خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: 1 [2] 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تعداد به ارگاسم رسیدن در یک روز؟!!!  (دفعات بازدید: 7779 بار)
escomtec
سبز-سفید-نارنجی
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 111

تشكر
اهدا شده: 45
دريافت شده: 59

دستخوش تغییر

« پاسخ #15 : 19 مرداد 1388,ساعت 02:15:29 »

نقل قول
مقوله سکس در زندگی پایین ترین مرحله از آن است

شیطان همواره در همبسترانی که از بسم ا... استفاده نمیکنند حضور جنسی دارد

س.ک.س همرام با عشق باشد در همان انزال اول فرد از هر لحاظ تخلیه میشه و...

اول که ببخشید خیلی دیر به این بحث پیوستم.

می بخشید آقا حبیب، خیلی خیلی خیلی عذر می خوام، ولی یکم داری تند میری، یه چند تا کتاب هوش مصنوعی بخون شاید نظرت راجع به حرفای مطلق گرایانت عوض شه. برای حل هر مشکلی باید فرمول علمی داشت، به جانماز آب کشیدن که نیست.

از همه ی حضار گرامی علی الخصوص مدیران محترم عذر می خوام که اینقدر از پاسخ آقاحبیب عصبانی هستم، اما اگه قرار بود با عمل به توصیه های این دسته متعصب یکبعدی نگر کسی حالش بهتر شه الآن مادر من الآن افسردگیش اینقدر حاد نشده بود و برادر ساده ام هم الآن درسخون شده بود. هر چی به مادر و برادرم می گم به جای رفتن به این مجالس مذهبی بدتر از عذا که همیشه گناهکار بودن رو به آدم القی می کنن و دم از فشار قبر می زنن و چهره ی خدا روترسناک جلوه می دن -با اون روضه خونای بد صدا که صبح تا شب تریاک و هشیش و بنگ می کشن تا صداشون خش دار بشه، بعد خودشونو تو مجلس مظلوم ترین و عاشق ترین جلوه می دن-، برین پیش یه روانشناس، قبول که نمی کنن. انگار جادو شدن، بیچاره دلمم براشون می سوزه اما کاری ازم بر نمیاد؛ روانپزشکا هم که بهشون قرص تجویز می کنن، بعد از چن روز می بینی قرصاشونو گذاشتن کنار، چرا؟ چون خانوم روضه خونه گفته برین استغفار کنین خوب می شین.

الللللللللله اکبر از آدمای خرافاتی. آی جوش آوردم، آی جوش آوردم.
بابا دست وردارین، آدمیزاد یه مکانیزم حیات خاص داره، سیستمش با منطق سرو کار داره، مغزش با منطق ریاضیاتی کار می کنه، روش داره حل مشکلش، با نشستن و ذکر گفتن درست که نمیشه هییییچ، بدترم می شه، می افته تو حلقه ی بی نهایت. ماااادر من داشت خوب می شد، این آدمای خشک مقدس داغونش کردن، با این توصیه های آسمونیشوون.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer, habill

خارج شده است

نشان مرد، خارهای مانده بر کف پاست
                      _           _
                       *        *
                   (       . .        )
                        """_"""
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #16 : 19 مرداد 1388,ساعت 13:58:32 »

بله آقای escomtecبا شما و حرفاتون کاملا موافقم منم مخالف خیلی چیزا هستم اما با اعتقادات خیلی ها نمیشه جنگید
همین شوهر من انقدر توی این شبهای محرم تلاش میکنه که تا چندوقت مشکل جسمی پیدا میکنه همین پارسال کلی خرافات و ایناشو میخواست به اجرا بذاره (قمه زدن!!!!) که من نذاشتم به بدنش آسیب برسونه که البته یه جور دیگه رسوند که حالا بماند
بهرحال با اعتقادات بعضی از خشک مذهبها نمیشه جنگید که دست آخر شمارو کافر میدونن!!!

حالا که بحث به اینجاها کشیده شد بذارید بازترش کنم
شوهر من هربار که رابطه جنسی داره پشت سرش چندبار دیگه هم میخواد اونقدری که گاهی چشم درد میگیره یا شدیدا سست و خسته میشه تعداد انزالش تو هربار رابطه دست کم 2بار و در حالت Hotحتی به 5بار هم رسیده متعجب
این در حالتیه که من فوق فوقش 2بار ارضا میشم و تو دفعه های بعدی که ایشون با من میخواد رابطه داشته باشه حسابی عذاب میکشم که آقا زودتر کارشو تموم کنه
مثلا در عرض 3ساعت ایشون 4بار ارضا میشه ولی باز هم تشنه ی سکس هست و از لحاظ روحی ارضا نمیشه و بخاطر این تموم میکنه چون دیگه بدنش کشش نداره وگرنه تا 3ساعت دیگه هم ادامه میده
!
مشکل من اینه ناراحت
خواستم سربسته مطرح کنم دیدم جواب نمیده! دیگه گفتم همشو

escomtec, *sara*

خارج شده است

این نیز بگذرد...
escomtec
سبز-سفید-نارنجی
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

دستخوش تغییر

« پاسخ #17 : 19 مرداد 1388,ساعت 19:10:41 »

در مورد مشکل شوهرتون باید بگم اگه ایشون اصرار به ادامه ی این وضع کنن احتمالاً لذت جنسیشون کمتر و کمتر می شه. با توجه به مطالبی که خوندم باید بگم سعی کنید توافق کنید که انجام این عمل رو با برنامه ی زمانی خاص انجام بدید، یعنی با فواصل منظم. باید ایشون رو قانع کنید که کمی خوددار تر عمل کنن تا یواش یواش لذت جنسیشون بیشتر بشه؛ همچنین شاید اصرار ایشون به تکرار س.ک.س به خاطر اضطراب و نگرانیشون از، از بین رفتن لذت جنسی باشه که این حالت وضع رو بدتر می کنه، پس باید اضطراب ایشون رو هم کاهش داد.
البته هیچ کس مثل یه پزشک نمیتونه قطعی نظر بده ولی اینو می دونم که چه افراط و چه تفریط در انجام س.ک.س می تونه به طور موقت و گاهاً طولانی مدت موجب کاهش و یا حتی ازبین رفتن لذت جنسی بشه.

خانومی

خارج شده است

_           _
                       *        *
                   (       . .        )
                        """_"""
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 113

تشكر
اهدا شده: 29
دريافت شده: 86

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #18 : 19 مرداد 1388,ساعت 19:22:42 »

نقل قول
مقوله سکس در زندگی پایین ترین مرحله از آن است

شیطان همواره در همبسترانی که از بسم ا... استفاده نمیکنند حضور جنسی دارد

س.ک.س همرام با عشق باشد در همان انزال اول فرد از هر لحاظ تخلیه میشه و...

اول که ببخشید خیلی دیر به این بحث پیوستم.

می بخشید آقا حبیب، خیلی خیلی خیلی عذر می خوام، ولی یکم داری تند میری، یه چند تا کتاب هوش مصنوعی بخون شاید نظرت راجع به حرفای مطلق گرایانت عوض شه. برای حل هر مشکلی باید فرمول علمی داشت، به جانماز آب کشیدن که نیست.

از همه ی حضار گرامی علی الخصوص مدیران محترم عذر می خوام که اینقدر از پاسخ آقاحبیب عصبانی هستم، اما اگه قرار بود با عمل به توصیه های این دسته متعصب یکبعدی نگر کسی حالش بهتر شه الآن مادر من الآن افسردگیش اینقدر حاد نشده بود و برادر ساده ام هم الآن درسخون شده بود. هر چی به مادر و برادرم می گم به جای رفتن به این مجالس مذهبی بدتر از عذا که همیشه گناهکار بودن رو به آدم القی می کنن و دم از فشار قبر می زنن و چهره ی خدا روترسناک جلوه می دن -با اون روضه خونای بد صدا که صبح تا شب تریاک و هشیش و بنگ می کشن تا صداشون خش دار بشه، بعد خودشونو تو مجلس مظلوم ترین و عاشق ترین جلوه می دن-، برین پیش یه روانشناس، قبول که نمی کنن. انگار جادو شدن، بیچاره دلمم براشون می سوزه اما کاری ازم بر نمیاد؛ روانپزشکا هم که بهشون قرص تجویز می کنن، بعد از چن روز می بینی قرصاشونو گذاشتن کنار، چرا؟ چون خانوم روضه خونه گفته برین استغفار کنین خوب می شین.

