خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تعداد به ارگاسم رسیدن در یک روز؟!!!  (دفعات بازدید: 7777 بار)
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« : 23 تير 1388,ساعت 12:21:28 »

سلام
سوالی که دارم شاید جنبه ی پزشکی داشته باشه
اما میخواستم بدونم مردی که با هربار ارضا شدن جسمی, هنوز ارضای روحی نشده ,در روز چندبار میتونه به ارگاسم برسه؟
یا تغذیه مناسب براش چی میتونه باشه که مقدار منی کنترل بشه در بدنش؟
امیدوارم منظورمو کامل رسونده باشم
در مورد خانومها این موضوع چجوریه؟
خارج شده است

این نیز بگذرد...
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 23 تير 1388,ساعت 12:44:54 »

سلام خانومي جون يعني چي از نظر روحي؟
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 24 تير 1388,ساعت 12:01:59 »

یعنی اینکه وقتی یه نفر یک بار یا دو بار به ارگاسم میرسه هم از لحاظ جسمی تخلیه میشه و هم از لحاظ روحی دیگه تا یه مدت (هرچند کم) به سکس فکر نمیکنه چون تخلیه شده
اما کسی که من دارم میگم اگر جسمش جواب بده هرچقدرم ارگاسم داشته باشه بازهم از لحاظ روحی و فکری سیر نمیشه و با دیدن مثلا یه صحنه ی تحریک آور ,برای سکس بعدی آماده میشه...
خارج شده است

این نیز بگذرد...
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 24 تير 1388,ساعت 12:06:10 »

خوب اين بر ميگرده به وضعيت جسميش
من خودم كسي رو ميشناسم كه در مدت يه شب تا صبح 10 بار هم شايد ارضا بشه از نظر جنسي مشكلي هم براش پيش نمياد چون هر چند وقت يك دفعه هستش
ولي خوب هر چقدر جسمشون ضعيفتر باشه احتمالا" براشون بيشتر ضرر داره
خوب ايشون زن هستن يا مرد ( فكر كنم مرد باشن)
به هر حال توي هر چيزي اعتدال خوبه
شما ميتونيد ايشون رو از ديدن چيزهايي كه تحريكشون ميكنه منع كنيد تا كمتر توي ديدشون بزارين
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 24 تير 1388,ساعت 12:55:36 »

مرسی از جوابتون
ایشون مرد هستن
اما کلا میخواستم بدونم از لحاظ پزشکی چقدر ارگاسم میتونه صورت بگیره و آسیبی نرسونه (مثلا در یک هفته)
خارج شده است

این نیز بگذرد...
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 24 تير 1388,ساعت 13:03:23 »

همونطور كه گفتم تعدادش بستگي به اين داره كه ايشون بيماري خاصي - ضعف بدني زياد- نم يدونم هر گونه مشكلي از لحاظ جسمي نداشته باشه ميتونن توي هفته نهايتا" هر روز هم كه حساب كنيم 7 بار
ولي خوب اين علمي نيست من نسبت به تجربم ميگم ولي مشكل خاصي هم از كسي نديدم و يا اينكه من نشنيدم اين چيزها رو ميتوني از سكسولوژيستها  ( يا دكتر زنان و يا ارولوژيستها ) بپرسي اونها فكر كنم دقيق تر بدونن
خارج شده است

خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 25 تير 1388,ساعت 11:02:09 »

منم چون اینجا قسمت سکسولوژی بود مطرح کردم بهرحال از توجهتون ممنونم
و سوال دیگم اینه که (تو تاپیک هم مطرح کردم) که با چه تغذیه ای میشه ضعف بدنی رو کم کرد؟
مثلا میگن موز و پیاز مقدار منی رو زیاد میکنه آیا صحت داره؟ آیا درسته که برای جبران ضعف جسمی که با ارگاسم پی در پی بوجود اومده تغذیه خاصی داشت؟
اگر بقیه دوستان نظری دارن من سراپا گوشم
خارج شده است

این نیز بگذرد...
حبیب نبی پور
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 10

« پاسخ #7 : 26 تير 1388,ساعت 07:28:58 »

سلام خام خانومی.
مقوله سکس در زندگی پایین ترین مرحله از آن است که متاسفانه در کشور ایران دارای حساسیت زیادی است.اگر سکس همرام با عشق باشد در همان انزال اول فرد از هر لحاظ تخلیه میشه و آسیبی بهش نمیرسه ولی اگر سکس همراه با فقط لذایذ جنسی صورت بگیره بعد از چند بار همخوابی بعلت خستگی تمایلی به سکس نشان نمیده ولی از نظر روحی ضعف تخلیه نشان خواهد داد.پس هر چیزی بهتر است با عشق آغاز گردد.یک نکته لازم است عرض کنم و اینکه قبل از هر نزدیکی وضو گرفته و بسم ا... یادتان نرود.چون شیطان همواره در همبسترانی که از بسم ا... استفاده نمیکنند حضور جنسی دارد. سکوت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

خانومی

خارج شده است

I WISH BEST TIME & BEST DAY FOREVER
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #8 : 26 تير 1388,ساعت 09:52:01 »

میدونی خانومی جان تعداد دفعاتی که یه مرد میتونه س.ک.س داشته باشه بیشر به وضعیت جسمیش و اون شرایط س.ک.س داشتن بر میگرده، معمولا" آقایون تو سنین جوانی از شرایط جسمی و روحی بهتری برخوردارن و ممکنه بتونن چندین بار به فواصل کم هم س.ک.س داشته باشن ولی هر چی سن بالاتر بره معمولا این اتفاق کمتر می افته.
اگر بخواهین بدونین که آیا خطری داره یا نه باید عرض کنم که داشتن س.ک.س خطری نداره و هر چند بار که فرد آمادگی و توان انجام س.ک.س رو داشته باشه و انجام بده مشکلی براش پیش نمیاره ولی بعضی مواقع فرد از رابطه جنسی که بطور روحی ارضا نمیشه ممکنه بلافاصله بعد از س.ک.س رو بیاره به خود ارضایی که این میتونه برای سلامت جسمش خطر داشته باشه و آسیب جسمی برسونه.
در مورد وضوع و بسم اله زیاد چیزی نمیدونم ولی اگه هر دو طرف قبل از س.ک.س استحمام کنن خطر بروز عفونتهای UTI رو  به مراتب خیلی کم میکنه.

Designer, خانومی

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #9 : 26 تير 1388,ساعت 10:50:37 »

سلام بر خانومیه عزیز
خواهرم خوب توجه کنید:
منی از مواد مختلفی تشکیل شده که از جمله ی آن مواد قندی و حیاتی است که بوی خاص منی هم از ترکیبات مختلف همین مواد است، مقداری از «منی» جذب خون انسان میشود و در ساختن سلولهای مغزی و استخوانی و دیگر لوازم بدن انسان کمک بسیار خوبی میکند. اکنون اگر کسی مقدار زیادی از «منی» خود را هدر دهد و حرام کند نتیجه آن این است که مغز و اعصاب- بویژه اعصاب چشم ها و شنوایی انسان- از آن مقدار «منی» که در نیرو بخشیدن به مغز و اعصاب لازم است بی بهره و محروم
می شوند و رفته رفته آن فرد  را از نظر قوای مغزی و عصبی ناتوان می سازند. در نتیجه چنین فردی از نظر «ظریب هوشی» و کنترل
اعصاب و بینایی چشم و محکمی مهره های کمر دچار ناتوانی و ضعف میشود و دستی دستی خود را به ورطه زیانهای جبران
ناشدنی می اندازد. از سوی دیگر مقداری از «منی» صرف رشد خود « بیضه ها» می شود. ولی فردی که با هدر دادن «منی» خود جلوی رشد طبیعی و لازم بیضه های خود را می گیرد و با این کار، باعث می شود که بیضه هایش رشد لازم را نکنند و کوچک
بمانند. بیضه هایی هم که از اندازه لازم کوچکتر باشند روشن است که نمی توانند به اندازه کافی «منی» بسازند. در نتیجه آن فرد  با
بیضه های کوچک و «منی» ناکافی، هم به مغز و استخوان و اعصاب خود زیان میرساند. مواد قندی موجود در منی مهمترین ذخیره ی حیاتی بدن و سریع الجذب ترین قند موجود در بدن است که تنها اعصاب قلب و دستگاه تنفسی در مواقع حیاتی بطور ناگهانی از آن استفاده می کنند و کمبود این مواد مشکلات قلبی و عصبی در طول زمان ایجاد کرده و در مورد تنفس هم گاها فرد دچار تنگ نفس می شود! شما این علائم را در همسر خود یا فرد مورد نظر می یابید؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی

خانومی

خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 27 تير 1388,ساعت 08:26:10 »

خانومي جان
منظور من از سكسولوژيكها افراد اينجا نبود ( اينجا همه تا حدودي اطلاعات داريم كه شايد خيليهاشم معتبر نباشه ) منظورم از افراد داراي مدرك سكسولوژيك و به اصطلاح پزشكان در اين رابطه بود كه اگه خواستي و مشكلت حل نشد تلفنشونو بهت ميدم

خانومی

خارج شده است

خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 28 تير 1388,ساعت 17:24:08 »

از همتون ممنونم ولی منظور آقای حبیب رو خوب متوجه نشدم از این حرفشون :
"اگر سکس همرام با عشق باشد در همان انزال اول فرد از هر لحاظ تخلیه میشه و آسیبی بهش نمیرسه ولی اگر سکس همراه با فقط لذایذ جنسی صورت بگیره بعد از چند بار همخوابی بعلت خستگی تمایلی به سکس نشان نمیده ولی از نظر روحی ضعف تخلیه نشان خواهد داد.پس هر چیزی بهتر است با عشق آغاز گردد."
بهرحال تا جایی که من فهمیدم اگه از لحاظ جسمی یک مرد مشکلی نداشته باشه میتونه تا چندبار ارضا بشه ولی با توجه با حرفهای  yas بهتره برای سلامت بیشتر این اتفاق کنترل شده تر باشه

Designer, *sara*

خارج شده است

این نیز بگذرد...
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 28 تير 1388,ساعت 17:27:29 »

اميدورام كه اين مشكل هر بنده خدايي كه هست هر چه زودتر مرتفع بشه

خانومی

خارج شده است

ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« پاسخ #13 : 15 مرداد 1388,ساعت 01:24:00 »

قوای جنسی انسان مثل درخت میمونه که در دوران نهال بودنش باید مراقب ان بود و از ان خوب نگهداری کرد اغاز سنین بلوغ هم همینطوره اگه در هنگام شکل گیری منی درست استفاده کنیم مطمئنا قوای جنسی قوی خواهیم داشت وگرنه از سنین 40 به بعد با کاهش این غریزه مواجه خواهیم بود (در مورد وضو و بسم ..... هم هنوز از نظر علمی چیزی ثابت نشده و ربطی به قدرت جنسی ندارد دیگر اینکه در همه جهان برای مسائل جنسی اهمیت ویژه ای قائلن که در کشور ما کمتر به ان میپردازند )

escomtec

خارج شده است
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 19 مرداد 1388,ساعت 01:00:20 »

در مورد وضو و بسم ..... هم هنوز از نظر علمی چیزی ثابت نشده و ربطی به قدرت جنسی ندارد دیگر اینکه در همه جهان برای مسائل جنسی اهمیت ویژه ای قائلن که در کشور ما کمتر به ان میپردازند )
راستش فکر میکنم بیشتر حالت تلقینی داشته باشه این بسم ا.. و این حرفا اما بهرحال واسه تقویت روحیه کسی که بهش ایمان داره خوبه اگه اینجوری بخوایم قضاوت کنیم خدا هم علمی ثابت نشده اما حس میشه! مثل هوایی که نمیبینیش ولی زندت نگه میداره
بهرحال هرکی بستگی به ایمانش داره
درضمن فکر میکنم این فرهنگی هم که گفتین داره تو کشور عوض میشه (یا حداقل هرکی که به پست ما خورده بهش اهمیت میداده ! )

Designer, *sara*

خارج شده است

این نیز بگذرد...
صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :