mahtabiasal
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 10
تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 0
|
 |
« : 31 تير 1388,ساعت 14:59:45 » |
|
سلام من حدود پنج سال پيش به جنوب آمدم براي کار.پس از شش ماه با يکي از همکارام ازدواج کردم .ا ز دو سال پيش به دليل از يکنواختي در آوردن زندگيمون و به اصرار مادرم تصميم به بچه دار شدن گرفتم.در حال حاضر يک پسر پتج ماهه دارم و در مرخصي زايمان به سر مي برم .پس از زايمان به نوعي افسرده شده ام مثلا" تا همسرم مي خواد بره سرکار من دلم مي گيره و بعضي وقتها هم گريه مي کنم.دوست دارم هميشه دوروبرم شلوغ باشه.هر دو از خانواده هامون دور هستيم و به همين دليل هم رفت و آمدها کم است.در واقع ديگه نمي تونم دوري از خانواده رو تحمل کنم .از آنجايي که به آقايان به سختي انتقالي مي دهند من اقدام به انتقالي کرده ام و چون درخواست انتقالي هم زياد است نمي دونم چه جوري شرکت رو راضي کنم.اينو هم بگم که من پدرم رو يکسال و نيم پيش از دست دادم و مادرم با برادر کوچکتر از خودم (که مجرد است)زندگي مي کنند.مادرم بيماري فشار دارد و هرگونه استرس و دلتنگي براش مضر است.ازتون مي خوام کمکم کنيد تا نامه اي به شرکت بنويسم که با انتقالي من موافقت کنند. :'(
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*elham*
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 309
تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153
|
 |
« پاسخ #1 : 31 تير 1388,ساعت 15:51:20 » |
|
در مورد نامه تون نميتونم نظري بدم, ولي يه مطلب كه به ذهنم رسيد اينه كه يه افسردگي پس از زايمان تو خانم ها رايج هستش. زياد فكرت رو درگيرش نكن , اون افسردگي به مرور حل ميشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
|
|
|
آرام دل
--
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 169
تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 39
--
|
 |
« پاسخ #2 : 31 تير 1388,ساعت 18:15:26 » |
|
افسردگی بعد از زایمان اشکال نداره ولی می تونیین با یک دوست صمیمی این مسئله رو درمیون بگذارید و ازش بخواید که بیشتر در کنار تون بمونه . زود حل می شه
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: دریا
|
|
|
خارج شده است
|
با هم به کمک هم
|
|
|
mahtabiasal
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #3 : 01 مرداد 1388,ساعت 13:10:44 » |
|
سلام من مي خوام که کمکم کنيد تا يه نامه تاثير گذار بنويسم.مشکل من دوري از خانواده هستش.در مورد افسردگي پس از زايمان مي دونم که گذراست.جايي که ما زندگي مي کنيم عين يه تبعيدگاهه............
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
آرام دل
--
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
--
|
 |
« پاسخ #4 : 01 مرداد 1388,ساعت 15:59:20 » |
|
نامه چی ؟ توضیح بده
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
با هم به کمک هم
|
|
|
mahtabiasal
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 02 مرداد 1388,ساعت 14:18:40 » |
|
نامه اي تاثيرگذار براي شرکت که با انتقاليم موافقت کنند طبق شرايطي که در پيغام اولم گفته ام.(فوت پدر ،بيماري مادر ،دوري از خانواده ٭........) ممنون از لطفتون
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
آرام دل
--
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
--
|
 |
« پاسخ #6 : 02 مرداد 1388,ساعت 14:48:25 » |
|
این از من به عنوان روان شناس خارجه .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
با هم به کمک هم
|
|
|
*elham*
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 309
تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153
|
 |
« پاسخ #7 : 03 مرداد 1388,ساعت 09:05:20 » |
|
جناب آقاي روانشناس, من يه خواهش ازتون داشتم,................ من اكثر جوابهايي رو كه شما به تايپيك هاي دوستان ميديد , خوندم, ......... و مطلبي كه به ذهنم رسيد ,اين هستش كه دوستاني كه اينجا ميان و مشكلاتشون رو بيان ميكنن, مطمئنا از شنيدن جوابهاي كليشه اي خسته شدند,...........................................!!!!!!!!!!!!!!! با تقديم احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
|
|
|
آرام دل
--
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
--
|
 |
« پاسخ #8 : 03 مرداد 1388,ساعت 09:52:51 » |
|
متشکر از انتقاد تون .می تونیین کلیشه ای بودنو برام مشخص کنید ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
با هم به کمک هم
|
|
|
black_rose
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1227
تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458
|
 |
« پاسخ #9 : 03 مرداد 1388,ساعت 10:11:23 » |
|
الهام جان و روانشناس عزيز خواهش ميكنم در صورت تمايل به ادامه بحثتون تاپيك جديدي باز كنيد كه موضوع دوستمون از مسيرش خارج نشه
__________________________________________________________________________________________________
مهتاب عزيز به نظرم توي نامه دقيقا همين شرايط رو براي مقام مسئول توضيح بديد تنهايي ، دور بودن از خانواده ها، شرايط جديد بچه دار شدن و مسئوليت سختش كه بدون كمك خانواده خودتون و همسرتون خيلي سخته و اگه اونها باشن بار بزرگي از دوشتون برداشته ميشه. به نظرم اشاره به فوت پدر گراميتون و بيماري مادرتون هم ميتونه تاثير خوبي داشته باشه
حتي اگه نياز شد مدارك پزشكي مادرتون رو هم كپي بگيريد و ضميمه نامه كنيد توكل به خدا ان شاءالله درست ميشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند. بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
|
|
|
دریا
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1647
تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624
|
 |
« پاسخ #10 : 03 مرداد 1388,ساعت 11:53:11 » |
|
نامتون رو با این شرایط بنویسید : مؤدبانه ، مصممانه و شجاعانه انشاء الله موفق میشین . 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
|
|
|
sajjad
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 1
تشكر
اهدا شده: 0
|
 |
« پاسخ #11 : 03 مرداد 1388,ساعت 21:19:27 » |
|
سلام دوست عزیز نامه تون رو خوب نوشته بودید. همین که شرایط خودتون رو تا حدی می فهمید و تا اندازه ای واقع بینانه به اطرافتون نگاه می کنید خیلی خوبه اما تکرار این مطالب برای خودتون خودتون نه تنها مشکلی رو حل نمی کنه بلکه اونو بدتر میکنه. یادمون باشه قرار نیست دنیا همون طور باشه که ما می خوایم. شما گفتید که اونجایی که هستید مثل یه تبعید گاه است. همین جمله کافیه که یه آدمو به راحتی از پا در بیاره. مطمئنا در اون منطقه چیزهای با ارزشی وجود داره ولی شما نمی خواید ببینید و همواره دنبال مواردی برای تایید پیش فرضتون درباره ی فضا و موقعیت زندگیتون می گردید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mahtabiasal
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 10 مرداد 1388,ساعت 00:29:01 » |
|
سلام و وقت بخير black-rose عزيز يک دنيا ممنون از راهنمايي خوب و شفافت.برام دعا کن.اميدوارم در تمام مراحل زندگي پاينده و سرفراز باشي.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|