الللللللللله اکبر از آدمای خرافاتی. آی جوش آوردم، آی جوش آوردم.
بابا دست وردارین، آدمیزاد یه مکانیزم حیات خاص داره، سیستمش با منطق سرو کار داره، مغزش با منطق ریاضیاتی کار می کنه، روش داره حل مشکلش، با نشستن و ذکر گفتن درست که نمیشه هییییچ، بدترم می شه، می افته تو حلقه ی بی نهایت. ماااادر من داشت خوب می شد، این آدمای خشک مقدس داغونش کردن، با این توصیه های آسمونیشوون.

سلام
هوش مصنوعی...! بقول شما اکی...
بنده راجع به هوش مصنوعی چیزی نمی دانم البته بنده راجع به مدارات الکترونیکی و هوش مصنوعی الکترونیکی می دانم و می دانم فقط نامشان هوش مصنوعیست و عملا یک سیستم برنامه ریزی شده قدرتمند بیش نیستند و هوش واقعی ابدا در آنها نیست بنظر منظور شما از هوش مصنوعی چیز دیگریست انشاءالله بررسی می کنم...
خرافات! مطلق گرایانه و... آب جانماز!!!
خب شما هم اعتقاداتی دارید که اعتقادات دیگران از نظرتان خرافاتند و شاید اعتقادات آلت پرستان برایتان جذابتر باشند!زیرا بنظر اعتقاداتشان برایتان محترم تر از اعتقادات امثال بنده هستند... اما بدانید بنده خود از کودکی در هیئت ها و مجالس مذهبی بوده ام در شهری که هرکس از آن دیدن می کند متحیر بی بند و باری آن می شود و هرکس ساکن می شود همرنگ جماعت می شود غیر از عده ای معدود!!! بنده هرگز نشنیده ام بگویند فقط عذاب به خدای محمد قسم بیش از آنکه بگویند عذاب می گویند رحمت حاجت و عشق... عشقی که منشا آن عاشقیست به نام خدا و معشوقه ی آن بنده اش!!! و کربلایی که شما آنها را کشتار و خون می پندارید اوج کمال عشق بشری بود و بی بی زینب س می فرمایند: جز زیبایی ندیدم... راستش تا آنجا که من می دانم گفته اند صدبار اگر توبه شکستی بازآ...
بنده آغاز زندگی خود را از زمانی می دانم که به خداوند یکتا پیوستم و تلاش کردم از نابخردان نباشم!!! امیدوارم روزی بتوانم منیت را کنار بگذارم اما ممکن نمی شود مگر با حل شدن در عشق عاشق و معشوقی لایق بودن... من موفقیت های علمی دینی و مالی خود را جز رحمت پروردگار نمی دانم چون هرچه فکر می کنم نمی دانم چطور شد به اینجا رسیدم فقط می دانم از خدایم خواستم فقط...
من هرچه در دینم جستجو کردم فقط دیدم که گفتند عذاب برای گنهکارانیست که حد را زیر پا گذاشته اند و هر گنهکاری که یکتا پرست بمیرد عاقبت از عذاب رهایی می یابد! یکتا پرست نه مسلمان... و هرکس واقعا به دین خود اعتقاد داشته باشد و یقین حاصل کند حتی اگر یکتا پرست هم نباشد عاقبت به خیر است اما اگر یقین حاصل کرده باشد و با معرفت به دینش رسیده باشد نه یک دین موروثی...
همیشه به من می گویند خدا آنقدر مهربان است که از تصور ما خارج است و مادر حتی به سختی می تواند شمه ای ناچیز از محبت پروردگار باشد اما کجایی معرفت...
منطق، ریاضیات، سیستم، مغز، نمی دانم مگر می شود این چنین دقیق خود به خود بوجود آیند؟! شما به خدا اعتقاد دارید به دینش نه؟ او شما را ساخته نمی داند شما پیشرفته اید؟ خداوند متعال برنامه ای برای زندگی شیرین به شما داده که با تمام منطق و ریاضیات موجود در عالم مطابقت دارد و کامل ترین است و ذره ای تقصان درش نیست...
خانومی عزیز بنده کاملا با شما از بابت خرافات موافقم اما عزیزان
تنها منبع موثق و کامل جز قرآن مجید نیست هر آنچه را خلافش دیدید عمل نکنید و فقط بر اساس اصول قرآنی مقایسه نمایید..
بقول آقای مطهری دین اسلام یک دین اجتهادیست...
بنده پیشنهاد می کنم ابتدا قرآن را بخوانید بعد هر چه خواستید بگویید نمی دانم شما چطور انسانی هستید که پیش از مرور کامل اصول به ظواهر بسنده می کنید؟‍! خدایا قوم بنی اسرائیل چه چیز بدتر از ما داشتند که موستوجب عذاب بودند و ما نبودیم؟! و ما را بهترین امت می دانی و بالاخص ما ایرانیان را که می گویی اگر دین بر ما نازل میشد اعراب نمی پذیرفتند ولی ما از سر حق جویی دین اعراب را پذیرفتیم؟ کدام حق جویی؟ خدایا رحمتت را شکر...
برادر کدام معتاد حشیشی تریاکی و ... می تواند چند ساعت صدا بلند کند؟ تو را به خدا خجالت بکشید... نمی گویم نیستند چون نمی دانم اما می دانم پنچ انگشت هم یکی نیستند و خوب و بد همه جا هست شما بسیاااار احساساتی و ناعادل بنظرم آمدید...

خانومی عزیز بنده مضرات این مساله را ذکر کردم که مدیر سارای گل قبول نکردند اما خوشحالم عملا و با چشم خود این مساله را درک کردید من هم با حبیب نازنین موافقم شوهر شما از لحاظ روحی ارضا نمی شوند چون اصل رابطه جنسی را که تبادل عشق و محبت است را گم کرده و خروج منی را اصل می دانند بنظر بنده بهتر است دیدش را نسبت به این رابطه عوض کنید تا بداند چه را برای چه انجام می دهد آنگاه تاثیرات معجزه آسای تغییر را حس می کنید بشرط همکاری شما یعنی بهمراه آنچه در ذهنش میسازید و مطابق آن اعمال موجود در رابطه را متنوع تر نمایید...
در مورد خرافات هم باید عرض کنم یکی از بزرگ ترین راه های شیطان برای گمراهی  و نابودی مادی(زندگی شیرین) معنوی انسان افراط است چه دینی مانند طالبان و القاعده چه غیر دینی مانند...
موفق و شاد باشید.
یاعلی سکوت

بصیر

خارج شده است

در زماني دورتر از مادها                   در نزاعي سخت با جلادها

عده اي رفتند حج حاجي شدند       عده اي ماندندو اخراجي شدند
escomtec
سبز-سفید-نارنجی
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

دستخوش تغییر

« پاسخ #19 : 19 مرداد 1388,ساعت 19:41:49 »

جناب Y.A.S زود قضاوت کردی عزیزم.
بنده هم خدا رو قبول دارم، هم دینش رو
عجله کردی برادر
چه نیک گفت پیامبر که مسکن خود را دور از هر چه قاضی است می پسندم، که از شر قضاوات تند روانه شان در امان باشم.
خداوند آفرید انسان را بر قانون و نظم، این ما هستیم که پیشروی می کنیم.
رفع هر اختلال در هر اجتماع منظم نیازمند کشف نظم حاکم بر عوامل کارکرد آن است، این یعنی علم.
والا آدم از هواپیمام اگه می افتاد با یه بسم الله گفتن خشک و خالی نجات پیدا می کرد.

Designer, habill

خارج شده است

_           _
                       *        *
                   (       . .        )
                        """_"""
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #20 : 20 مرداد 1388,ساعت 10:04:46 »

خانومی عزیز بنده مضرات این مساله را ذکر کردم که مدیر سارای گل قبول نکردند
با عرض معذرت از خانومي گل گلاب
ببخشيد شرمنده اقاي Y.A.S ميشه بپرسم من كدوم حرف شما رو قبول نكردم
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #21 : 20 مرداد 1388,ساعت 10:41:37 »

نقل قول
رفع هر اختلال در هر اجتماع منظم نیازمند کشف نظم حاکم بر عوامل کارکرد آن است، این یعنی علم.
والا آدم از هواپیمام اگه می افتاد با یه بسم الله گفتن خشک و خالی نجات پیدا می کرد.

دوست عزیز شما حرف جدیدی رو نزدی هرعاقل دینداری هم چنین حرفی میزنه
خود اهل بیت که اصل دین هستند وقتی مریض میشدند به دکتر مراجعه میکردند ! نمی دونم تو روضه های شما چی میخونن اما ما زیاد تو روضه ها شنیدیم که میخونن حضرت علی ع بعد از ضربت خوردنشون یک دکتر اومد پیششون !!

اما خواهش میکنم شما هم در هیچ مسئله ای اینقدر خشک برخورد نکن !
کسی نگفت انسان از راه منطقی و نظم حاکم و فلان و بسیار استفاده نکنه . از همین راه منطقی استفاده بکنه یک کلمه از باب تبرک هم بسم الله بگه طوریش نمیشه ..شما چرا فقط گیر دادی به اینکه دوستمون گفته بسم الله بگه ؟!
دوستمون هم برای خودش یک راه حل منطقی ارائه کرده و اونم اینکه رابطه جنسی همراه با عشق و محبت باشه و صرفا تماس جنسی نباشه ..حالا هوش مصنوعی و اینا چه ربطی به این بحث داشت نمیدونم..

نقل قول
روانپزشکا هم که بهشون قرص تجویز می کنن، بعد از چن روز می بینی قرصاشونو گذاشتن کنار، چرا؟ چون خانوم روضه خونه گفته برین استغفار کنین خوب می شین.

خب دوست عزیز شما هم زیاد کفش روانشانسا رو واکس نزن !
اگه شما این رو میگی منم چندتا مورد دیدم بدست همین روانپزشکا یک ادم افسرده مجنون شده ..از یه سر درد عادی یک افسرده بی تحرک و مرده ساختن با بعضی تجویزهای مسخره و بی موردشون...بدبخت بیچاره یه وسواس ساده داشت رفت شوک و این حرفها بعدش حالش وخیم شدو بدترم شد ...جوری که معتاد قرص و .. شده بود همراه با درد و فشارهای روانی شدید
جالبه همین ادم توسط همین دعاها حالش خوب شد ...

البته اشتباه نکن کسی نمیگه پیش روانشناس نرید و دوای همه دردها روضه و دعاست .. سخن اینه نه شما میتونی با اوردن چهارتا موردی که معلوم نیست طرف  چطوری عمل کرده یک تفکر و یگ گروه رو تخطئه کنی و نه کسی میتونه بگه همه دکترها نفهمن !

راه  و مسیر مشخصه ما باید همیشه رهروی عقل و دینمون باشیم...

دریا, *sara*

خارج شده است
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #22 : 20 مرداد 1388,ساعت 10:53:11 »

اما در مورد مشکلی که مطرح شده

احساس میشه انزال زیاد در روز و بیش از حد تعادل باعث ضعف شدید بدنی میشه و یقینا چنین چیزی بیشتر باعث سختی انسان میشه و باعث میشه انسان کمتر بتونه از رابطه جنسی لذت ببره

پس اینطور هم نیست که حد نرمالی برای اینکار نباشه .. بستگی به افراد داره اما خب یک حد تعادلی هم وجود داره ...

به هرحال احساس میکنم شوهر شما نسبتا شهوت زیادی دارن و باید مقداری کنترل بشه تا ارامش بهتری هم بتونن کسب کنند.

برای اینکار بهتره غذاهای شهوت زا مانند پیازو غذاهای چرپ مخصوصا در شبها رو کمتر تناول کنید اما سعی کنید در دفعاتی که س ک س دارید کاملا شوهر خودتون رو ارضا نمایید و در ساعات عادی فضا منزل را جوری قرار ندهید که برای همسر شما محرک باشه .. مثلا وجود برخی تصاویر و فیلم ها و نواخت ها در این مسئله موثر هستند.
تمام مسائل تحریک بر انگیز را بگذارید برای لحظه ای که قصد رابطه جنسی دارید و در ما بقی ساعات سعی کنید فضا خانه را خیلی عادی قرار بدهید..

خانومی, *sara*

خارج شده است
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #23 : 20 مرداد 1388,ساعت 12:47:18 »

خانومي جان
منظور من از سكسولوژيكها افراد اينجا نبود ( اينجا همه تا حدودي اطلاعات داريم كه شايد خيليهاشم معتبر نباشه )
سلام
قبول داشتید بجای این کلمات در چنین پستی تایید می کردید...
هنوز قهری؟ بی مرام... دخترت چطوره؟ به جای من ببوسش...
موفق و شاد باشید.
یاعلی
خارج شده است

*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #24 : 20 مرداد 1388,ساعت 12:49:56 »

من منظورم از اين ارسال به خانومي بود كه بهتره مشكلشو با يه اهل فن مطرح كنه و با نظر شما يا كس ديگه اي كاري ندارم
در ضمن حرفهاي خصوصي جاش اينجا نيست

habill, خانومی

خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #25 : 20 مرداد 1388,ساعت 15:24:14 »

اولا ممنون از همه ی دوستان که نظر دادند بعدشم در مورد مسائل عقیدتی و دینی هم فعلا تو این تاپیک نظری ندارم چون برام مهمه که به نتیجه برسم حالا چه از راه دین چه روانشناسی چه پزشکی که به هرسه شون تا حدی که عقلم اجازه میده اعتقاد دارم
حالا سوالی که دارم از شما آقی Y.A.S اینه که در مورد این جملشون بیشتر توضیح بدن لطفا
نقل قول
شوهر شما از لحاظ روحی ارضا نمی شوند چون اصل رابطه جنسی را که تبادل عشق و محبت است را گم کرده و خروج منی را اصل می دانند بنظر بنده بهتر است دیدش را نسبت به این رابطه عوض کنید تا بداند چه را برای چه انجام می دهد آنگاه تاثیرات معجزه آسای تغییر را حس می کنید بشرط همکاری شما یعنی بهمراه آنچه در ذهنش میسازید و مطابق آن اعمال موجود در رابطه را متنوع تر نمایید...
البته آقای حسین هم توضیحات مفیدی دادن اما نظر شما هم برام جالبه که به این حرفایی که زدید چطور میشه رسید
خارج شده است

این نیز بگذرد...
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #26 : 20 مرداد 1388,ساعت 16:55:27 »

