خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: 1 2 [3] 4   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: معتاد استمناء شده ام، لطفاً کمکم کنید...  (دفعات بازدید: 5912 بار)
Arash.H
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 1

« پاسخ #30 : 05 اسفند 1386,ساعت 21:03:20 »

اگه دوست  داشتی یه مقدار از حالات خودت بیشتر برامون بگو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن.

یه لحظه به ذهنم میزنه، بعدش هم دیگه نمی تونم هیچ کاری کنم و ... .
در ضمن سعی میکنم از تنهایی فرار کنم . ولی خوب بعضی وقتها تنها میشم.
خارج شده است

بدترین گناه آن است که به کسی که تو را راستگو می پندارد، دروغ بگویی.
jaber
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 11

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 2

« پاسخ #31 : 09 اسفند 1386,ساعت 04:09:40 »

روزه گرفتن یکی از بهترین راه های مبارزه با این است !
البته سعی کنی غذاهای شهئت انگیز هم نخورید مثل ساندویچ پیتزا یا غذا های چرب !
خارج شده است
mehric
مهران
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 468

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

الهي شكرت فهميدم كه نفهميدم!

« پاسخ #32 : 04 خرداد 1387,ساعت 18:09:18 »

سلام دوست عزیزم، این یهو به سر خیلی از ما می‌زنه!
باید تلاش کنی جلوشو بگیری، سعی کن موضوعی برای این کار نداشته باشی، مثلا از فکرای سکسی بیا بیرون، عکس سکسی نیگاه نکن، به دروغم که شده به همه بگو من از این کارا خوشم نمی‌یاد، فیلم سکسی و فیلم صحنه دار هم اصلا نیگاه نکن، سعی کن فیلمایی نیگاه کنی که تو از سکس خبری نباشه در عوض چیزای شادی آور توش باشه، می‌دونم که نایابه ولی می‌تونی از فیلمهای سانسور شده استفاده کنی، هم سرگرمت می‌کنه وقتی تنهایی هم از فکرای سکی میای بیرون! همینطور که آقا جابر گفتن روزه هم تاثیر گذاره اما راه حل همی‌شگی نیست، تو خودت باید اراده کنی!

اما من واقعا نشنیده بودم آدم از خوردن پیتزا شهوتی بشه! اما چیزایی مثل بوی گل رز شهوت زا هستن اما تاثیر زیادی ندارن!

با آرزوی موفقیت برای همۀ دوستان
خارج شده است

یا به اندازۀ آرزوهایت تلاش کن و یا به اندازۀ تلاشت آرزو!
DaryaDonya
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر

« پاسخ #33 : 19 خرداد 1387,ساعت 00:34:41 »

درود بر تو
متاسفانه یا خوشبختانه ما به دلیل داشتن  جامعه ی مذهبی خیلی از یافته ها و حقایق علمی رو با دیدگاه مذهبی قاطی می کنیم و فکرش را بکن که ...   !!!
اطلاعاتی که من از امر استمنا دارم بسیار متفاوت از اطلاعاتی است که دوستان در سایت در اختیار شما قرار دادند .  پیشنهادی دوستانه دارم در این مورد اگر اطلاعات علمی خوب کسب کنی آرامش پیدا خواهی کرد و لزومی به مواخذه و یا تنبیه خود نخواهی داشت . اگر emaili  بفرستی من مطلبی  علمی در اختیارت خواهم گذاشت .
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #34 : 19 خرداد 1387,ساعت 00:53:32 »

درود بر تو
متاسفانه یا خوشبختانه ما به دلیل داشتن  جامعه ی مذهبی خیلی از یافته ها و حقایق علمی رو با دیدگاه مذهبی قاطی می کنیم و فکرش را بکن که ...   !!!
اطلاعاتی که من از امر استمنا دارم بسیار متفاوت از اطلاعاتی است که دوستان در سایت در اختیار شما قرار دادند .  پیشنهادی دوستانه دارم در این مورد اگر اطلاعات علمی خوب کسب کنی آرامش پیدا خواهی کرد و لزومی به مواخذه و یا تنبیه خود نخواهی داشت . اگر emaili  بفرستی من مطلبی  علمی در اختیارت خواهم گذاشت .

سلام دوست من!

متاسفانه شما هم ظاهرا مثل بقیه فکر میکنید!
ممکنه بفرمائید حقایق علمی شما چه چیزی هست که متناقض با حرفهای منطقی مطرح شده در این تاپیک هست؟
ممکنه باز هم بفرمائید عمل استمنا (انجامش و یا دونستن اون) چه کمکی به آرامش ذهنی مردم میکنه!؟

شما که این حرفها رو میزنید مگه سالهای سال هست که در این زمینه تحقیق میکنید و آزمایش انجام میدید!!

جوری حرف میزنید که انگار شما فقط از حقایق دنیا در مورد استمنا خبر دارید و مابقی ...

اگر فکر میکنی حرفی هست اینجا بنویسید نیازی به ایمیل و ایمیل بازی نیست!

البته شما که سطح علمی بالایی دارید خدای نکرده حرفهای من رو حمل بر بی ادبی نگذارید! فرض کنید من یک دانش پژوه فضول و مشتاق هستم که دنبال این هست که از استاد خودش اطلاعاتی کسب کنه که به درد همه بخوره!

ضمن اینکه شما تاکید بر این دارید که بحث شما به گفته خودتون : "حقایق علمی" و "اطلاعات علمی" هست پس لطف کنید پای "جامعه ی مذهبی" و "دیدگاه مذهبی" رو قاطی این موضوع نکنید!
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #35 : 19 خرداد 1387,ساعت 07:32:11 »

اقا محمد من همه حرفای این دوستمون رو حفظم !!

شما که اینقد می دونید این رو هم بدون اوناهایی که موافق این کار هستند هیچوقت اعتیاد به اینکارو خوب نمی دونن!!

کاربر عزیز هم مشکلش اعتیاد هست..به عنوانش توجه کنی متوجه میشی

من قبلا هم زیاد دلیل اوردم که جامعه ما گونه ایست که تکرار این عمل کم کم منجر به اعتیاد خواهد شد
« آخرين ويرايش: 19 خرداد 1387,ساعت 07:37:54 توسط حسین » خارج شده است
DaryaDonya
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر

« پاسخ #36 : 21 خرداد 1387,ساعت 20:17:04 »

دوستان عزیز درود بر شما
من اصلا قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم و ندارم .
این حقایق علمی رو من از همین سایت از یک سکسولوژیست گرفتم و save  کردم درسته که خودم تحقیق نمی کنم ولی خوب مطالعه می کنم. اگر شما مدعی کمک به افراد هستید چطور می تونید از روی 3 سطر نوشته , کسی رو معتاد به استمنا خطاب کنید  به این شیوه شما مشاوره می کنید ( یاد فالگیرها افتادم ) ؟؟ !!!!!! 
در این متن مقاله ای که این سایت در اختیار من گذاشت ( از این سایت بسیار سپاسگزارم  ) . بررسی های اتیولوژیکی و مشکلات و راههای بهبود و درمان استمنا شرح داده شده  ) و قصد من این بود که این دوستمون با base اطلاعاتی به راهکاری برسه و به دنبال آن به  آرامش برسه  همین و بس . تا آنجایی که من می دونم اولین حق مددجو  دانستن اطلاعات کافی و درست از بیماری یا مشکله .

خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #37 : 21 خرداد 1387,ساعت 22:04:59 »

كسي به كسي اين لقب رو نداد .دوستمون خودش عنوان تاپيك رو اين قرار داده
خارج شده است
.........
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 341

تشكر
دريافت شده: 1

يا الرحم الراحمين

« پاسخ #38 : 23 خرداد 1387,ساعت 15:11:29 »

فقط يك كلمه من ديگر نمي خواهم در بند شيطان باشم  مي خواهم آزاد آزاد باشم ميتونه به تو كمك بزرگي بكنه  جاي اينقدر نگراني هم وجود نداره  گاهي وقتها براي ترك خود ارضائي از خود اون استفاده مي كنند  بعضي مواقع هم دكترها براي جذب و شناخت بدن  به بيماران سردي مزاج اون رو پيشنهاد مي دهند جاي هيچ نگراني وجود نداره از همين الان به ورزش و سرگرمي ديگري فكر كن و هر ناراحتي و مشكل عاطفي هم كه در زندگي داري  بر طرف كن تا خدا هست جاي هيچ نگراني نيست زماني نگران باش كه ارتباط تو با خدا قطع شده اونوقت  ديگه راهي نداره با خدا باش پادشاهي كن ماهي رو هر وقت بگيري تازه است  ورزش- تغذيه مناسب-  داشتن يك رابطه قوي با دوستان - و دوري از محيط تحريك كننده
خارج شده است

يا رب العالمين
mehric
مهران
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 468

تشكر

الهي شكرت فهميدم كه نفهميدم!

« پاسخ #39 : 23 خرداد 1387,ساعت 18:02:46 »

سلام دوستان

DaryaDonya جان مطالب علمی خوبن اما برای غالب مردم قابل فهم و درک نیستن! اما اگر مطالبتونو بزارین ما هم بخونیم خیلی ممنون میشم!

شاد باشید
خارج شده است

یا به اندازۀ آرزوهایت تلاش کن و یا به اندازۀ تلاشت آرزو!
RELAX
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

تشكر

« پاسخ #40 : 11 مرداد 1387,ساعت 09:06:51 »

با سلام خدمت دوستان
من نمیدونم ما تو هر چیزی کم مییاریم یه جورهایی به خدا و عبادت گیر میدهیم
واقعا" ذوستانی که فقط دارند نسخه ایمان و نماز و عبادت رو میپیچند لطفا" بگن اگر کسی ایمان نداشته باشه تکلیفش چیه؟
پس خواهشند این نسخه رو در هر موردی نپیچیم !!!
دوست من منکر قدرت مسائل مذهبی نیستم و اگر مهتقد به مکتبی یا مذهبی هستی سعی کن پیرو خوبی باشی
ولی پاسخ شما
روانشناسان ثابت کردند انسان بیشتر با عادات خود زندگی میکنه پس اگر میخوای این عادت رو ترک کنی
باید 1 عادت دیگه یی رو جایگزین اون عادت بکنی
حال باید اول سعی کنی خودتو خوب آنالیز کنی و لیستی از عادات بدت رو بنویس و دلیل گرایش خوذت به اون سمت هم مشخص کن
بعدش بعد از فهمیدن این موضوع با توجه به استعداداتت اروم اروم انهارو با عادات خوب جایگزین کن
البته با علم به عادت بدت یعنی اینکه کاملا" خودت رو به ترک اون عادت توجیه کنی
با این روش خیلی اروم اون عادتت رو ترک میکنی
پس سعی کن خودت رو اول بشناسی
خارج شده است
hamee
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر

« پاسخ #41 : 27 دي 1387,ساعت 06:50:18 »

با سلام
یک راه این است که اصلا هیچ فکر بد به ذهن تون هم نیارید و اگر اومد فکرتون رو منحرف کنید. بعد از یک مدت حتی در خواب هم فکرش که میاد دورش می اندازیش
اصلا و ابدا هیچ صحنه تحریک کننده حتی کم رو هم نبینید و گرنه روز از نو
خارج شده است
hamidservat
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر

« پاسخ #42 : 29 فروردين 1388,ساعت 02:00:36 »

دوست عزيز دور بر تو ببين كي اينكارو نمي كنه اين رفتار مثل غذا خوردن و مدفوع كردن كاملا طبيعي هست و هيچ خودتو نگران نكن من هر كيو ديدم همين جور بوده

حتي حيوانات هم اينكارو ميكنن نگو من ادم حيوون نيستم ادم هم همون حيوون پيشرفته هست

منم مشكل تو رو داشتم من از اول راهنمايي با اين لطف خدا اشنا و در سوم راهنمايي رو سكوي پرتاب بوديم الان هم هستيم با بروبچ

ميگفتم اي من معتاد شدم برم جبهه شهيد شم زندگيم رو در راه  سالم فنا كنم

خيلي هم خوبه همه فكر ها و عقايد رو بريز دور از زندگيت لذت ببر بزار اونم لذتشو ببره

كساني كه اينكارو نمي كنن سالم نيستن و مشكل دارن يا ا...گل هستن

فقط به من پي ام بده يه تجربه اي بهت بگم كه مراقب باشي
خارج شده است
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #43 : 29 فروردين 1388,ساعت 09:22:28 »

دوست عزيز دور بر تو ببين كي اينكارو نمي كنه اين رفتار مثل غذا خوردن و مدفوع كردن كاملا طبيعي هست و هيچ خودتو نگران نكن من هر كيو ديدم همين جور بوده

حتي حيوانات هم اينكارو ميكنن نگو من ادم حيوون نيستم ادم هم همون حيوون پيشرفته هست

منم مشكل تو رو داشتم من از اول راهنمايي با اين لطف خدا اشنا و در سوم راهنمايي رو سكوي پرتاب بوديم الان هم هستيم با بروبچ

خيلي هم خوبه همه فكر ها و عقايد رو بريز دور از زندگيت لذت ببر بزار اونم لذتشو ببره

سلام !
لطفا قباحت هیچ عملی را در نظر هیچ کس و به هیچ بهانه ای از بین نبرید. متاسفانه جامعه ی ما دارد به سمت نوعی اباحه گری در مورد اعتقاداتش میرود که این بزرگترین خطر است.
خارج شده است
hamidservat
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر

« پاسخ #44 : 31 فروردين 1388,ساعت 00:48:06 »

سلام !
لطفا قباحت هیچ عملی را در نظر هیچ کس و به هیچ بهانه ای از بین نبرید. متاسفانه جامعه ی ما دارد به سمت نوعی اباحه گری در مورد اعتقاداتش میرود که این بزرگترین خطر است.

دوست عزيز الان ديگه موقع اون نيست كه بچه ها رو با چيزايي مثل لولو بترسونن در اين مورد هم من نظرم اينه كه ميگن اي فلان ميشه و بهمان ميشه

من فقط ميخواستم كه اين دوشتمون فكرشو محدود نكنه چون من دركش ميكنم به اين راحتي همه چيز رو گفتم و گفتم بزار اون موقع كه كسي نبود اين چيزا رو به ما بگه من بهش بگم

اقا شما دنيا رو نگاه كن  ببين چهمطلبي علميه به اون عمل كن به خاطر فكرهاي پوچ خودتو عذاب نده

اقا من قصد بي ادبي يا از بين بردن قباحت و از اين حرفا ندارم

شما جامعه خودم رو ببين اينقدر بچه ها رو از مسئله سكس دور نگه و صورت مسئله رو پاك كردن كه باعث اين همه مشكلات شده

بايد از اون اول به صورت علمي براي ماها روشن ميكردن كه مشكلاتي مثل

طلاق و امار شديد فحشا رخ نده 

در كل اين ذات بشر و جنسيت مرد اينطور افريده شده خودتو فريب نده از زندگيت لذت ببر چشماتو باز كن
خارج شده است
صفحه: 1 2 [3] 4   بالا
چاپ صفحه
پرش به :