مقوله سکس در زندگی پایین ترین مرحله از آن است
شیطان همواره در همبسترانی که از بسم ا... استفاده نمیکنند حضور جنسی دارد
س.ک.س همرام با عشق باشد در همان انزال اول فرد از هر لحاظ تخلیه میشه و...
اول که ببخشید خیلی دیر به این بحث پیوستم.
می بخشید آقا حبیب، خیلی خیلی خیلی عذر می خوام، ولی یکم داری تند میری، یه چند تا کتاب هوش مصنوعی بخون شاید نظرت راجع به حرفای مطلق گرایانت عوض شه. برای حل هر مشکلی باید فرمول علمی داشت، به جانماز آب کشیدن که نیست.
از همه ی حضار گرامی علی الخصوص مدیران محترم عذر می خوام که اینقدر از پاسخ آقاحبیب عصبانی هستم، اما اگه قرار بود با عمل به توصیه های این دسته متعصب یکبعدی نگر کسی حالش بهتر شه الآن مادر من الآن افسردگیش اینقدر حاد نشده بود و برادر ساده ام هم الآن درسخون شده بود. هر چی به مادر و برادرم می گم به جای رفتن به این مجالس مذهبی بدتر از عذا که همیشه گناهکار بودن رو به آدم القی می کنن و دم از فشار قبر می زنن و چهره ی خدا روترسناک جلوه می دن -با اون روضه خونای بد صدا که صبح تا شب تریاک و هشیش و بنگ می کشن تا صداشون خش دار بشه، بعد خودشونو تو مجلس مظلوم ترین و عاشق ترین جلوه می دن-، برین پیش یه روانشناس، قبول که نمی کنن. انگار جادو شدن، بیچاره دلمم براشون می سوزه اما کاری ازم بر نمیاد؛ روانپزشکا هم که بهشون قرص تجویز می کنن، بعد از چن روز می بینی قرصاشونو گذاشتن کنار، چرا؟ چون خانوم روضه خونه گفته برین استغفار کنین خوب می شین.
الللللللللله اکبر از آدمای خرافاتی. آی جوش آوردم، آی جوش آوردم.
بابا دست وردارین، آدمیزاد یه مکانیزم حیات خاص داره، سیستمش با منطق سرو کار داره، مغزش با منطق ریاضیاتی کار می کنه، روش داره حل مشکلش، با نشستن و ذکر گفتن درست که نمیشه هییییچ، بدترم می شه، می افته تو حلقه ی بی نهایت. ماااادر من داشت خوب می شد، این آدمای خشک مقدس داغونش کردن، با این توصیه های آسمونیشوون.
سلام
هوش مصنوعی...! بقول شما اکی...
بنده راجع به هوش مصنوعی چیزی نمی دانم البته بنده راجع به مدارات الکترونیکی و هوش مصنوعی الکترونیکی می دانم و می دانم فقط نامشان هوش مصنوعیست و عملا یک سیستم برنامه ریزی شده قدرتمند بیش نیستند و هوش واقعی ابدا در آنها نیست بنظر منظور شما از هوش مصنوعی چیز دیگریست انشاءالله بررسی می کنم...
خرافات! مطلق گرایانه و... آب جانماز!!!
خب شما هم اعتقاداتی دارید که اعتقادات دیگران از نظرتان خرافاتند و شاید اعتقادات آلت پرستان برایتان جذابتر باشند!زیرا بنظر اعتقاداتشان برایتان محترم تر از اعتقادات امثال بنده هستند... اما بدانید بنده خود از کودکی در هیئت ها و مجالس مذهبی بوده ام در شهری که هرکس از آن دیدن می کند متحیر بی بند و باری آن می شود و هرکس ساکن می شود همرنگ جماعت می شود غیر از عده ای معدود!!! بنده هرگز نشنیده ام بگویند فقط عذاب به خدای محمد قسم بیش از آنکه بگویند عذاب می گویند رحمت حاجت و عشق... عشقی که منشا آن عاشقیست به نام خدا و معشوقه ی آن بنده اش!!! و کربلایی که شما آنها را کشتار و خون می پندارید اوج کمال عشق بشری بود و بی بی زینب س می فرمایند: جز زیبایی ندیدم... راستش تا آنجا که من می دانم گفته اند صدبار اگر توبه شکستی بازآ...
بنده آغاز زندگی خود را از زمانی می دانم که به خداوند یکتا پیوستم و تلاش کردم از نابخردان نباشم!!! امیدوارم روزی بتوانم منیت را کنار بگذارم اما ممکن نمی شود مگر با حل شدن در عشق عاشق و معشوقی لایق بودن... من موفقیت های علمی دینی و مالی خود را جز رحمت پروردگار نمی دانم چون هرچه فکر می کنم نمی دانم چطور شد به اینجا رسیدم فقط می دانم از خدایم خواستم فقط...
من هرچه در دینم جستجو کردم فقط دیدم که گفتند عذاب برای گنهکارانیست که حد را زیر پا گذاشته اند و هر گنهکاری که یکتا پرست بمیرد عاقبت از عذاب رهایی می یابد! یکتا پرست نه مسلمان... و هرکس واقعا به دین خود اعتقاد داشته باشد و یقین حاصل کند حتی اگر یکتا پرست هم نباشد عاقبت به خیر است اما اگر یقین حاصل کرده باشد و با معرفت به دینش رسیده باشد نه یک دین موروثی...
همیشه به من می گویند خدا آنقدر مهربان است که از تصور ما خارج است و مادر حتی به سختی می تواند شمه ای ناچیز از محبت پروردگار باشد اما کجایی معرفت...
منطق، ریاضیات، سیستم، مغز، نمی دانم مگر می شود این چنین دقیق خود به خود بوجود آیند؟! شما به خدا اعتقاد دارید به دینش نه؟ او شما را ساخته نمی داند شما پیشرفته اید؟ خداوند متعال برنامه ای برای زندگی شیرین به شما داده که با تمام منطق و ریاضیات موجود در عالم مطابقت دارد و کامل ترین است و ذره ای تقصان درش نیست...
خانومی عزیز بنده کاملا با شما از بابت خرافات موافقم اما عزیزان
تنها منبع موثق و کامل جز قرآن مجید نیست هر آنچه را خلافش دیدید عمل نکنید و فقط بر اساس اصول قرآنی مقایسه نمایید..
بقول آقای مطهری دین اسلام یک دین اجتهادیست...
بنده پیشنهاد می کنم ابتدا قرآن را بخوانید بعد هر چه خواستید بگویید نمی دانم شما چطور انسانی هستید که پیش از مرور کامل اصول به ظواهر بسنده می کنید؟! خدایا قوم بنی اسرائیل چه چیز بدتر از ما داشتند که موستوجب عذاب بودند و ما نبودیم؟! و ما را بهترین امت می دانی و بالاخص ما ایرانیان را که می گویی اگر دین بر ما نازل میشد اعراب نمی پذیرفتند ولی ما از سر حق جویی دین اعراب را پذیرفتیم؟ کدام حق جویی؟ خدایا رحمتت را شکر...
برادر کدام معتاد حشیشی تریاکی و ... می تواند چند ساعت صدا بلند کند؟ تو را به خدا خجالت بکشید... نمی گویم نیستند چون نمی دانم اما می دانم پنچ انگشت هم یکی نیستند و خوب و بد همه جا هست شما بسیاااار احساساتی و ناعادل بنظرم آمدید...
خانومی عزیز بنده مضرات این مساله را ذکر کردم که مدیر سارای گل قبول نکردند اما خوشحالم عملا و با چشم خود این مساله را درک کردید من هم با حبیب نازنین موافقم شوهر شما از لحاظ روحی ارضا نمی شوند چون اصل رابطه جنسی را که تبادل عشق و محبت است را گم کرده و خروج منی را اصل می دانند بنظر بنده بهتر است دیدش را نسبت به این رابطه عوض کنید تا بداند چه را برای چه انجام می دهد آنگاه تاثیرات معجزه آسای تغییر را حس می کنید بشرط همکاری شما یعنی بهمراه آنچه در ذهنش میسازید و مطابق آن اعمال موجود در رابطه را متنوع تر نمایید...
در مورد خرافات هم باید عرض کنم یکی از بزرگ ترین راه های شیطان برای گمراهی و نابودی مادی(زندگی شیرین) معنوی انسان افراط است چه دینی مانند طالبان و القاعده چه غیر دینی مانند...
موفق و شاد باشید.
یاعلی