خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یک سوال خیلی کوچیک  (دفعات بازدید: 920 بار)
rahgozar
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 268

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 09 آبان 1386,ساعت 18:26:23 »

برای اینکه دچار حالت های ناراحتی یا غمگینی یا بی حوصلگی یا عصبانیت های مقطعی که دلیل خاصی هم نداره نشیم چیکار باید کرد یعنی چجوری باید پیشگیری کرد.این حالت ها تمام زندگی و رفتار و اعمال آدم را تحت تاثیر می گذاره و  عملکرد آدم را پایین میاره و  روابط آدم را هم گاهی می تونه مختل کنه .ضمنا وقتی آدم دچار این حالات میشه در اون مرحله چکار بکنه که هر چه زودتر از این حالت خارج بشه.ممنون و متشکر
خارج شده است

داشتم دلقی و صد عیب مرا می پوشید  خرقه رهن می و مطرب شد و زنار بماند
par
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 10 آبان 1386,ساعت 11:12:49 »

من فکر می کنم تو این  موقعیتها بهتره اصلا صحبت نکنیم سکوت بهترین راه حله چون تواین حالت اگه سکوت کنیم اون دقایق به نفع ما میگذره. و ناراحتی ها کمتره
خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #2 : 11 آبان 1386,ساعت 11:22:51 »

خیلی وقتها نگرش منفی باعث عملکردهای منفی ای مثل بی حوصلگی عصبانیت و ... می شه.
برای پیشگیری اول باید این نگرش رو تغییر بدیم یعنی افکارمون رو به سمت مثبت گرایش بدیم دوم کارهای هیجان انگیز انجام بدیم مثل ورزش کردن مهمونی رفتن و ... سوم در مواقع بیکاری یا وقتیکه دوست داریم از هیجان و شلوغی دور باشیم برای خودمون تفریحات قشنگی درست کنیم مثلاً من حل جدول سودوکو یا درست کردن پازلهای بزرگ و بازیهای کامپیوتری رو دوست دارم (‌ البته اگه وقتش رو داشته باشم )
این از پیشگیری اما اگه دچار این حالت شدی باید بذاری که بگذره چون بعد از رفعش احساس بهتری بهت دست میده اما سعی کن به مرور زمان و با تمرین درهنگام وقوع این احساس هم بتونی افکارت رو تغییر بدی و سعی کنی شاد باشی.
موفق باشی.
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #3 : 15 آبان 1386,ساعت 00:38:08 »

سلام
هیچ معلولی بدون علت نیست . اگر نسبت به خودت اگاهی بیشتری داشته باشی و بتونی علت رو پیدا کنی می تونی اون رو رفع کنی که به دنبالش معلول هم که ناراحتی و... هست برطرف می شه.
                                                                                                                                              شاد باشی
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :