خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چی کار کنم؟؟  (دفعات بازدید: 538 بار)
h.s
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 18 تير 1388,ساعت 16:37:45 »

سلام دوستان
مشکل من مربوط به یکی از دوستام هست. اون یه دوست خیلی صمیمی داره که خیلی بهش وابسته است
این درحالیه که دوست من اصلا همچین آدمی نبوده . این قضیه یه جورایی شبیه تاپیک عشق به جنس موافق هست که فک کنم توی قسمت افسردگیه با این تفاوت که دوست من فقط 17 سالشه.
شخصیت دوست من یه آدم کاملا مستقل بود که عقاید مخصوص خودشو داشت و همیشه همه چیزو خودش مدیریت میکرد.
اون همیشه می خنده و واقعا همرو سرحال می کنه و کلا دختر شلوغیه حتی اگه داغون تر از همیشه باشه.

اون کم کم با یکی از دوستای مدرسش صمیمی میشه که البته من فکر میکنم بیشتر اون دختره باعث شد. اون دختره یه آدمیه که از هر چیزش واسه دوستم میگذره و این بد نیست ولی توی خیلی از مواقع مشکل درست میکنه
مثلا دوست من میخواست تغییر رشته بده ولی نتونست.فقط به خاطر همین دوستش.چون فکر می کرد که اون داغون میشه. من بهش گفتم که اگه تو بری،اونم میاد واگه اون توی این رشته موفق نشه،بعد تو چی کار میکنی یا اینه مامانش یا هر کس دیگه ای بخواد شما رو جدا کنه. و لی اون همیشه میگفت که اونجوری حداقل من باعثش نیستم

من خیلی با دوستم حرف میزنم و بهش میگم که بیشتر به فکر خودش باشه.چون اونا که همیشه با هم نمیتونن بمونن ولی ...

من واقعا نمی دونم چی کار کنم؟؟
اصلا این کاره من که سعی کنم اونو متقاعد کنم که دوستیشو به یه رابطه معمولی تغییر بده درسته؟؟
باور کنید من فقط نگرانشم.چون که پشت همه ی خنده هاش یه عالمه غصه جمع شده
خیلی دلم میخواد کمکش کنم ولی نمی دونم چه جوری؟

اگه توضیحی خواستید ، حتما بگید
خارج شده است
milad200716
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 18 تير 1388,ساعت 19:52:03 »

شما واقعا یک دوست واقعی هستید.
خارج شده است
habill
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 165

تشكر
اهدا شده: 111
دريافت شده: 218

سوار خواهد آمد...

« پاسخ #2 : 19 تير 1388,ساعت 01:13:23 »

سلام
راستش جواب قاطعی به ذهنم نمیرسه ولی چیزی که علی الحساب میتونم بگم اینه که زیاد راجع به این موضوع به دوستتون فشار نیارید!
میدونم که شما به فکرشید ولی وقتی میبینید اینگونه حرف زدن فایده ای نداره،دیگه تکرارش نکنید،چون خدایی نکرده ممکنه دوستتون بخاطر علاقه ای که به هم کلاسیش داره،فکر کنه شما میخواید رابطه ی اونا رو بهم بزنید و شما دارید حسودی میکنید!

راستی آیا تا به حال سعی کردید این مسائل رو به همکلاسی دوستتون بگید؟
فکر میکنم حالا که دوستتون انقدر از همکلاسیش تاثیر پذیره، تنها کسی که بتونه دوستتون رو قانع کنه،همون همکلاسیش باشه!
البته به شرطی که شما هم بتونید همکلاسی دوستتون رو قانع کنید!
طوری که فکر نکنه شما دارید حسودی میکنید و قصد تفرقه انداختن دارید!

خوش باشید!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ghalb

خارج شده است

تاج و تخت شاه دیروز در قلعه شون نمیشه
به خیالشون که این تاج سرشونه تا همیشه
یادشون رفته که اون شاه که به صد مهره نمیباخت
تاج رو از سرش تو میدون؛لشگر پیاده انداخت‎!‎‎!‎‎!‎‎

از پس پرده نگاه کن...
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :