من مشکلی دارم که امیدوارم در این تالار فردی باشد که در رشته حقوق سررشته ای داشته باشد و راهنمایی مند
مادرم نخلستانی دارد که 2 سال پیش فردی آمد و تقاضا کرد برای ایجاد تاسیسات و گل حانه میخواهد کرایه کند.. زمانی که برای ثبت و امضا به ثبت مراجعه کردند به خاطر بحثی که با مادرم داشتم همراه ایشان نرفتم و در قول نامه زمین به مدت 10سال به این اقا اجاره داده شد
بعد از چند ماه مه من برای گرفتن وام به بانک کشاورزی مراجعه کردم متوجه شدم این فرد رمین مادرم را در رهن قرار داده و 80میلیون وام گرفته......در صورتی که مادر من به بانک کشاورزی هم نرفته بوده و لی در سند زمین 2 تاریخ مراجعه به ثبت بوده یکی برای اجاره و دیگری 8 ماه بعد برای رهن... که مادرم فقط یک بار به ثبت رفته بوده آن هم برای اجاره دادن...
من شکایت کرده و تقاضای انگشت نگاری کردم.. آشنایی در اداره انگشت نگاری داشتم و قبل از اقدام سند را نشان ایشان دادم تا مطمئن بشم 2 تا اثر انگشت مادرم هست یا نه؟ که گفتند باهم فرق داره و چون مطمئن بودم شکایت کردم. اما بعد از پی گیری قانونی جواب آمد که اثر انگشت مادرم میباشد...

باز اعتراضی بر پرونده ضمیمه کردم و بنا به دستور قاضی پرونده برای حکم نهایی به تهران فرستاده شد
بعد از 1سال برای پیگیری به دادگاه رفتم با کمال ناباوری دیدم پرونده اصلا به تهران نرفته و رای قاضی مبنی بر این که اثر انگشت مادرم میباشد پرونده بسته و بایگانی شده بود.. و جالب تر اینکه هیچ اعترضی بر پرونده نبود در حالی که من از برگه های اعتراض و رای قاضی کپی تهیه و نزد خودم نگه داشتم
حالا نمیدانم چه کار کنم// آیا فرد با این کار مشخص نکرده که کلاه برداری کرده؟ من چگونه اقدام کنم؟
امروز هم متوجه شدم او اقساط را نپرداخته و زمین در حال واگئار شدن به بانک است
مادر مریض حال است موضوع را ازش پنهان کردم.. خواهش میکنم اگر راهی میدانید کمکم کنید تا زمین از دستمان نرود