خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خواهش می کنم کمکم کنید  (دفعات بازدید: 818 بار)
ali_110_110
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 02 تير 1388,ساعت 10:21:02 »

سلام
من علی هستم. 22 سالمه. کاردانی کامپیوتر دارم. 20 و چند روز دیگه هم کنکور کارشناسی دارم اما هیچی نخوندم. تا قبل از شهریور 1387 که فارغ التحصیل بشم خیلی آدم جدی و فعال و قوی بودم. از لحاظ روحی در وضعیت خیلی خوبی بودم. آدم خیلی شادی بودم و یکی از شاگرد های ممتاز گروه کامپیوتر در دانشگاه. وقتی فارغ اتحصیل شدم یه برنامه ریزی کردم برای کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد که 3 ماه دیگه بود. 1 هفته اول رو خیلی خوب خوندم اما بعد کم کم سست شدم تا اینکه بعد از 2 ماه اصلا درس نمی خوندم و همش وقتم رو تلف می کردم. دچار افسردگی شده بودم. علتش رو نمی دونستم. حوصله هیچی و هیچ کسی رو نداشتم. هر روز تصميم مي گرفتم که عوض شوم ولي فرداي آن روز دوباره مثل قبل و بدتر مي شدم. گذشت و کنکور دادم اما قبول نشدم. خیلی ناراحت بودم که چرا این اشتباه رو مرتکب شدم و درسم رو نخوندم. دفترچه خدمتم رو پست کردم و تاریخ اعزامم شد برای شهریور ماه 1388. اوایل فروردین 1388 دوباره یه برنامه ریزی کردم که برای کنکور دولتی که مرداد ماه 1388 هست بخونم. با اینکه تصمیم گرفتم گذشته رو جبران کنم و اشتباه قبلی رو دیگه تکرار نکنم مجددا شرایط شد عین قبل و الان که 20 و چند روز مونده تا کنکور هیچی نخوندم و مضطرب و نگرانم. من آرزوهای خیلی بزرگی داشتم اما نمی دونم چرا به این وضعیت دچار شدم. کاشکی زمان به عقب برمی گشت. خیلی پشیمونم. می دونم قبول نمی شم و باید برم سربازی. می ترسم. وقتی سربازیم تموم بشه می شم 23-24 ساله و ناامید. نمی دونم چیکار باید بکنم. اصلا انگیزه هیچی رو ندارم. کاشکی درسم رو می خوندم. الان بعضی شبها گریه می کنم از شدت ناراحتی بخاطر اشتباهات 1 سال اخیرم. بدتزین سال زندگی من همین 1 سال گذشته بود. نمی دونم چطور باید به اوج برگردم و این گذشته خودم رو جبران کنم. به هم سن و سال ها و همکلاسی های سابقم که نگاه می کنم که قبول شدند و شاد و خوشحالند ناراحت می شم. من دوست داشتم همیشه آدم موفقی بشم. هدفمند بودم اما این 1 سال نمی دونم چی به سرم اومد. مي خواهم گذشته را از ياد ببرم و تولدي نو را تجربه کنم بطوريکه در اين نو بودنم ديگر اشتباهات گذشته را انجام ندهم. اما وقتي شروع به اين کار مي کنم بعد از دو يا سه ساعتي گذشته ام را به ياد مي آورم و ناراحت و افسرده مي شوم که چرا در گذشته کارهايم را به خوبي انجام نداده ام. من پشیمونم. عمرم تلف شد 1 سال اخیر. خواهش می کنم کمکم کنید. ممنون می شم.
خارج شده است
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #1 : 02 تير 1388,ساعت 12:12:13 »

سلام بر شما دوست عزیز
پیشنهاد می کنم خودتان را اذیت نکنید شما که عقب نیوفتاده اید! چه فرقی می کرد اول درس بخوانید بعد سربازی بروید یا اول سربازی بروید بعد درس بخوانید؟ شما فقط باید به این فکر کنید که بعد از سربازی درستان را ادامه دهید!
و در هر حال به خدا توکل کنید و بدانید اوهمیشه همراه و مراقب شماست!
موفق و شاد باشید.
یاعلی

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ostore

خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
ali_110_110
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 02 تير 1388,ساعت 19:05:06 »

پس چرا کسی کمکم نمی کنه؟  ناراحت
خارج شده است
b.sh
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 62

تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 7

« پاسخ #3 : 03 تير 1388,ساعت 13:14:27 »

سلام دوست عزيز. واييييييييييي همچين مي گي از زندگي عقب افتادم هر كس ندونه مي گه زبونم لال زندان بودي چيزي نشده نهايتاً 2 سالم پشت كنكور مي موني ديگه. ببين منم مثل تو بودم. انقدر آرزوها داشتم منم كارداني معماري دارم. هميشه خودم رو مدير عامل يه شركت بزرگ تصور مي كردم. بلافاصله كه درسم تموم شده رفتم پارسه ثبت نام كردم. 3 سال پيش 600 هزار تومان هزينه كردم ولي اولين روز شروع كلاس هاي من مصادف شد با آزمايش خون براي ازدواج. ديگه بقيشو خودت برو ديگه. حالا اگه تو باشي مي توني توي اون شرايط درس بخوني. الانم توي يكي از وزارتخونه ها يه تايپيست هستم. ولي كماكان آرزوهاي بزرگم رو در سر دارم و مطمئن هستم كه موفق مي شم ((((( چون اراده من آهنين هست)))))  اين خيلي مهمه كه تو از 1 سال گذشته پشيمون هستي و به اين فكر مي كني كه بتوني جبران كني ولي اينم بدون اگه همش به اشتباهاتت فكر بكني ديگه زماني براي پيروز شدن نداري. پس گذشته رو كنار بزن و به افق هاي روشن آينده بيشتر فكر كن اين به تو اراده بيشتري ميده. من با اينكه سركار ميام- بايد كاراي خونه هم انجام بدم- در آينده بايد بچه داري هم بكنم ولي بازم اميدورام- من روي مانيتورم گوشه بالا ي سمت راست يه جمله كوتاه نوشتم كه اين جمله كوتاه اراده بلندي رو در من به وجود مياره. اون جمله اينه (((((من مي توانم)))) به تو هم توصيه مي كنم از اين قبيل كارها بكني. به خودت انرژي مثبت بده- سعي كن مثبت فكر كني. اين تورو به جلو هدايت مي كنه و مطمئن باش فقط غير ممكن غير ممكن است.
ببخشيد پر حرفي كردم.
مثل داداشم دوست دارم
موفق باشي
خارج شده است

هر که در این بزم مقربتر است           جام بلا بیشترش می دهند
b.sh
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 62

تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 7

« پاسخ #4 : 03 تير 1388,ساعت 13:34:53 »

اِ   اِ   اِ   منم اون موقع مي خوام كنكور بدم. خيلي مسخره هست اگه تو يه ذره خوندي من همون يه ذره هم نخوندم ولي بازم اميد دارم. يه لطفي كن هر وقت داشتن كارت هارو اعلام مي كردن واسم يه ايميل بزن. ازت ممنونم داداشي.
اين آدرس ايميلم: b.sh22@yahoo.com
ببخشيد ها شايد پيش خودت بگي چه آبجي پررويي دارم. وسط اين هير و وير چي از ما مي خواد.
بازم ممنون
خارج شده است

هر که در این بزم مقربتر است           جام بلا بیشترش می دهند
ali_110_110
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 04 تير 1388,ساعت 21:55:13 »

سلام
ممنون از پاسخ های دوستان.
من سعی کردم کنار بیام با گذشته ام و به آینده فکر کنم.
اما نشد!
نمی دونم چرا. باز ناامید می شم.
بازم اون افکار میاد سراغم.
بازم فکر اشتباهات گذشته.
از اینکه باید برم سربازی و 2 سال از درس دور می شم می ترسم.
کاشکی زمان به عقب برمیگشت.
تو رو خدا کمکم کنید. الان فقط کارم این شده که غرق تو روزای از دست رفته ام.
خواهش می کنم کمکم کنید.
خارج شده است
DJ
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر

« پاسخ #6 : 05 تير 1388,ساعت 14:10:40 »

سلام
مشکل من هم دقیقا مشکل آقای علی هست.  ناراحت  :'(
تعجب می کنم این انجمن با این همه عضو کسی نیست به ما کمک کنه؟
ممنون می شم.
خارج شده است
DJ
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر

« پاسخ #7 : 05 تير 1388,ساعت 19:57:03 »

من چطور با این افسردگی کنار بیام بخاطر گذشته ام؟  :'(
خارج شده است
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #8 : 05 تير 1388,ساعت 20:52:18 »

سلام
مشکل من هم دقیقا مشکل آقای علی هست.  ناراحت  :'(
تعجب می کنم این انجمن با این همه عضو کسی نیست به ما کمک کنه؟
ممنون می شم.

من چطور با این افسردگی کنار بیام بخاطر گذشته ام؟  :'(

سلام دوست من !

خوش اومدید !

اگر موضوع خودتون رو در یک تاپیک جداگانه مطرح بفرمایید بهتر به نتیجه می رسید .

موفق باشید .

لبخند سکوت
خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

mohammad sadegh
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 25

تشكر
دريافت شده: 13

« پاسخ #9 : 08 تير 1388,ساعت 01:51:27 »

سلام علی جان.
اول به نام خدا.
دوم با یاد خدا.
سوم تا تهش بخاطر خدا.
لگه این سه تا اصل و تو زندگیت پیاده کردی حتما موفق میشی.
حالا میریم رو اصل مطلب.
1_) دیگه هیچوقت از کسی خواهش نکن کمکت کنه چون همینقدر انگیزتم از دست میدی ، هیچکی بهتر از خودت نمی تونه کمکت کنه.
پس خواهش دیگه نه..............
2_)دلتو صاف کن بپر یه وضو بگیر 2رکعت نماز بخون بعد از همون اصل کاری بخواه که کمکت کنه.

حالا جدا از این حرفام 2کلام میگمو ادامه حرفام واسه فرداشب.
منو شما همسنیم این یک.
رشته هر دومونم یکیه این دو.
وضعیت هردمونم یکیه این 3.

ببین علی جان منم مثل خودت انگیزه هام زیاد بود و عملم داشتم.
من قبل عید تمام کتابهای پارسه رو به نصف رسوندم.
خوندم تو 50 تا تست کنکورای مختلف درصد اشتباهم 3تا بود.
ولی از بعد عید هم تو عشقم هم تو رفاقتم هم تو ورزشم هم تو زندگیم ضربهای خوردم که خدا میدونه چی کشیدم
علی من یه شبایی مردن خومو دیدم، منی که با اطمینان واسه رتبه های تاپ میخوندم.
ولی دارم یا علی میگم.
اگه 2روزم به کنکورم کار داشته باشه میخونم و اصلنم از اینکه قبول نشمو برم خدمت سربازی حراسی ندارم.
تلاش کن و نا امید نباش.
هدف داشته باش و به خاطر هدفت از تمام لذت های دنیا فقط تا 2سال دست بکش اگه شریف ندی دمت اسممو عوض می کنم.با خدا باش.
حیف که داره خوابم میبره وباید واسه نماز صبح بلند شم وگرنه باهات بیشتر حرف میزدم.
به خودت برنامه بده.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :