خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: از کجا بدونم راه درست چیه  (دفعات بازدید: 775 بار)
iran
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 12

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« : 09 خرداد 1388,ساعت 11:02:25 »

سلام الان حدودا 4 ساله که لیسانسم را گرفتم و از ان سال تا به حال در کنکور ارشد شرکت می کنم ولی هنوز قبول نشدم تمام کتابهام را حفظ شدم مشکل اصلی من تو 2 هفته آخر که روحیم را از دست می دهم و فکر می کنم همه چیز را فراموش کردم و دائما استرس دارم و بالاخره امتحانم را خراب می کنم به طور کل مدتیه دیگه خودم را قبول ندارم همش فکر می کنم رفتارام اشتباست همیشه رفتارهای خودم و بقیه را مقایسه می کنم ودر حرکات خودم نکته بین عمل می کنم بیشتر اوقات حوصله ندارم و در کل انگیزه زندگی ندارم و هیچ چیز من را راضی نمی کنه البته بگم که متاهلم و شوهرم خیلی کمکم می کنه دلم می خواد یه کاری کنم که دوباره اعتماد به نفسم را به دست بیارم شاید این شکست درسی باعث خراب شدن روحیه من شده در هر صورت کمکم کنید تا دوباره روحیه خودم را به دست بیارم امسال هم قراره درسم را شروع کنم ولی این فکر که همه وستام درسشون تموم شده و من هنوز پشت کنکورم اذیتم می کنه و می ترسم دوباره هفته اخر همه چیز خراب بشه در ضمن ارادم هم کم شده لطفا کمکم کنید
خارج شده است
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #1 : 09 خرداد 1388,ساعت 11:42:44 »

سلام
من چیزی که حس کردم اینه که شما خودتونو با بقیه مقایسه میکنید؟ درسته؟
خارج شده است

این نیز بگذرد...
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #2 : 09 خرداد 1388,ساعت 14:49:26 »

سلام دوست عزیز

بنده هم مثل شما به درس خیلی علاقه دارم ولی با این وجود درس نباید همه زندگی ما باشه، درس تنها بخشی از زندگی ماست ...
شما همسر خوبی دارین و از زندگیتون راضی هستین، سعی کنید به علایق دیگتون هم برسید البته همراه با درس ...
سعی کنید مهارت های مختلفی که بهشون علاقه دارید، یاد بگیرید؛ این خودش به اعتماد به نفستون کمک می کنه .

این که می فرمایید دوستانتون درسشون رو تموم کردن، درسته ولی هیچ وقت دیر نیست، خودتون رو از این بابت سرزنش نکنید، بلکه به این فکر کنید که شما پشتکار بالایی دارید که شاید اگه دوستانتون با این مسئله مواجه میشدن ، کلاً درس رو می بوسیدن و می ذاشتن کنار ...

پس سعی کنید بیشتر به نقاط قوت خودتون تکیه و تقویتشون کنید و نقاط ضعفتون رو بشناسید و در رفعش تلاش کنید .

موفق باشید .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
iran
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 12

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« پاسخ #3 : 10 خرداد 1388,ساعت 12:17:26 »

مي خواستم بدونم ايا خوندن كتابها مي تونه در بدست اوردن يك منطق درست در زندگي و بدست اوردن دوباره اعتماد به نفسم به من كمك كنه و همين طور بتونم ارادم را قويتر كنم اگه كتاب خاصي مد نظرتون هست لطفا راهنمائيم كنيد
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #4 : 10 خرداد 1388,ساعت 12:39:37 »

حتماً خوندن کتاب هم می تونه کمک کننده باشه ...

در مورد کتاب لینک ذیل رو مطالعه کنید که در پست آخر یکی از دوستان عزیز کتاب هم معرفی کردن :

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,5037.0.html#quickreply
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
میخوام آبی شم
میخوام آبی شم
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
اهدا شده: 24
دريافت شده: 16

« پاسخ #5 : 11 خرداد 1388,ساعت 23:38:38 »

سلام ایران عزیز

حتما همه نباید ارشد بخونن که!

بهترین را برای پایین آوردن اعتماد به نفس   مقایسه کردن خودمون با دیگرانه...هر کسی قابلیت هایی داره که فرد دیگه از اون بی بهرست....  شاید دوستان شما درسشون تموم شده باشه  ولی شما هم مزایای دیگه ای دارید ثل یک همسر خوب و خیلی مهارتها و قابلیتهای دیگه که اصلا نباید نادیده گرفته بشن

این  جمله رو یادتون باشه:

حد و اندازه ای برای موفقیت وجود نداره!!!!

اگر خیلی  مایل به ادامه تحصیل هستید  ...مطمئن هستم با یک برنامه ریزی منطقی حتما امسال قبول میشید
تا کنکور ارشد هم فرصت به اندازه کافی هست

برای کم شدن استرستون هم  پیشنهاد میکنم  کنکور رو برای خودتون شبیه سازی کنید.....یا چند تا کنکور آزمایشی ثبت نام کنید   یل تو خونه برای خودتون تایم بگیرید با همون دفتر چه و پاسخ نامه تهیه کنید ....حتی با لباسی که سر جلسه ...حاضر شید..امتحان کنید!!!  نتیجه میده

پیروز باشید

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دریا, HIDDEN WAY

خارج شده است

آبی شدم ، آبی تر از هر آبی....
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #6 : 16 خرداد 1388,ساعت 13:04:42 »

گوش دادن به صحبتهای بعضی اساتید نیرومند هم در این مورد بد نیست مثل دکتر آزمندیان دکتر احمد حلت
سی دی هاش زیاده
در کل خیلی مفید بوده حداقل واسه من
خارج شده است

این نیز بگذرد...
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :