خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: استرس شدید  (دفعات بازدید: 884 بار)
alireza-th
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 83

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 21 مهر 1386,ساعت 19:03:23 »

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب خوب باشه , عیدتون هم مبارک  سکوت

من یه مشکل اساسی تو زندگیم دارم !  اونم اینه که بیش از حد استرس و اظطراب دارم! سر چیزایی که شاید خیلی از آدما استرس زیادی نداشته باشن بخاطرش !   و این واقعا خییییییلی خیییییلی اذیتم میکنه تو زندگی  یجوری که جدیدا غیر قابل تحمل شده واقعا برام!  مثلا همین دو روز پیش یه اتفاقی افتاد که اتفاق بدی هم نبود اتفاقا خوبم بود! اما چون خیلی یهویی پیش اومد من یه لحظه احساس کردم یه سطل آب داغ خالی کردن رووم !  به طرز غیر قابل توصیفی استرس پیدا کردم ! تپش قلب , تب خفیف ,  احساس حالت تهوع و .... یجوری شد که بخاطر همین نتونستم دو روز پیش دانشگاه برم و  بخاطر حس خستگی مفرطی که ایجاد شده بود خوابیدم و فردا صبحش ساعت 12 بیدار شدم از خواب یعنی حدود 16,17 ساعت خوابیدم ! تا حالا اصلا سابقه نداشت اینطوری بشم ! اضطراب و استرس زیاد داشتم اما اینکه اینطوری عوارض جسمی بده نداشتم (جز یه بار که خیلی خفیفتر بود)  از دیروز هم همشش احساس میکنم قلبم داره میاد تو دهنم !  اصلا قابل تحمل نیست این وضع برام !    حتی درد معده و سوءهاضمه و مشکلات جسمی مثل این هم برام پیش اومد بعد اون اتفاق !

یا مثلا سر خیلی چیزا من دچار اظطراب و استرس میشم که واقعا آزار دهندس ! اصلا هم فرقی نداره اتفاق خوب باشه یا بد! البته توی اتفاقات بد بیشتره اما توی اتفاقات خوبی هم که یهویی پیش میاد برام اینطوری میشم و اصلا احساس میکنم از توو دارم خالی میشم !

عاجزانه !! خواهش میکنم کمکم کنید چون دیگه این شرایط برام قابل تحمل نیست!  چیکار کنم که به استرسم بتونم غلبه کنم؟
خارج شده است

عشق اشتباه فاحش آدمی در تمایز یک انسان معمولی از میان انسانهای معمولی دیگر است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #1 : 22 مهر 1386,ساعت 20:38:53 »

دوست عزیز من قبلا هم بهت گفتم که تو باید مشغولیتت رو زیاد کنی
تو این مدت شما در ذهنت یک مسئله ای هست که هرچی به اون فکر میکنی بیشتر باعث ناراحتیت میشه
جدا از این اون تفاوتهایی که کردی باعث شده یه خورد نسبت به خودت کم اطمینان بشی

خلاصه تو باید اولا از این فکر خارج بشی و ثانیا اون اعتماد به نفست رو تجدید کنی

اونوقتها هم گفتم بهت مشغولیت ذهنی مثلا پرداختن به پروژه ..و اینا دردی ازت دوا نمی کنه.کلا مشغولیت ذهنی برا کسی که تو شرایط تو هست
نمی تونه تو رو از این حالات خارج کنه .حتی ممکنه بیشتر هم رو تو فکر فرو ببره چون ذهن هست و کنترلش خیلی سخت
لذا تاکید داشتم و دارم که سعی کن فعالیت بندی داشته باشی..مخصوصا ورزش سنگین
ورزش سنگین هم باعث مشغولیتت میشه
هم طروات و شادابی بهت میده
هم نیروهای خودت رو صرف ورزش میکنی و کمتر مشغولیت ذهنی برات پیش میاد
و از همه مهترین وقتی ورزش میکنی به قدرت و اقتدار خودت ایمان پیدا میکنی و اعتماد به نفس خود رو می تونی دوباره باز یابی
خارج شده است
alireza-th
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 83

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 23 مهر 1386,ساعت 14:53:46 »

ممنون حسین جان بابت جوابت

ولی ببین شاید این موضوع بعد از اون اتفاق تشدید شده باشه اما از اون موقع شروع نشده! من خیلی وقته که این مشکلو دارم! یهویی میبینی برا یه چیزای الکی دل شوره میگیرم! تپش قلبم بالا میره! دلم آشوب میشه و اینا! سر یه چیزایی که خیلیا اصلا بهش اهمیت نمیدن! یعنی خودم احساس میکنم استرس و اضطرابم بالاس

میگید فعالیت بدنی میتونه کمک کنه! خوب کاملا درسته که میتونه کمک کنه اما یهویی میبینید موقع خواب دل شوره میگیرم یا موقع غذا خوردن استرس میگیرم! این مواقع که نمیتونم ورزش کنم!
خارج شده است

عشق اشتباه فاحش آدمی در تمایز یک انسان معمولی از میان انسانهای معمولی دیگر است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #3 : 23 مهر 1386,ساعت 16:18:45 »

ممنون حسین جان بابت جوابت

ولی ببین شاید این موضوع بعد از اون اتفاق تشدید شده باشه اما از اون موقع شروع نشده! من خیلی وقته که این مشکلو دارم! یهویی میبینی برا یه چیزای الکی دل شوره میگیرم! تپش قلبم بالا میره! دلم آشوب میشه و اینا! سر یه چیزایی که خیلیا اصلا بهش اهمیت نمیدن! یعنی خودم احساس میکنم استرس و اضطرابم بالاس

میگید فعالیت بدنی میتونه کمک کنه! خوب کاملا درسته که میتونه کمک کنه اما یهویی میبینید موقع خواب دل شوره میگیرم یا موقع غذا خوردن استرس میگیرم! این مواقع که نمیتونم ورزش کنم!
خب عزیز من نمی گم وقتی این حالت برات پیش میاد بپری بری ورزش کنی
شما یه رتیم مشخص برا ورزش کردنت داشته باش و ادامه بده مطمئن باش بعد از مدتی به یاری خدا مشکلت حل میشه
تو فقط با از جایی که تنها هستی و تو فکر فرو میری گریزان باشی .خودتو بنداز تو اجمتاع
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :