خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: نگرانم شغلم را از دست ندهم  (دفعات بازدید: 634 بار)
delkade
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 41

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 14

« : 30 خرداد 1388,ساعت 15:44:40 »

سلام من دختر 24 ساله ای هستم که حدود 4 ماه در یک موسسه آموزشی کار میکنم .کارم رو دوست دارم.ولی دایما نگران این هستم که نکنه کارم رو از دست بدم این باعث شده توی عملکردم تاثیر بذاره.و با بی علایقی کارم رو انجام بدم .در ضمن در محیط کار هم دایما فکرم مشغوله .این کارو دوست دارم ولی درآمد پایینی داره.نمیدونم چیکار کنم از طرفی توی هر محیطی هم نمی تونم کار کنم.این محیط سالمه و بهش عادت کردم.
خارج شده است
saba477
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 1

« پاسخ #1 : 31 خرداد 1388,ساعت 10:51:05 »

سلام عزيزم منم مثل شما بودم با اينكه حقوقي نداشت خيلي كارم را دوست دارم ولي اون اوايل همش فكر مي كردم فردا بهم مي گن نيا..... اينقدر دعا مي كردم كه اينجا بمونم .... الانم 6 ساله دارم همين جا كار مي كنم
حالا ديگي كارفرمام دعا مي كنه كه من نرم.....كلا آدم هر چي رو دوست داشته باشه ميترسه از دستش بده .... من بهت قول مي دم مشكلي پيش نمياد
تاره بايد جوري رفتار كني كه داري منت مي ذاري سرشون كه داري اونجا كار مي كني
خارج شده است
delkade
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 41

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 14

« پاسخ #2 : 31 خرداد 1388,ساعت 12:36:00 »

ممنونم saba جان .نمی دونم چرا همش نگرانم.از اینکه تجربه ات رو در اختیارم قرار دادی ازت ممنونم.برام دعا کن چون میدونم اگه بیکار بشم باز دوباره همون دختر بی حوصله و نا امید میشم.
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #3 : 28 تير 1388,ساعت 11:39:21 »

بابا چرا اينقدر نگران چيزايي هستيد كه ممكنه هرگز هم اتفاق نيفتن؟ فقط روي كارت تمركز كن و ازش لذت ببر. ضمناً تو قرار نيست هميشه اونجا بموني. تو مطمئناً به جايي بهتر و با درآمدي بيشتر ميري. [/color] اگرم قراره هي فكر كني لا اقل به اين مسئله فكر كن بوسه
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :