ديگه اصلا نبايد به اين چيزا فكر كني الان خودت مهمي اما اينم بگم اكه واقعا بهش علاقه داري باهاش ازدواج كن نكنه از ترست بخواي اين كارو كني
اصلا يه چيزي بگم :واقعا تو چرا اين كارو كردي ؟اما ديگه كار از كار گذشته ...بعضي وقت ها ما ادما بدجوري خدا را گم ميكنيم اصلا يادمون ميره كس ديگه اي هم هست كه ما را از تنهايي در بياره ...فكر ميكنم تو هم خدا را گم كردي اما دير نشده باور كن اگه بري دم خونش مشكلتو يه جوري حل مي كنه كه خودت توش بموني به خصوص اين شبا ...اون موقع خدايي ناكرده مجبور نيستي از ترت با كسي كه نمي خواي ازدواج كني اما قبول كن كه بزرگترين اشتباه را كردي اما خدا اگه بري پيشش حتما كمكت ميكنه ...
دوست عزيزم به حرفام فكر كن
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
دختر صحرا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 0

« پاسخ #36 : 04 مهر 1388,ساعت 08:59:23 »

سلام دوستان عزیز دوباره یه مشکل جدی
من و دوستم از 3 شب پیش تا حالا دیگه با هم حرف نمیزنیم میگه خسته شدم از دستت انقدر که میگی وای چه بلایی سرم اومده میگه من خودم این کارو کردم الانم زیرش نزدم کنارتم و میمونم دیگه حوصله افسردگی و این لوس بازیاتو ندارم بابا تو درس خونده ای تحصیل کرده ای میگه من نمیدونستم یه خراش کوچیک تو رو به یه آدم دیگهتبدیل میکنه گفت ما هزار تا مشکل داریم بعد تو هی گریه کن واسه یه اتفاق اگه ما تکرارش میکردیم گریه داشت میگه از خودم دم میاد وقتی تو گریه میکنه میگه نمیدونم دیگه چجوری کمکت کنم  خستم کردی شدی یه دختر بهونه گیر دل مرده
میگه به جای این کارا بیا عزممون رو جزم کنیم تا همچی خراب نشه همه راضی بشن
ولی دست خودم نیست میگه نزدیک 4 ماهه این افاق افتاده و ما کماکان هر روز راجع بهش حرف میزنیم

راستی یه سوال هنوزماین مرسومه که خانواده دختر یا پسر دخترو قبل از ازدواج دکتر میبرن؟؟
من خانواده خودم میدنم این رسومات منسوخ شده ولی اون میگفت شاید خانوادم  بخوان این کارو بکنن من باید چه برخوردی با این قضیه  کنم؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #37 : 04 مهر 1388,ساعت 09:14:17 »

دختر صحرا عزيز اگه دوستت ميگه من پشتتم ، اگه ميگه جا نزدم ، جلوي خانوادشم بايد پشتت باشه
اگه خانوادش گفتن بريم دكتر، بايد اون بگه نه ، زن منه ، منم بهش اعتماد و اطمينان كامل دارم
تو نميتوني در برابر خانواده ي اون وايسي بگي دكتر نميرم ، چون مشكوك ميشن بهت ولي اون بايد ....
در ضمن اگه دكتر نرفتي ، اين رسم مسخره دستمال هستش ، (ببخشيد رك ميگم)
دستمال رو ببر نشون بده بگو به جاي دكتر
تازه به قول دوستت افسردگي بسه ، حق بهت ميدم منم اگه جاي تو بودم ناراحت ميشدم ولي بدترش اين بود اگه اونم پشتت رو خالي مي كرد حالا كه پشتت وايساده پس جاي اين همه ماتم گرفتن نيست

دنیای کوچک

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
Afsordeh83
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
دريافت شده: 4

« پاسخ #38 : 05 مهر 1388,ساعت 14:16:31 »

با سلام.بحث عشق رو مطرح کردی خوبه بدونی من تا حالا توفیقه اینو نداشتم که عاشق باشم ولی مطالعات عمیقی در مورد عشق کردم که ماحصل اونا اینه که عشق هیچوقت انسان رو به ذلت نمیکشه.عشق به انسان عاشق عزت و آبرو میده.مشکل امروز ماها اینه که عشقای قلابی زیاد شده در حالیکه اونا فقط هوسه.عشق تاریخ انقضا نداره ولی هوس فقط جند لحظه ست.پس بهتره بجای عشقبازی بگی هوس بازی.حالا کاری با این مسائل ندارم اما:من خصوصا در این مورد دارای تجرباتی هستم که همه اونا رو عینا و از نزدیک لمس کردم و نه از مجله و سایت.
اینجا 2 تا بحث مطرح میشه.اول بحث مسائل اعتقادیه یعنی اینکه شما اصلا برات مهمه که با نامحرم رابطه جنسی یا زنا برقرار کرده باشی.این مورد براساس اعتقادات ما مسلمونا از گناهانه کبیره است و اولین تاثیر گناه بر انسان علاوه بر عذاب آخرت، سلب توفیقه یعنی اگه ممکن باشه 5 سال دیگه خدا یه حال اساسی به زندگیت بده بواسطه این گناه اون حاله کنسل میشه و از دیگر روایات متواتر اینکه هر کس زنا کنه عمرش کوته و جوانمرگ خواهد شد.البته نه برای کسی که به گناهش پی ببره و توبه کنه چرا که خدا بخشنده و رئوفه.از طرف دیگه ببینید برای خانم ها مسائل جنسی و اخلاقی با آقایون فرق داره یعنی مرده از نظر شرعی راحترن ولی فکرشو بکن یه روزی بعد از ازدواج با هم به مشکل کوچیکی بر بخورید و اون موقع کافیه که فقط همسرت یکم بیظرفیت باشه اونموقع همون رابطه قبل از ازدواجت رو چماق کرده و میککوبه توی سرت که تو اگه مشکل نداشتی در زمان مجردی با من سکس نداشتی و از این حرفا..
بحث دوم اینکه برخلاف واقعیت هر وقت حرف از پرده بکارت به میون میاد همه فکر میکنن از یه ورق فولادی حرف میزنن که فقط با دیلم باید اونو پاره کرد در حالیکه در واقع همین پرده یه لایه ای بسیار نازکی از پوسته که ممکنه به هر دلیلی غیر از رابطه جنسی پاره بشه مثلا اسب شواری یا انجام حرکات رزمی و پرش و ...
بنظر من بهتره بیشتر از اینکه نگران بکارتت باشی نگران آثار مخرب گناهش باشی البته امیدوارم خدا راه توبه رو برای همه ماها باز کنه و لطفش رو شامل حال ما بکنه چون تا اون نخاد ما بسمت توبه برنمیگردیم.به هر حال من از طرف همه پسرا میگم اصلا به ماها اعتماد نکن خیلی از ماها اسیر کمر به پائینمون میشم و همه حرفامونو فراموش میکنیم (از رک بودنم عذر خواهی میکنم)
بازم میگم اگه فقط میخای بواسطه حفظ آبروت و از روی اضظرار با اون ازدواج کنی در واقع میخای یه اشتباه رو با یه اشتباه بزرگتر جبران کنی.نکن این کارو .چون اگه شوهر آیندت آدم با شعوری باشه کاملا میتونه درک کنه که خونریزی تنها شرط باکره بودن نیست و این تعهده زن و شوهره که زندگی اونا رو میسازه.
به هر حال اگه دیدی  حرفام علیرغم تلخیهاش میتونم بیشتر بهت کمک کنه برام پیام  بزار تا بیشتر تجربیاتم رو در اختیارت بزارم.

دنیای کوچک

خارج شده است
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :