مقوله سکس در زندگی پایین ترین مرحله از آن است
شیطان همواره در همبسترانی که از بسم ا... استفاده نمیکنند حضور جنسی دارد
س.ک.س همرام با عشق باشد در همان انزال اول فرد از هر لحاظ تخلیه میشه و...
اول که ببخشید خیلی دیر به این بحث پیوستم.
می بخشید آقا حبیب، خیلی خیلی خیلی عذر می خوام، ولی یکم داری تند میری، یه چند تا کتاب هوش مصنوعی بخون شاید نظرت راجع به حرفای مطلق گرایانت عوض شه. برای حل هر مشکلی باید فرمول علمی داشت، به جانماز آب کشیدن که نیست.
از همه ی حضار گرامی علی الخصوص مدیران محترم عذر می خوام که اینقدر از پاسخ آقاحبیب عصبانی هستم، اما اگه قرار بود با عمل به توصیه های این دسته متعصب یکبعدی نگر کسی حالش بهتر شه الآن مادر من الآن افسردگیش اینقدر حاد نشده بود و برادر ساده ام هم الآن درسخون شده بود. هر چی به مادر و برادرم می گم به جای رفتن به این مجالس مذهبی بدتر از عذا که همیشه گناهکار بودن رو به آدم القی می کنن و دم از فشار قبر می زنن و چهره ی خدا روترسناک جلوه می دن -با اون روضه خونای بد صدا که صبح تا شب تریاک و هشیش و بنگ می کشن تا صداشون خش دار بشه، بعد خودشونو تو مجلس مظلوم ترین و عاشق ترین جلوه می دن-، برین پیش یه روانشناس، قبول که نمی کنن. انگار جادو شدن، بیچاره دلمم براشون می سوزه اما کاری ازم بر نمیاد؛ روانپزشکا هم که بهشون قرص تجویز می کنن، بعد از چن روز می بینی قرصاشونو گذاشتن کنار، چرا؟ چون خانوم روضه خونه گفته برین استغفار کنین خوب می شین.
الللللللللله اکبر از آدمای خرافاتی. آی جوش آوردم، آی جوش آوردم.
بابا دست وردارین، آدمیزاد یه مکانیزم حیات خاص داره، سیستمش با منطق سرو کار داره، مغزش با منطق ریاضیاتی کار می کنه، روش داره حل مشکلش، با نشستن و ذکر گفتن درست که نمیشه هییییچ، بدترم می شه، می افته تو حلقه ی بی نهایت. ماااادر من داشت خوب می شد، این آدمای خشک مقدس داغونش کردن، با این توصیه های آسمونیشوون.
و ایشون !