درود بر تو
متاسفانه یا خوشبختانه ما به دلیل داشتن جامعه ی مذهبی خیلی از یافته ها و حقایق علمی رو با دیدگاه مذهبی قاطی می کنیم و فکرش را بکن که ... !!!
اطلاعاتی که من از امر استمنا دارم بسیار متفاوت از اطلاعاتی است که دوستان در سایت در اختیار شما قرار دادند . پیشنهادی دوستانه دارم در این مورد اگر اطلاعات علمی خوب کسب کنی آرامش پیدا خواهی کرد و لزومی به مواخذه و یا تنبیه خود نخواهی داشت . اگر emaili بفرستی من مطلبی علمی در اختیارت خواهم گذاشت .
سلام دوست من!
متاسفانه شما هم ظاهرا مثل بقیه فکر میکنید!
ممکنه بفرمائید حقایق علمی شما چه چیزی هست که متناقض با حرفهای منطقی مطرح شده در این تاپیک هست؟
ممکنه باز هم بفرمائید عمل استمنا (انجامش و یا دونستن اون) چه کمکی به آرامش ذهنی مردم میکنه!؟
شما که این حرفها رو میزنید مگه سالهای سال هست که در این زمینه تحقیق میکنید و آزمایش انجام میدید!!
جوری حرف میزنید که انگار شما فقط از حقایق دنیا در مورد استمنا خبر دارید و مابقی ...
اگر فکر میکنی حرفی هست اینجا بنویسید نیازی به ایمیل و ایمیل بازی نیست!
البته شما که سطح علمی بالایی دارید خدای نکرده حرفهای من رو حمل بر بی ادبی نگذارید! فرض کنید من یک دانش پژوه فضول و مشتاق هستم که دنبال این هست که از استاد خودش اطلاعاتی کسب کنه که به درد همه بخوره!
ضمن اینکه شما تاکید بر این دارید که بحث شما به گفته خودتون : "حقایق علمی" و "اطلاعات علمی" هست پس لطف کنید پای "جامعه ی مذهبی" و "دیدگاه مذهبی" رو قاطی این موضوع نکنید!