خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1] 2 3 4   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید...  (دفعات بازدید: 4832 بار)
Arash.H
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 1

« : 03 آبان 1386,ساعت 00:28:35 »

سلام دوستان
من یک نوجوان 16 ساله هستم که 3 ساله شدیداً معتاد بیماری استمناء شدم. نمی دونستم که این همه خطرناکه. ولی بعد از خوندن مقاله ای که تو این سایت بود متوجه اشتباهم شدم. این اواخر هم به طور چشم گیری از استمناء خود به خود دلسرد شده ام. میخواستم علت این دلسردی رو بدونم؟ حالا هم که این فرصت نصیبم شده می خوام کلا این عمل رو ترک کنم. می خواستم این رو هم بدونم من که 3 سال این عمل رو انجام میدادم، در آینده چه مشکلاتی برام پیش میاد؟ آیا باعث عقیمی من میشه؟ من باید چه غذاها یا چه داروهایی مصرف کنم یا چه کارهایی انجام بدم که بدنم تقویت بشه؟ ( اخه تو این مدت خیلی ضغیف شده ام). آیا علت کبودی زیر چشم میتونه همین عمل استمناء باشه؟ عمل استمناء چه تغییری در آلت تناسلی بوجود میاره؟ آیا این کار موجب افت حافظه و بهره ی هوشی میشه؟ و همچنین استمناء در روابط جنسی زناشوئی مشکلی بوجود میاره یا نه؟؟
خیلی نگران هستم اگه کمکم کنید ممنون می شم. بی تفاوت
خارج شده است

بدترین گناه آن است که به کسی که تو را راستگو می پندارد، دروغ بگویی.
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #1 : 03 آبان 1386,ساعت 05:48:58 »

اسمناء بدون شک باعث ضعف بدنی میشه
در مورد عقیم شدن هم احتمالش هست
در مورد حافظه هم به اعتراف پزشکان مضر هست

در وابط جنسی حتی تا جایی پیش می رود که شخن میلی به نزدیکی با جنس مخالف را نخواهد داشت..

به نظر من راههای ترک این عمل  در قدم اول شناخت زشتی و حقارت این عمل است
بعد از آن فرار تنهایی و مکان خلوت ..
و مشغولیت فکر
کاملش اینجا بحث شده می تونی بخونی:
http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,356.0.html

پ ن مدیر: لینک تصحیح شد.
« آخرين ويرايش: 26 آبان 1386,ساعت 00:26:08 توسط محمد » خارج شده است
مهوش
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 24 آبان 1386,ساعت 11:22:58 »

آقای حسین لطفا با افکار مزخرفتون موج منفی برای این نوجوان بوجود نیارید!

دوست عزیزم در مورد خودارضایی مقالات و صحبت های زیادی انجام شده
شما نگفتید توی این 3 سال به چه صورتی این کار رو انجام میدادید؟ در چه بازه های زمانی؟
مسلما هر چیزی زیاد از حدش بد هست ولی اینکه فکر کنید عقیم میشید یا روابط زناشوییتون مشکل دار میشه در اشتباهید!
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 24 آبان 1386,ساعت 11:26:44 »

دوست عزیزم در مورد خودارضایی مقالات و صحبت های زیادی انجام شده
شما نگفتید توی این 3 سال به چه صورتی این کار رو انجام میدادید؟ در چه بازه های زمانی؟
مسلما هر چیزی زیاد از حدش بد هست ولی اینکه فکر کنید عقیم میشید یا روابط زناشوییتون مشکل دار میشه در اشتباهید!

دوست عزیز خیلی بهتر و زیباتر بود که مودبانه تر حرفتون رو می زدید .
به هر حال ...

اما در این مورد اینجا کاملا بحث شده .می تونید مراجعه کنید:
http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,572.0.html

خارج شده است
Arash.H
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 24 آبان 1386,ساعت 13:19:03 »

سلام
من این کار رو هفته ای 3-4 بار انجام میدم. 
راستی مگه استمناء به چند صورته که ازم پرسیدین به چه صورتی انجام میدم؟
خارج شده است

فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 80

تشكر

« پاسخ #5 : 24 آبان 1386,ساعت 13:51:43 »

آرش جان سلام.. از حالا بهت بگم. فكر دارو و رژيم غذاييو اينا رو از سرت بيرون كن. خيليا از اين كارا كردن و نتيجه هم نداده. فقط برو خدا را درياب كه هر كاري او بخواد ميشه!! از خدا بخواه كمكت كنه.. يكيو مي شناسم شايد وضعش از تو هم بدتر بود. پس از مدتي ديدش رو نسبت به اين قضيه عوض كرد و برا حل مشكلش رو به خدا آورد. الانم راست راست مي ره مياد مي خوره مي خوابه. زندگيشم مي كنه. هيچ مشكليم نداره..آره عزيزم. خواست خدا نشد نداره.. برو دنبال خدا و ازش بخواه كه بخواد خوب باشي كه اگه تونستي رضايت اونو جلب كني همه چي رديفه.. به هر حال اميدوارم مشكلت هر چه زودتر حل بشه!!
خارج شده است

کسي که يادآور شود مصائب حسین(ع) را و سپس بگريد يا بگرياند، روزي که چشمها گريان است، چشمش گريان نخواهد بود.
Arash.H
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 24 آبان 1386,ساعت 20:41:49 »

سلام فرزاد جان

ممنونم ازت که نظرتو اعلام کردی و اینو بدون که با خوندن حرفات به فکر رفتم و دیدم که حرفات کاملاً درسته.
فقط باید از خدا بخوام که کمک کنه و باید خودم هم تلاش کنم.
اون دوست تو الان هیچی کم نداره؟ منظورم اینه که در مقایسه با یه فردی که این کار رو انجام نمیده اصلاً هیچ فرقی نداره؟
خارج شده است

فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 80

تشكر

« پاسخ #7 : 24 آبان 1386,ساعت 22:50:12 »

بازم سلام..
اون دوست تو الان هیچی کم نداره؟ منظورم اینه که در مقایسه با یه فردی که این کار رو انجام نمیده اصلاً هیچ فرقی نداره؟
نه عزيزم. كسي كه خدا داره ديگه چي كم داره!؟ با يه  آدم سالم هم كه فرق نداره هيچ بهتر از اونم به نظر مي رسه!! گفتم كه كار خدا اين ميشه ديگه.. پس برو از اين به بعد فقط خدا..خدا و خدا.! منم اميدوارم كمكت كنه.. .
خارج شده است

کسي که يادآور شود مصائب حسین(ع) را و سپس بگريد يا بگرياند، روزي که چشمها گريان است، چشمش گريان نخواهد بود.
Arash.H
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 25 آبان 1386,ساعت 12:31:51 »

با يه  آدم سالم هم كه فرق نداره هيچ بهتر از اونم به نظر مي رسه!!

سلام فرزاد جان
1.این دوست شما فقط به نظر میرسه که سالمه یا وقعاً سالمه؟
2.اگه میشه از رفتارهاش، قوه ی بدنش و ... هنگامی که این عمل رو انجام میداد والان که انجام نمیده، یه کم توضیح بدین. ممنون سکوت
خارج شده است

Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #9 : 25 آبان 1386,ساعت 14:45:01 »

با عرض سلام خدمت شما دوست خوبم!
در ابتدا باید خدمت شما عرض کنم که چنين گمان نشود كه شما تنها جوانى هستيد كه چنين مشكلاتى را داشته‏ايد و داريد؛ بلكه تمام جوانان و تمام افراد هر كدام به گونه‏اى در سرار زندگى خود دچار مشكلات و سختى‏هايى هستند كه چه بسا از مشكل شما سخت‏تر باشد و با اندكى تفحص و بررسى زندگى هم سن و سالان خود در محيطهاى مختلف، به راحتى مى‏توانيد آنها را بفهميد؛ هر چند هر كسى مشكل و معضل خود را بدترين مشكل مى‏داند. علاوه بر اين، درصد بالايى از افرادى كه حتی دارای مشكل جسمانى  هستند، در سطوح بالاى علمى، سياسى، اجتماعى و فرهنگى قرار دارند و نه تنها دچار خود كم بينى و منفى بافى نمى‏شوند، بلكه در زمينه‏هاى گوناگون منشأ اثر نيز هستند و خلاقيت‏هايى دارند كه حتى افراد سالم نيز به آن موفقيت‏ها دست نيافته‏اند و با نشاط كامل و به دور از هر گونه افسردگى، زندگى موفقيت‏آميزى دست مى‏يابند.
اما اینکه گفته اید که از خدا می خواهید که کمکتان کند، بسیار ارزشمند است . مطمئن باشید که  خداوند به شما كمك خواهد كرد و شما را نجات خواهد داد و اين وعده الهى است كه افرادى كه در راه خدا مبارزه مى‏كنند و از فرامين الهى پيروى مى‏كنند و حريم الهى را حفظ مى‏كنند، راه‏هاى رسيدن به خوشبختى را خود خداوند به آنها معرفى خواهد كرد و در نهايت رستگارند؛ البته مشروط به اين كه صبر، مقاومت و تحمل خودتان را بالا ببريد و خسته نشويد و از رحمت الهى هرگز نا امید نشوید
در ضمن تأكيد مى‏کنم  که مشكل شما قابل حل است؛ مشروط بر اين كه آن را براى خود بزرگ و غير قابل حل تلقى نكنيد؛ زيرا بزرگ جلوه دادن مشكل، نوعى مبالغه غيرواقعى و در نتيجه، غير صحيح است. چه بسا تصورات و خيالات و افكارمنفى شما به آن دامن زده است و بايد با آن مبارزه كرد. ضرر اين تصور و غيرقابل حل تلقى كردن اين مشكل، چه بسا از ضرر اصل مشكل بيشتر باشد و مانع پيشرفت و مقابله با آن خواهد شد.
یکی از افرادی که اتفاقا  در هم سن و سال شما به این عمل مبتلا بوده  و توانسته است که این عمل را ترک کند، از تجربه اش این چنین می گوید:
" براى مبارزه با اين بلاى خانمان سوز، اول از همه سعى كردم كه با وضو باشم؛ در همه لحظه‏ها، يعنى بلافاصله بعد از باطل شدن وضو، وضو مى‏گرفتم. دوم اين كه وقتى اين افكار به من هجوم مى‏آوردند، يك استغفر الله مى‏گفتم و زود زود قرآن را باز مى‏كردم. يك بار وقتى قرآن را باز كردم، خدا اين دعا را به من ياد داد «و قل رب اعوذ بك من همزات الشياطين و اعوذ بك رب ان يحضرون؛ بگو پروردگارا از وسوسه‏هاى شياطين به تو پناه مى‏برم و از اين كه آنان در نزد من حاضر باشند به تو پناه مى‏برم». خدا شاهد است كه راست مى‏گويم. اين دو آيه را حفظ كردم و در آن لحظات بسيار بد، آنها را تند تند تكرار مى‏كردم و ذهنم را از ياد آورى آن صحنه‏ها منحرف مى‏كردم. شما هم به قرآن پناه ببر؛ زود قرآن را باز كن و مطمئن باش كه خدا با تو حرف مى‏زند. با من كه حرف مى‏زند و رابطه‏ام هم با خدا خيلى بهتر شده، انجام اين كار، خيلى سخت است؛ اما اگر در همه حالات مواظب باشى و هميشه يك قرآن همراهت باشد، كارها زود درست مى‏شود من اين مسئله را به يارى خدا پشت سر گذاشتم و اعتماد به نفسم بيشتر از گذشته شد. اين را هم بدان كه خدا هميشه با ماست و نااميدى هم اصلاً معنا ندارد. اميدوارم، نه مطمئنم كه اگر مثل من عمل كنى، زودتر از من به جواب مى‏رسى."

پس ...........دوست قدرتمندم :

1) سعى كنيد هرگز براى مدت زيادى دريك محيط تنها نباشيد و بلافاصله با بيرون آمدن از جاى خلوت و يا تماس تلفنى برقرار كردن با يكى از اقوام و دوستان و اعضاى خانواده، از تنهايى بيرون آييد.

2) بيكارى عامل ديگرى براى افكار منفى است؛ بنابراين با يك برنامه ريزى براى اوقات شبانه روزى خود سعى كيند هرگز بيكار نباشيد و اوقات فراغتتان را با برنامه‏هاى مختلف و متنوع، به خصوص فعاليت‏هاى دسته جمعى پر كنيد.

3) هميشه خود را موفق بدانيد و براى اين منظور، فهرستى از موفقيت‏هاى گذشته از ابتداى كودكى تا كنون در زمينه‏هاى مختلف هنرى ، ورزشى، علمى، تحصيلى، اجتماعى و...تهيه و هر روز آن را مطالعه كنيد؛ البته توجه به اين نكته مهم است كه همه انسان‏ها شكست‏هايى را در زندگى خود تجربه مى‏كنند و اين امرى طبيعى است و همين شكست‏ها مى‏تواند سكوى پرش براى موفقيت‏هاى بعدى انسان باشد.

4) خود را توانا و مستعد تلقى كنيد و بدين منظور توانايى‏ها و استعدادهاى مختلفى را كه داريد، براى خود يادآورى نماييد؛ نعمت‏هاى مختلف خدادادى كه اگر بخواهيد آنها را بشماريد، از شمارش آن ناتوان مى‏شويد. اينها در شما روح اميد و توان‏مندى را ايجاد خواهد كرد. باید مرتب به خود تلقین کنند که به خوبى قادرید این عادت را ترک کنید، ضمن این که به دنبال آن جاى گزین کردن یک عادت پسندیده ضرورى است.
روان شناسان مى‏گویند: براى ترک یک عادت بد، حتماً باید به سراغ عادت خوب رفت و آن را جانشین عادت بد نمود. در مورد عادات بدجنسى باید درست در همان ساعاتى که انگیزه آن در مبتلایان تولید مى‏شود، به سراغ برنامه خاصى (مانند ورزش، تفریح، رفتن پیش دوستان و بطور کلى بیرون آمدن از خلوت و تنها بوده) که براى چنین ساعاتى از قبل پیش بینى کرده اید  بروید.

5) ورزش - به خصوص ورزش دسته جمعى - را يكى از فعاليت‏هاى ضرورى و قطعى خود قرار داده، هر روز حداقل يك ساعت ورزش و نرمش كنيد. زیرا ورزش مقدار فراوانى از انرژى‏هاى بدنى و فکرى انسان را به خود اختصاص مى‏دهد و از مسائل دیگر کم مى‏کند.

6) به محض ورود افكار منفى به ذهنتان، افكار مثبت و خوشايند را جايگزين آن نماييد.

7)  خدا محورى: در هنگام بلوغ، با استمداد از احساسات مذهبى و رعایت تقوا مى‏توان شهوت را کنترل کرد. بزرگ ‏ترین قدرت براى مهار غرایز از نظر اسلام احساس مذهبى است. قرآن مجید نماز را عامل باز دارنده از گناه مى‏داند و مى‏فرماید: «نماز آدمى را از کارهاى زشت باز مى‏دارد».

خونسرد  رعایت اصل مهم حیا و عفت : نگاه نکردن به نامحرم و صحنه های تحریک کننده

9)  دقت در دوست یابى: اولین قدم‏هاى انحراف را نوجوانان به کمک دوستان ناباب بر مى‏دارند. براى پیش‏گیرى از انحرافات جنسى باید در انتخاب دوست وقت کافى صورت گیرد. به قول معروف:
ای  رفیق بگریز از یار بد       یار بد بدتر بود از مار بد
مار بد تنها تو را بر جان زند    یار بد بر جان و بر "ایمان" زند

10)  کنترل غریزه جنسى: جوان باید از ابتداى بلوغ، غریزه جنسى را به کنترل در آورد تا انحراف به صورت عادت در نیاید. کنترل از طریق: طرد افکار شیطانى، پر کردن اوقات فراغت، کنترل چشم و عدم اختلاط زن و مرد انجام مى‏گیرد. بیدار ماندن در رختخواب ممکن است زمینه ساز برخى انحرافات شود، از این رو به جوانان توصیه مى‏گردد زمانى وارد بستر شوند که به حد کافى خسته شده و آماده خواب باشند. براى این امر مى‏توان از مطالعه کتاب‏هاى مفید قبل از خواب استفاده کرد، زیرا اشتغالات فکرى اثر عمیقى در انصراف فکر از عادات و انحراف جنسى دارد، از این رو پر کردن اوقات فراغت از اهمیّت خاصى برخوردار است.

11)  یاد مرگ: یکى دیگر از عواملى که در غلبه بر شهوت نقش مهمى دارد، یاد مرگ است.
رسول اکرم(ص) مى‏فرماید: «زیاد مرگ را یاد کنید که یاد مرگ شکننده لذّات نفسانى و حایل میان تو و شهوات است».

12)  خویشتن دارى: قرآن مجید راه مقابله با طغیان غریزه جنسى را در صورت فراهم نبودن زمینه ازدواج، خویشتن دارى در امور جنسى مى‏داند و مى‏فرماید: «آن‏ها که وسیله ازدواج ندارند، باید عفت پیشه کنند تا خداوند آنان را به فضلش بى نیاز کند».
البته تسلط بر نفس و تعدیل غریزه جنسى، نیاز به مقاومت سرسختانه دارد. امام على(ع) مى‏فرماید: «شهوت‏ها و خواسته‏هاى نفسانى، بیمارى‏هاى کشنده هستند و بهترین دواى آن‏ها، صبر و پایدارى در برابر آن‏ها است».

13)  مؤاخذه و تنبیه: آدمى گذشته از همت والا، به محرک هایى نیازمند است تا نفس مایل به تنبلى و رکود را به حرکت و تلاش وا دارد و در طریق مجاهدت با نفس ثابت قدم و مقاوم گرداند. در این میان، مهم‏ترین محرّک، تنبیه و مجازات است.مجازات در برابر زیاده خواهى جنسى از ملامت شروع و سپس به مراحل شدیدتر مانند محروم کردن خویشتن از بعضى لذایذ زندگى در مدّت معیّن منتهى مى‏گردد.

14)  کم خورى: در روایات اسلامى از روزه دارى به عنوان یک عامل غلبه بر شهوت یاد شده است. پیامبر اکرم(ص) مى‏فرماید: «اى جوانان! هر یک از شما قدرت ازدواج دارد ازدواج کند و اگر قدرت ندارد، روزه بگیرد، زیرا روزه گرفتن براى کنترل شهوت مفید است».

ببخشید که طولانی شد. اما به نظرم لازم بود.........التماس دعا دارم بنده خوب خدا.

خارج شده است
Arash.H
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 25 آبان 1386,ساعت 17:20:27 »

با عرض سلام سلام خدمت برادر گرامی!

نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم. واقعاً دستتون درد نکنه که منو بیشتر آگاه کردین و راه های زیادی رو پیش روم گذاشتین. بوسه

حتماً از گفته هاتون نهایت استفاده رو میکنم تا بلکه به کمک خداوند متعال از شر این بلا خلاص شم.

موفق و سربلند باشید. سکوت
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #11 : 26 آبان 1386,ساعت 00:28:40 »

کاربر گرامی سعی کنید با همدیگه با ملایمت و درستی صحبت کنید!!!
نه چون حسین از اعضای تیم هست ازش دفاع میکنم. هر کاربر دیگه ای هم بود همینجوری برخورد میکردم.
لطف کنید به نظرات دیگران احترام بگذارید تا به نظراتتون احترام بگذارند.
متشکرم
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
cuddlycat
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 13

تشكر

« پاسخ #12 : 14 بهمن 1386,ساعت 11:59:48 »

سلام آقا پسر گل.
این مقاله هارو بخون. وlست خوبه.
http://community.iransalamat.com/viewtopic.php?t=352
http://community.iransalamat.com/viewtopic.php?t=4095
http://community.iransalamat.com/about1039.html

http://community.iransalamat.com/about254.html
خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 14 بهمن 1386,ساعت 13:20:20 »

اینجا هم نگاهی بیندازید بدک نیست

http://www.al-mobin.com/kalam/index.php?topic=112.0
خارج شده است
هنا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

تشكر

« پاسخ #14 : 14 بهمن 1386,ساعت 16:29:58 »

سلام
من فکر میکنم باید یه g.f پیدا کنی تا از تنهایی بیرون بیای.و ورزش هم یادت نره چون انرژیت تخلیه میشه.به نظرم شاید یه موضوعی توی زندگیت وجود داره که مضطربت کرده من احساس میکنم به خاطر اضطرابی که داری اینکارو میکنی.اگه حدسم درسته حتما به یک روانشناس مراجعه کن.
خارج شده است
صفحه: [1] 2 3 4   بالا
چاپ صفحه
پرش به :