دوست گرامی تهرانی عزیز از مطالب زیباتون متشکرم
اما در موردمشورت با فردی با تجربه و بی طرف عرض کنم که همه ی خانواده ی همسرم همه خانواده خودم همه دوستانم همه اطرافیانمان مشاورو روانشناس همه و همه می دانند که همسرم مقصر است همه می دانند همسرم یک مشکلی دارد که ما نمی دانیم همه و همه به من دلگرمی می دهند همه می گویند صبور باش حل می شود

ماجرای شنبه ی ما این بود که همسرم به یکباره از یک موضوع کاملن مسخره عصبانی شد وروی من داد و بیداد کرد من هیچ نگفتم گفت وگفت وگفت تا اینکه یه دفعه گفت :به کی اس ام اس می دادی
گفتم :به دوستم
گفت: چی می گفتی
گفتم :دوستم بهم گفت دلم گرفته منم گفتم چرا دلت گرفته ....
پس چرا تا منو دیدی اس ام اس رو پاک کردی ؟ منم گفتم به خدا تو اشتباه می کنی من اس ام اس رو پاک نکردم نگاه کن
گفت : نه من دیدم که تو پاک کردی هر چه قسم خوردم که تو اشتباه می کنی اصلا قبول نکرد و یه دفعه گفت اصلا همه ی اینارو مادرت یادت میده اون به تو خط میده
منم گفتم من مادرم رو 20 روزه ندیدم چرا بهش تهمت می زنی اون به ما چه کرده .....
خلاصه کار به دعوا کشید و من به دو تا از برادر شوهرانم را به خانمان دعوت کردم انها او را مقصر دانستند اما کو گوش شنوا
هر چه هر چه هر چه دهنش امد به من به مادرم به پدرم گفت تمام اسرار زندگی رو فاش کرد تمام تحقیرهارو کرد و کلی هم شرط و شروط و مهترینش که برام خیلی سخته این بود که من هر ماه فیش حقوقم و حقوقم رو دو دستی تقدیمش کنم
برام قبول کردنش سخت بود اما برادر شوهرم گفت یکبارم محک بزن ببین چه می کنه ؟ فرض کن دو ماه حقوق نداری امتحان کن ببین رفتارش چی میشه

خلاصه بعد از کلی بحث و شرط اونا رفتن انگار تازه نامزد شده بود اغوشم گرفت بوسم کرد عزیزم ببرمت دکتر حالت خوبه شام بیارم

و حالا هم رفتارش بهتره
ایشون تو زندگی با من صحبت نمی کنه و دوست داره سکوت کنه اونقدر سکوت می کنه و از اتفاقات اطرافش دلخور میشه که یه دفعه منفجر میشه و تمام توهین ها رو می کنه تمام اسرار زندگی رو فاش می کنه و کلی ابروریزی می کنه تا یک دفعه اروم میشه و تا چند روز مهربون میشه و بازم روز از نو روزی از نو تو رو خدا بگین همچین فردی مشکل روحی نداره به نظر شما مشکلش چیه ؟ چرا دائم از مرگ از بیماری سرطان از پیری از نا امیدی حرف می زنه چرا همش اه میکشه چرا به همه چی نا امیده چرا اینجوری فوران می کنه و بعد اروم میشه و محبت می کنه
چرا چرااا بدتر شده