سلام
خانومی جان اگر می دانستم حضور بنده شما را آزرده خاطر می کند هرگز حتی پاسخ اسکومتک را هم نمی دادم خب گاهی اوقات بعضی ها کمک ما را نمی خواهند نباید تحمیل شد اما پاسخ این سوالتان را می دهم...
فردی که هدف از ایجاد رابطه ی جنسی را بودن با معشوق خود و نزدیکی بینهایت با او و یکی شدن می داند زمانی که یک رابطه ی جنسی موفق داشت که هردو طرف جسمن ارضا شده باشند به مطلوب خود رسیده و می داند که این محبت و صمیمت و عشق همچنان پایدار است پس در ضمیر ناخودآگاه خود دلیلی برای رابطه ی جنسی دوباره نمی بیند البته گاهی کلمه ی بازهم موجب تکرار می شود اما نیاز نیست... به همین دلیل است افراد اغلب در مواجهه با مشکلات که احساس نیاز به عشق می کنند و یا بعد از یک بحث زناشویی احساس نیاز شدید به رابطه ی جنسی می کنند... و در اینگونه روابط خروج منی تنها نشانی از زمان ارضای روحیست در حالی که افرادی که خود می دانند چرا س ک س می کنند گاهی به همان معاشقه رضایت می دهند! بنده شخصا رابطه ی جنسی بدون انزال را ترجیح می دهم که مبحثی گسترده و مجزاست و من این را از مدیر سارا ی عزیز طی یک مقاله و یک سری توضیحات یاد گرفتم .
اما شوهر شما از جمله افرادی هستند که برای خروج منی س ک س می کنند خب طبیعیست که بعد از یکبار خروج منی به سرعت آثار لذت از بین می رود و فرد دوباره و چندباره احساس نیاز می کند و چون لذت بعد از خروج منی به سرعت فروکش می کند او همچنان احساس نیاز می کند و هرگز نمی تواند مدت زیادی (حتی یک روز) احساس بی نیازی داشته باشد...
در رابطه ی جنسی خلقیات و درک و فهم های فوق العاده متنوعی موجودند که بنده طی سخنان بالا به سه مورد اساسی از بعد چرای رابطه اشاره کردم:
1)افرادی که برای عشق ورزیدن به همسر ایجاد رابطه می کنند و حد آنرا ارضای جسمیه دوطرف می دانند.
2) افرادی که همچون گروه 1 برای محبت و نزدیکی ایجاد رابطه می کنند اما (برای مردان) خروج منی را خیلی مرتبط با ارضای حتی جسمی نمی دانند و می دانند بعد از ارضای روحی چگونه با کمترین هزینه بصورت جسمی هم ارضا شد.
3) افرادی که رابطه ی جنسی را یک رابطه ی جسمی صرف دانسته و از آنجا که ماندگاری اثر جسمی بینهایت کوتاه است خیلی سریع احساس نیاز می کنند...

عزیزان رابطه ی جنسی در اصل یک رابطه ی روحی روانیست در هر سه مورد بالا این افکار و احساسات و باورهای ماست که تعیین کننده ی کیفیت و کمیت رابطه است... صحبت افرادی که به دلیل تفاوت های جسمی قادر به لذت بردن از رابطه ندارند بدون اینکه هیچ مشکل ظاهری داشته باشند و یا بالعکس بدلیل یک سری تفاوت جسمی داخلی قادر به کنترل نیازشان نیستند جداست و باید به پزشک مراجعه کنند صحبت سر عامه ی مردم است...
خانومی بنده شما را بعنوان یکی از اعضای خوب سایت بسیار دوست می دارم و برایتان آرزوی موفقیت دارم.
موفق و شاد باشید.
یاعلی
« آخرين ويرايش: 20 مرداد 1388,ساعت 20:56:39 توسط دریا » خارج شده است

خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #27 : 20 مرداد 1388,ساعت 19:49:30 »

ممنون از توضیحاتتون YASعزیز
ولی من دنبال راهکار میگردم
البته دوستان لطف کردند یه کمک هایی دارن میکنن اما نظر شما و یا اعضای دیگه هم که قصد کمک دارن برام محترمه
توضیحاتتون قبول
ولی حالا یعنی من الان باید چیکار کنم؟!
همین متعجب
خارج شده است

این نیز بگذرد...
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #28 : 08 شهريور 1388,ساعت 22:04:08 »

واقعا عجیبه که سعی داریم پای خدا و بسم الله و وضو رو تو همه چی باز کنیم و همه ی کاسه کوزه ها رو هم سر شیطان بشکنیم
یه سی دی آموزشی در مورد سکس تو دانشگاه های انگلیس و اروپا بین دانشجوها شون تقسیم میکنن که دوست منم گرفته بود نه بسمالله درش بود نه وضو و بسیار علمی و با توجه به خصوصیات جسمی و روحی هر فردی مشکلات تعداد دفعات و حتی پوزیشنه رو تو ضیح میداد
خواهش میکنم دوستان عزیز واقع عجیبه تو قرن بیست ویک هنوز تو ساده ترین مناسبات انسانی دنبال عوامل متافیریکی هستیم
در مورد  اظهار نظر دوستمون یاس هم نمیدونم این  عوارض رو از کجا آوردن؟؟؟؟؟
کاش اگه   از یه منبع موثق و علمی بود منبع رو هم ذکر میکردن!!!
خانومی عزیز تا اونجا که من تحقیق کردم و اطلاع دارم تعداد دفعات جنسی در هر فردی بستگی به قدرت بدنی اون زن و یا مرد داره و تا اونجا که احساس نیاز میکنن  هیچ مشکلی بوجود نمی آره
حتی برای یک زن هر یک روز تا 36 ساعت باید رابطه باشه و برای هر مرد حداقل هر 48 ساعت
و اگر دو طرف کمتر از این زمان با هم رابطه برقرار کنن بتریج رابطه جنسی در اونا خاموش میشه و دچار زود انزالی میشن

پس خیالتون راحت نه رو مغز نه استخون نه بیضه تا ثیر داره بلکه  باعث بالا رفتن توان بدنی و طولانی شدن عمر حیات جنسی هم میشه//و هیچ ربطی هم به عشق نداره!!!

خانومی

خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
Y.A.S
دوستتان دارم...
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

عاشق عشق محبت دوستی

« پاسخ #29 : 08 شهريور 1388,ساعت 23:55:32 »

واقعا عجیبه که سعی داریم پای خدا و بسم الله و وضو رو تو همه چی باز کنیم و همه ی کاسه کوزه ها رو هم سر شیطان بشکنیم
یه سی دی آموزشی در مورد سکس تو دانشگاه های انگلیس و اروپا بین دانشجوها شون تقسیم میکنن که دوست منم گرفته بود نه بسمالله درش بود نه وضو و بسیار علمی و با توجه به خصوصیات جسمی و روحی هر فردی مشکلات تعداد دفعات و حتی پوزیشنه رو تو ضیح میداد
خواهش میکنم دوستان عزیز واقع عجیبه تو قرن بیست ویک هنوز تو ساده ترین مناسبات انسانی دنبال عوامل متافیریکی هستیم
در مورد  اظهار نظر دوستمون یاس هم نمیدونم این  عوارض رو از کجا آوردن؟؟؟؟؟
کاش اگه   از یه منبع موثق و علمی بود منبع رو هم ذکر میکردن!!!
خانومی عزیز تا اونجا که من تحقیق کردم و اطلاع دارم تعداد دفعات جنسی در هر فردی بستگی به قدرت بدنی اون زن و یا مرد داره و تا اونجا که احساس نیاز میکنن  هیچ مشکلی بوجود نمی آره
حتی برای یک زن هر یک روز تا 36 ساعت باید رابطه باشه و برای هر مرد حداقل هر 48 ساعت
و اگر دو طرف کمتر از این زمان با هم رابطه برقرار کنن بتریج رابطه جنسی در اونا خاموش میشه و دچار زود انزالی میشن

پس خیالتون راحت نه رو مغز نه استخون نه بیضه تا ثیر داره بلکه  باعث بالا رفتن توان بدنی و طولانی شدن عمر حیات جنسی هم میشه//و هیچ ربطی هم به عشق نداره!!!

سلام
برای بدیهیات نیازی به منبع ندارم به هرکتاب مورد نظر می توانید مراجعه نمایید بله بسته فرد متفاوت است در یک رابطه اما تا حدی...

لطفا منبع سخنان بروزتان را ذکر نمایید، باتشکر.

موفق و شاد باشید.
یاعلی
خارج شده است

صفحه: 1 [2] 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :