خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: لطفا راهنماييم كنيد!!!  (دفعات بازدید: 766 بار)
vida saberi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 31 خرداد 1388,ساعت 16:07:39 »

سلام من با نامزدم نزديکي‌ داشتم اما به خاطره باكره بودنم دخول انجام نشد و  موقع ترشح مني با بدن من در ارتباط نبود الان حدوده 5 روزه كه بايد عادت ماهانم شروع ميشد اما نشده به نظره شما احتماله بارداري وجود داره؟
خيلي اضطراب دارم لطفا راهنماييم كنيد  ناراحت
خارج شده است
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #1 : 31 خرداد 1388,ساعت 19:32:22 »

سلام بر عزیز دل برادر
می دانید چرا من چنین ابراز محبتی کردم؟ زیرا از متن شما لذت بردم! چرا؟ زیرا من زمانی که می بینم دو نفر بصورت حلال از وجود هم لذت می برند به آنها مباهات می کنم و لذت می برم، درود بر شما.
در باره ی سوالتان باید عرض کنم اگر منی بر روی مهبل شما ریخته، این احتمال بسیار زیاد است! اما اگر بر روی بدنتان یا هرجایی و هر وسیله ای ریخته که بعد موجب شده (در هنگام دوش گرفتن یا استفاده از آن وسیله یا لباس) که منی از روی مهبل شما عبور کند باز هم احتمال چنین مسئله ای وجود دارد! اما...
اگر در هیچ شرایط و صورتی منی با بدن شما تماس نداشته خیالتان از هرجهت راحت باشد و از سکس گذشته ی خود(بافکر کردن به آن) و سکس های آینده ی خود کمال لذت را ببرید که موجبات استحکام هرچه بیشتر رابطه ی شما می باشد.
و اما در مورد به تعویق افتادن عادت ماهانه: احتمالات زیادی وجود دارد که بنده محتمل ترین ها را عرض می کنم، اول اینکه خانم ها هم (این مورد را شنیده ام و نظر علمی راجع به آن ندارم!) مایعی مانند منی از خود بعد از رابطه ترشح می کنند غیر از آن مایعی که موجب لیز شدن واژن می شود اما نسبتا دیر ترشح می شود و حتی در مواردی چندین ساعت بعد از رابطه و در بعضی هم ترشح نشده و در رحم جذب بدن می شود این خود ممکن است موجب تاخیر در عادت ماهانه شود، عادت ماهانه بر اثر تخریب دیواره های رحم بوجود می آید که ممکن است فعل و انفعالات بدنتان در زمان لذت جویی موجب تخریب دیرتر شده باشد مانند افزایش جریان خون در رحم سفت شدن عضلات و...
اما بهر حال اگر منی با بدنتان تماس نداشته ابدا نگران نباشید هرچند بنده باز هم توصیه می کنم شما نزد ماما رفته و آزمایشی را انجام دهید تا در صورت بروز مشکل بتوانید چاره ای بیندیشید(عروسی سریع، سقط و...)
از شما پوزش می طلبم که در مورد عادت ماهانه نتوانستم اطلاعات علمی مناسبی در اختیارتان قرار دهم.
موفق و شاد باشید.
یاعلی

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*

خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
gh_ss
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6