خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: کم کم دارم کم میارم  (دفعات بازدید: 623 بار)
delkade
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 41

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 14

« : 30 خرداد 1388,ساعت 12:22:08 »

سلام من دختر 24 ساله ای هستم که 5 سال پیش کنکور دادم ولی شب قبل از کنکور آنقدر استرس داشتم که با اینکه در کنکور قبول شدم نتونستم ادامه تحصیل بدم یعنی وقتی وارد دانشگاه شدم خیلی بی انگیزه بودم انگار اون چیزی نبود که دنبالش بودم و انصراف دادم .از اون به بعد هر موفقیتی که به دست میارم برام جالب نیست .خیلی بی انگیزه شدم .به طوری که با اینکه در سن ازدواج هستم تمام خواستگارامو رد میکنم اعتماد به نفسم اومده پایین. و فکر میکنم نمی تونم از پس زندگی مشترک بر بیام .از طرفی به شدت نیاز به یه همدل و همراه دارم و تنهایی اذیتم میکنه .در مواجه با مشکلات زود جا می زنم . خواهش میکنم بگید چی کار کنم.
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 30 خرداد 1388,ساعت 13:30:01 »

سلام

دوست من ورودتون رو به خانواده ofc تبریک میگم سکوت

آیا به رشته ای که قبول شدین علاقه داشتین یا نه ؟
خب چرا ادامه تحصیل نمیدین ؟
البته تنها راه موفقیت درس خوندن نیست، شما می تونید اطلاعاتتون رو به قدری بالا ببرید که از افراد تحصیل کرده هم اطلاعات و مهارت بیشتری داشته باشین، ولی اگه درس براتون خیلی مهمه به نظرم ارزش امتحان دوباره رو داشته باشه ...
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
delkade
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 30 خرداد 1388,ساعت 13:39:56 »

سلام ممنون ببین به نظر من درس خوندن یه روحیه و انگیزه قوی میخواد که من در حال حاضر ندارم.از طرفی الان شرایطم واسه درس خوندن خیلی مهیا نیست.هم از نظر خانوادگی هم شخصی من بعد از مدتها با این مساله کنار اومدم.که اگه بشه بعد از ازدواج درسمو ادمه بدن ولی میدونی چیه مساله اینجاست که من آرزو داشتم فعالیت ادبی داشته باشم من یه شاعرم در ضمن شاغل هم هستم توی یه موسسه .ولی صبح که از خواب پا میشم انگار همه چیز یکنواخته .محیط کانون ادبی .محیط محل کار.همش ترس از آینده دارم از اینکه نکنه مشکلی پیش بیاد و من نتونم باهاش روبرو بشم .همش استرس دارم .به خصوص وقتی به زندگی مشترک آینده فکر میکنم.ببخش اگه خیلی توضیح دادم من فقط می خوام این ترس و استرس از بین بره.و من اعتماد به نفس قبلیمو به دست بیارم.
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #3 : 30 خرداد 1388,ساعت 14:56:54 »

خب برای از بین بردن این یکنواختی می تونی ورزش و تفریح کنی و با کارای کوچیکی می تونی این یکنواختی رو از بین ببری مثلا برای خودت گل بخری، هدیه و از این قبیل کارها ...

برای اعتماد به نفستون اول باید ببینی چی باعث شده اعتماد به نفستون کم بشه، اگه اون علت رو از بین ببری اعتماد به نفست خود به خود دوباره زیاد میشه، اما اگه دلیلش ادامه ندادن تحصیلتون هست می تونید به مطالعه کتاب های مورد علاقتون بپردازی ...

انشاء الله کم کم مسئلتون حل میشه ..

اگه لازم می دونید بیشتر توضیح بدین تا دوستان بتونن بهتر باهتون همفکری کنن .

موفق باشید .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

b.sh, HIDDEN WAY

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
delkade
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 30 خرداد 1388,ساعت 15:34:10 »

ممنون .خوشحالم از اینکه دوستای خوبی مثل شما پیدا کردم.حتما به کارهایی که گفتی فکر میکنم و سعی میکنم بهشون عمل کنم.برام دعا کن
همواره دلت شاد و لبت خندان باد.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دریا

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :