خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بر عاداتی که عشق رمانتیک را تخریب میکند ، غلبه کنید............  (دفعات بازدید: 649 بار)
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 227

تشكر
اهدا شده: 177
دريافت شده: 63

« : 13 تير 1388,ساعت 00:45:47 »

توفان های مخرب عشق
 همسران زیادی هستند که درخواست های خودخواها نه جنسی دارند. آن ها خواست شان را به طور منطقی بیان نمی کنند و به همسرشان هیچ انتخابی درباره اینکه آیا خواهان ارتباط جنسی هستند یا نه ، یا به چه شیوه ای مایل به انجام آن هستند، نمیدهند.
آنها به جای به کار بردن روش توافق مشترک برای ارتباط جنسی ، جایی که هر دو از چنین ارتباطی لذت می برند، همسرشان را وادار به تجارب جنسی ناخوشایند و حتی دردناک می کنند تا خودشان به رضایت جنسی برسند . اگر همسری آگاهانه نیازش را به ارتباط جنسی تحت شرایطی آزار دهنده برطرف کند ، موجب شکل گیری حالت تنفر در شریک جنسی اش می شود .در این شرایط نوع تعهدی که همسران به هم داده اند ، بی اهمیت می شود و افراد از ارتباط جنسی خود داری می کنند.
همسرانی نیز وجود دارند که برای برطرف کردن نیازهای جنسی شان به قضاوت نامحترمانه متوسل میشوند. آن ها به جای تشویق همسر ناراضی اورا تحقیر می کنند و موجب می شوند احساس بی کفایتی کند. پیامد چنین رفتاری ارتباط جنسی کمتر یا حذف کامل آن خواهد بود.
توفان دیگر عشق ، یعنی فوران خشم نیز ارتباط جنسی را دچار مشکلات شدید می کند.وقتی همسری از ارتباط  جنسی اش ناراضی است ، به جای گفتگو برای بهبود وضعیت عصبانی می شود . همسران زیادی در حین ارتباط جنسی به شدت خشمگین و عصبانی شده اند و واکنش بسیار شدیدی نشان داده اند.
باید از توفان مخرب عشق دیگر، یعنی عدم صداقت نیز اجتناب شود.شما و همسرتان باید تمایلات و واکنش های جنسی تان را صادقانه به یکدیگر بیان کنید.اما به یاد داشته باشید که صداقت را با درخواست خودخواهانه، بی احترامی یا خشم ترکیب نکنید. صداقت یعنی بیان صادقانه آنچه دوست داریدو آنچه دوست ندارید در ارتباط جنسی.باید شرایطی را به یکدیگر انتقال دهید که به شما کمک میکند ارتباط جنسی بهتر و لذت بخش تری داشته باشید.
دست آخر، رفتا جنسی مستقلانه موجب ایجاد مشکلات زیاد و ناراحت کننده ای می شود. منظور از رفتار جنسی مستقلانه راه های برطرف کردن نیازهای جنسی در خارج از ارتباط  زناشوئی است. خود ارضائی، دیدن فیلم های مستهجن و بی وفایی ، همه شکل هایی از ارضای جنسی هستند که معمولا ازدواح را به شدت دچار مخاطره می کنند و موجب برداشت واحد های بسیار زیادی از بانک عشق می شوند. نداشتن ارتباط جنسی با همسران نیز در واقع اهانت به او و یکی از منابع اصلی ایجاد مشکل است.
ادامه دارد....
منبع : کتاب توفان های مخرب عشق
دکتر ویلارد اف.هارلی
خارج شده است

براي رسيدن به اقيانوس بايد جرات دل كندن از ساحل را داشت........
من نه عاشق بودم  ، نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من .................
من خودم بودم و يك حس غريب، كه به صد عشق و هوس مي ارزد...
ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #1 : 28 تير 1388,ساعت 01:09:10 »

ادامه..

توفان های مخرب عشق چیست؟
هر زمان عملی انجام دهید که موجب ناراحتی همسرتان شود ، واحدهای عشق را برداشت می کنید . اما اگر بخواهیم منطقی برخورد کنیم متوجه می شویم که اجتناب از همه  مشکلات و سختی های زندگی تا حدودی غیر ممکن است . به ویژه مشکلات  زناشوئی ، حتی در بهترین ازدواج ها زن و مرد گاهی به یکدیگر آسیب می زنند. گاهی اشتباهات سپرده بانک عشق را تضعیف می کند اما تا وقتی به عنوان اشتباه در نظر گرفته شوند می توان با یک عذر خواهی سریع آسیب را درمان کرد واز کاهش سپرده ممانعت به عمل آورد.
اما وقتی اشتباهی به عادت تبدیل شود ، یعنی بارها و بارها تکرار شود ، تعادل بانک عشق در وضعیت خطرناک قرار می گیرد . در این موقعیت ها عذرخواهی تاثیر کمی دارد . زیرا هیچ عملی برای ممانعت از برداشت واحدهای عشق انجام نشده است.من این عادت را که موجب تهی شدن بانک عشق می شود ، توفان های مخرب عشق می نامم، زیرا بیش از هر عامل دیگری موجب تخریب عشق می شود.
                                                                                   تمثیلی از تور ماهیگیری
ازدواج مثل تور ماهیگیری است.ماهیگیر هرروز تور می اندازد تا ماهی بگیرد و آنها را در بازار بفروشد، مرد ماهیگیر هر روز ماهی های داخل توذ ذا خالی می کند اما آشغال های داخل در توذ باقی می ماند . بالاخره تجمع مقدار زیادی آشغال در تور ماهیگیری موجب می شود که او به سختی تور را تحمل کند تا آن را از داخل قایق به درون آب بیندازد، ضمن اینکه جمع کردن تور از داخل آب نیز برایش مشکل تر می شود . سر انجام از سر خشم توذ ذا اره می کند و بدون آن به خانه باز می گردد . تا تور جدیدی نخرد ، قادر به گرفتن دوباره ماهی نخواهد بود.
ماهیگیری دیگر هر بار که تورش را از دریا جمع می کند ،آشغال های موجود در تور را بیرون می ریزد . بنابراین هر بار که تورش را به دریا می اندازد ، تور تمیز و آماده ماهیگیری است.در نتیجه همیشه می تواند به اندازه کافی ماهی بگیرد و خرج زندگی اش را تامین کند.
در این مثال ، ماهی نیاز های عاطفی است که در ازدواج بر طرف می شود و آشغال ها توفان های مخرب عشق هستند ، عاداتی که موجب ناخشنودی می شوند . ازدواج های مشکل دار همانند تور ماهی گیری اول هستند. فوران های خشم ، قضاوت های نامحترمانه ، رفتارآزار دهنده و رفتار مستقلانه مخرب ، درخواست های خودخواهانه و عدم صداقت در طول زمان جمع می شوند. مجموع نا خشنودی های آنها خواست و تمایل زن و شوهر را برای برطرف کردن مهم ترین نیازهای یکدیگر تخریب می کند . در پایان زندگی مشترک برای هیچ یک از دو طرف هیچ فایده ای ندارد و به جدایی یا طلاق عاطفی ختم می شود.
ازدواج های خوب مانند تور ماهیگیری دوم هستند . توفان های مخرب عشق به محض پدیدار شدن حذف می شوند و شرایط را برای برطرف کردن نیازهای عاطفی همسران آسان می کنند . در نتیجه پیامد از میان رفتن توفان های مخرب عشق ، رشد عشق است.   
خارج شده است

ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 28 تير 1388,ساعت 01:16:02 »

آیا همیشه حق با شماست؟
آیا تا کنون سعی کرده اید رفتار همسرتان را اصلاح کنید؟ همه ی ما گاهی وسوسه می شویم تا این کار را انجام دهیم . در آن زمان تصور می کنیم لطف بزرگی به همسرمان می کنیم که او را از تاریکی گیجی و نادانی به نور ( دیدگاه برترمان ) ارتقا میدهیم . خیال می کنیم اگر همسرمان تنها توصیه های ما را دتبال کند، میتواند از اغلب مشکلات زندگی اجتناب کند. با این حال تلاش ما برای حفظ همسرمان ازاشتباه اغلب به اشتباه بزرگتری منجر می شود، اشتباهی که احساس عشق را تخریب میکند.این اشتباه قضاوت نامحترمانه نامیده می شود.
هر وقت کسی سعی می کند روش فکری یا روش انجام کارها را بر اساس نظر خودش به دیگری تحمیل کند، قضاوت نامحترمانه روی می دهد. اگر سعی کنید همسرتان را مجبور به پذیرش نظریاتتان کنید تا کارها را به شیوه ای که شما می خواهید انجام دهد، دچار دردسر می شوید.
اغلب ما وقتی می شنویم که دیگران نظریه ای مخالف بیان می کنند یا کارهایی انجام می دهند که با آنچه ما عادت به انجام آن داریم متفاوت است ، احساس می کنیم قضاوت خودمان درست است . گاهی حتی احساس می کنیم عقاید و رفتار آنها ما را به دردسر خواهد انداخت. اگر همسرتان با شما مخالفت کند ، به طوز طبیعی شما می خواهید اورا از درد و ناراحتی اشتباهی که فرض می کنید مرتکب می شود ، رها کنید . بنابراین تلاش می کنید نظر همسرتان را عوض کنید اما قضاوت های نامحترمانه به راستی ناشی از دلسوزی شخصیت دهنده مان نیست ، بلکه از خواست گیرنده مان برای به دست آوردن هر آنچه می خواهیم نشات می گیرد.دهنده سعی نمی کند همه چیز را به دیگران تحمیل کند ، بلکه سعی می کند خواست ها را با عقاید و رفتار دیگران منطبق کند . در واقع این گیرنده است که انطباق ناپذیر و غیر قابل انعطاف است و سعی می کند آنچه را بهترین است به هزینه دیگران به دست آورد . وقتی درخواست های خودخواهانه کارائی نداشت گیرنده مارا تشویق می کند که شکل پیچیده تری از کنترل را به کار ببریم.یعنی قضاوت نامحترمانه.
اشخاص زیادی وجود دارند که با دیدن قضاوت های همسرشان متوجه خودخواهی او می شوند. در این موارد است که توفان های مخرب عشق رخ می نماید . اما حتی وقتی همسری فریب این تفکر را می خورد که بی احترامی دلیلی است برای توجه او به همسرش، باز هم نتیجه یکی است- یعنی موجب تخریب عشق می شود . دلیلش این است که بی احترامی همیشه آسیب می زند. درک درخواست های خودخواهانه تا حدودی راحت تر است. زیرا اافراد به سرعت متوجه می شوند که تلاش خودخواهانه شان به هزینه ی همسرشان تمام می شود. اما در مورد قضاوت های نا محترمانه ، خود بینی و خود خواهی آدم اغلب در آن پنهان است. گیرنده سعی می کند تا شما و همسرتان را با این فکر که شما دارید به نفع همسرتان عمل می کنید ، فریب می دهد . اما بی احترامی هرگز از سر محبت و دل سوزی نیست. بلکه ناشی از خودخواهی است.
در حالی که ممکن است تصور کنید شما بهتر از دیگران می دانید و دیدگاهتان ار دیدگاه همسرتان بسیار بهتر است. هنوز در جایگاهی نیستید که به خودتان حق بدهید همسرتان را قضاوت کنید . هرچه بیشتر باورها و نگرش هاای همسرتان را درک کنید و از اصلاح کردن او بپرهیزید ، عشق و محبت او به شما زیادتر می شود.

ادامه دارد.....
خارج شده است

ghazall
سوگند
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 31 تير 1388,ساعت 15:57:44 »

صداقت همه جانبه
صداقت همه جانبه مسیر روشنی برای رسیدن به سازگاری زناشوئی است . همسرانی که با هم صادق هستند ، به سرعت می توانند مشکلاتشان را مشخص کنند و اگر بدانند چگونه باید با یکدیگر صحبت کنند، به سرعت آن ها را مرتفع می کنند. گاهی عدم صداقت موجب پنهان شدن هم مشکل و هم راه حل آن می شود. اما داشتن صداقت حقایق رابه سادگی روشن می کند. هرچه بیشتر حقایف را بیان کنید ،درک بهتری از یکدیگر خواهید داشت. وهر چه درک بهتری از هم داشته باشید ، احتمال بیشتری وجود دارد که راه حل مشکلاتتان را بیابید. صداقت همه جانبه همچنین از این نظر مهم است که موجب برطرف شدن نیازهای عاطفی می شود. برای اغلب اشخاص داشتن صداقت همه جانبه واحدهای عشق زیادی را سپرده گذاری می کند. و آن ها به شخصی که با آنان صادق ، عشق می ورزند.به عبارت دیگر ، همسران نیاز دارند احساس کنند که شریک زندگی شان با ، آنها صادق است.
اما دلیل دیگری نیز برای داشتن صداقت همه جانبه در ازدواج وجود دارد.عدم صداقت توفان عشق است. وقتی همسری به همسر دیگر دروغ می گوید یا سعی می کند تا حقیقت را به نحوی بپوشاند.همسرش به شدت آزرده خاطر می شود و همچنین رنجش موجب برداشت واحدهای زیادی از سپرده بانک عشق می شود.
انواع عدم صداقت
1-حمایت کردن
2- خوب به نظر رسیدن
3- احتناب از درد سر
4- درئغ گوئی مادر زادی
در اغلب ازدواج ها اشخاص اظلاعات ناخوشایند را از همسرشان پنهان می کنند،برای مثال اطلاعاتی درباره سلامتی یا شکست مالی.من این اشخاص را دروغ گوهای حمایت کننده مینامم و اغلب ما حداقل گاهی در این طبقه قرار میگیریم.
تا حدی همه ما می توانیم زمان هایی را به یاد آوریم کخ احساسات واقعی یا ناخشنودی مان را پنهان کرده ایم تا از ناراحت کردن همسرمان اجتناب کنیم 
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :