سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب خوب باشه , عیدتون هم مبارک

من یه مشکل اساسی تو زندگیم دارم ! اونم اینه که بیش از حد استرس و اظطراب دارم! سر چیزایی که شاید خیلی از آدما استرس زیادی نداشته باشن بخاطرش ! و این واقعا خییییییلی خیییییلی اذیتم میکنه تو زندگی یجوری که جدیدا غیر قابل تحمل شده واقعا برام! مثلا همین دو روز پیش یه اتفاقی افتاد که اتفاق بدی هم نبود اتفاقا خوبم بود! اما چون خیلی یهویی پیش اومد من یه لحظه احساس کردم یه سطل آب داغ خالی کردن رووم ! به طرز غیر قابل توصیفی استرس پیدا کردم ! تپش قلب , تب خفیف , احساس حالت تهوع و .... یجوری شد که بخاطر همین نتونستم دو روز پیش دانشگاه برم و بخاطر حس خستگی مفرطی که ایجاد شده بود خوابیدم و فردا صبحش ساعت 12 بیدار شدم از خواب یعنی حدود 16,17 ساعت خوابیدم ! تا حالا اصلا سابقه نداشت اینطوری بشم ! اضطراب و استرس زیاد داشتم اما اینکه اینطوری عوارض جسمی بده نداشتم (جز یه بار که خیلی خفیفتر بود) از دیروز هم همشش احساس میکنم قلبم داره میاد تو دهنم ! اصلا قابل تحمل نیست این وضع برام ! حتی درد معده و سوءهاضمه و مشکلات جسمی مثل این هم برام پیش اومد بعد اون اتفاق !
یا مثلا سر خیلی چیزا من دچار اظطراب و استرس میشم که واقعا آزار دهندس ! اصلا هم فرقی نداره اتفاق خوب باشه یا بد! البته توی اتفاقات بد بیشتره اما توی اتفاقات خوبی هم که یهویی پیش میاد برام اینطوری میشم و اصلا احساس میکنم از توو دارم خالی میشم !
عاجزانه !! خواهش میکنم کمکم کنید چون دیگه این شرایط برام قابل تحمل نیست! چیکار کنم که به استرسم بتونم غلبه کنم؟