خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: وسواس  (دفعات بازدید: 883 بار)
hadi_ab
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 22

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 18 مهر 1386,ساعت 00:17:24 »

سلام. من مشکلي که از بچگيم هميشه همراهم بوده وهميشه اذيتم ميکنه وسواس بيش از حد. ميخواستم ببينم راه حلي هست که اين بيماري رو از بين برد واقعا بعضي از مواقع خيلي اذيت ميشم مثلا موقع امتحانات واقعا من کلافه ام  امتحان اخر ترم رو هر وقت ميدم هميشه فکر ميکنم بدترين نمره کلاس رو ميگيرم و هميشه منتظرم تا جواب امتحان روي برد يا سايت دانشگاه بياد وقتي مياد هميشه نمراتم  بين سه تا نمره اول کلاسه ولي نميدونم چرا اينقدر وسواس دارم و فکر ميکنم هميشه کارم رو يه قسمتيش رو درست انجام ندادم  وقتي يه پروژه کاري رو پياده ميکنم هميشه تو يه فکرم که نکنه يه جاييش مشکل داشته باشه ولي هيچ وقت هم نشده به مشکلي بخوره واقعا سخته وسواس بيش از حد . الان نميدونم چطور با اين وسواس کنار بيام ميترسم سنم که بالاتر بره خيلي اذيتم کنه منتظر همفکري شما دوستان براي حل اين مشکل هستم سکوت
خارج شده است

مراقب باشيد چيزهايي را که دوست داريد بدست اوريد وگرنه ناچار خواهيد بود چيزهايي را که بدست اورده ايد دوست داشته باشيد (جرج  برنارد شاو)

شنا کردن در جهت جريان آب، از عهده ماهي مرده هم بر مي آيد
مهتاب
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 56

تشكر

« پاسخ #1 : 18 مهر 1386,ساعت 09:59:34 »

به نظر من شما اعتماد به نفس پایینی دارید نه وسواسی و به همه چی به دید منفی نگاه می کنید و به قولی آیه یاس می خونید . پس سعی کنید اعتماد به نفستون رو بالا ببرید و  به موضوع با حساسیت زیاد نگاه نکیند ، کمی بیخیال باشید .
خارج شده است

تو بارانی و من باران پرستم         تو دریایی و من امواج تو هستم
اگر روزی بپرسی باز گویم           تو من هستی و من نقش تو هستم
hadi_ab
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 22

تشكر

« پاسخ #2 : 18 مهر 1386,ساعت 10:49:36 »

دوست عزيز من وسواس دارم نه بي اعتماد به نفسي چون هم تويه روابط اجتماعي قوي هستم هم تويه کار و هم تويه درس. من فقط بيش از حد يه کاري رو دنبال ميکنم يعني چند بار بايد يه کاري رو  تکرار کنم تا مطمئن شم که درست انجام دادمش خيلي از جاها اين وسواس کمکم کرده مخصوصا تويه درس و کار .
خارج شده است

مراقب باشيد چيزهايي را که دوست داريد بدست اوريد وگرنه ناچار خواهيد بود چيزهايي را که بدست اورده ايد دوست داشته باشيد (جرج  برنارد شاو)

شنا کردن در جهت جريان آب، از عهده ماهي مرده هم بر مي آيد
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :