خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13683 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: asmani
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: درخواست راهنمایی در مورد "صیغه"؟؟؟  (دفعات بازدید: 2503 بار)
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« : 31 تير 1388,ساعت 09:42:29 »

وایی چه خبر شد وقتی من نبودم............ شوکه چند نفر به یه نفر، صبر کنید منم برم یار کمکی بیارم، اونوقت حالتون رو وگیریم Tongue
شوخی کردم ، از همگی ممنون که تو بحثم شرکت کردین، حیف که بلد نیستم مثل شما اساتید هی نقل قول بیارم و یکی یکی مثل دادگاه های انقلاب پاسخ بدم ولی سعی میکنم به همه عزیزانی که لطف داشتن پاسخهاشون رو بدم.
اول از همه بگذارین خیالتون رو راحت کنم که من نه دنبال صیغه کردن هستم و نه این روزها اصلا صیغه گیر میاد،تخمش رو ملخ خورده، هزار ماشالا اونقدر خانومم هم خوبه(بقول خانومی زرررشک) که اصلا دلم نمیخواد طرف هیچ جنس مونثی برم.
خب حالا چرا من بحث بسیار شیرین صیغه رو پیش کشیدم، چون برام خیلی عجیب بود، میدیدم توی قانون شرع ما قوانینی وجود داره که یه جورایی هستن، هر چی در مورد این قوانین با خودم دو دوتا چهار تا میکردم میدیدم جوابش میشه هفت، حداقل پنج هم نمیشد که یه کم دلم خوش بشه.مثلا در مورد همین صیغه میدیدم خانومها بسیار مخالفش هستن ولی آقایون بسیار طرفدارش، جالبه براتون بگم افرادی که متدین تر هستن بیشر طرفدار این جور چیزها هستن، من به واسطه شغلم با افراد جور واجوری سروکار دارم و مراجعه کننده هام از همه طیف آدمی هست، جالبه براتون بگم یه بار یکی از مراجعه کننده هام یه حاج آقای بسیار مذهبی و تقریبا" مسن بود، خلاصه این حاج آقا دفتر ازدواج باز کرده بود ، ازش پرسیدم دفتر ازدواج و طلاق باز کردی؟ به شوخی بهش گفتم که عنقریب میام پیشتون که زنم رو طلاق بدم.بهم گفت نه فقط دفتر ازدواج....طلاق نمیدیم....ولی اون خیلی جدی بهم توصیه کرد که صیغه کنم، حتی خودشون کیس هایی رو هم داشتن، بهش گفتم آخه حاج آقا من متاهلم واسه یکی مثل من کراهت داره، خیلی جدی باهام بحث کرد که اگه کراهت داشت تو قوانین حتما" منع میشد، گفت وقتی بزرگان دین ما از این روش پیروی میکردن و نه تنها منعش نکردن توصیه هم بهش کردن ....خلاصه جونم براتون بگه که منع صیغه رو از طرف یکسری افراد ضد دین و حالا طبق تعریفهای اون فمینیست میدونست(یادم باشه اسم شماها رو ببرم بدم بهش تا بیاد حالتون رو بگیره چشمک  )
البته میگم من به حرفها و استدلال های فردی مثل اون و امثال اون نه زیاد گوش میدم و نه بها میدم، مغز اون طرف در حد و اندازه های یک ماش بیشتر نمیتونه باشه، چیزی که برام وجدان درد می آورد این بود که چرا توی دین من باید قوانینی باشه که بشه ازش به عنوانهای "کثافت کاری" ، "هوس بازی" ، "زیرشکم" و امثال اینها نام برد و مثلا" خیلی از کارهای کریه رو بشه بقول خانومی کلاه شرعی روش گذاشت، مگه شرع قراره کلاه سر کسی بگذاره؟میدونید من اون موقع دلم به درد اومد که دیدم یکی از عزیزانمون اومده درددل کرده که شوهرم خیانت کرده و وقتی متنش رو خوندم دیدم آقاهه رفته صیغه کرده و صیغه نامه هم داره ، واقعا" قلب درد گرفتم ...دیدم بله ما کلاه شرعی هم میتونیم بگذاریم.
به هر حال عزیزانم "صیغه" تنها یکی از هزارن پرسشی بود که در ذهن نخودی من قرار گرفته بود ولی متاسفانه چهاردیواری ها اونقدر کوچیک هستن که تا میخواهی سر بجنبونی پیشونیت محکم میخوره به دیوار و خط قرمز ها اونقدر کلفت و دایره شون اونفدر کوچیکه که تا میجنبی میبینی پات ناخودآگاه روی یکیشون رفته، وگرنه اونقدر گفتنی ها توی دل کوچکم هست که عنقریب ممکنه منفجر بشم.......
برای همتون آرزوی زندگی شاد و سراسر خوشی دارم....... سکوت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

parmis, *sara*

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #1 : 31 تير 1388,ساعت 09:49:36 »

یه نفس آروم وراحت کشیدیم  پوزخند خداروشکر  شما اینقدر فهیم هستید   شرمنده اگه سو تفاهم شد  شرمنده

به نظر شما دین ما تحریف نشده ؟ فکر می کنید ابن ملجمی که علی رو کشت با خودش چی فکر میکرد  فکر میکرد یه کافر ملحد رو کشته !!!

farhad52

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #2 : 31 تير 1388,ساعت 09:53:52 »

خوب الحمدالله شما تبرئه شديد

farhad52

خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #3 : 31 تير 1388,ساعت 13:27:50 »

شوهر منم تو دعواهامون اون هفته با عصبانیت گفت : اصلا می دونی چه من یکی رو صیغه کردم و باهاش خوش و تو رو هم طلاق نمیدم برو فکر خودتو بکن من اینم .... تو دلم گفتم این تو حال عصبی داره این چرت و پرت ها رو میگه
من همش به این جمله فکر می کنم حساس شدم به تلفناش به اس ام اس هاش دقت می کنم هر چند بعید می دونم همچین فردی باشه ولی دیگه چشم ترسیده نمی تونم بهش اعتماد کنم .

farhad52

خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #4 : 31 تير 1388,ساعت 13:30:17 »

عزيزم خودت داري ميگي تو عصبانيت اين حرفو زده
هر چي بيشتر حساس بشي اون بيشتر گارد ميگيره و يه موقع ديدي هوايي ميشه
اصلا مردها خيلي هنر كنم همين زنهاي اولشونو به جايي برسونن دوميش پيشكششون

farhad52, خانومی, دنیای کوچک

خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #5 : 31 تير 1388,ساعت 13:59:47 »

همه مردها زندگیشون رو دوست دارن والبته بیشترشون دوست دارن اگه بطور مثال یه تنوعی هم برای خودشون ایجاد کردن ولی زندگیشون همچنان پابرجا باشه

ولی اگه از ناحیه همسرشون احساس خطر کنند و بدونند که خانومشون به هیچ وجه کوتاه نمیاد وبطور قطع زندگیشون رو از دست میدن مسلما جسارت  صیغه کردن

هم نخواهند داشت .

farhad52, *sara*, دنیای کوچک

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #6 : 31 تير 1388,ساعت 14:28:16 »

خوبه بابا دمت گرم آقا فرهاد حداقل شما از نامرداش نیستی
خوبه که اینجا نامرد نداریم و همه مردند!
در ضمن آقا فرهاد جان گروه فمینیست قضیش به کل فرق دره با اینی که اون آقای به اصطلاح متدین (عقب افتاده از همه چی) گفتن
اگه اطلاعات بخواید حاضرم تا جایی که میدونم بگم بهتون که اعتقادات این گروه چیه
در ضمن من با همه جور آدمی از مذهبی و حزب ال..ی گرفته تا فاسد فاسدش گشتم و میدونم تو مغز هرکدوم چی میگذره
متاسفانه بعضی از خشک مذهبا مغزشونو توی یه چارچوب قرار دادن که اگه دینشون (با یه حدیث مثلا جعلی) بگه خودتو بنداز تو چاه , میگن خب فلانی گفته باید حتما اینکارو بکنی اگه نکنی گناه داره و ازین حرفا
من از همین آدمها سوالهای زیادی راجع به دینشون پرسیدم
وقتی کم میارن میگن تو کار خدا نباید چرا آورد و این سوالها چیه و کفر نگو و وقتی میگن اینکارو بکن حتما انجام بده و بگو چشم در صورتی که خدا به آدم عقل داده
اسلام هم حسابی داغون کردن با این کاراشون

farhad52, *sara*

خارج شده است

این نیز بگذرد...
parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #7 : 31 تير 1388,ساعت 19:16:57 »

سلام به دوستان گلم  سکوت

با اينكه خيلي كار داشتم ولي خواستم يك نكاتي رو بگم ........

من خودم خيلي با اين مقوله صيغه و ازدواج موقت درگيري ذهني داشتم و خيلي راجع بهش فكر كردم و با خيليها صحبت كردم حتي اوايل عضويت من در اينجا تاپيكي اينجا زدم و راجع بهش بحث شد و هيچ نتيجه اي هم نگرفتيم خوشبختانه و من يكي از مخالفين سرسخت اين موارد بودم و به قول دوستان فمنيستي ولي الان نظرم چيز ديگه اي شده و بد نديدم كه براي شما هم بگم ......

صيغه ياازدواج موقت به نظرم يكم اسمش بد هست وگرنه نفس عمل ميتونه بد نباشه .....

اول اينكه براي متاهلين نبايد باشه چون هدفش كاملا معلومه چيه ..... مرد متاهل به دنبال نيازهاي عاطفي نيست توي اين قضيه و فقط به دنبال ارضا هوس هست ...... و رابطه اي كه فقط صرف هوسبازي هست از هر نوعي كه باشه خالي از اشكال نيست ...... حالا چه شرعي و چه غير شرعي !

حالا ميرسيم به مجردين ....... ببينيد ازدواج دائم يكسري مسئوليت ها رو مياره ..... يا بهتر بگيم زوجين يك سري حقوق نسبت بهم بعد از ازدواج پيدا ميكنند .....

كه در رساله توضيح المسائل هست و بعنوان نمونه اينها رو ميگم :

زني كه عقد دائم شده حرام است بدون اجازه شوهر از خانه بيرون برود مگر اينكه ضرورتي ايجاب كند و بايد خود را براي لذتهاي جنسي كه حق همسر است هروقت كه او ميخواهد تسليم نمايد و تهيه غذا و لباس و منزل زن و تهيه احتياجاتش بر شوهر واجب است و اگر تهيه نكند چه توانايي داشته باشد يا نداشته باشد مديون زن است .

اما ميرسيم به ازدواج موقت كه همونطور كه قبلا هم گفته شد زن حق خرجي ندارد حق همخوابي ندارد و از شوهر ارث نميبرد و شوهر هم از او ارث نميبرد ...... زني كه متعه شده ميتواند بدون اجازه شوهر از خانه بيرون برود و.......... كه ميتونيد در رساله خودتون مطالعه كنيد .

حالا من اينو ميخوام بگم كه ممكنه كسي يا كساني باشند كه اينطور سبك زندگي به روش دوم يعني ازدواج موقت يا صيغه يا متعه رو بيشتر بپسندند و نخواهند يا دوست نداشته باشند كه اين حق و حقوق بر گردنشون باشه يا زير دين باشند البته اين فقط صرفا مخصوص آقايان نيست و خانمها هم از اين قاعده مستثني نيستند و ممكنه زني دوست نداشته باشه زن عقدي باشه به همون دلايل بالا ...... خب نميشه كه اين جور آدمها رو كشت يا اينكه همه شون رو ريخت توي دريا تا آب ببردشون ..... پوزخند

پس ميبينيم كه بعضي از اين قوانين خيلي بد وبيراه نيستند البته اگر در آنها كمي غور بشه !!!! حالا ممكنه با عرف جامعه ما سازگار نباشه ولي همين صيغه ميتواند  بصورت قانونمند باشه براي كساني كه ميخواهند .

farhad52

خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 31 تير 1388,ساعت 19:44:48 »

پارمیس بسیار بسیار گرامی چقدر خوب که توی بحث شرکت کردی.
 اما در مورد نظرات جنابعالی، میدونی پارمیس جان از اینکه خوبه این قوانین چه جوری باشن تا اینکه این قوانین چه جوری هستن خیلی فرق هست، مشکل من هم درست در همین نکته هست، اگر شما معتقدی قوانین شرع رو میشه عوض کرد که این خیلی خوبه ولی هنوز خیلی ها هستن که اگه بهشون بگی بالای چشمهای قوانین شرع ابرو هست فریاد وااسلاما سر میدن و یک کولی بازی در میارن که رب(به فتح ر) و رب(به ضمه ر) تون رو یاد میکنید.در حقیقت صیغه یکی از اون قوانین فسقلی هست که باید عوض بشه، کلی قوانین قلمبه صلمبه داریم که باید عوض بشن ولی اگه جرات دارین دست بگزارین روی اون قوانین....
مثلا تو همین قانون دیه، وقتی دیگه تقریبا" گندش همه جا در اومد و تمام مجامع حقوق بشری ایراد گرفتن که آخه بابا چرا زن باید نصف مرد دیه اش باشه یه دانشمندی اومد اینجوری تفسیر کرد که خب اگه زن دیه اش نصف مرد باشه پول بیشتری نصیب زنه میشه دیگه این به نفع زنه هست، یکی نبود بگه آخه دانشمند اگه تو همه چیز رو با قیمت روشون می سنجی انسان رو نمیشه با قیمت روش سنجید و دیه اون احترام و حرمتی که برای یک انسان قائل میشیم، حالا اگه زن رو نصف مرد بدونی یعنی ارزش یک زن نصف یه انسان هست این رو بفهم، ولی دریغ که تنها چیزی که وجود نداشت فهم بود و بس.
خلاصه پارمیس جان اگه شما تونستی قانونی رو عوض کنی به منم بگو چون من خیلی قانونها رو دارم که دلم میخواد عوضشون کنم، فعلا که قانون اینه: یک مرد چه مجرد و چه متاهل میتواند هر چندتا دلش بخواد صیغه کنه و در آن واحد با همشون باشه، نه نیاز داره خرجی بده و نه ارث بهشون بده ولی زن عقدی بدون اجازه شوهر حق از خونه بیرون رفتن رو هم نداره.......عجب قانونی.

ostore

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #9 : 03 مرداد 1388,ساعت 15:03:16 »

سلام !
 به نظرم افراط و تفریط در هیچ چیز خوب نیست. نباید یه مساله رو سیاه سیاه ببینیم نه سفید سفید.همیشه حد وسط. این موضوع قبلا هم توی انجمن مطرح شده بود. همیچنین موضوعات مشابه. برای نمونه میتونید این تاپیک رو ببینید:
 http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,2388.0.html

من قبلا نظرم رو راجع به این موضوع در همون تاپیک هم گفتم. دوباره اینجا نقل ش میکنم.:

من دوست دارم که این مطلب من رو بدون پیشداوری و تا آخر بخونید، بعد نظرتون رو بگید.
 در اینکه موضوع صیغه و ازدواج موقت، الان با دیدگاه بدی در جامعه بهش نگاه میشه، هیچ شکی نیست. من هم با این وضع موجود مخالفم. یعنی معتقدم که اگه بخوایم از الان موضوع صیغه رو علنی مطرح کنیم،مطمئنا مشکلات جبران ناپذیری به جامعه وارد خواهد شد و از این حکم زیبای الهی، به بدترین شیوه استفاده خواهد شد و بسیار جامعه ما ضرر خواهد کرد.

در مساله ازدواج موقت، ما با دو پارامتر اساسی مواجه هستیم. :
 1- ضعف قانون در این مورد
 2- نبود فرهنگ و بستر مناسب در جامعه

حالا با اجازه من این دو مورد رو توضیح میدم:
 اول بحث ضعف قانون !
 این بحث ضعف قانون، عملکردش رو دقیقا در بحث فرهنگ و دیدگاه جامعه ما نشون میده.

واسه قانومند کردن ازدواج موقت، راههای زیر پیشنهاد میشه:
 1-   وضع قوانینی دقیق و جامع
 2-   ثبت ازدواج موقت در دفاتر و شناسنامه های افراد
 3-   تعیین کیفر و مجازات برای تخلف طرفین از تعهدات
 4-   ایجاد اماکن معین برای انجام دادن این ازدواج هنگام ضرورت

اینها کلیت بحث ها بود. ببینید با اینکه در شرع مقدس اسلام اجازه داده شده که مثلا یه مرد، میتونه چند تا زن صیغه ای داشته باشه و یا بدون اجازه همسر دائمش و بدون اطلاع اون، بره ازدواج موقت کنه و یا مواردی از این قبیل. اینها مطمئنا زمینه ساز ذهنیت سازی بد در جامعه  ما شده  و اغلب به این دلیل هست که اینچنین ذهنیت بدی در جامعه ما وجود داره.
 خوب باید دید که ازدواج موقت و احکامش در چه مواقعی وضع شده. مسلم این هست که در زمان صدر اسلام و در گذشته، ازدواج ""  دائم  "" یه امری بوده که به راحتی امکان پذیر بوده است. اما بعضی از افراد که به سفرهای طولانی میرفتند و یا به هر دلیلی به همسر خودشون دسترسی نداشتند، تحت فشار جنسی قرار میگرفتند و خداوند هم متعه رو برای دوری از رواج فساد تشریع فرمودند. البته این ممکنه یکی از دلایل باشه.  در قران هم ما فقط یه نیم خط داریم در ایه 24 سوره نساء، که خداوند به این امر اجازه دادند و دیگه در هیچ جای قرآن اشاره ای بهش نشده و احکامی هم در موردش گفته نشده. خوب بعضی از احکام در رابطه با این ازدواج در اون زمان بوده و اگه اونها بخواد الان دقیقا در این زمان اجرا بشه، مسلما ما با مشکل مواجه خواهیم شد. خوب پس چه بهتر است که با تغییر و یا وضع قوانین جدید در این مورد، این مشکلات رو به حداقل برسونیم.

مثلا از جمله مشکلات که قبلا هم اشاره کردم این بود که یه مرد میتونه بدون اجازه همسر دائمی اش، صیغه کنه. خوب مسلما هیچ خانمی این رو نمیتونه قبول کنه که  شوهرش با یکی دیگه باشه و هر وقت دلش خواست یکی رو صیغه کنه.  براتون در اینجا یه روایت بسیار زیبایی رو در این زمینه براتون نقل کنم  تا بهتر متوجه منظورم بشید:

در کتاب وسائل الشیعه، ج21، ص22، کتاب النکاح، ابواب المتعه، ح 4:
 امام موسی بن جعفر (ع) برای بعضی از دوستان و موالیانش نوشت:
 « در متعه گرفتن اصرار نورزید. فقط بر شما اقامه سنت لازم است. پس با متعه گرفتن، از زنهای آزاد و دائمی تان کناره گیری نکنید. چرا که ممکن است آنان کافر شوند و ما را نفرین کنند.».......!!!!!!!!!!!!!!!

خوب. ببینید این توصیه در اسلام هست. چقدر هم دقیق و ظریف و واضح و دقیقا همون مشکلی هست که ما داریم الان میبینیم.  کسی این روایات و توصیه ها رو نمیبینه، به همین خاطر مدام شروع میکنه به برچسب زدن.

در اینجا مثلا باید این قانون اصلاح بشه که هر مردی که زن دائم داره، مثلا اجازه صیغه کردن رو نداره، مگر در شرایط خاص و با یه سری قوانین دیگه و در نظر گرفتن استثناها. خوب اینکه ادم بخواد متعه رو رواج بده و بعدش هزار تا نفرین و بد و بیراه به پیشوایان دینی نثار بشه، خوب مسلمه که این کار یه کار اشتباه هست.

یا اشکال دیگه ای که در این زمینه وجود داره این هست که ازدواج موقت باعث ترویج شهوت رانی میشه و دیگه ادم رو از ازدواج دائم بی نیاز میکنه و کسی سراغ ازدواج نمیره و فحشا به طور علنی هم رایج میشه. یا در خوشبینانه ترین شرایطش باعث بالا رفتن سن ازدواج دائم و تشکیل خانواده هایی با پدر و مادر سالخورده و کودکان بی نشاط و شاد میشه.

خوب  در این زمینه هم حق دارن. اما این مشکل هم به خاطر کمبود قانون هست که با وضع قانون میشه اونو حل کرد. چطوری. مثلا راهی که به ذهن من رسید اینه که ما بیایم یه سقف سنی یا یه بازه سنی برای انجام ازدواج موقت در نظر بگیریم. مثلا شما ببینید یه جوان از 18 سالگی وارد دانشگاه میشه. حداقل 4 سال دانشگاه رو تموم میکنه. واسه اقا پسرها هم یه 2 سال سربازی هست. خوب نتیجه میشه گرفت که ما یه محدوده سنی بین 18 – 26 سال، یا 20-26 سال برای این نوع ازدواج تعیین کنیم و خارج از این محدوده سنی رو اجازه این نوع ازدواج رو بهش ندیم. البته استثناها رو هم باید در نظر بگیریم. چون به هر حال آدمهایی هم وجود دارند که ممکن هست از لحاظ روابط جنسی زناشویی به خاطر نقصی که در همسرشون وجود داره تامین نشن و مثلا از طرفی هم میخواهند که از همسرشون جدا نشن، در این مورد و با در نظر گرفتن استثناهای اینچنینی، میتوان این جور قوانین رو وضع کرد. از جمله این استثناها ما یه کاربر داشتیم اینجا با نام کاربری " آرش - 25" که یه تایپیک زده بود با عنوان " حکایت لایه تاریک زندگی من". ایشون دقیقا جزء همین استثناها بودن. اگه مطلبشون رو در بخش مشکلات جنسی پیدا کنید و مطالعه کنید، متوجه خواهید شد.

یا در زمینه محدودیت، میتونیم حتی تعداد این ازدواج ها رو هم محدود کنیم. البته باید باز هم استثناها و همه جوانب رو در نظر بگیریم.

ببینید دوستان. اینها تنها یه نمونه های جزئی هست. البته نمیگم که این راهکارهایی که من دادم، درسته. فقط به عنوان اشنایی ذهن اینها رو مطرح کردم. دوستان خواهشا روی اینها مانور ندن. صرفا یه سری پیشنهاد برای جا افتادن بهتر مطلب توی ذهن بود. خوشحال میشیم که پیشنهادات دوستان رو در این زمینه هم بشنویم.

اگه این ازدواج ها به صورت کاملا رسمی و قانونی و علنی و با ثبت همرا باشه و دختر و پسر و مخصوصا دختر در این زمینه با حقوق خودشون کاملا اشنایی داشته باشن، دیگه از قبل تکلیف همه چیز معلوم میشه. تکلیف بچه ای که ممکنه بوجود بیاد، تکلیف نفقه و ارث و ............. هزاران مورد دیگه. مشکل ما اینه که خانم ها هم در این زمینه به حقوق خودشون کامل آگاه نیستن و فکر میکنن ازدواج  موقت یه چیز یک طرفه است و یا اینکه فقط برای ارضای مردها هست. در صورتی که همونطور که مردها ارضا میشن، زن ها هم ارضا میشن. این که واضحه. فقط از دید ارضای شهوت مردها که نباید به این قضیه نگاه کرد.

خوب به نظرم مسلمه که اگه قوانین سخت گیرانه باشه و با متخلفین به شدت برخورد بشه، مطمئنن شاهد پیامدهای بهتری خواهیم بود. من منظورم از ثبت شدن و قانونی شدن، در این زمینه و از این جهت بود. مسلما اینطوری خیلی بهتر از این هست که بیایم دست دو تا دختر و پسر رو بزاریم توی دست هم بهشون بگیم که به همدیگه قول بدن تا مشکلی واسه خودشون پیش نیارن و از این جور حرفها. این با دیده خیلی خوشبینی نگریستن به قضیه هست. مثلا گرفتن و دادن تعهد مکفی و سرسختانه، خیلی بهتر از این خواهد بود تا دو نفر روی هوا به هم قول بدن و با هم قول و قرار بزارن و تا مشکلی پیش اومد، یکیشون بزنه زیر همه چیز و دست هیچ کس هم به هیچ جا بند نباشه.

البته اونچه که مسلمه اینه که همیشه تخلف از قانون بوده هست و ادم های سوء استفاده کننده ای هم پیدا خواهند شد که بخوان این قوانین رو دور بزنن. نه در اینجا. بلکه در هر جای دیگه ای. اما این نباید باعث بشه که ما در جهت قانونمند کردن این ازدواج هیچ تلاشی نکنیم. به قول معروف، به خاطر یه ادم بی نماز، نمیشه که در مسجد رو بست.

این از بحث قانون مندی.

اما بحث فرهنگ سازی:

در این زمینه مشکل عمده ناشی از خود ما و مردم جامعه ما هستن. البته اگه قوانین محکمتر وضع بشن، یه خورده در این زمینه، میشه وضع رو بهتر کرد.
 در جامعه ایرانی ما، متاسفانه وجود یه ذهنیت کهنه و متعفن و گندیده و پوسیده در مورد دختران، هم دخترها رو دچار مشکل کرده و هم پسرها رو.
 اولا  خود دخترها متاسفانه با ذهنیت بدی به این مساله نگاه میکنن. خود دخترها وقتی که مساله صیغه مطرح میشه، انگار بهشون فحش دادی. الان در جامعه طوری شده که هر کس با عرض معذرت بخواد به یه دختر ی فحش بده، باید بهش بگه که برو صیغه شو...!!!!!!!!! من نمیدونم این ذهنیت و این فرهنگ از کجا نشات گرفته. باز هم میخوایم همه تقصیر ها رو بندازیم گردن غرب و فرهنگ غربی و تهاجم فرهنگی ؟؟؟؟؟؟؟؟

این حساسیت های بی جایی که از جانب هم پسر و هم دختر در مورد مساله بکارت وجود داره، متاسفانه کمر جامعه ما رو شکسته و جامعه و جوون های ما رو تا حد انفجار جلو برده. همه دختر ها و پسرها مثل بشکه پر از باروتی شدن که منتظر یه جرقه کوچیک هستن.
  همین که این نیاز در جوون ها به طور صحیح هدایت نمیشه، خود به خود اثرش رو روی رفتارها و تیپ ها و قیافه ها خواهد گذاشت و  باعث هزاران ناهنجاری مختلف خواهد شد.

جالبه که در بعضی از خونواده ها مساله دوست دختر و پسر با تساهل و تسامح نگاه میشه و یه طورایی هم عادیه، اما به ازدواج موقت با یه دید وحشتناک نگاه میشه. واقعا که جالبه...!!!!!!

وقتی که در یک جامعه، بکارت به عنوان معیاری برای ارزش گزاری دختر شناخته میشه، مسلما باید دچار چنین بحران های اجتماعی در سطح جامعه بشیم.

اصلا در اسلام بکارت،  به عنوان معیاری برای ارزش زن و معیاری درجه اول برای انتخاب زن یاد نمیشه. اصلا. به عنوان نمونه خداوند در سوره تحریم ایه 5 خطاب به زنان پیغمبر میفرماید که:

« عَسی رَبُّهُ إِن طَلَّقَکُنَّ أَن یبدِلَهُ  أزواجاً خَیراً مِنکُنَّ  مٌسلِماتٍ مؤمِناتٍ قانِتاتٍ تائِباتٍ عابِداتٍ سائِحاتٍ ثَیِّئاتٍ وَ أبکاراً » ........!!!

یعنی: 

« امید هست که اگر پیامبر شما را طلاق دهد، خدا زنانی بهتر از شما به جایتان با او همسر کند. همسرانی مسلمان، باایمان، فرمانبردار، توبه کننده، عبادت کننده، روزه دار، بیوه و (یا) دوشیزه (باکره) »

ببینید خداوند صفت بیوه بودن رو در کنار باکره بودن و دیگر صفات نیکو نام برده و از زنان پیغمبر با این تعبیر یاد کرده و فرقی بین باکره بودن و غیر باکره بودن، قرار نداده. 

این فرهنگ اسلام هست. اونچه که ما به عنوان بکارت به عنوان یه ارزش برای زن محسوب میکنیم و کسی که بکارتش رو از دست داده رو به عنوان یه ادم ناپاک میشماریم که هیچ جایی در جامعه نداره و هیچ حقی هم برای ازدواج و باید تا اخر عمر سرخورده باشه و با سرافکندگی زندگی کنه، اینها هیچ جایی در اسلام ندارن و اسلام با اینها مخالفه. عیب از اسلام نیست. عیب از مسلمانی ماهاست.

البته اینو هم توجه داشته باشید که اگه کسی مثلا به خاطر العیاذبالله زنا دوشیزه بودنش رو از دست بده، اون دیگه در اسلام جایگاهی نداره و اونطوری که میدونید، باهاش برخورد میشه. اینو گفتم که یه دفعه این مورد رو به همه چیز سریع تعمیم ندیم.

من خودم به شخصه اصلا حساسیتی به مساله بکارت ندارم. اما اینکه چطوری همسر اینده من باکره بودنش رو از دست داده باشه، برام خیلی مهمه. تنها راهی که برای من قابل قبوله، همون ازدواج موقته. یعنی اگه همسر من با ازدواج موقت باکره بودن خودش رو از دست داده باشه و برای من هم قابل اثبات باشه، من هیچ مشکلی با این موضوع ندارم. اتفاقا اونو به چشم یه دختر پاک و با خدا میدونم. چون اونقدر میفهمم که همسر من برای اینکه دچار گناه نشه و  چون رضای خدا رو در نظر داشته، این کار رو کرده. اون دوست نداشته به گناه و معصیت الوده بشه. از طرفی هم میل جنسی بهش فشار آورده . به هر حال اونم یه انسانه. در نتیجه برای فرار از گناه دست به ازدواج موقت زده. من با این دیدگاه به یه دختر صیغه شده نگاه میکنم. حالا دیگران هر چی که میخوان بگن.

اما با این وضع و دیدگاهی که دختران و پسران جامعه ما نسبت به دختر صیغه شده دارن و از یه دختر صیغه شده با تعابیری مثل " زن کرایه ای " و " دختر بی حیا " و " آلت و بازیچه دست مردان" و "  ابزاری برای دفع شهوت مردها " و .............. هزاران تعبیر دیگه یاد میکنن، مشکل بشه که همچین دختری رو پیدا کرد. خدا ببخشه انسان هایی رو که به جای حل مشکل جوان ها، سنگ جلوی پاشون میگزارن. من نمیدونم اینها چطور میخوان فردا جواب خدا رو بدن.

در پايان حديثي از حضرت علي(ع) نقل مي‏شود : « ما كانت المتعة الا رحمة من الله رحم بها امه محمد(ص) ‏»؛ « قانون متعه رحمتي است از طرف پروردگار بر امت محمد(ص) ».

راستي چه رحمتي بالاتر از اينكه انسان در ايام جواني و تجرّد، بتونه خودش رو از وسوسه‏هاي شيطاني و آتش شهوت رها کنه و در عين حال دچار عواقب نامطلوب سركوب غريزه جنسي نشه.
 .
 .
 .
 این کل نظر بنده راجع به ازدواج موقت و حل این بحران هست.
 ممنونم از همه.

parmis

خارج شده است
sogol_666_balaa
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 344

تشكر
اهدا شده: 27
دريافت شده: 100

« پاسخ #10 : 03 مرداد 1388,ساعت 17:30:14 »

سلام  اقای  علی رضا خان  درمورد باکره بودن یا نبودن  خیلی فرق  که ادم چه جوری از دست داده  خیلی از دخترها درروابط نادرست این مسئله  اتفاق افتاده بعضی هم نه خوب ازدواج یا عقد کردن بعد این اتفاق افتاده  درست ارزش انسان به فقط باکره بودن یا نبودن نیست ولی شکل از دست دادنش مهم  همون جور که  خودتون مطرح کردین  و در مورد نظرتتون جالب بود ولی این که  چقدر مردم بتونن عمل کنن و یا انجام بده هم مسئله .  در کل من کاری به قبل کسی ندارم ولی به نظرم وقتی یک مرد با زنی ازدواج می کنه و تو زندگی   هر چند که هم مشکل داشته باشه واز این که مرد  کسی رو صیغه کنه مخالفم البته بدون رضایت و اطلاع زنش  کاری ند ارم  شرع این اجازه رو می ده یا نه  حکم اخلاقی می گه این کار نادرست و خیانت  به نظرنمنم  محسوب  می شه .  و در مورد رده سنی که مطرح کردین  20 تا26 که صیغه  کنن یعنی فقط صرف نیازه جنسی  این کارو کنن  نمی دونم ولی در کل زیاد خوشم نیومد ببخشیدا اا  البته  یعنی یک جوریه  .  مرسی سوگل
خارج شده است

من به امار زمین مشکوکم  اگر این سطح پر از ادم هاس پس چرا این همه دلها تنهاس  ؟؟؟؟؟
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #11 : 03 مرداد 1388,ساعت 17:40:19 »

صفحه اول تاپیک بعلت عدم اعتقاد افتتاح کننده تاپیک به بحث و قصد چالش کشیدن بحث به روشهای غیر منصفانه حذف گردید .لطفا دیگر اینگونه بحث نفرمایید

اگر قصد بحث دارید به روش معقول و منصفانه وارد عمل شوید نه به این شکل

انشاءالله بعد از فراغت بال در این بحث بصورت مسبوط وارد خواهم شد ..
« آخرين ويرايش: 03 مرداد 1388,ساعت 17:41:50 توسط حسین » خارج شده است
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 03 مرداد 1388,ساعت 18:57:28 »

حسین آقای گل و بلبل منظور شما رو از "عدم اعتقاد افتتاح کننده تاپیک به بحث" رو متوجه نشدم، من به عنوان ایجاد کننده تاپیک خیلی خیلی به بحثی که راه انداختم معتقدم، و اعتقاد دارم که این صیغه به عنوان یک معضل باید در موردش بحث بشه، و اگر هم معضل نیست راه های انجامش بحث بشه تا همگان ازش فیض ببرن.
اما اگر شما جزو اون دسته از افراد هستین که عادت به پاک کردن صورت مسئله دارید تا حل مسئله بهتون توصیه میکنم که کل تاپیک رو پاک بکنید، چون اینجوری تاپیک نصفه نیمه سانسور شده درست مثل فیلمهای سیما بی سرو ته و بی مزه هستش......
آزادی بیان نعمتیست که همگان از آن برخوردار نیستند.

Ali Reza, parmis

خارج شده است

بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #13 : 04 مرداد 1388,ساعت 09:12:26 »

نه دوست عزیز ..

من خودم وقتی طرفداری تصنعی و نوعی متجرانه شما در صفحه اول رو خوندم که به نوعی چهره افراد طرفدار این کار را نشان میداد احساس خوبی بهم دست نداد

شما اول به شکل یک مدافع  وارد عرصه شدید و لحن حرف شما نوعی تصنعی و تعمدا به گونه ای بود که خشم مخالفان را برمیانگیخت

اما در صفحه دوم یهوییرنگ عوض شده و چهره واقعی و نظر واقعی خود را نشان دادید

دوست عزیز اگر انتقاد داری خب از اول میگفتی من با این کار مخالفم و بحث را ادامه میدادی ..

یادتان باشد در بحث منطقی انصاف حرف اول را میزند
« آخرين ويرايش: 04 مرداد 1388,ساعت 09:15:11 توسط حسین » خارج شده است
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #14 : 04 مرداد 1388,ساعت 10:48:19 »

حسين آقا , من بعنوان يه كاربر يه خواهشي ازتون داشتم, تا حالا من فكر ميكردم اينجا جزو معدود محيط هايي هستش ,كه در عين حال كه همه آزادي بيان دارن,همه هم حدو حدودش رو حفظ ميكنن و پا فراتر از حدودشون نميذارن,
اكثر دوستاني كه اينجا هستن ,هر كودوم برا خودشون يه پا آدم متشخص و صاحب نظرتر از خيلي صاحب منصبان هستند
خواهشا اگر ميخواين سايتتون همچنان پرطرفدار باقي بمونه,به عنوان يك مدير , يا يك دوست , يا يك مسئول, موظف هستين كه به بقيه كاربران احترام بذارين , و  در انجام كارهاتون از بقيه هم نظر بگيرين.
.................
ولي خوب باز هم حق انتخاب با شماست, چون روال جامعه ما اينجوريه ,
ريش دست شما, قيچي هم دست شما.........

Ali Reza

خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :