خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یه سبد خالی کافیه !!!  (دفعات بازدید: 1580 بار)
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« : 18 خرداد 1388,ساعت 10:13:10 »

صحبتم با اونهایی که مشکلی دارن وحالا به ناامیدی رسیدن
می خوام بگم یه وقتهایی رو بذاریم برای خالی کردن  خالی کردن سبد دلمون از همه کینه ها ازهمه بدیها
 وقتی که دلمون خالی شد این سبد خالی رو برداریم  وتو یه سکوت مطلق بشینیم روبه خدا
 مطمئن باشید تو این سکوت حتما یه چیزی میفته توسبدت
  می دونید خدا گاهی وقتا دل بندشو میشکنه تا این سبد زودتر خالی شه واشکاش خالصتر بشه  اونوقته که تو همون سکوت مطلق  یه چیزی رو میندازه تو سبد خالیه بنده دلشکستش  یه چیزی که خیلی پر ارزشه
من یک سال بود که بچه می خواستم اما خداوند صلاح نمیدید خیلی دکتر رفتم اما نشد دیگه حسابی نا امید شده بودم وبا دیدن هر بچه ای  گریه می کردم
تا اینکه بطور اتفاق تو یه قرعه کشی در عرض یک ماه عازم مکه شدم
10روز اول  هیچ دعایی برای بچه دارشدنم نکردم  می گفتم هر طور که قسمتمه غافل از اینکه خدا منتظر بود ازش بخوام 
یه شب نشسته بودم روبه روی کعبه که یه دفعه یه بچه شاید 2 ساله خیلی خیلی خوش ادا نشست کنارم ودائم واسم شیرین کاری میکرد همون موقع دلم شکست وفهمیدم خدا داره سربه سرم میذاره  درحالیکه بی اختیار اشک میریختم به اون کوچولوی دوست داشتنی لبخند میزدم  نمی دونید چه حالی داشتم
آخه بچه اصلا ازم چشم برنمی داشت  اصلا توان حرف زدن با همراهامو که ازم سئوال میکردن چی شده رو نداشتم
به بزرگیه خدا قسم که صداشو شنیدم بهم گفت چرا حاجتتو ازم نمیخوای   دلم خیلی شکست
نا خداگاه بلند شدم  ودو رکعت نماز حاجت خوندم  نمازم که تموم شد دیدم یه آقایی با یه لیوان آب زمزم کنارم وایستاده وبهم تعارف میکنه
تودلم گفتم ای مهربون ترینه مهربونم فهمیدم که حاجتمو دادی   با همون حال بیخودی که داشتم آبو نوشیدم
وبا یه حال زار در حالیکه اصلا گریه امونم نمیداد طواف کردم  تو اون لحظات واقعا نمی تونستم جواب سئوالات همراهامو بدم اصلا نمی تونستم حرف بزنم
من متحیر شده بودم از اینهمه توجه خدا به بنده هاش  خیلی حس غریبی بود
وقتی از مکه برگشتم بعد از یک ماه باردارشدم
می خوام بگم اگه مشکلی داریم که واقعا سردر گممون کرده  بخدا اگه خالصانه ازش بخوایم دریغ نمی کنه
یادمون باشه یه کسی هست که مشتاق ترینه برای توجه ودعا کردن بنده هاش

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ghalb, Rainbow682008, آنجل, ياسمن-ق, ebham, delkade, rozhan, خانومی, *sara*

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 18 خرداد 1388,ساعت 13:54:18 »

اسطوره عزیز واقعاً به حالی که داشتی غبطه می خورم ...

هر وقت دوباره از این حالت ها بهت دست داد، بنده و بقیه دوستان رو از دعای خیرت فراموش نکن ...

راسته که میگن، دل تنها کالایی هست که شکستش قیمتی تره ...

التماس دعا

rozhan, ostore, *sara*

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #2 : 26 مرداد 1388,ساعت 16:17:56 »

دمت گرم عزيزم ، اشكمو درآوردي ، امشب اين كارو مي كنم، با اينكه كار هر شبم شده كه موقع اذان مغرب دعا كنم و اشك بريزم و از خدا بخام من و از عشقم جدا نكنه ولي انشب دوباره اين كارو مي كنم شايد امشب فرق كنه، تو رو خدا برامون دعا كن ، خدا خيلي دوست داره

ostore

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #3 : 26 مرداد 1388,ساعت 17:18:52 »

سلام اسطوره عزيز
 واقعا حرفاتو قبول دارم. لبخند
هميشه همين طوره!
خودمم هميشه ميدونم كه حتي اگه خدا يه چيزيو بهم نميده حتما بهترش تو راهه ولي نميدونم چرا خيلي عجولم! پوزخند

هميشه همين جوريم اينقدر عجله ميكنمو هي به خدا ميگم پس كي بهم ميدي!؟ بعد يه خورده كه ميگذره و ميبينم خبري نيست نوميد ميشم اما معمولا تو اوج نوميدي دقيقا همون موقعي كه از همه جا و همه كس بريدم، از يه جايي كه اصلا اصلا انتظارشو ندارم يه اتفاق خوب مي افته و حسابي ذوق ميكنم!!!  Cheesy اين قسمتش خوبه ها ولي اون انتظار قبلش ديوونم ميكنه.ميدونم خيلي كم طاقتم!
واسم دعا كن بلكه درست بشم!!! چشمک

ostore

خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #4 : 27 مرداد 1388,ساعت 08:37:01 »

ميبينم كه اسطوره خانم يه حركتهايي رو آغاز كردن , برا پخش انرژي مثبت توي سايت.
ضمن اينكه ازتون خيلي خيلي تشكر ميكنم,بايد عرض كنم خدمتتون كه من هم به عينه همچين لطف خدا رو از نزديك ديدم,و برام اتفاق افتاده , ولي شايد خيلي مغرور بودم كه تا حالا بيانش نكرده بودم.
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #5 : 27 مرداد 1388,ساعت 08:51:04 »

الهام جان  این تاپیک مربوط به خیلی قبله  دوستان ارادت داشتند دوباره احیاش کردند

لطفا یه نظری کنید به ما دوستانتون و تجربه های اینچنینی رو بیان بفرمایید

از حسن نظرتون بسیار  متشکرم
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :