خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: 1 2 3 [4]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید...  (دفعات بازدید: 5912 بار)
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #45 : 31 فروردين 1388,ساعت 13:29:53 »

سلام دوست بزرگوار !

این که فرمودید:
نقل قول
«« اقا شما دنيا رو نگاه كن  ببين چه مطلبي علميه به اون عمل كن به خاطر فكرهاي پوچ خودتو عذاب نده»»

این صحبت های شما حرف تازه ای نیست. نه تنها در مورد استمناء، بلکه در مورد بسیاری از مسائل دیگر، یک جور بی تفاوتی به بهانه ها و توجیهات عجیب و غریبی، به افراد جامعه  ی ما  دست داده است.

صحبتهای شما را در زمینه آموزش مسائل سکسی و جنسی و فقر ان در جامعه ی ما تایید میکنم و نیاز به اموزش صحیح ان هم در "سن مخصوص " به خودش، حرف کاملا حرف منطقی ودرستی است. اما ارضای غریزه جنسی از راه های نامتعارف، موضوعی است که نباید دور از ذهن داشت و بسادگی نمیتوان از کنارش گذشت.
« آخرين ويرايش: 31 فروردين 1388,ساعت 13:31:30 توسط Ali Reza » خارج شده است
marde_tanha
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 78

تشكر
اهدا شده: 36
دريافت شده: 18

« پاسخ #46 : 29 ارديبهشت 1388,ساعت 16:39:15 »

می خام خودم رو کنترل کنم ولی نمیشه.

متاسفانه جامعه ی ما دارد به سمت نوعی اباحه گری در مورد اعتقاداتش میرود که این بزرگترین خطر است.

این صحبت های شما حرف تازه ای نیست. نه تنها در مورد استمناء، بلکه در مورد بسیاری از مسائل دیگر، یک جور بی تفاوتی به بهانه ها و توجیهات عجیب و غریبی، به افراد جامعه  ی ما  دست داده است.

دوست عزیز جناب آقای علی رضا ، می تونم از شما بپرسم ، شما طبق کدام آمار یا مدرک به این نتیجه در مورد افراد جامعه ما رسیدی؟
چه طور فهمیدی جامعه ی ما داره به سمت نوعی اباحه گری(به قول خودت) پیش می ره؟
چه طور فهمیدی جامعه ی ما دچار بی تفاوتی به بهانه ها و توجیهات عجیب و غریبی شده؟
آیا شما یک جامعه شناس هستید؟
آیا در این زمینه مطالعاتی داشتید؟
- اگر آره ، لطفا مدرک ارائه دهید.
- اگر نه ، لطفا اینقدر با صراحت صحبت نکنید ، شاید اطلاعات ناقص و بعضا اشتباه شما باعث گمراه شدن کسی بشه.
خارج شده است
marde_tanha
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 78

تشكر
اهدا شده: 36
دريافت شده: 18

« پاسخ #47 : 29 ارديبهشت 1388,ساعت 16:48:55 »

متاسفانه شما هم ظاهرا مثل بقیه فکر میکنید!
مدیر محترم سایت ، می تونم منظورتون رو از این جمله بپرسم؟
آیا بقیه ، شامل همه افراد حاضر در این تاپیک به جز خود شما اشتباه فکر می کنن!
به موضوع سایت و گفت و گوی ردوبدل شده کاری ندارم فقط می خام منظور شما رو از این جمله بدونم.شاید واقعا حق با شما باشه ، که در اون صورت شما باید دانشمند بزرگی باشی و من یکی قطعا از علم شما استفاده خواهم کرد.
خارج شده است
منهج
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #48 : 12 تير 1388,ساعت 08:47:42 »

سلام
اینهمه از مضرات استمنا گفتید.ولی راه حلهایی که فرد مبتلا را از لحاظ جسمی و جنسی کمک بکند ،نگفتید.لطفا آنها را نیز بفرمایید.
ضمنا این گونه افراد ازدواج بکنند یا نکنند؟
خارج شده است
dorsa-gham
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #49 : 05 شهريور 1388,ساعت 14:34:57 »

سوالت ترك گناه؟يا ترك عادت
بهتره به گناهش فكر كني .اين حالت بيشتر وقتي آدما تنهان رخ مي ده.سعي كن سرت به كاراي مختلف گرم باشه.اعتقاداتت رو تقويت كن.gf هم راهش نيستت.فيلم محرك هم نبين.ورزش كن.موز و معجون مقوي
خارج شده است
dorsa-gham
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #50 : 05 شهريور 1388,ساعت 14:40:18 »

به نظر من اگه ترك نكنه بعد ازدواجم ادامه مي ده.راستي يه جايي تو كتابي راجع به شيطان خوندم كه نگاه كردن به خود هم در آينه باعث اين گناهه. شيطان از اين طريق توليد مثل ميكنه.هركسي پس از استمنا بي غسل بخوابه شيطان تا وقتي بيدار بشه با  اون همبستري مي كنه
خارج شده است
j_karimi
JK
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 40

تشكر
دريافت شده: 7

« پاسخ #51 : 08 شهريور 1388,ساعت 23:27:44 »

نوشته های دوستان درست :
من حرفی ندارم جز:
كسي كه بر نفس خود غلبه نكرد بر هيچ چيز غالب نخواهد شد
JK
خارج شده است

عظمت زندگی در علم نیست بلکه در عمل است

هرگز به زنی برخورد نمی کنی که چیزی از بزرگی در او نباشد

بادیگران آنگونه رفتار کن که می خواهی با تو رفتار شود
جوگیر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 1

« پاسخ #52 : 30 شهريور 1388,ساعت 15:44:48 »

سلام این تجربه من است که لمس کردم . استمنا اولین ضررش کوچک شدن الته ومشکل بعدی سریع ارضاء شدن شماست البته در اینده هیچ وقت تنهایی حال نکن
خارج شده است
jalal
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر

« پاسخ #53 : 13 مهر 1388,ساعت 22:46:43 »

سلام منمم قبلا به این عمل معتاد بودما لان4ساله ازدواج کردم خوشبختانه عقیم نشدم اما چطور تونستم اینکارو ترک کنم ؟ من خودمو باورزش مرتبا سرگرم میکردم اول خواستم با کتاب خوندن اینکارو بکنم اا موفق نشدم ولی ورزش چون باعث خستگی بدنم میشد خستم میکرد وکمتر سراغش میرفتم اما باور کن بزرگترین چیزی که باعث شد اینکارو ترک کنم توکل به خدا واینکه خدا همیشه ناظر منه . تا حالا فکر کردی که ایا روت میشه این عملو جلو یه نفر انجام بدی میدونم فکرشم نمیتون بکنی پس به این فکر کن که چطوری جلو خدا این کارو میکنی  از خدا بخواه مطمئن باش میتونی چون من تونستم باور کن  ورزشم فراموش نکنی در ضمن سعی کن کمتر جایی تنها باشی .موفق باشی
خارج شده است
reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 22

عجب!

« پاسخ #54 : 21 مهر 1388,ساعت 11:58:06 »

سوالت ترك گناه؟يا ترك عادت
بهتره به گناهش فكر كني .اين حالت بيشتر وقتي آدما تنهان رخ مي ده.سعي كن سرت به كاراي مختلف گرم باشه.اعتقاداتت رو تقويت كن.gf هم راهش نيستت.فيلم محرك هم نبين.ورزش كن.موز و معجون مقوي

شوکه شوکه شوکه خانوم عزیز خواستی ابروشو برداری ، زدی دستشم شکستی که!!! موز بخوره که بدتر میشه!!!! موز و پیاز محرک های قوی هست!!! صبر کن بیای داشنگاه مشکلت حل میشه!!! Cheesy Cheesy Cheesy چون تو داشنگاه غذای سلف سرویس توش کافور میریزن که اصلا تو ان بهرا نمیری!! Cheesy بدون شوخی!! بهترین کار اینه که تنها نباشی!! همین

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*

خارج شده است

بزرگترین سایت طرفداران یاس
WwW.YasPersian2.CoM
صفحه: 1 2 3 [4]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :